|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Miałam ciężką noc i jeszcze ciężej zaczął się nam dzień , Kubuś budził się w nocy i wstał strasznie nabuzowany
|
|
#2523 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szybko zleci ![]() no i co oczywiste,nie wyspałam się ![]() Jakbyś zobaczyła Jego włosy,zaraz po eksperymentach,to już byś tak nie mówiła a ile jeszcze włosów leżało na podłodze ![]() ---------------------- Nowa fryzura w albumie Chętnych zapraszam ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
siły i cierpliwości |
||
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, przyda się i jedno i drugie
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Magi wszystkiego co najlepsze dla Was Jejku dziewczyny ale ta moja Zuzia płacze. Dziś już w domu prosiła i zaczynała płakać (wczoraj dopiero jak przekroczyłyśmy próg przedszkola). Dziś drzwi się trzymała, żeby nie wejść do szatni przy jej sali. I tak mocno ściskała misia dziś ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Jola ja też życzę dużo siły |
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj (chyba nie pisałam) zabrałam Ją przed 15 a Ona zadowolona, jeździła akurat samochodem i wołała: Mamo, zaczekaj bo ja jeżdżę i aż podskakiwała jak Ją ubierałam. Wszystko ładnie jadła. Obiad zjadła pierwsza i prosiła o drugiego kotlecika i pytała czy w domu Jej dam hehe. Nie spała ale w czasie drzemki siedziała grzecznie na swoim leżaczku. Tylko nie wiem dlaczego rano aż tak bardzo płacze? ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- O taki właśnie samochód. Zuzi bardzo się podoba |
|
|
|
|
#2528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda faktycznie do bani Mąż dzisiaj chyba pierwszy raz zaspał do pracy, ja z racji tego, że mam przez miedzę zdążyłam. Ale głowa ciężka jak balon od rana![]() Cytat:
![]() To minie Maju
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Wtajemniczenie
|
Gorgulku strasznie Ci współczuje
wiem, serce się kraję ![]() wiadomo z czasem będzie lepiej, ale niestety może nigdy nie być idealnie koleżanki córka juz 3 rok do przedskzola chodzi a zdarzają się dni kiedy nie chce iśc, tylko prosi ja żeby zostać w domu i żeby ona tez do parcy nie szła, nie płacze ale i tak nie jest łatwo mnie to czeka od wrzesnia o ile Zuza się dostanie ![]() gorgulku dużo siły dla Ciebie
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Ups!
Małe przejęzyczenie-Gorgulku ![]()
|
#2532 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektóre dzieci płaczą nawet całymi dniami w przedszkolu. Zuzia na szczęście tylko przez chwilę. Ja wiem, że jeśli zrezygnowałabym z przedszkola i znalazła nową nianię to też by płakała, dlatego nie zrezygnuję. Wolę, żeby z dziećmi była. I chyba dobrze, że poszła teraz kiedy żadne dziecko nie płacze to Panie mogą Ją trochę na rękach ponosić i przytulić a we wrześniu to nie wiadomo którym dzieckiem się zająć jak prawie każde płacze. Ps. No my mieliśmy załatwiane.
|
|
|
|
|
#2534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny, może nóżkami przebierać jak jaskiniowcy Cytat:
![]() Kuba poprawił mi humor, ubieram się, a on do mnie "ładna jest mamusia"
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehehe ![]() U nas też ![]() Muszę Zuzię jeszcze pochwalić Zna praktycznie wszystkie literki już. Nie umie ich napisać ale na swoim laptopie ma grę gdzie "wrzuca" literki do wiadra z wodą i prawidłowo odgaduje |
|
|
|
|
#2536 | |
|
Wtajemniczenie
|
gorgulku ja chyba tez bedę załatwiac, w sumie już zaczęłam
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- dziewczynki plisss rzućcie okiem do albumu i powiedzcie czy podoba Wam się ta tuniczko/sukienka ![]() kumpela opyla za 40 zł, napewno musiałabym ją w biuscie zwężac bo odstaje, sama niewiem mężowi się nie podoba ![]() tylko szczerze plisss
|
|
#2537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Kuba nie zna żadnej literki ![]() Cytat:
Zuzka ma boskie kapcie i długie włoski już
|
|
|
#2538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy tą samą grę ![]() Cytat:
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, mnie się nie bardzo podoba ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Wiem, bo Zuzia dostała identycznego laptopa od chrzestnej ![]() Lubi też jak naciska się literkę i komputerek "mówi": A jak arbuz itd. i powtarza sobie
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maju mi się nie podoba Taki worek pokutny trochę
|
|
#2541 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tobie też życzę dużo siły za Zuzię.Cytat:
![]() Ja myślę,że to minie,tym bardziej,że Zuzia tylko rano płacze Wiem,że jest Ci ciężko,ale staraj się nie pokazywać tego Zuzi,bo będzie Jej jeszcze trudniej.Będzie dobrze,zobaczysz Fajny samochód Cytat:
************ Kochane Idziemy się inhalować i do obiadu a jeszcze jakąś sałatkę muszę zrobić na tą kolędę Zajrzę później ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
Cytat:
dla Zuzi.Bartosz zna trochę liter,ale z samego nazywania ich
|
||||||
|
|
|
#2542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czyli widać ![]() jeden kapeć bez oka drugi bez nosa ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- dziewczynki, jesteście niezastąpione
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Gorgulku, bardzo ci wspolczuje Maju, tunika nie jest ladna, taki worek, bardzo niekobiecy zreszta
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj nie dałam rady zajrzeć, ale nie oleję tematu :
Do skierki1981 Kłamstwo ma zawsze krótkie nogi ![]() Wyszło szydło z worka, okazało się, że postępowałaś bardzo nieuczciwie względem nas, myślałaś, że znalazłaś nieoprocentowany bank? Na palcach jednej ręki można policzyć, od której z nas nie chciałaś pożyczyć pieniędzy. Grałaś na naszych uczuciach, liczyłaś, że ruszą nas sumienia. Świetnie nami manipulowałaś, wykorzystywałaś w tym celu nawet swoje dziecko, pożyczając pieniądze rzekomo na leki. Wiemy, że pożyczone w lipcu i sierpniu pieniądze "na leki" wydałaś na co innego. Kupiłaś np w tym czasie 14 rzeczy, a sprzedałaś 18. Miałaś więc pieniądze. Tak, zdążyłyśmy przeczytać post, zanim go edytowałaś - znamy twój nick na allegro i na szafce i doprawdy włos nam się zjeżył na głowie, jakie byłysmy naiwne.Tak przy okazji, czy odpowiedni Urząd Skarbowy wie, że prowadzisz niezarejestrowaną działalność gospodarczą na allegro? Wracając do letniej pożyczki - poproszona w grudniu o zwrot, odpisujesz, że się nie umawiałaś na konkretny termin W tym samym miesiącu kupujesz sobie lustro za 125 zł, koc za 54 i kawiarkę za 75 zł (plus koszty przesyłek), nie wspominając o innych rzeczach, a na wizażu zamawiasz odlewkę perfum? Co ty sobie myślałaś? Zresztą to nieodosobniony przypadek. Zawsze grałaś na zwłokę z oddawaniem pieniędzy, a w tym czasie realizowałaś swoje zachcianki. Długo dawałyśmy się nabierać, ale skończyło się . Gorąco liczymy na to, że nie zwiedziesz innych. W momencie, kiedy zorientowałaś się, że już nikt cię finansowo nie wesprze - w "podziękowaniu" za to, jak wspierałyśmy sie przez 3 lata na forum, a także poza, jak i finansowo - usuwasz nas wszystkich z grona przyjaciół. Nie, nie dotknęło to nas, raczej nam ulżyło. Nie potrafisz się zachować z honorem i klasą.Nie życzymy sobie kontaktów z tobą, ani abyś podczytywała nasz wątek, a wiemy, że to robisz. Nie chcemy cię tu. I jeszcze jedno – żądamy zwrotu pieniędzy, które dostałaś od nas na początku 2010 roku. Nie wiedziałyśmy wtedy, że taki ktoś jest wśród nas – wizyty twoich teściów na pewno nie miałyśmy zamiaru sponsorować. ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- to tak formalnie było a teraz do Was Czesc sorki ze nie zajrzałam wieczorem, ale zeszło nam ze zdejmowaniem dekoracji, no i mirgeny dostałam ze hej. Dzisiaj dla odmiany alergii, a że @ nadal nie ma, poleciałam po test zeby miec pewność czy tabletke od alergii moge wziąć. No i wziełam. myslałam ze nie wystoje w tej aptece, tak mnie wszystko swędzialo. Jakos dochodze do siebie. Oliwka sie mną opiekuje, co chwila przytaluje i buziaki daje. sama bawi sie ładnie. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-01-05 o 11:01 |
|
|
|
#2545 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za komplementy tez ![]() co do włosków to jestem teraz bardzo zadowolona z odcienia jaki mi wyszedł, zapisałyśmy z fryzjerką mieszanka żeby na przyszłośc była ![]() Cytat:
i gratuluje takiej opiekuńczej córeczki
|
|
#2546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jadę jutro na narty o tu -->KLIK. Jedna trasa będzie czynna cały rok.
|
||
|
|
|
#2547 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
u nas ziiiiimno, wieje, jeszcze nie pada, ale buro i ponuro ... bleeee ![]() Bartuś przespał całą noc, wstał o 7,45 i dalej zachrypnięty jak już nie wiem co mu podawać na to gardło gorączki nie ma, katar przeszedł, nie kaszle, mówi, ze gardełko go nie boli ![]() Pije herbatę z sokiem malinowym, je miodek, psikam tantum verde ![]() Cytat:
Cytat:
lecę ![]() Cytat:
ja nawet nie chce myśleć, jak Ba pójdzie we wrześniu do przedszkola ![]() Cytat:
Cytat:
dobrze, że masz taką opiekunkę |
|||||
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() nie pisalam wam wczoraj ze zanim mala usnela zrobila awanture z mega placzem ze bandaz chce na noc potem obudzila sie o 1 tez z placzem -chyba kolejna 5 daje sie we znaki![]() a wstala dopiero o 10 ![]() Werka zostaje z moja mama , jade z malzem do tych Katowic ![]() Magi dziekujemy za zyczenia ![]() Gorgulku przykro mi ze obie tak przezywacie z Zuzka te rozstania dla ZuzyWerka tez zna literki -na mini mini leca literkowe chochliki i potrafi cala piosenke z nimi zaspiewac, cyferki tez umie ![]() Wojtusia ty to sie nameczysz z ta alergia dobrze ze masz taka opiekunkeAniu u nas tez tak wieje, musialam isc do sklepu i myslalam ze glowe mi urwie
|
#2549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no i dla Oliwki, ja jak Kubie mówię, że mnie coś boli, to on daje mi tam buziaka, głaszcze i mówi "Pocałowałeś i pogłaskałeś, już nie boli, chodź mama się bawić" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Myślisz, że znów ją boli?
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
raczka ja nie boli
![]() poplakuje przez zeby bo sie wyrzynaja
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

, Kubuś budził się w nocy i wstał strasznie nabuzowany

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a ile jeszcze włosów leżało na podłodze

, Kuba nie zna żadnej literki 
jak już nie wiem co mu podawać na to gardło