|
|
#2701 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
Nie, ale ja nie chodzę do przereklamowanego Endziora.
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie. Chodzę do budki leżącej naprzeciwko, że tak to ujmę. I mają duży i niespotykany u endziora dobór dodatków.
|
|
#2703 | |
|
Wtajemniczenie
|
aach, to wiele wyjasnia
![]() Cytat:
![]() ps, widzialam, ze znowu bedzie wospowe sprzedawanie!!!
|
|
#2704 |
|
Konto usunięte
|
kurde niektórzy to naprawdę nie maja za grosz kultury, argh :/
pomijając fakt że 22. to nie ejst pora na dzwonienie po ludziach żeby powiedziec im cos durnego |
|
|
|
#2705 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31416625]
Hmm... powiem Ci, że ostatnio nie szukałam, ale wiem, że jest problem ze znalazieniem. Wiem, że na 100% jest w zielarskim w Borku Fałęckim, widziałam też w aptece na Strzeleckiej jakiś czas temu, w 2 aptekach na Prądnickiej... i nic więcej póki co nie przychodzi mi do głowy.[/QUOTE] Jest też w DOZie - http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p9569-Bals...okci_5_ml_45_g tylko nie wiem czy tylko na stronie jest stara wersja, czy też taką jeszcze mają. Jakby coś to ja często zamawiam mamie leki tam, więc przy okazji mogę komuś kupić (mają chyba limit minimalny na zakupy 20zł). |
|
|
|
#2706 |
|
Pani Buka
|
zabijcie mnie
spałam ze 2h może, bo mi głowa pękała (może nawet miałam gorączkę ), gardło spuchnięte i nos zatkany. a muszę iść na zajęcia, bo ktoś sobie wymyslił 3 osobne bloki po 5 zajęć bez możliwości nieobecności tzn pewnie musiałabym załatwiać zwolnienie i potem błagać prowadzącego o zaliczenie ![]() Nicru - myślę że wręcz przeciwnie chyba każda na początku była cicho na spotkaniu. zresztą ja też wolę słuchać niż mówić...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-01-05 o 07:35 |
|
|
|
#2707 |
|
Zadomowienie
|
kasiencja - to może szoruj do lekarza?
Malla - co z trójkątem Twojego kota? Moje noworoczne postanowienie oszczędzania stanęło pod znakiem zapytania - pod Koroną otworzyli sklep kosmetyczno-fryzjerski z artykułami profesjonalnymi. |
|
|
|
#2708 |
|
Konto usunięte
|
o szyrek, to ja tam się przejdę
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałaś, naprawdę? Nie dość że muszę do super pharmu to jeszcze pod koronę teraz, miejcie litość
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
OMD, no nie pozwoliła sobie wcisnąć kiecki, a wyglądała w niej
![]() Także, mogę być Twoją "stylistką na zakupach"
|
#2711 |
|
Konto usunięte
|
Nieee... to dżi-dżi wyglądała w nim jakby nie spała tydzień...
![]() ROZWALA mnie taki tekst z Twoich ust... serio... kto jak kto ale Ty nie powinnaś pisać o kulturze... |
|
|
|
#2712 |
|
Matka Smoka
|
szyrek - tam na pewno ejst strasznie drogo, o!
![]() blair - biorę dwa nail teki, poprawiłam w klubie, ale nie mogę zaznaczyć kolorem, więc zwracam uwagę tutaj. ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- hiper - ponieważ wiecznie oskarżam Cię, że przez Ciebie najwięcej kasy wydaję, to uczciwie przyznam, że jestem bardzo zadowolona z zakupu prostownicy oraz tangle teezer. Dzięki za skuszenie |
|
|
|
#2713 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Przemilczę ![]() Czemu? Fajnie, że nie są takie suche i ociekające tłuszczem.
|
|
|
#2714 |
|
Konto usunięte
|
hiper, Malla chodziło o to że zadzwoniła moja ciotka o 22 i zaczęła miec do mnie jakieś ale o to że w muzeum mamy kontrowersyjna wystawę. I że ja JA mogłam coś takiego zorganizować :/ i przestań robić mi jakieś dziwne wjazdy personalne. Pomijam fakt że ja sie w to co się dzieje w ciotyki pracy nie wcinam i nie dzwonie to niej z komentarzami jak coś o jej rpacy mówia w mediach.
Hiper i po raz kolejny uważasz coś co ja napoisałam za słowa napisane pod Twoim adresem. I nie życzę sobie żebyś mnie oceniała na forum. Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2012-01-05 o 09:43 |
|
|
|
#2715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobre .
|
||
|
|
|
#2716 |
|
Konto usunięte
|
pomijam fakt że jak byłam na studiach to koleżanka potrafiła zadzwonic do mnie o 5.00 rano i zapytać co ma zabrać na zajęcia bo się pakuje a ja na pewno wiem :/ nosz....
|
|
|
|
#2717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż najczęściej zakupy robię sama, nie umiem chodzić z kimś...Postaram się być jednak grzeczna i nie marudzić
|
|||
|
|
|
#2718 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Nie ucięłaś dyskusji, tylko grzecznie wysłuchałaś, co ma do powiedzenia? Oj, nie mogłabyś pracować w obsłudze klienta ![]() Słodziak ma na swojego upierdliwego ojca sposób - daje na głośnomówiący, odkłada telefon i idzie np. do kuchni zrobić kanapkę. Jak słyszy zamiast słowotoku "halo, halo?", to wraca i mówi "aha", a ten nawija dalej. I odpowiadałaś? Ja bym powiedziała "nie wiem, do zobaczenia" i się rozłączyła.
|
|
|
#2719 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli już nie jestem ta zła, okropna szatanica? Cytat:
![]() Bawi mnie to, że Ty jako osoba która moim zdaniem nie ma za grosz kultury mówi na forum publicznym co wypada a co nie. Dziewczyno, czy Ty nie wiesz że niegrzecznym jest PRZEKRZYKIWAĆ rozmówcę, PRZERYWAĆ kiedy ktoś coś do Ciebie mówi, czy WYDZIERAĆ SIĘ na całą knajpę, bo Ty wiesz coś lepiej niż osoba pytana? Mnie jest wstyd przebywać z Tobą w miejscu publicznym kiedy wydzierasz się na całe pomieszczenie, nie dajesz dojść do słowa i ciągle na głos puszczasz idiotyczne insynuacje na temat sexu. Wię proszę Cię, zastanów się 2 razy zanim następnym razem napiszesz że niegrzecznym jest dzwonić do Ciebie o 22.... |
||
|
|
|
#2720 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam 1/2
Cytat:
) a topper nie jest dla mnie także już Cię nie męczę i dziękuję![]() chociaż z dziewczynami stweirdziłyśmy, że jak upolujesz to powinnaś i tak kupić więcej bo na pewno chętne się znajdą ![]() Cytat:
![]() obiecałaś! obiecałaś! Cytat:
ja mam taki fetysz( ) że uwielbiam zapach tego sklepu. oprócz ciuchów oczywiście![]() Cytat:
![]() ja jestem naszą zimą zachwycona i mogłaby być taka co roku z jednym zastrzeżeniem- niech śnieg będzie w górach ![]() ja nie mam wiele okazji ale chętnie pogram sorry, ale muszę skomentować... mam wrażenie, że wpadasz tutaj tylko po to żeby dopytać się gdzie co jest w Krakowie. zrobiłaś sobie z nas informację turystyczną i wcale mi się to nie podoba. ooo. i nie jest to kwestia tego, że jestem nieuprzejma, nie chcę pomóc itd. bo do tej pory odp. na Twoje pytania, ale zeźliło mnie to w końcu, bo odbieram to jako wygodnictwo i ignorancję w stosunku do nas. Poza tym zapraszam do skorzystania z pomocy tak na prawdę wiele można znaleźć.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#2721 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hiper - zasypałam kota karmą, więc jak odbierzesz dziś pakę, to mogę podjechać
|
|
#2722 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Konto usunięte
|
Malla, odpowiedziałam tej koleżance spokojnie i grzecznie co ma wziąć na zajęcia
![]() z ciotką też nie ucięłam dyskusji bo zaraz by poleciała do mojej matki i zaczęła jej gadać jaka to ja okropna jestem I ie chce mi się srylion razy tłumaczyc że ja pracuje w innym dziale. Hiper, nie mieszaj dwóch niezależnych spraw ze sobą. Dzwonienie po ludziach o bzdury o takiej porze jest dla mnie chore, bo ja zawsze jak ktoś z rodziny dzwoni o tej poorze to dostaję newricy że komuś coś się stało/ zachorował/umarł/miał wypadek etc. SdC ale skoro juz się obudziłam to wiesz, odebrałam ale potem powiedziałam jej na uczelni żeby nie dzowniła rano tylko o normalnej porze dzień wcześiej.
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2012-01-05 o 10:12 |
|
|
|
#2726 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wyciszam telefon na noc, więc nie mam tego problemu
Budzik działa przy wyłączonym dzwonku.Jak ktoś dzwoni o takiej porze, to martwię się, że coś się stało.
|
|
#2727 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam 2/2
gdzie ja nie jestem kociarą i niespecjalnie za kotami przepadam to te obrazy mnie zachwyciły! Cytat:
![]() Cytat:
czemu biedne dziewczę straszysz? ![]() Cytat:
a tak serio to przecież to jest normalne, ze na 1szym spotkaniu nie będziesz nie wiadomo jak się udzielać, bo ludzi trzeba najpierw poznać i wkręcić się w klimat, a u nas zazwyczaj jest wrzawo, głośno i kolorowo jak już któraś z dziewczyn wspomniała. i rzeczywiście wczoraj było dość łagodnie![]() Cytat:
w ogóle tak ostatnio sobie myślałam, że może warto byłoby zacząć (chociaż od czasu do czasu) poszerzać nasze grono znajomych i może powinnyśmy przyprowadzać na spotkania nasze znajome/ znajomych? co o tym myślicie? zawsze można się umówić które spotkanie będzie czysto wizażowe, a które mieszane ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31419760]Nieee... to dżi-dżi wyglądała w nim jakby nie spała tydzień... [/QUOTE]
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#2728 |
|
Konto usunięte
|
Malla o tymże coś się stało npaisałam powyżej
|
|
|
|
#2729 | ||
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31420445]Bardzo się cieszę
Czyli już nie jestem ta zła, okropna szatanica? [/QUOTE] Ależ jesteś ![]() Cytat:
Cytat:
W ogóle Cię nie rozumiem - niby co złego w tym, że prosi o pomoc? Nie masz ochoty, to nie odpowiadaj przecież. Rozumiem gdyby tych pytań było kilka dziennie, albo pytająca niemiło domagała się odpowiedzi mimo jej braku, ale w tej sytuacji? Ja mam wiele wątków, na które wpadam tylko jak mam konkretne pytanie i nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miał mi tam odpowiedzieć, że to nie na miejscu. Na tym polega rola forum. A czasem mam wrażenie, że z tego wątku zrobiłyście jakieś zamknięte kółko adoracji dla wybranych - potem dziwicie się, że nikt się nie dołącza. Ja bym się nie przyłączyła czując presję, że musze się tu pojawiać z określoną częstotliwością, pilnować ile zadaję pytań, wyrażać chęć na spotkania i w ogóle nie wiadomo co.
|
||
|
|
|
#2730 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest gdzieś taka knajpa, gdzie są planszówki - nie pamiętam jak się nazywa, ale kumpela mi opowiadała, że czasem tam chodzą pograć ale pewnie to takie prostsze gry, typu chińczyk czy warcaby.mogę też z Wami grać? ![]() Cytat:
a poza tym - zdrowiej! idę ulicą i jak gruźlik, co za wstyd ), więc z domowych sposobów mogę Ci polecić picie duuużej ilości herbat (mogą być z imbirem naprawdę pomaga!jeszcze cebula i czosnek mają właściwości bakteriobójcze, ale to już takie bardziej agresywne metody
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

spałam ze 2h może, bo mi głowa pękała (może nawet miałam gorączkę
), gardło spuchnięte i nos zatkany. a muszę iść na zajęcia, bo ktoś sobie wymyslił 3 osobne bloki po 5 zajęć bez możliwości nieobecności 

) a topper nie jest dla mnie także już Cię nie męczę i dziękuję

tak na prawdę wiele można znaleźć.
idę ulicą i jak gruźlik, co za wstyd
), więc z domowych sposobów mogę Ci polecić picie duuużej ilości herbat (mogą być z imbirem