|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
tak ja mam powtórkę jutro ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- dobry ten blog, taki z życia wzięty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
sorki, że nie odpisałam od razu, ale szefowa dała mi zajęcie
![]() Cytat:
![]() napewno ja już pójdzie do szkoły to warto zwrócić na to uwagę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- u mnie pi.ź.dzi jak to w świętokrzyskim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
no to ja idę na tą wichure
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
szeryfcio
|
No i byliśmy u lekarza i to zapalenie płuc jednak
![]()
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#337 |
w krainie snu i marzeń
|
to niedobrze. współczuję Wam
ja też dziś byłam z Wiki, bo kasłała rano a jutro długi weekend się zaczyna, więc wolałam jechać. pani doktor osłuchała, obejrzała gardło i stwierdziła, że zdrowiuśka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
O oł, chyba jakaś epidemia się szykuje. Kaszkę boli głowa i jakaś taka blada jest :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Łukasz zostaje na koksowni do jutra :/
Albo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojejku, strasznie nam przykro.... antybiotyk dostaliście? napisz jaki- wg mnie powinna być prawdziwa penicylina a nie jej syntetyk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | ||||
szeryfcio
|
Nadrabiam Was, nadrabiam i ziemniaki rozgotowałam
![]() To wszystko przez te nowe garnki, wszystko szybciej się w nich gotuje. I faktycznie nic się nie przypala, ale jaja, zostawiłam marchewkę na ogniu, zapomniałam o niej i nic jej się nie stało, jak to do tej pory bywało ![]() .... na Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Komputery obejmują coraz więcej dziedzin naszego życia, wiec nasze dzieciaki będą z nich korzystały kiedyś na porządku dziennym...nie ma co się ich bać, kwestia tego jak będą ich używać. Gry edukacyjne jak najbardziej, jestem za. A takie bezsensowne gry, strzelanki czy inne tam to ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z sąsiadami to mi się udało ![]() ![]() Ja czasem słyszę jak ktoś TV ogląda, ale pewnie oni też moją vivę znoszą ![]() Remont naprawdę przetrzymali dzielnie ![]() Muszę pomyśleć nad mini-mini, bo Kaszki nie ciągnie do kompa, ale puzzle lubi, tylko ja już nie mam ich gdzie trzymać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem, raz już mi wykręcił numer! Pojechał, ja Kaszkę do rodziców oddałam. To jeszcze było w wynajmowanym domu, gdzie nie było słychać jak ktoś przyjechał i wszedł, bo ganek wygłuszał. Wysmarowałam się cała, na włosy maska i turban, na twarz maseczka (chyba zielonkawa) reszta ciała w masce Morze Martwe z avonu (kocham ją! i zapas mam że heeeej) stoję sobie przy kompie, bo siąść nie ma jak a tu Łukasz wchodzi! Myślałam, że go zamorduję, dobrze że sam przyszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
w krainie snu i marzeń
|
u mnie zaraz będzie ksiądz po kolędzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że jedna to wpływa pogody ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
bezcenne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I jeszcze receptę dostałam "nową" do decyzji NFZ ![]() Wiesz co on dwa razy przechodził zapalenie oskrzeli, nawracało mu to powrocie do przedszkola. I teraz kaszle od 20.12. tak mokro... I nie pomógł antybiotyk (Augmentin) ani Pulneo. No więc skierowanie na rentgen i wykazało zmiany w płucach.
![]() |
![]() |
#353 | ||||
vel Turkusoowa :)
|
Cześć dziewczęta
![]() omal mi peruki nie zerwało jak wracałam-wszyscy tacy poowijani w kapturach,a ja z włosem na wietrze,ale sponiewierało mnie porządnie ![]() Kuriera z Avonu jeszcze nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pewnie Almette? uwielbiam go ![]() Cytat:
![]() Fajne,i namalowałaś małej? ![]() Saga o Ludziach Lodu ![]() ![]() Cytat:
![]() uuu pochorowałaś? ![]() no,wieje jak cholera ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak możesz ![]() ![]() o matko...ech niedobrze... ![]() gdzie jest kurier!? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Mayasmum już się tu nie udziela? Gdybyś jednak przeczytała to napisz proszę po ilu dniach zniknęły Ci cienie pod oczami przy stosowaniu nowego anew g.
Macie jakieś inne sprawdzone kremy na ten problem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
o rany jednak, mam nadzieję, że szybko się wykuruje i spokój będzie z chorobami
![]() no i wróciłam, nie wywiało mnie ![]() ![]() a mój łobuz znów nie chce zjeść obiadu, ona chce patyki a nie jakąś zupkę ![]() a ja zrobiłam sobie bułkę, bo zgłodniałam przez te zakupy i na poczcie sie trochę wystałam, chyba mam dziś tasiemca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
No, moi to potrafią, stukać, wiercić po 22... A w ogóle na codzień, na klatce, nie są mili. Trzeba mówić ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#357 |
w krainie snu i marzeń
|
na swoim blogu pisała, że używała prawie 2 tygodnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak Almette, mam jeszcze z ziołami no i mi się baty dostały ![]() a ja dostałam tego smsa rano, ze niby paczka i jakoś też żadna się nie pokazała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, to kiepsko tyle antybiotyków w krótkim czasie, ja się zawsze bronię przez przepisywaniem Kaszce antybiotyków. Łukasza tak leczyli od małego, co przyszedł do przychodni to zaraz antybiotyk. 4 lata mi zajęło wyprowadzenie go z zabójczych katarów i śmiertelnych ból gardła, teraz bierze wit. C, wygrzeje się, wypoci i OK,ale co łaciny poszło na temat jego historii przyjmowanych lekarstw to moje ![]() Cytat:
![]() Ja mam na półeczce i czasem sięgam, ale te powyżej 40 to już nie są 'takie', wolę wcześniejsze czasy. Gdyby Lucek wiedział ile ma fanek to by zgłupiał totalnie, póki co obgryzł mi chyba wszystkie zaślepki do śrub w meblach, Łukasz mu nie daruje. ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Ale po ilu dniach zniknęły, czy dopiero po 2 tygodniach? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
szeryfcio
|
Ona od czasu do czasu udziela się na głównym.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.