Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-05, 11:32   #1861
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

ja dzisiaj zamierzam odwiedzić i rossa i SP
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 11:44   #1862
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja dzisiaj zamierzam odwiedzić i rossa i SP
A co chcesz kupić?

Ja chcę tylko maseczkę z waxa do wypadających

Używałyście szamponów z Sephory? Tam też są promocje - 70 % i będę miała szampon żurawinowy za 9 zł

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 12:11   #1863
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
A co chcesz kupić?

tego biovaxa też chcę i jeszcze tego latte, a z rossa farbę i odżywkę garniera
Stary 2012-01-05, 12:15   #1864
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
tak przejrzałam teraz KWC i to ma też dobre recenzje https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...es.html&next=1 i jest łatwo dostępne, widziałam to chociażby w superpharmie i nawet miałam wziąc, ale jakoś na rzęsiska na razie nie narzekam to tez ma w miarę ok średnią patrzać na liczbę recenzji https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...em.html&next=1 ale pewnie jest wiekszy problem z dorwaniem tej odzywki
ja używałam tej odżywki z l'biotici i jestem zadowolona z efektów - rzęsy mocniejsze, ciemniejsze i gęstsze - na długość nie narzekam i nie zauważyłam zeby były jeszcze dluzsze. takie same efekty mialam po olejku rycynowym ale to mi sie wygodniej uzywa

tak w ogole to czesc wczoraj sie czyms zatrulam i caly wieczor bolal mnie brzuch teraz sie zbieram do miasta i mam nadzieje ze wroce z dobrymi wiesciami...
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 12:22   #1865
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Ja słyszałam, że ten L'Bioticy jest dobry.
Dawno Cię nie było. Co u Ciebie słychać?
Zdałam na prawko i za 2 tygodnie odbiorę Tak to w sumie po staremu. Zaniedbałam się ostatnio i muszę częściej pisać, bo wtedy mam większą motywację do działania

Spotkała mnie dzisiaj niemiła wizyta i nie wiem co o tym myśleć Napiszę w klubie....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 12:25   #1866
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
A co chcesz kupić?

Używałyście szamponów z Sephory? Tam też są promocje - 70 % i będę miała szampon żurawinowy za 9 zł
ja miałam szampon zspehory i dla mnie był przecietny, ale Tobie moze podpasuje
Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
ja używałam tej odżywki z l'biotici i jestem zadowolona z efektów - rzęsy mocniejsze, ciemniejsze i gęstsze - na długość nie narzekam i nie zauważyłam zeby były jeszcze dluzsze. takie same efekty mialam po olejku rycynowym ale to mi sie wygodniej uzywa

tak w ogole to czesc wczoraj sie czyms zatrulam i caly wieczor bolal mnie brzuch teraz sie zbieram do miasta i mam nadzieje ze wroce z dobrymi wiesciami...
właśnie kupiłam sobie te odzywke z l'biotici bo w superpharm są 2 w cenie 1 i do koszyka dorzucilam rowniez jedwab biovaxu, rowniez 2 w cenie 1

taka wichuira za oknem, ze nie wiem jak doszlam w ogoole do domu! teraz pije goraca czekolade i probuje zlapac troche ciepla
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 12:47   #1867
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
ja miałam szampon zspehory i dla mnie był przecietny, ale Tobie moze podpasuje

właśnie kupiłam sobie te odzywke z l'biotici bo w superpharm są 2 w cenie 1 i do koszyka dorzucilam rowniez jedwab biovaxu, rowniez 2 w cenie 1

taka wichuira za oknem, ze nie wiem jak doszlam w ogoole do domu! teraz pije goraca czekolade i probuje zlapac troche ciepla
A który szampon miałaś? Ostatnio jestem zachwycona Dave do zniszczonych ale dla odmiany muszę jakiś ziołowy nabyć

U mnie też wichura z deszczem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (21,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (28,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (21,7 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (35,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (38,0 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (69,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (31,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (30,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (34,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (123,1 KB, 1 załadowań)

Stary 2012-01-05, 12:48   #1868
nieidealna91
Raczkowanie

Ja uwielbiam tą odżywkę z l'biotice do rzęs i w poniedziałek się po nią wybiorę do SP, bo teraz jestem u siebie w mieście a nie mam tu SP

Dzień dobry
Stary 2012-01-05, 13:01   #1869
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
A który szampon miałaś? Ostatnio jestem zachwycona Dave do zniszczonych ale dla odmiany muszę jakiś ziołowy nabyć

U mnie też wichura z deszczem
http://www.markasephora.pl/produkt/3...mpon_do_wlosow ten w wersji pomaranczowej ja od dzisiaj zaczne odzywiac moje rzeski, zobaczymy jakie beda efekty
Stary 2012-01-05, 13:18   #1870
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Zdałam na prawko i za 2 tygodnie odbiorę Tak to w sumie po staremu. Zaniedbałam się ostatnio i muszę częściej pisać, bo wtedy mam większą motywację do działania

Spotkała mnie dzisiaj niemiła wizyta i nie wiem co o tym myśleć Napiszę w klubie....
To moje gratulacje.

U mnie dzisiaj też wichura, a planuje iść na zakupy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 13:38   #1871
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
To moje gratulacje.

ja miałam iśc na godzinkę do mojej przyjaciółki na dworzec, ale jak jest taka wichura to nawet już nie bede wyściubiać nosa z domu, bo szkoda zdrowia
Stary 2012-01-05, 13:42   #1872
Shadii
Wtajemniczenie

Hej ja mam na uczelnie dopiero na 17, więc mam czas dzisiaj... a potem jadę do domku

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
(...)
noo taka w plastikowym etui a ona sama jest kolorowa w małe kropeczki o ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...a-do-brwi.html
(...)
Dziękuję
Cytat:

Hej hej gratulacje!

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Byłam w Marionnaud, chciałam kupić korektor z Nyxa, ale nie było szafy Nyx w ogóle Na dodatek musiałam czekać przed drzwiami do sklepu 15 minut, bo, jak to pisało na kartce na drzwiach, "ilość wejść do sklepu limitowana, proszę cierpliwie czekać na swoją kolej" no nie powiem, w szoku byłam xD jeszcze takiego czegoś nie widziałam

Ale karnacja cudna, marzenie : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325764067

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 13:49   #1873
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
To moje gratulacje.

Dziękuję
Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam tą odżywkę z l'biotice do rzęs i w poniedziałek się po nią wybiorę do SP, bo teraz jestem u siebie w mieście a nie mam tu SP

Dzień dobry
A widziałaś ją gdzieś oprócz SP? Bo u mnie ciężko się do niego dostać
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej hej gratulacje!
Dzięki

Zostawiłam wiadomość w klubie, może któraś z Was też miała taki przypadek i powie jak się skończyło

Jak ten wątek na mnie świetnie działa.... Już siedzę z amlą na głowie i zaraz nałożę na buźkę maseczkę

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 13:49   #1874
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ja mam na uczelnie dopiero na 17, więc mam czas dzisiaj...

Byłam w Marionnaud, chciałam kupić korektor z Nyxa, ale nie było szafy Nyx w ogóle Na dodatek musiałam czekać przed drzwiami do sklepu 15 minut, bo, jak to pisało na kartce na drzwiach, "ilość wejść do sklepu limitowana, proszę cierpliwie czekać na swoją kolej" no nie powiem, w szoku byłam xD jeszcze takiego czegoś nie widziałam
ja bardzo nie lubię, jak mam na takie późne godziny.

"ilość miejsc limitowana", na prawdę dobre

uciekam na koło, a potem pójdę sobie na zakupy i spotkam się ze znajomymi w ramach relaksu
Stary 2012-01-05, 14:00   #1875
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ja mam na uczelnie dopiero na 17, więc mam czas dzisiaj... a potem jadę do domku

Dziękuję

Hej hej gratulacje!

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Ale karnacja cudna, marzenie : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325764067
ciekawe o co chodziło z tą ilością wejśc do sklepu ? ja bym pewnie nie wytrzymała i zapytała sprzedawczyni o co chodzi a czy przypadkiem NYX'a nie ma też w Douglas'ach?

co do Christiny, karnacja fakt bardzo fajna, ale te włosy kontrastujące z kolorem skóry odpadają
Cytat:
Dziękuję

A widziałaś ją gdzieś oprócz SP? Bo u mnie ciężko się do niego dostać

Dzięki

Zostawiłam wiadomość w klubie, może któraś z Was też miała taki przypadek i powie jak się skończyło

Jak ten wątek na mnie świetnie działa.... Już siedzę z amlą na głowie i zaraz nałożę na buźkę maseczkę
mo żesz zapytać w aptece, bo w wielu są produkty l'biotica tyle, że będzie zapewne o wiele wyzsza cena, ja dzisiaj sie poytałam o jedwab [za ktory w SP zapłaciłam pozniej 7 zł za 2 sztuki] a w aptece wołali 9,40 [za1]xD
Stary 2012-01-05, 14:03   #1876
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję

Hej hej gratulacje!

czyżbyśmy cofali się w czasie

Kalpana gratuluję

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
ciekawe o co chodziło z tą ilością wejśc do sklepu ? ja bym pewnie nie wytrzymała i zapytała sprzedawczyni o co chodzi a czy przypadkiem NYX'a nie ma też w Douglas'ach?

co do Christiny, karnacja fakt bardzo fajna, ale te włosy kontrastujące z kolorem skóry odpadają

mo żesz zapytać w aptece, bo w wielu są produkty l'biotica tyle, że będzie zapewne o wiele wyzsza cena, ja dzisiaj sie poytałam o jedwab [za ktory w SP zapłaciłam pozniej 7 zł za 2 sztuki] a w aptece wołali 9,40 [za1]xD
dokładnie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 14:55   #1877
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej
byłam odebrać zamowienie z doz . pl i teraz patrze na paragon i zapłaciłam więcej niż pisalo mi na necie ile mam do zapłaty apteka nalicza swoje ceny?

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:06   #1878
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:

(...)
No włosy za jasne
Były tam tylko dwie sprzedawczynie, więc może żeby tłum ludzi nie wyniósł im połowy sklepu? nie wiem xD ludzi w środku było ok. 10 w każdym razie, wyszły dwie osoby, to wpuszczono kolejne dwie i tak dalej. Dla mnie szok xD
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
czyżbyśmy cofali się w czasie

Kalpana gratuluję

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

dokładnie
Hehe co zrobić

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:19   #1879
marta 85
Wtajemniczenie

Dwa kroki do czystej skóry

Wiele z nas często nie zdaje sobie sprawy z faktu, jak dużo produktów, które można znaleźć w każdym domu, nadaje się do szybkiego i łatwego oczyszczania naszej cery. Takie domowe sposoby ponownie wracają do łask i cieszą się coraz większą popularnością, gdyż dzięki samodzielnie wykonanym kosmetykom można zaoszczędzić nie tylko czas, ale i pieniądze. Ponadto – zawsze wiemy, co znajduje się w składzie takich domowych kosmetyków. Są to z zasady wyłącznie naturalne składniki bez dodatku substancji konserwujących. Krok 1 - przygotowanie

Zanim przystąpimy do samodzielnego oczyszczania twarzy, powinnyśmy się do tego odpowiednio przygotować. Należy przede wszystkim zacząć od dokładnego demakijażu, który usunie wszystkie zanieczyszczenia i resztki kosmetyków.
Na samym początku zadbajmy o czystość naszych rąk. Umyjmy je dokładnie mydłem lub płynem antybakteryjnym. Zadbajmy też o czystość za naszymi paznokciami. Nie chcemy przecież ryzykować niepożądanych efektów w postaci podrażnień skóry.
Podstawą dobrego oczyszczenia skóry jest peeling, który usuwa martwy naskórek oraz nadmiar wytworzonego przez cerę sebum. Domowy peeling można wykonać łącząc 2 łyżeczki cukru i 1/2 łyżeczki oliwy. Tak przygotowaną papkę należy delikatnie wmasować w skórę twarzy, a następnie spłukać. Innym sposobem na przygotowanie domowego peelingu jest połączenie 1 łyżki soku z cytryny, 1 łyżki miodu, 1 łyżeczki oliwy z oliwek oraz 1/3 szklanki płatków owsianych. Po zastosowaniu peelingu nie musisz myć twarzy mydłem. Składniki w nim zawarte zostawią na twarzy delikatną nawilżającą powłoczkę, która odżywi twoją cerę. Po użyciu nie ma też potrzeby nakładać kremu. Ale uwaga – peelingu nie powinno się stosować w okolicach oczu, gdyż sok z cytryny może je podrażnić. Ponadto - jeśli masz cerę tłustą, zamiast oliwy użyj wody.
Drugim ważnym elementem oczyszczania twarzy jest usunięcie znajdujących się w porach zanieczyszczeń. Idealna jest do tego celu – tzw. parówka otwierająca pory, dzięki którym łatwiej oczyścimy cerę. Sporządzenie domowej parówki polega na wlaniu do niewielkiego naczynia gorącej wody z dodatkiem ziół, np. mięty, tymianku, rumianku, kwiatu lipy lub innej rośliny o właściwościach łagodzących, uspokajających lub oczyszczających. Nad tak przygotowanym wywarem należy przez kilka minut trzymać twarz, a na głowę nałożyć ręcznik. Dzięki gorącej parze pory otworzą się, a skóra zrelaksuje i ożywi.

Krok 2 - oczyszczanie

Po tak przygotowanej do oczyszczania skóry, można przystąpić do właściwego zabiegu. Oczyszczanie wykonuje się przed delikatne uciskanie palcami okolic głębokich zaskórników za pomocą chusteczek higienicznych. Miejsca wokół zaskórników należy naciskać opuszkami palców tak, by usunąć zanieczyszczenia wągrów. Należy jednak uważać, by nie uszkodzić skóry paznokciami! W żadnym wypadku nie można też wyciskać ropnych wyprysków, co może doprowadzić do stanu zapalnego skóry.
Dobrym sposobem na oczyszczanie jest również maseczka głęboko oczyszczająca, którą również możemy same przygotować. Będą nam do tego potrzebny: naturalne olejki geranium i lawendowy, olejek cytrynowy lub sok z cytryny, 6 łyżeczek ciepłej wody, zielona glinka w proszku. W miseczce mieszamy ze sobą po 2 krople olejku z geranium i lawendy oraz 1 kroplę olejku cytrynowego. Następnie dodajemy ciepłą wodę. Powoli mieszamy całość z glinką, dodawanej po jednej łyżce proszku, do momentu aż maseczka zrobi się gęsta. Zazwyczaj już 3–4 łyżki zapewniają już dobrą konsystencję. Niewielką ilość maseczki nakładamy na gąbkę i wcieramy ją w skórę twarzy. Czynność powtarzamy dopóki cała twarz nie będzie pokryta głęboko maseczką, łącznie z szyją. Tradycyjnie omijamy okolice oczu i ust. Maseczkę trzymamy na twarzy 30 minut, a następnie zmywamy przy użyciu ciepłej wody i płatków kosmetycznych.
Samo oczyszczenie skóry z zaskórników jednak nie wystarczy. Kiedy usuniemy zanieczyszczenie, na twarzy zostaje nam rozszerzony por, który znów szybko może się szybko zatkać. Dlatego też po oczyszczaniu należy zastosować maseczkę o działaniu łagodzącym i ściągającym pory.
Cerę możemy uspokoić np. wywarem z ziół o właściwościach łagodzących, np. rumianku. Innym dobrym sposobem jest maseczka z siemienia lnianego. Łyżkę siemienia dodajemy do odrobiny wody i gotujemy na gęstą papkę. Po ostudzeniu nakładamy na twarz i trzymamy 20 minut. Następnie zmywamy ją ciepłą wodą.
Inną łagodzącą maseczką jest maseczka z 1 łyżki utartego jabłka i 1 łyżeczki mąki ziemniaczanej. Nakładamy na twarz, delikatnie ja rozsmarowując, a potem przykrywamy płatkiem ligniny lub płatkami kosmetycznymi. Pozostawiamy na ok. 10-15 minut, a następnie spłukujemy letnią wodą.
Domową maseczkę ściągającą przygotujesz z kolei z ubitego na pianę białka. Można też do niego dodać trochę soku z ogórka, cytryny lub żurawin. Nakładamy ją na twarz, a gdy wyschnie, zmywamy przegotowaną, letnią wodą.

Stary 2012-01-05, 15:20   #1880
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam na "Przed świtem" i według mnie najgorsza część. Czasami nudna i naciągana. Szkoda, że podzielili na części.
Mi sie podobała, ale fakt głupio z tym podziałem na 2 części zaczęłam czytać nawet książkę ostatnią żeby sie dowiedzieć co dalej...

Czekoladowa
dziękuje za info pewnie skuszę sie na czarny razem z pędzelkiem, może wreszcie zrobię ładna kreskę

Dzień dobry
Obejrzałam gazetke z Rossa i kurcze mój podkład-puder z Max Factora przeceniony na 29,90 a konczy mi sie pomału... tylko kasy w tej chwili brak
Jutro wolne! i napawa mnie to ogromnym optymizmem Wieczorkiem pewnie do Tż pojadę i szukam jakiegoś dobrego filmu żeby obejrzeć.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:22   #1881
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej
byłam odebrać zamowienie z doz . pl i teraz patrze na paragon i zapłaciłam więcej niż pisalo mi na necie ile mam do zapłaty apteka nalicza swoje ceny?
hmm ja tylko raz zamawiałam na dozie i zapłaciłam dokładnie tyle ile pokazywało mi w necie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:42   #1882
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
szkoda ze u mnie nie ma SP
Cytat:
hej
nie powinno tak byc, chociaz tez kiedys mialam taka sytuacje. na szczescie mialam w kieszeni wydrukowane to podliczenie z internetu i pokazalam babce, zaplacilam tyle ile bylo na zamowieniu. kiedys tez poszlam odebrac zamowienie i pamietalam ze mialo byc 8 praduktow a ona ma tylko 7 dala i mowi ze wiecej nie bylo, potem sprawdzilam w necie i jak byk bylo 8.
tak w ogole to czesto na dozie jest drozej niz w innych malych aptekach czy wlasnie w promocjach w SP, no ale jak czlowiek czegos potrzebuje to trzeba kupic nawet za wyzsza kwote

wrocilam juz z miasta, zjadlam obiad (kurczaka w sosie smietanowo-ziolowym z makaronem i brokulem) i odpoczywam.
potem jakies spa trzeba zrobic...

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Obejrzałam gazetke z Rossa i kurcze mój podkład-puder z Max Factora przeceniony na 29,90 a konczy mi sie pomału... tylko kasy w tej chwili brak
Jutro wolne! i napawa mnie to ogromnym optymizmem Wieczorkiem pewnie do Tż pojadę i szukam jakiegoś dobrego filmu żeby obejrzeć.
mowisz o creme puff? myslisz ze nadaje sie cery tlustej?
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 15:43   #1883
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
hej
nie powinna chyba

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 17:02   #1884
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej

kalpana
gratuluję

loluska piękne włoski masz

idę nałożyć zaraz kokosa na głowę bo wczoraj w końcu dorwałam w sklepie 250 ml za dyszkę
Stary 2012-01-05, 17:39   #1885
ghana
Zakorzenienie

korzystam z nieobecności rodziców i ćwiczę u nich w pokoju, bo mają kablówkę, więc nie nudzę się w trakcię np setnego brzuszka teraz przenoszę sobie stepper i chociaż 30 minut sobie polatam, później chwila relaksu i hula hoop brzuszki itd mam na szczęście już za sobą
Stary 2012-01-05, 17:50   #1886
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja siedzę sobie z kokosem na włosach i piję zieloną herbatę..
Kokosa zmyję dopiero rano
Stary 2012-01-05, 18:13   #1887
ParoleParole
Zakorzenienie

Cześć Piękne

Kalpana gratuluję prawka

ehh czemu ja sp nie mam obok siebie

a z rosmana kuszą mnie w końcu odżywki garniera;p
Stary 2012-01-05, 18:54   #1888
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja była na zakupach i kupiłam:
- w Cubusie z nowej kolekcji zieloną bluzkę z krótki rękawem
- balsam brązujący Dove
- cień Catrice (który nie dawno wychwalała Snow )
- z Essence biały lakier do końcówek
- z Essence błyszczyk stay with me nr 01
- podkład z MX Smooth Effect nr 45 (mam 50, ale jest trochę za ciemny)

Więc zakupy uważam za udane.
W sumie z wyprzedaży to tylko kupiłam niebieską spódnicę, a tak to nic ciekawego nie widziałam.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 18:58   #1889
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej dziewuszki
Stary 2012-01-05, 20:13   #1890
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja była na zakupach i kupiłam:
- w Cubusie z nowej kolekcji zieloną bluzkę z krótki rękawem
- balsam brązujący Dove
- cień Catrice (który nie dawno wychwalała Snow )
- z Essence biały lakier do końcówek
- z Essence błyszczyk stay with me nr 01
- podkład z MX Smooth Effect nr 45 (mam 50, ale jest trochę za ciemny)

Więc zakupy uważam za udane.
W sumie z wyprzedaży to tylko kupiłam niebieską spódnicę, a tak to nic ciekawego nie widziałam.
pokaż bluzkę <3 mam ten błyszczyk z Essence, fajny jest

ja już wyspamowana, pierweszy raz nałozyłam l'biotice i chyba poczytam sobie ksiazke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości