|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
Talu, a z jakiego województwa pochodzisz? ![]() Ja niby jestem teraz w "lepszym" województwie niż moje(pod względem ilości pracy chociażby), ale zachwycona nie jestem ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-04 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Rozeznanie
|
Tallulach- zazdroszczę wiedzy na temat tych wszystkich specyfików przeciwzmarszczkowych. Ja się na tym niestety kompletnie nie znam. Jakbyś mogła polecić coś dla takiego laika jak ja, to byłabym bardzo wdzięczna. Nie stosuję żadnych kremów i nie mam też żadnych zmarszczek, ale chciałabym, zacząć dbać o skórę twarzy
![]() Za tak poważną decyzję jaka stoi przed Tobą oczywiście trzymam kciuki ![]() ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-01-04 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Wtajemniczenie
|
Witam, w końcu mam chwile żeby wejść. Mały leży, Tz pojechal na fuche, a ja się wykapalam, pomalowalam pazury i z piwkiem sobie siedze.
Ogolnie nieciekawa sytuacje mamy,w Tż firmie nie ma pracy, jak to w meblach po świętach nikt nie zamawia kuchni. Dopiero na luty maja pierwsze zamówienia. Siedzi od pon w domu, dobrze, że chociaz ma ta fuche, ale jak do niedzieli nie dadza mu znać, że ma wracac do pracy to musi zaczac szukac nowej. Co z tego, że teraz kasa jest za chwile moze nie byc, Tż za styczen moze nic nie dostac, a moja wyplata to za malo. No i ja mam umowe do konca miesiaca i moge poleciec bo juz dwie osoby zwolnili. Niby praca stresująca, ale mozna zarobic i to sie liczy najbardziej. Wczoraj poszlam do sąsiadki z winem, ale zapomnialam, że ona karmi dziecko isama obalilam butelke wina. Wrocilam po północy na rauszy, a Tżna mnie patrzyl jakbym nie wiem co zrobila. Co do kremow teraz mam nivea matujący, wcześniej mialam sopot spa z ziaji ale najlepszy jaki mialam to Calma HLC z ziaji i po nivejce na pewno do niego wróce. Ostatnio lubie ogladac filmiki urodowe na YT. Ciekawe rzeczy mozna tam znaleść. Ja póki co załączam projekt oszczędzanie, bo za dużo trace na kosmetyki i nie mam potem na ciuchy. Dlatego w tym miesiącu testuje kosmetyki biedronkowe żeby przyoszczędzic na ciuchy.
#4084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie zwolnią Cię ![]() Co do kosmetyków z Biedronki to niektóre używam- żel do mycia Be Beauty SPA, żel do mycia za 2,99 bodajże miodowy, żel miceralny z Biedro za 4,99, mydło do rąk ![]() Kremów nie, bo kupuję raz na 2-3 miesiące Nivea do twarzy i mi pasuje ![]() Ja też czasem filmiki urodowe oglądam ![]() ![]() Mała dopiero usnęła, a ja zgłodniałam, chyba zrobię napad na lodówkę ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-04 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
witam,
ja jestem przemęczona, mimo ponad tygodniowej przerwie świątecznej od pracy, jeździliśmy zapraszać gości na wesele i nie miałam kiedy odpocząć. Dodatkowo teraz chorujemy razem z TŻ ;/ Dziś w pracy znalazłam niezłą okazję :d przecenili słodycze świąteczne i były tak śmieszne ceny, że szok ( Lili polecam iść do PiP może u Ciebie też coś zostało;p ) wydałam 30 zł a mam 2 reklamówki słodyczy ( część dla siebie,a część na prezenty dla dzieci ) zakochałam się w pudełku z pozytywką ( taka kołysanka dla dzieci ) z słodyczami w środku za 2,99 :O juz tż powiedziałam, że będzie dla naszego dzidziusia :d
#4086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem łasa na słodycze ![]() Zawsze coś dokupuję, a to czekolada, a to ciasteczko ![]() Popatrzę jutro, może coś dorwę tanio ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-04 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybiorę się, mam blisko więc spojrzę czy coś się ostało ![]() Ja muszę mieć coś słodkiego, bo to koi moje nerwy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Z kremów używam jedynie ziaji +25 matujący na dzień. rewelacji nie ma, ale nie czuję pilnej potrzeby poszukiwania czegoś innego. Za to dobra wzmacniająca odżywka do paznokci bardzo by mi się przydała ![]() Słodyczy mam nadmiar jeszcze od świąt ![]() A wiadomo, jak leży to kusi ![]() Dziś na obiad mam zapiekankę z mięsa mielonego, jeszcze z wczoraj. Pomijając fakt że robiłam ją wczoraj wczesnym rankiem bo poprostu się nie wyrabiam. Wieczorem wracam padnięta a w domu jest tyle rzeczy do zrobienia że nie wiem za co się złapać. Na szczęście tż trochę pomaga, co jak na niego jest dużym sukcesem ![]() Wczoraj z oczami na zapałki czekałam aż pranie skończy się prać. Jutro koniecznie muszę zrobić porządki. Takie porządne. Jeden plus - tż zawsze uważała że po co sprzątać codziennie skoro jest porządek ![]() ![]() Dobrze że jutro wolne ![]() ![]() Dopijam kawę, malowanie, szykowanie i uciekam do pracy. Miłego dnia ![]()
#4090 | ||||||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
A krem to wiesz... dlatego "reklamowałam". Świetny jest ![]() Cytat:
![]() Nuruś, czy my o czymś nie wiemy? ![]() Cytat:
![]() Kobieta, ja nie umiem małego robić jak na biżu zamawiam... wszystko bym kupiła ![]() Cytat:
![]() Jasne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pooglądam te filmiki, poczytam o A Retin, Active C i kwasie hialuronowym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak ostatnio trzymałam w ręce lampkę wina to Tż patrzył na mnie jakbym mu rodzinę wymordowała ![]() ![]() ![]() Widocznie za rzadko piję ![]() ![]() Tak w ogóle to witam ![]() Dziś bardzo jesiennie, nad ranem padało. Za godzinę pójdę zobaczyć, czy w moim PiP też są promocje słodyczy, rachunek muszę iść zapłacić i mały spacer zrobimy ![]() Później jeśli mi się zachce to dalej będę porządkować ciuchy, bo wczoraj wszystkiego nie skończyłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-05 o 09:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | ||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() U mnie jesiennej pogody ciąg dalszy. Dziś rano jak wstawałam, to normalnie noc ciemna była ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze i kazdemu bede polecala odzywke Nail Tek, lepszej nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
punciak fajnie z tym studiem
to sie wykosztujecie co do picia to wychodze pare dni temu do znajomej mialam isc po 5 a moj odrazu do mnie to co wrocisz o 12 ? mowie nie kotku ta butelke wina to wiesz do 9 zdaze zakupy jeszcze zrobic i wrocic jego nie wyciagne bo woli siedziec i grac albo odpoczac ( bo malo kiedy sie dzieciaki w tym domu nie dra ) ja za godzinke do pracy i tak do 22 a wiatrzysko u nas straszne od kilku dni w pracy tez nieciekawie ( daja nam tydzien urlopu bo chca kazdemu co ma umowe zeby wykorzystal do konca lutego ![]() no i mniej godzin znowu bo styczen-marzec czesto mamy malo ale wszedzie tak tutaj |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze sklepu i ze spaceru
![]() U mnie w PiP niestety takich promocji słodyczy nie było, wszystko w normalnych cenach, ale dorwałam pierniki- 4,99 za 1 kg dałam ![]() ![]() Właśnie gotuję obiad- dziś makaron z tuńczykiem ![]()
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
kompletnie sił dziś nie mam
![]() zmotywowałam się i sprzątnęłam kuchnię, dobre i to, ogólnie porządek mam ![]() ![]() ![]() Może 3 kawa pomoże ![]() ![]()
![]() |
#4097 |
Zakorzenienie
|
kobieta - a jakiej firmy masz ten ,,bialy laptop '' i z jakimi wnetrznosciami ze ci tak programy nie ida .
ja mam bordowego ,,malucha '' hp i w sumie pierwsza rzecza na jaka patrzalam bylo to co ma w srodku a nie kolor . A normalnego pietnastke mam srebrny ![]() ale tez najpierw patrzalam co w srodku Teraz juz robia coraz wiecej laptopow, netbookow itd w wielu opcjach kolorowych . Nawet gdzies widzialam ostatnio w komputerowym osobno obudowe na laptopy sprzedawali jakby komus sie kolor znudzil ![]() ja w pracy do 22 jeszcze 4 godzinki zostaly jakos zleci ruch juz mniejszy juz sobie mysle co tu zaplanowac na ten ,,przymusowy urlop '' moze gdzies okolice pozwiedzam albo jakies sprawy pozalatwiam urzedowe jak sie wczesniej nie wyrobie |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubie własnie ta pomarańczowa natomiast strasznie nie przypasowala mi taka biała z granatowa zakretka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no ba ![]() ![]() dzien dobry ![]() ja własnie poprasowałam tż koszule i odpoczywam ![]() Punto wiesz może gdzie w Warszawie można kupić swieże ryby? czasem kupuje na Saskiej w ten weekend zamierzam zrobić ajerkoniak tylko mam problem bo nie wiem czy mleko skondensowane słodzone czy nie? bo sa rozne przepisy co do jedzenia nie jest tak zle ale tez bez rewelacji Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2012-01-05 o 18:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Kupujemy powoli i w miarę możliwości więc nie czuć za bardzo na szczęście
![]() Cytat:
![]() Ziędobry ![]() Deszczyk pada, niesamowicie jesienna pogoda ![]() Dzisiaj postanowiłam przygotować obiad przed południem. Skończę kawkę i obiorę ziemniaczki, skroję surówkę - doprawię jakiś czas przed jedzeniem. Mięsko na kotleciki już gotowe i przyprawione także popołudniu tylko nastawię gary ![]() Poza tym rozpoczęłam regularną naukę angielskiego... tak, tak. Codziennie i wytrwale do celu ![]() Tym optymistycznym, zwarta i gotowa z za☠☠☠iaszczym nastrojem ruszam na podbój dzisiejszego dnia ![]() ![]() ![]() I zapomniałam! Dzisiaj Chirurdzy!! (miałam oglądać w nocy on line ale zasnęłam ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-01-06 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za podpowiedź o tych delikatesach ![]() Dzień dobry ![]() Ja właśnie wstalam, jakieś sniadanko i zabieram się do nauki ![]() Dla milosniczek kawy na TVNplayer jest odcinek o kawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
Punto kciuki za naukę języka
![]() ![]() Ja wstałam i biorę się za pisanie prac na jutro do szkoły ![]() ![]() nurku będę pamiętała, żeby kremu z granatową nie brać w razie co, tylko z pomarańczową, ale poczekam aż mi się mój skończy (na wykończeniu już jest)
![]() |
#4102 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() odespałam trochę wczorajszą zarwaną noc (filmy ![]() ![]() teraz śniadanko i do nauki ![]() ![]() ![]() na poprawę humoru i przywołanie wiosny kupiłam sobie żółciutkiego kurczaczkowego storczyka, kwitnącego ![]() ![]() ![]() wybaczcie że nie poodpisuję, ale do nadrobienia mam trochę, a czas ucieka, więc w środę najpóźniej będę ![]() ![]() ![]()
#4103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a sesja sie zbliza ![]() kciuki masz zapewnione ![]() ps. właśnie pisze referat o latajacym czółnie RATUNKU! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pracujesz?? Marta jeszcze się udziela na tym wątku? Dziewczyny, a co to jest ten PIP?? Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2012-01-06 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I koniecznie pochwal się storkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pracuję ![]() ![]() Wysprzątałam mieszkanie ![]() ![]() ![]() Teraz siedzę z kawką, później jakiś obiad. Akcja - wyjadanie resztek ![]() Pogoda przymulająca ![]()
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
wstawie mam takie streszczenie tego co napisałam bedzie najłatwiej ale nie wiem cyz bedzie wam się chciało czytać
![]() ![]() Bronisław Malinowski przytacza mit o latającym czółnie. W wiosce Kudayuri mieszkał Mokatuboda z młodszym bratem- Toweyrem i trzema siostrami – Kayguremawa, Na’ukuwakuła i Murumwey’ri’a. Bohaterowie tego mitu pojawili się w konkretnym miejscu i, że sami wyszli spod ziemi a więc są oni pierwszymi przedstawicielami swojego plemienia. Pewnego dnia wszyscy mężczyźni z Kitava postanowili wybrać się na wielką wyprawę kula a więc musieli zbudować czółna. Mężczyźni podzielili się na dwa obozy. Mieszkańcy z Kumwageya, Kaybutu, Kabululo i Lalelo postanowili zbudować swoje łodzie nad samym morzem, natomiast mieszkańcy z Kudayuri zbudowali swoje czółna w wiosce- taki rozkaz dał im Mokatuboda, naczelnik wioski Kudayuri. Pierwsi składali czółna, malowali, uszczelniali i wiązami je pnączem nad brzegiem morza, natomiast mieszkańcy Kudayuri robili to samo ale w wiosce. Na koniec budowy ludzie z Kitava przeprowadzili próbny rejs i odwiedziny związane z obrzędowym pokazem łodzi jednak statek z Kudayuri nie dokonał żadnego z tych obrzędów. Gdy naszedł dzień wyprawy mieszkańcy z pozostałych wiosek przenieśli maszt na brzeg, przygotowali oporządzenie na brzegu, wciągnęli żagiel na morzu, natomiast mieszkańcy Kudayuri wciągnęli żagiel we wsi i zajęli swoje pozycje w łodzi podczas gdy ich przywódca poszedł do domu i wziął toporek, olej kokosowy, laseczkę i wypowiedział nad nimi magiczne słowa po czym udał się do czółna. Już w łodzi natarł laseczkę olejem kokosowym i uderzył w rusztowanie statku, wskoczył do czółna i czółno poleciało. Podczas podróży łódź rozdzielała skały i jako pierwsza dotarła na wyznaczone miejsce, ludzie podróżujący tradycyjnie statkiem po wodzie nie mogli się na dziwić jak to możliwe, że statek Kudayuri dotarł na miejsce pierwszy. Tak było przez cały czas trwania wyprawy, statek Kudayuri docierał pierwszy i na pytanie jak to się stało Mokatuboda odpowiadał, że płynęli tą samą drogą. Pewnego dnia mężczyźni z innych plemion odkryli tajemnice statku Kudayuri i postanowili zabić Mokatuboda. Następnego roku również postanowili zrobić wielką wyprawę kula , jednak wiązania zrobione przez Mokatuboda były zgniłe, młodszy brat Mokatuboda – Toweyrem, wydrążył z pnia nowe czółno i ponownie mieszkańcy Kudayuri przygotowywali swoje czółno we wsi natomiast mieszkańcy pozostałych plemion nad morzem. Toweyre’i poszedł do domu i dokonał magii nad toporkiem i olejem kokosowym, zrobił dokładnie to samo co zrobił jego starszy brat jednak czółno nie poleciało. Toweyre zabił swojego brata jednak nie poznał on jego magii. Mieszkańcy Kudayuri pozostali w wiosce podczas gdy inni popłynęli na wyprawę. Trzy siostry jako jedyne poznały tajniki magii i dlatego były bardzo złe na Toweyrea ponieważ zabił on brata nie poznając wcześniej tajników magii. Trzy siostry postanowiły same wyruszyć w podróż latającym czółnem. Jedna z nich poleciała na zachód i na zachodnich Trobriandach zamieniła się w kamień i stoi w morzu. Pozostałe dwie siostry popłynęły na południe, napotkały przeszkodę i przebijając ja utworzyły cieśninę Loma, zawróciły i obie zamieniły się w kamień stojący w morzu w pobliżu Tewara. Jedna ma oczy skierowane w kierunku Dobu i zjada ludzi, druga natomiast nie zjada ludzi i jej twarz jest zwrócona na Boyowa. Mit ten dokładnie obrazuje warunki społeczne w jakich żyją bohaterowie, przedstawia ich troski, zajęcia i problemy, które w ogóle nie różnią się od tych spotykanych dziś, jednocześnie prezentuje niezwykłego bohatera, który potrafi sprawić, że łódź unosi się w powietrzu. B. Malinowski zauważa tutaj, że jedynie pełna znajomość właściwej magii jest źródłem jej nadnaturalnej siły. Z mitu wynika bardzo wyraźna przesłanka iż czółno z Kudayuri zawsze brało górę nad ludźmi z Kitava a więc postanowili oni go zabić jednak zdumiewające jest to, że Mokatuboda został zamordowany przez własnych krewnych. Pomimo tego, że Toweyre zabił swojego brata w jego obowiązku było przygotowanie uroczystości pogrzebowych oraz występowanie w charakterze mistrza ceremonii. Nadia a podoba Ci się w pracy? bo nic dokładnie o niej nie napisałas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co?? Stwierdzam, że za długo dobrze być nie może, przynajmniej u nas.
Wczoraj znowu auto się zepsulo, nosz ku**a jasna miesiąc działał i znowu popsuty. Dobrze, że chociaz Tż do domu zdążył jakoś nim dojechać bo teraz wogóle nieodpala. Albo my mamy takiego pecha, albo Tżta wuja sprzedał nam świadomie takie gów*o Mamy go od liustopada i to już jego 3 awaria. Na mechanika i lawete do niego nas nie stać, a mój ojciec będzie dopiero za tydzień i dopiero wtedy do niego zajrzy. Jak znowu bedę musiała w niego władować chociażby 300 zł to go naprawiam, sprzedaje i kupuje malucha. Szczęście w nieszczęściu, że brat Tżta ma złamana nogę i rękę bo spadł z rusztowania na budowie i nam póki co auto pozyczy swoje. Tż własnie po nie jechał. Drugi problem to praca Tżta, bo ciagle maja postój, fuchy nie skończył jeszcze i sama nie wiem co będzie dalej. Możliwe, że na czas postoju Tż pójdzie dorobić do sąsiada jak ostatnio, bo szkoda szukać nowej pracy jak w tamtej jest umowa na pare lat i dobra kasa. U mnie znowu zwalniają, ale dostane podwyżke tylko jeszcze nie wiem ile dokładnie, ale aneks do umowy podpisywałam, że podwyżka podstawy jest. Wczoraj kupiłam sobie leginsy i ufarbowalam w końcu całe włosy. Zmieszalam dwa kolory jasny brąz+ złoty brąz i efekt wyszedł całkiem ok. Jutro musze iść do pracy więc dzisiaj od rana wysprzatalam wszystko i teraz sie martwie jak zwykle zasra**m samochodem.
#4109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pracy bardzo mi się podoba, już wiele rzeczy ogarnęłam i jakoś sobie radzę ![]() ![]() Są dni kiedy nie ma nawet czasu wyjść siku ![]() Po pracy czuję się zmęczona ale tak pozytywnie ![]() Taka praca to ciągły kontakt z ludźmi a to mi jak najbardziej odpowiada ![]()
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja od rana na nogach. Zrobiłam zakupy. Dwie ciężkie siaty i 200 zł nie moje... Dziś mam w planach stworzyć bigos. Z racji tego, że nie mam czasu gotować musiałam pomyśleć nad daniami które nie znikną w jeden dzień z lodówki ![]() Więc będzie bigos, garnek chłopski, ratatuje z mięsem mielonym i cycki z pieczarkami. Co najmniej tydzień spokoju, z gotowaniem jak i wydawaniem pieniędzy ![]() Tż się śmieje, że jak tak będziemy jeść to nie dość że zarobimy (moja wypłata) to jeszcze zaoszczędzimy (brak czasu na latanie bez sensu po sklepach ![]() ![]() Kupiłam odżywkę do paznokci o tą jeśli ona nie zadziała na moje wymagające paznokcie to na wiosnę zainwestuję w tą. Cena powala ale słyszałam wiele dobrych opini na jej temat ![]() Kupiłam jeszcze balsam do ciała ten zobaczymy czy zadziała i poradzi sobie z moją tu i ówdzie przesuszoną skórą ![]() Aż głupio pisać mi o tym jak w ciągu ostatnich dni popłynęłam z kasą ![]() Do wypłaty ponad miesiąc czasu a ja wydaję na potęgę ![]() ![]() No ale nie ma co rozpaczać, jak szaleć to szaleć ![]() Ale... tutaj w tym miejscu OBIECUJĘ!! że jeszcze zaopatrzę się w parę legginsów i rajstop i koniec z zakupami. Najbliższe zakupy będą typowo wiosenno-letnie. Opanuj się kobieto! ![]() ![]() Dziś czeka mnie góra prasowania ![]() Plus wspomniane gotowanie. Tak więc pracowity dzień. Dobrze, że wczoraj posprzątałam więc mam jako taki porządek.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.