|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
|
|
|
|
|
#3932 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jeżeli przegapiłam gdzieś tłumaczenie-wybaczcie.Ostatnio "choruję"na Chanel Chance perfumowaną.Czy ktoś kupował w perfumerii internetowej AVcosmetics,tam jest podejrzanie najtańsza i nawet poświątecznie o 10 zł niższa cena /50tka/.Dziwne bo ten sklep ma tylko jedna pozytywną opinię-czyżby ludzie tam nie kupowali?Proszę o opinię.
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które z Was zamawiały w ostatnim czasie perfumy z dolce.pl? Jakie macie zdanie nt tej perfumerii?
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Możecie coś powiedzieć na temat sklepu convalia.pl?
|
|
#3935 |
|
Wtajemniczenie
|
co sądzicie o Obsession CK?
Dziś pan w perfumerii popatrzył na mnie krzywo i powiedział, że to dla starszych kobiet... |
|
|
|
#3936 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
więcej informacji TUTAJna watku perelkowym
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
ja zamawiam dosc regularnie i polecam. wszystko ok.
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja uwielbiam Obsession choć jeszcze rok temu dziwiłam się mojej bratowej jak ona może takiego smroda używać , niedawno sama kupiłam używkę 30-tki (bo to straaaaaszny killer jest, dwa psiki na cały dzień i cały czas czuć) i chętnie używam natomiast Mendosita zdaje się jest modą dziewczyną a Obsession to jej nowa wielka miłość .
|
|
|
|
|
#3939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. chociaż ...gdyby pan wiedział ile mi już wiosenek przeleciało to by przemilczał zapewne...
|
|
|
|
|
#3940 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3941 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#3942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to mój pierwszy raz jak kupuję coś za pośrednictwem internetu ...
Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-01-03 o 22:44 |
||
|
|
|
#3943 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,kiedyś moja mama wtrąciła się do pewnej kłótni w kolejce w aptece, jakiś dziadek powiedział :" a Ty siedź cicho gówniaro!", moja mama była bardzo szczęśliwa i powiedziała, że nawet troszkę się nie zdenerwowała
|
|
|
|
|
#3945 |
|
Raczkowanie
|
od lat kupuje perfumy w http://mojezapachy.pl/
moge szczerze polecic, zapachy sa oryginalne i dlugo sie trzymaja ![]() ostatnio dostałam nowy zapach na gwiazdke
|
|
|
|
#3946 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pochwal się! jaki zapach i jaka pojemność?? |
|
|
|
|
#3947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zamawiałam perfumy pierwszy raz za pośrednictwem internetu z iperfumy. Jestem bardzo zadowolona, wszystko szybko i sprawnie. Perfumy oczywiście oryginalne. Tylko zapytali się mnie przy wypełnianiu formularza jakie chcę próbki, zaznaczyłam, a żadnych nie dostałam No, ale już trudno
|
|
#3948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak już wczesniej pisałam także zamawiałam po raz pierwszy przez internet (dolce.pl). Zamówienie składałam wieczorem 1 stycznia, na drugi dzień dostałam potwierdzenie, że pieniądze doszły - jeżeli chodzi o przesyłke zakupu to wybrałam opcje poczta, priorytet ... - w związku z tym mam pytanie: ile się mniej więcej czeka w takim przypadku?
|
|
|
|
#3950 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
"Standardem jakościowym dla paczki pocztowej priorytetowej jest jej przebieg w terminie D+1. Paczka pocztowa priorytetowa będzie dostarczona następnego dnia roboczego po dniu nadania, jeśli zostanie nadana do godz. 15:00. Paczka pocztowa nadana jako priorytetowa po godz. 15:00 traktowana będzie jako nadana w dniu następnym (podany termin doręczenia nie jest terminem gwarantowanym tylko deklarowanym)." Zazwyczaj w takim terminie otrzymywalam paczki, nie mowie tu o perfumach z dolce, ale wogole. Czyli albo mialam na drugi dzien albo na pojutrze. Inna sprawa, zrobilas zakupy w niedziele wieczorem. Wiadomo, ze wtedy kasy na ich koncie nie zaksiegowali. Mozliwe ze dopiero poranna sesja wyszla z X banku, w najgorszej opcji doszla we wtorek. Dolce wyslalo paczke we wtorek po 15, wiec tak jakby w srode. Zatem mozesz oczekiwac albo dzis, albo jutro, gdy maja poslizg jak to PP (a ze jutro wolne, to dopiero hmm w sobote?) Juz tak na marginesie..ja zrywalam lokate w weekend, a kase mialam dopiero w srode na koncie
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2012-01-05 o 08:55 |
|
|
|
|
#3951 |
|
|
dolce.pl nigdy nie wysyłaja paczek tego samego dnia co sa zaksiegowane pieniązki na koncie, nie wazne czy to kurier czy poczta polska
mysle,ze paczka dotrze dzis albo w poniedziałek ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- zaniu kiedys pani mi wytłumaczyła w Banku ,ze wszystkie transakcje weekndowe sa realizowane w poniedziałek przez bank i to w kolejnosci wpłat ,dlatego niedziela na koncu i tak jak piszesz moze wyjśc dopiero ostatnia poniedzialkowa sesja i będzie wew torek rano bąż po południu ,tak miałam i dlatego dopytywałam co tak dlugo,....a jeszcze jak jest np tak jak teraz piatek wolny ,sobota i niedziela -dla banku- to transkacje będa jeszcze bardziej rozwleczone w czasie
|
#3952 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Tylko mnie zdziwilo, ze np zamiast we wtorek to ja mialam kase na koncie w srode po poludniu. Moglam zlikwidowac lokate w niedziele wieczorem, ale pomyslalam, ze jak zrobie to w sobote to bedzie wczesniej na liscie do zrealizowania a tu
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie dotałam maila z dolce.pl, że paczka została spakowana i dziś także zostanie wysłana, dojdzie w przeciągu 1-2 dni roboczych, czyli mam się jej spodziewć raczej w przyszłym tygodniu. |
|
|
|
|
#3954 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3955 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie znalazłam ich na forum.
Perfumeria Isensi http://allegro.pl/calvin-klein-ck-ob...025175699.html dobra cena.. myślicie , że oryginalne? |
|
|
|
#3956 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
http://www.zapachy-swiata.com/index.html Zamawiałyście coś z tej perfumerii? znalazłam na ich stronie takie informacje: Danuta Strzępek Perfumeria internetowa Zapachy-Świata Głogoczów 528 32-444 Głogoczów NIP 68 11 95 78 41 REGON 121332719 Biuro czynne jest w godzinach od 08.00 - 16.00 Tel. 514 645 319 E-mail: DANKA_1986@interia.pl |
|
|
|
#3957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta Pani ma konto na allegro, kupowałam kilkakrotnie i wszystko było ok.
|
|
#3958 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja się zastanawiam, czy Dolce.pl powinno nadal być na liście wiarygodnych perfumerii
3 razy się u nich nacięłam, towar w fajnej promocji, zamówiony, transakcja w trakcie realizacji ( takie maile od nich były ) po czym po paru godz albo towaru juz nie było jak zamawiałam- taaa Albo błąd systemu i promocja sama się pojawiła na stronie- taaa ![]() Nie tylko mnie to spotkało. Ja tam ich będę odradzać.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy mogłabyś podać mi jej nick z allegro, jeśli to nie problem? edit już znalazłam dana12346ciekawa jestem co myślicie o perfumerii galeria zapachów, której oferta pojawiła się na gruperze? http://www.galeria-zapachow.com.pl/ Edytowane przez .domi Czas edycji: 2012-01-06 o 11:21 |
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A od tej oferty na gruperze trzymałabym się z daleka. Czytałam na innym forum, jak już co niektórzy dostali podróbki za pośrednictwem grupera. Poza tym co to za perfumeria, która ma kilkanaście zapachów w ofercie i tylko największe pojemności.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

więcej informacji

.
, niedawno sama kupiłam używkę 30-tki (bo to straaaaaszny killer jest, dwa psiki na cały dzień i cały czas czuć) i chętnie używam 

.