Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-27, 22:41   #3931
sandalina
Wtajemniczenie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez alijaaa Pokaż wiadomość
Ja kupowałam teraz mamie na święta perfumy i szukałam burberry touch, kupiłam na iperfumy czy coś takiego, i w sumie zapłaciłam tylko 150 zł za 100 ml. Odbiór osobisty w Wwie przy feminie, fakt stałam w kolejce dobre 40 minut ............... No ale perfumy pachną na oryginalne..
iPerfumy są sprawdzone. Dobra internetowa perfumeria. Mają teraz fajne promocje.. Zamówiłam Light Blue DG i S Escada..
sandalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 15:44   #3932
Halina522
Przyczajenie

Dziewczyny jeżeli przegapiłam gdzieś tłumaczenie-wybaczcie.Ostatnio "choruję"na Chanel Chance perfumowaną.Czy ktoś kupował w perfumerii internetowej AVcosmetics,tam jest podejrzanie najtańsza i nawet poświątecznie o 10 zł niższa cena /50tka/.Dziwne bo ten sklep ma tylko jedna pozytywną opinię-czyżby ludzie tam nie kupowali?Proszę o opinię.
Halina522 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 18:24   #3933
Lady in Blue
Zakorzenienie

Dziewczyny, które z Was zamawiały w ostatnim czasie perfumy z dolce.pl? Jakie macie zdanie nt tej perfumerii?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:07   #3934
Danula
Zakorzenienie

Witam
Możecie coś powiedzieć na temat sklepu convalia.pl?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:51   #3935
sandalina
Wtajemniczenie

co sądzicie o Obsession CK?
Dziś pan w perfumerii popatrzył na mnie krzywo i powiedział, że to dla starszych kobiet...
Stary 2012-01-03, 19:51   #3936
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które z Was zamawiały w ostatnim czasie perfumy z dolce.pl? Jakie macie zdanie nt tej perfumerii?
sporo dziewczyn zamawialo ,zapłaciło i dostalo informacje ,ze towaru niet ,chyba juz nie pierwszy raz tak robia więcej informacji TUTAJna watku perelkowym

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:02   #3937
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
ja zamawiam dosc regularnie i polecam. wszystko ok.
Stary 2012-01-03, 21:22   #3938
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandalina Pokaż wiadomość
Dziś pan w perfumerii popatrzył na mnie krzywo i powiedział, że to dla starszych kobiet...
Bo taka jest opinia o tego typu zapachach, jak ciężki, orientalny czy ambrowy to "babciowy" .
Ja uwielbiam Obsession choć jeszcze rok temu dziwiłam się mojej bratowej jak ona może takiego smroda używać , niedawno sama kupiłam używkę 30-tki (bo to straaaaaszny killer jest, dwa psiki na cały dzień i cały czas czuć) i chętnie używam . Ale ja to już starsza Pani w sumie natomiast Mendosita zdaje się jest modą dziewczyną a Obsession to jej nowa wielka miłość .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:43   #3939
sandalina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Bo taka jest opinia o tego typu zapachach, jak ciężki, orientalny czy ambrowy to "babciowy" .
Ja uwielbiam Obsession choć jeszcze rok temu dziwiłam się mojej bratowej jak ona może takiego smroda używać , niedawno sama kupiłam używkę 30-tki (bo to straaaaaszny killer jest, dwa psiki na cały dzień i cały czas czuć) i chętnie używam . Ale ja to już starsza Pani w sumie natomiast Mendosita zdaje się jest modą dziewczyną a Obsession to jej nowa wielka miłość .
mi też się podoba i aż się zawstydziłam, że w zapachach dla sztarszych pań gustuję .. chociaż ...gdyby pan wiedział ile mi już wiosenek przeleciało to by przemilczał zapewne...
Stary 2012-01-03, 22:21   #3940
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ja mam złe i sama już od nich nic nie kupię

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 22:34   #3941
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
niezbyt profesjonalnie sie zachowal .
Stary 2012-01-03, 22:42   #3942
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
sporo dziewczyn zamawialo ,zapłaciło i dostalo informacje ,ze towaru niet ,chyba juz nie pierwszy raz tak robia więcej informacji TUTAJna watku perelkowym
Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
ja zamawiam dosc regularnie i polecam. wszystko ok.
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ja mam złe i sama już od nich nic nie kupię
Ja złożyłam zamówienie (także zapłaciłam odrazu) 1 stycznia i teraz spokojnie czekam na przesyłkę. Liczę, że będę miała szczęście i perfumy dojdą bo jak do tej pory nikt do mnie się nie odzywał

W ogóle to mój pierwszy raz jak kupuję coś za pośrednictwem internetu ...
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Edytowane przez Lady in Blue
Czas edycji: 2012-01-03 o 22:44
Stary 2012-01-03, 23:35   #3943
sandalina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
niezbyt profesjonalnie sie zachowal .
Tak, pierwsze wrażenie też takie miałam.. pąs na policzkach i takie zmieszanie wewnątrz... Ale jak sobie teraz przemyślę i przypominam jego minę to nawet mi miło... wszak do starszych mnie nie zaliczył
Stary 2012-01-03, 23:44   #3944
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, pierwsze wrażenie też takie miałam.. pąs na policzkach i takie zmieszanie wewnątrz... Ale jak sobie teraz przemyślę i przypominam jego minę to nawet mi miło... wszak do starszych mnie nie zaliczył
Tak aporpo ,kiedyś moja mama wtrąciła się do pewnej kłótni w kolejce w aptece, jakiś dziadek powiedział :" a Ty siedź cicho gówniaro!", moja mama była bardzo szczęśliwa i powiedziała, że nawet troszkę się nie zdenerwowała
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 17:17   #3945
ChocolatePuma
Raczkowanie

od lat kupuje perfumy w http://mojezapachy.pl/
moge szczerze polecic, zapachy sa oryginalne i dlugo sie trzymaja
ostatnio dostałam nowy zapach na gwiazdke
ChocolatePuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 17:37   #3946
sandalina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ChocolatePuma Pokaż wiadomość
od lat kupuje perfumy w http://mojezapachy.pl/
moge szczerze polecic, zapachy sa oryginalne i dlugo sie trzymaja
ostatnio dostałam nowy zapach na gwiazdke
mojezapachy.pl podarowały Ci prezent gwiazdkowy w postaci perfum??
Pochwal się! jaki zapach i jaka pojemność??
Stary 2012-01-04, 20:57   #3947
ever-dream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Tak aporpo ,kiedyś moja mama wtrąciła się do pewnej kłótni w kolejce w aptece, jakiś dziadek powiedział :" a Ty siedź cicho gówniaro!", moja mama była bardzo szczęśliwa i powiedziała, że nawet troszkę się nie zdenerwowała
Świetne

Ja zamawiałam perfumy pierwszy raz za pośrednictwem internetu z iperfumy. Jestem bardzo zadowolona, wszystko szybko i sprawnie. Perfumy oczywiście oryginalne. Tylko zapytali się mnie przy wypełnianiu formularza jakie chcę próbki, zaznaczyłam, a żadnych nie dostałam No, ale już trudno
Stary 2012-01-04, 21:36   #3948
sandalina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
Świetne

Ja zamawiałam perfumy pierwszy raz za pośrednictwem internetu z iperfumy. Jestem bardzo zadowolona, wszystko szybko i sprawnie. Perfumy oczywiście oryginalne. Tylko zapytali się mnie przy wypełnianiu formularza jakie chcę próbki, zaznaczyłam, a żadnych nie dostałam No, ale już trudno
przypomnij im się koniecznie! napisz maila lub zadzwoń i powiedz, ze jesteś zasmucona, bo tak liczyłaś na te probki... Wyślą Ci na 100 %.
Stary 2012-01-04, 22:07   #3949
Lady in Blue
Zakorzenienie

Ja jak już wczesniej pisałam także zamawiałam po raz pierwszy przez internet (dolce.pl). Zamówienie składałam wieczorem 1 stycznia, na drugi dzień dostałam potwierdzenie, że pieniądze doszły - jeżeli chodzi o przesyłke zakupu to wybrałam opcje poczta, priorytet ... - w związku z tym mam pytanie: ile się mniej więcej czeka w takim przypadku?

Stary 2012-01-05, 08:52   #3950
zania
Matka buldoga

Cytat:
Ja jak już wczesniej pisałam także zamawiałam po raz pierwszy przez internet (dolce.pl). Zamówienie składałam wieczorem 1 stycznia, na drugi dzień dostałam potwierdzenie, że pieniądze doszły - jeżeli chodzi o przesyłke zakupu to wybrałam opcje poczta, priorytet ... - w związku z tym mam pytanie: ile się mniej więcej czeka w takim przypadku?
Ze strony PP:
"Standardem jakościowym dla paczki pocztowej priorytetowej jest jej przebieg w terminie D+1. Paczka pocztowa priorytetowa będzie dostarczona następnego dnia roboczego po dniu nadania, jeśli zostanie nadana do godz. 15:00. Paczka pocztowa nadana jako priorytetowa po godz. 15:00 traktowana będzie jako nadana w dniu następnym (podany termin doręczenia nie jest terminem gwarantowanym tylko deklarowanym)."

Zazwyczaj w takim terminie otrzymywalam paczki, nie mowie tu o perfumach z dolce, ale wogole. Czyli albo mialam na drugi dzien albo na pojutrze.

Inna sprawa, zrobilas zakupy w niedziele wieczorem. Wiadomo, ze wtedy kasy na ich koncie nie zaksiegowali. Mozliwe ze dopiero poranna sesja wyszla z X banku, w najgorszej opcji doszla we wtorek. Dolce wyslalo paczke we wtorek po 15, wiec tak jakby w srode. Zatem mozesz oczekiwac albo dzis, albo jutro, gdy maja poslizg jak to PP (a ze jutro wolne, to dopiero hmm w sobote?)

Juz tak na marginesie..ja zrywalam lokate w weekend, a kase mialam dopiero w srode na koncie

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2012-01-05 o 08:55
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 09:00   #3951
czarnazuzia1

dolce.pl nigdy nie wysyłaja paczek tego samego dnia co sa zaksiegowane pieniązki na koncie, nie wazne czy to kurier czy poczta polska
mysle,ze paczka dotrze dzis albo w poniedziałek

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

zaniu kiedys pani mi wytłumaczyła w Banku ,ze wszystkie transakcje weekndowe sa realizowane w poniedziałek przez bank i to w kolejnosci wpłat ,dlatego niedziela na koncu i tak jak piszesz moze wyjśc dopiero ostatnia poniedzialkowa sesja i będzie wew torek rano bąż po południu ,tak miałam i dlatego dopytywałam co tak dlugo,....a jeszcze jak jest np tak jak teraz piatek wolny ,sobota i niedziela -dla banku- to transkacje będa jeszcze bardziej rozwleczone w czasie

Stary 2012-01-05, 09:29   #3952
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
zaniu kiedys pani mi wytłumaczyła w Banku ,ze wszystkie transakcje weekndowe sa realizowane w poniedziałek przez bank i to w kolejnosci wpłat ,dlatego niedziela na koncu i tak jak piszesz moze wyjśc dopiero ostatnia poniedzialkowa sesja i będzie wew torek rano bąż po południu ,tak miałam i dlatego dopytywałam co tak dlugo,....a jeszcze jak jest np tak jak teraz piatek wolny ,sobota i niedziela -dla banku- to transkacje będa jeszcze bardziej rozwleczone w czasie
A to ja o tym wiem, ze w weekendy przyjmowane sa tylko dyspozycje, a dopiero w dzien roboczy sa dokonywane ksiegowania Tylko mnie zdziwilo, ze np zamiast we wtorek to ja mialam kase na koncie w srode po poludniu. Moglam zlikwidowac lokate w niedziele wieczorem, ale pomyslalam, ze jak zrobie to w sobote to bedzie wczesniej na liscie do zrealizowania a tu
Stary 2012-01-05, 11:44   #3953
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Ze strony PP:
"Standardem jakościowym dla paczki pocztowej priorytetowej jest jej przebieg w terminie D+1. Paczka pocztowa priorytetowa będzie dostarczona następnego dnia roboczego po dniu nadania, jeśli zostanie nadana do godz. 15:00. Paczka pocztowa nadana jako priorytetowa po godz. 15:00 traktowana będzie jako nadana w dniu następnym (podany termin doręczenia nie jest terminem gwarantowanym tylko deklarowanym)."

Zazwyczaj w takim terminie otrzymywalam paczki, nie mowie tu o perfumach z dolce, ale wogole. Czyli albo mialam na drugi dzien albo na pojutrze.

Inna sprawa, zrobilas zakupy w niedziele wieczorem. Wiadomo, ze wtedy kasy na ich koncie nie zaksiegowali. Mozliwe ze dopiero poranna sesja wyszla z X banku, w najgorszej opcji doszla we wtorek. Dolce wyslalo paczke we wtorek po 15, wiec tak jakby w srode. Zatem mozesz oczekiwac albo dzis, albo jutro, gdy maja poslizg jak to PP (a ze jutro wolne, to dopiero hmm w sobote?)

Juz tak na marginesie..ja zrywalam lokate w weekend, a kase mialam dopiero w srode na koncie
Dziękuję za odpowiedź
Właśnie dotałam maila z dolce.pl, że paczka została spakowana i dziś także zostanie wysłana, dojdzie w przeciągu 1-2 dni roboczych, czyli mam się jej spodziewć raczej w przyszłym tygodniu.

Stary 2012-01-05, 11:50   #3954
czarnazuzia1

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź
Właśnie dotałam maila z dolce.pl, że paczka została spakowana i dziś także zostanie wysłana, dojdzie w przeciągu 1-2 dni roboczych, czyli mam się jej spodziewć raczej w przyszłym tygodniu.
tak u nich wychodzi ,ze cała transakcja trwa okolo tygodnia czasu ,ewentualnie troszke ponad tydzień

Stary 2012-01-05, 13:14   #3955
sandalina
Wtajemniczenie

Nie znalazłam ich na forum.
Perfumeria Isensi

http://allegro.pl/calvin-klein-ck-ob...025175699.html

dobra cena.. myślicie , że oryginalne?
Stary 2012-01-06, 01:58   #3956
.domi
Wtajemniczenie

GG do .domi

Witam

http://www.zapachy-swiata.com/index.html
Zamawiałyście coś z tej perfumerii?

znalazłam na ich stronie takie informacje:
Danuta Strzępek

Perfumeria internetowa Zapachy-Świata

Głogoczów 528

32-444 Głogoczów

NIP 68 11 95 78 41

REGON 121332719

Biuro czynne jest w godzinach od 08.00 - 16.00

Tel. 514 645 319

E-mail: DANKA_1986@interia.pl
.domi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 10:00   #3957
krysia1615
Zadomowienie

GG do krysia1615

Cytat:
Napisane przez .domi Pokaż wiadomość
Witam

http://www.zapachy-swiata.com/index.html
Zamawiałyście coś z tej perfumerii?

znalazłam na ich stronie takie informacje:
Danuta Strzępek

Perfumeria internetowa Zapachy-Świata

Głogoczów 528

32-444 Głogoczów

NIP 68 11 95 78 41

REGON 121332719

Biuro czynne jest w godzinach od 08.00 - 16.00

Tel. 514 645 319

E-mail: DANKA_1986@interia.pl

Ta Pani ma konto na allegro, kupowałam kilkakrotnie i wszystko było ok.

Kenzo Flower 50ml
Armani Mania 75ml (+ atomizer)

WYMIANKA ZAPACHOWA
krysia1615 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 10:11   #3958
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

A ja się zastanawiam, czy Dolce.pl powinno nadal być na liście wiarygodnych perfumerii 3 razy się u nich nacięłam, towar w fajnej promocji, zamówiony, transakcja w trakcie realizacji ( takie maile od nich były ) po czym po paru godz albo towaru juz nie było jak zamawiałam- taaa Albo błąd systemu i promocja sama się pojawiła na stronie- taaa
Nie tylko mnie to spotkało.

Ja tam ich będę odradzać.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 11:11   #3959
.domi
Wtajemniczenie

GG do .domi

Cytat:
Napisane przez krysia1615 Pokaż wiadomość
Ta Pani ma konto na allegro, kupowałam kilkakrotnie i wszystko było ok.
super, dziękuje Ci pięknie!
czy mogłabyś podać mi jej nick z allegro, jeśli to nie problem?

edit już znalazłam dana12346

ciekawa jestem co myślicie o perfumerii galeria zapachów, której oferta pojawiła się na gruperze?
http://www.galeria-zapachow.com.pl/

Edytowane przez .domi
Czas edycji: 2012-01-06 o 11:21
.domi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 13:36   #3960
krysia1615
Zadomowienie

GG do krysia1615

Cytat:
Napisane przez .domi Pokaż wiadomość
super, dziękuje Ci pięknie!
czy mogłabyś podać mi jej nick z allegro, jeśli to nie problem?

edit już znalazłam dana12346

ciekawa jestem co myślicie o perfumerii galeria zapachów, której oferta pojawiła się na gruperze?
http://www.galeria-zapachow.com.pl/
Tak, to ta sprzedająca.
A od tej oferty na gruperze trzymałabym się z daleka. Czytałam na innym forum, jak już co niektórzy dostali podróbki za pośrednictwem grupera. Poza tym co to za perfumeria, która ma kilkanaście zapachów w ofercie i tylko największe pojemności.

Kenzo Flower 50ml
Armani Mania 75ml (+ atomizer)

WYMIANKA ZAPACHOWA
krysia1615 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości