|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
Ale mi się marzy już Wam tutaj napisać, że mam suknie... A muszę czekać pewno jeszcze z tydzień, zanim wpłacę zaliczkę |
|
|
|
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
|
#2675 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo podobają mi się te falbanki Gratulacje kochana ![]() Tak jak obiecałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S. Twój avatar zobaczył mój Tż siedzi koło mnie i czeka aż napiszesz jakiś post żeby go znów zobaczyć hehe Cytat:
Cytat:
![]() A to moje zawieszki |
|||||
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
świetne zawieszki! Skąd zamawiałaś?
sama je robiłaś? są śliczne, bardzo eleganckie i gustowne Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-01-05 o 13:15 |
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
To mój projekt
sama je wykonałam w 2 dni ![]() Bardzo dziękuje
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz zaczęłam projektować menu Znalazłam wzorek na fioletowym wątku ![]() To będzie przód i tył |
||
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Lista rzeczy załatwionych na dzień 05.01.2012:
kolor przewodni: fiolet Kościół: św. Wacława w Krzanowicach Sala: http://www.dworekslaski.pl/ Zespół: http://www.coral.art.pl/ Fotograf: http://www.nowyfotoart.pl/ Kamerzysta: http://www.fotokruty.pl/kruty.php Nauki przedmałżeńskie + Poradnia małżeńska Fryzjerka: p. Teresa ![]() Makijaż: http://laelia.pl/ Suknia: Ms Moda Audrey http://slubnasuknia.pl/wiktoria/92_M...%20Audrey.html Welon Buty Spinki do mankietów ![]() Podwiązka ![]() Kolczyki Obrączki Zubi proszę o wklejenie tego posta do inspiracji ![]() |
|
|
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje Drogie PMki!
![]() W ramach powrotu na forum chcę Wam zaprezentować w końcu moją suknię. Od 19 grudnia mam przygotowane zdjęcia na kompie, żeby wstawić na wizaż i jakoś do tej pory nie było czasu... A więc kilka słów o niej (czyli zalety, które spowodowały, że ją wybrałam): - robi mi śliczną talię ![]() Na zdjęciach może tego dokładnie nie widać, bo są robione na tle innych białych sukni i ta linia się rozmywa, ale na żywo nie mogłam się napatrzeć ![]() - ma dekolt w serduszko i delikatnie powiększa biust - falbanki, falbanki szyte w ślimaki, pięknie się układają - zdobienia ze ślicznej koronki biżuteryjnej - nie ma trenu - pomimo, że na taką nie wygląda, to jest super leciutka Tak naprawdę to halka jest cięższa niż cała ta spódnica. Sama halka to jej kolejna zaleta, bo ma tylko jedno silikonowe koło na dole, a poza tym warstwy sztywnego tiulu zamiast kolejnych kół z drutami. Ogólnie to mogłabym pisać peany na jej cześć, co chyba tylko potwierdza, że to Ta Idealna ![]() Oto ja w mojej sukni. Ramiączka są oczywiście od stanika. Jak Wam się w niej podobam? Tylko proszę szczerze...
|
#2682 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej! właśnie dotarłam do biura po spotkaniu z klientem... pogoda porażka i spotkanie też takie sobie i tyle...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ta którą wybrałaś o wiele lepiej się prezentuje Cytat:
dobrze, że jest taka możliwość jak podwójne nazwisko - po prostu w twoim przypadku jest t o upieczenie dwóch pieczeni na jednym ogniu.
|
|
|
#2683 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana jestes ze pamietalas Wlasnie dokladnie o te mi chodzi ![]() ![]() I cena taka jak w necie znalazlam Dzieki jeszcze raz Cytat:
|
||
|
|
|
#2684 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne, Ja robię winietki w podobnym kolorze.
Tenebrosa śliczna i super w niej wyglądasz
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 21.03.2015 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny Edytowane przez misiak17 Czas edycji: 2012-01-05 o 13:33 |
|
|
|
#2685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a proszę mi wysłać ten wzorek co masz na zawieszkach
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2687 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
tylko wiesz że nie w każdym Lidlu mogą one być bo np. tak jest z produktami spożywczymi że np. u mnie jest jakaś dana czekolada a w drugiej miejscowości jej nie ma ale jak zobaczę promocję to dam Ci znać---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|
#2688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Slicznie wygladasz tenebrosko No i talie podklesla faktycznie pieknie
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo ładnie w niej wyglądasz co prawda ja ucięłabym ramiączka hihi..ale to przede wszystkim Tobie musi być w niej dobrze i komfortowo Zaletą takich sukien jest właśnie ich banalna lekkość w stosunku do wyglądu Super kieca
|
|
|
#2691 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się jeszcze zastanawiam, bo do mojej sukni nie będzie pasował sznur pereł a ładną zawieszkę z perłą i do tego kolczyki nie jest łatwo znaleźć. To co widziałam w sklepach do mnie nie przemawia a nie chcę wydawać np 1tys. na samą biżuterię (tutaj myślę o perłach połączonych z diamentami).
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2693 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Nadrabiania część pierwsza, bo za dużo mam do cytowania, a nie chcę pominąć!
Dziękuję Kochane wszystkie moje za gratulacje, komplementy i łzy wzruszenia Do mnie jeszcze trochę nie dociera, że naprawdę mam już suknię i chociaż nie jest ona dokładnie taka, jaką sobie wymarzyłam, to jednak podoba mi się bardzo i czuję się w niej, jak w Tej Jedynej - więc to chyba musi być ona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo pięknie będziesz wyglądać, widzę to oczyma wyobraźni, odkąd tylko pokazałaś projekt ![]() Cytat:
Ja się wzięłam trochę za ćwiczenia w domu Od Nowego roku robię trochę rozciągania, skaczę na skakance i powoli się rozgrzewam, bo już się tak zastałam... Ale suknia mobilizuje - chcę być w niej piękna, bez boczków i bez trudności z oddychaniem z powodu wypukłego brzuszyska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się, że Ci się podoba, wiem, że Ty wolisz gładsze, no ale też mi się zdaje, że dobrze mi pasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak jest, da się bez koła, więc spokojnie szukaj wymarzonej, bo nie ma co się zadowalać półśrodkami ![]() Nom, okropnie to wygląda na tym filmiku, buja jej się ten dół sukni, że aż dziwne, że się nie przewróci od siły odśrodkowej ![]() Do kremowej sali to Kochana każdy kolor pasuje! Nie musisz przecież robić wielgachnych dekoracji, sekret dobrej kolorystyki tkwi w szczegółach - daj fioletowe kwiaty, może organzę na stół, może winietki kremowe z fioletowym akcentem, fioletowe świeczki? tego typu pierdołki zaznaczą doskonale kolorystykę wesela, ale nie zdominują sali i sprawią, że kolory będą współgrać Masz jakieś fotki tej sali, może nasze wizażowe dekoratorki by Ci coś doradziły? ![]() Cytat:
aczkolwiek te seriale zawsze kończą się ślubem, więc powiedzmy, że to był koniec pierwszej seriija też byłam w szoku, szczególnie, że najpierw przymierzyłam kilka innych z falbankami, m.in tę z załącznika i wcale nie były jakieś ciekawe, cięższe, a ta ze zdjęcia np. kosztowała 5000 pozostałe w podobnych i wszystkie były w katalogach. A ta jedna, taka tania i wcale... no, ale za chwilę ma zdrożeć o 500zł, więc widać dlatego jeszcze ją trochę chowają ![]() Cytat:
Suknia śliczna, ta druga nawet się nie umywa do Twojej Wyglądasz w niej cudnie
|
|
#2694 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Iwa, te ramiączka są tylko od stanika, suknia ich nie ma i chyba nie będę się decydować na doszywanie
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Tenebrosa piekna kieca
|
|
|
#2696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam za nie dopatrzenie
|
|
|
#2698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sliczna suknia!Beasketa dobry wybor! Bardzo ladnie wygladasz w wybranej sukience! ![]() Chatka super kolorek(ten z kwiatkow) szarfy bedzie pasowal jak ulal! |
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Tenebrosa tak szczerze Ci powiem, że... wyglądasz ślicznie
|
|
|
|
#2700 |
|
Rozeznanie
|
Tenebrosa - suknia obłedna....i jest bardzo leciutka wiem poniewaz mierzyłam ją
i też sie w niej zakochałam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

oceńcie - załacznik z welonem to ta na która sie zdecydowalam ta druga bardzo tez mi sie podobała 

pozostałe w podobnych i wszystkie były w katalogach. A ta jedna, taka tania i wcale... no, ale za chwilę ma zdrożeć o 500zł, więc widać dlatego jeszcze ją trochę chowają