|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Dzień Dobry!
W Kraku też deszcz i silny wiatr do tego ponuro. Bez kawy ani rusz... malwus20 strasznie kombinuje ta twoja wizażystka. Ja też się bałam ile policzy mi za dojazd (ok. 35 km) ale nie wyszło dużo 30 PLN - ogólnie za makijaż ślubny (próbny + ślub+ plener ) wyjdzie mi 230 PLN Chatko - gratuluję zakupu sukni : bajecznie w niej wyglądasz (zazdroszczę figury) ![]() MARGIDA gratuluję rezerwacji daty i godziny
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-01-05 o 08:32 |
|
|
|
#2612 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Witam z rana
Chatko - suknia jest..... przepiękna....falbanki układają się zaje... i co najwazniejsze - bez koła. Kochana suknia dopasowana do Ciebie i zakochałam się w niej |
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko wyglądasz bosko! wielkie gratulacje dla Ciebie
![]() Czy wy wiecie... wstałam dziś o 6, bo byłam pewna, że dzisiaj moja kolej u tej małej, którą się opiekuję, a tu wchodzę do nich a tam jej babcia, która z nią zostaje, kiedy ja tego nie robię. Na darmo przyjechałam. Bardzo niewyraźnie było napisane "mama" a ja przeczytałam "magda"... Byłam wczoraj rano na fitnesie... jakie mam zakwasy...
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane,
na wstępie odrazu powiem Chatko suknia cudna, taka lekka, ja bym tylko kolor szarfy zmieniła bo nie lubię zielonego koloru, ale tak to poprostu śliczności
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane lachoniki
![]() Dzisiaj w pracy spokoj, bo szefostwa brak i nikt mi nie będzie przeszkadzał Bedę dzielnie pracować, ale przynajmnie będzie mi wizażyk towarzyszył ![]() Cytat:
Od tamtej pory boję się, jak mocniej wieje Koniecznie gromnicę
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nadejszla wiekopomna chwila
![]() od dzisiaj mamy 4 miesiące do ślubu
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i gratki za 4 miesiące
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie mi się podobają, bo nie mają wielkiego dołu. Zostawiasz z trenem?
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
z mamą pojedziemy albo po niedzieli albo jeszcze w następnym tygodniu bo się bidulka pochorowała a chorej matuli nie będę ciągac po dworze
|
#2620 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() Ja właśnie dopiero wyzdrowiałam bo przeziębiona byłam ehh masakra a ze spraw ślubnych to stoimy
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny starczy 100 butelek wódki 0,5 na 130 osób??
|
#2622 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No hejka
Co tam, jak tam? To już tuż, tuż. Kurcze, ale się jaram. Cytat:
Ale może to jakiś znak i zostaniesz profesjonalną fotografką ślubną Nie znasz dnia, ani godziny ![]() Cytat:
Trzeba chyba pokombinowac, żeby się zjawić w W-chu w tej okolicy czasowej ![]() za zaklepanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jest po prostu pięknie. Mogę z czystym sumieniem Ci powiedzieć, że jest mega, a te poprzednie, które mierzyłaś, nawet, jeśli mi się podobały, to do tej się nie umywają.Pasuje do Ciebie idealnie ![]() Jaki będzie kolorek szarfy? |
||||
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Nenciu muszę prosić Cię o pomoc. Zerknij tutaj na rozdział III http://www.pip.gov.pl/html/pl/doc/k0000006.pdf Bo ja nie umiem czytać tych kodeksów ze zrozumieniem. Chodzi o to, czy mój TŻ może egzekwować od firmy kasę za nadliczbowe godziny pracy. Ponieważ w poniedziałek pracował od 14 do 22, we wtorek pracował od 6 do 14, w środę od 14 do 22 i dziś od 6 do 14. Czyli jak kończył pracę o 22, a następnego dnia był już w pracy na 6 to miał tylko 8 godzin wolne, a z tego co poczytałam to powinno być min. 11 godzin. Ma prawo żądać zapłaty za 3 godziny nadliczbowe?
|
#2624 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
te 130 osób to wszystko osoby dorosłe, pijące? Czy dużo piją Wasze rodziny?
Witajcie porannie jestem w pracy i piję już 2 kawę, ale nic nie daje. Nie spałam całą noc, pokłóciłam się z mamą, która jak zwykle powiedziała mi sporo przykrych rzeczy (m.in. że nie ma ochoty poznawać rodziny TŻ i takie tam ).
|
|
|
|
#2626 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
gratulacje!![]() Nie zdarzylam zobaczyc bo po tancach juz nie wchodzilam ![]() Cytat:
gratulacje! Przeogromnie sie ciesze!![]() Cytat:
Cytat:
ale to leci ![]() Gosza mialas racje zaczelismy tanczyc od walca wiedenskiego a pozniej cha cha byla kurde ale mi sie podobalo extra sprawa! & chyba faktycznie byl to 5 sezon... dzieki |
|||||
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
No Chatko, chciałoby się powiedzieć "wreszcie" albo "a nie mówiłam, że gdzieś na Ciebie czeka". Tymczasem powiem, że bardzo ładnie w niej wyglądasz i
za świetny wybór. Falbanki są cudne. A jakiej firmy jest suknia, bo że kupiona w madonnie, już wiem. A szarfa - jasnoniebieska czy moze bardziej granat?Cytat:
|
|
|
|
|
#2628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jeśli chodzi o pazurki to będę miała na pewno manicure hybrydowy tylko jeszcze nie wiem czy french czy kolor bo nie mogę mieć długich paznokci![]() Playstation mój T. ma konsolę i nie przeszkadza mi, że sobie gra. Ja w tym czasie mam chwilę dla siebie a jak chcę z nim pobyć to po prostu chwytam za drugiego pada
|
|||
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ona musi mieć takie wzięcie że może sobie na to pozwolić. Jak mnie malowała w sierpniu to kolejną dziewczynę malowała u mnie na parkingu - ta dziewczyna sie uparła na makijaż u niej a ona powiedziała, że nie zdąży ode mnie do niej więc ta klientka zaproponowała to niech maluje ją na parkingu. Gdybym miała więcej czasu a nie musiała się sama stroić to pewnie malowała by ja u mnie bo ja chętnie bym popatrzyła. Chatko - gratuluje zakupu Falbanki to nie to za czym przepadam ale tu fajnie to wygląda.
|
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Teoretycznie powinno straczyć, ale zawsze może coś wypaść niespodziewanego.
My bierzemy tyle butelek ilu będzie wszystkich gości. Nadwyżka butelek, która przypadnie w obliczenaich na dzieci i jakieś osoby pijące mało, tudzież mlodzież, która nie wciągnie tyle, co zaprawione w bojach wujki, pewnie pójdzie na jakieś bramy itp. Tak podpytywałam ostatnio wujków, którzy już wesela wyprawiali i mówili, że to jest dobre rozwiązanie. Zobaczymy, jak to wyjdzie w praniu, ale skłaniamy się ku tej wujowej opcji
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale biorę też pod uwagę że mi odmówią ludziska i nie przyjdą
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WOW ![]() ale ślicznie wyglądasz w niej !!!!
|
|
#2634 | ||
|
Zadomowienie
|
Extra, akurat jak postanowiłam rano umyć włosy a nie wieczorem to się zrobiła dziś taka wichura, do tego nie umiałam znaleźć czapki i wyglądałam po przyjściu do pracy jakby piorun w rabarbar trzasł
![]() Gratuluję ciekawa jestem jak będzie wyglądać ostatecznie twoja "góra" bo ja za takimi nie przepadam, kojarzą mi się z takimi pancernikami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobre ![]() no niestety, nie bardzo się cieszy. Ona ma taki charakter, że lubi siedzieć w domu, nie wychodzić nigdzie, nie spotykać sie z nikim i najlepiej niech każdy da jej święty spokój. Nie chce poznać moich teściów i jeszcze powiedziała mi, że po co my bierzemy kredyt na mieszkanie, skoro mamy gdzie mieszkać (u niej albo u teściów). Powiedziałam, że chcemy być na swoim, to powiedziała:"teraz to młodzi wszystko by chcieli. Kiedyś tak nie bylo". Chyba jest jej smutno, że ja się wyprowadzę niebawem, ale z drugiej strony z nią mieszkać byłoby ciężko . Jest kłótliwa, wszystko musi być "na jej". Ja po swojemu nie mam prawa nic robić w domu, nie wolno mi nawet decydować o własnym pokoju. Nie wyobrażam sobie mieszkać z mężem z nią, póki ma taki cięzki charakter. Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-01-05 o 10:05 |
||
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
kindziu zależy od proporcji gości. Ja na praktycznie 110 osób mam 108 butelek wódki. Tzn miałam ale to szczególik dokupi się. A na bramy itp jeszcze dokupimy. Z tym że ja mam sporo osób nie pijących a dwudniowe wesele. Więc myśle że najlepiej kupić tyle ile jest osób na liście. Lepiej żeby zostało niż miało zabraknąć. My te butelki co ostaną jeśli będzie ich dużo damy rodzince jak będą odjeźdząc po poprawinach
madziu gratuluję msc klaski
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jesli ktora bedzie chciala perly do slubu to jest fajna promocja http://www.groupon.pl/oferty/kielce/liameo/2529675
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuje Ci... Ja miałam załamke jakieś 2 miesiace temu, chodziło o to ze ja z TZ chcialam ślub na spokojnie dopiero w 2013 roku, zeby spokojnie sobie odlożyc kase na wszystko co bym chciala. A mama naciskala, ze nie dożyje itp... no i sie zgodzilismy. Wszystko na hura bylo zaklepywane w ostatnich godzinach zeby sie wyrobic na ten sierpien 2012. Jak mówiłam i makijarzu, fryzjerce, podróży poślubnej to sie smiali ze mnie w domu ze wymyslam i nie maja kasy na to... ja plakalam- bo bym sobie uzbierala za2 lata sama na wszystko, a teraz musze prosic o kase rodzicow - a sami nie maja w sumie. I czasami jest taka dziwna sytuacja. Mama jak sie o tym dowiedziala to powiedziala ze mam se nie martwic ona da kase na wszystko co chce. Ale to juz nie jest to samo.
|
|
#2639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w ogole to dzien dobry w czwartek Jak to dobrze ze od jutra zaczynam weekendzik ![]() |
|
|
|
|
#2640 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
śliczna ![]() Cytat:
mielismy czerwone i różowe w sensie mamy objetosc 1,5lCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

i co najwazniejsze - bez koła. Kochana suknia dopasowana do Ciebie i zakochałam się w niej

Bedę dzielnie pracować, ale przynajmnie będzie mi wizażyk towarzyszył 

Trzeba chyba pokombinowac, żeby się zjawić w W-chu w tej okolicy czasowej 
jestem w pracy i piję już 2 kawę, ale nic nie daje. Nie spałam całą noc, pokłóciłam się z mamą, która jak zwykle powiedziała mi sporo przykrych rzeczy (m.in. że nie ma ochoty poznawać rodziny TŻ i takie tam
).

klaski