|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Jaka pewna siebie jesteś
![]() No ale zgadłaś ![]() Masakra, pół tysiąca płatków róż wysypał na łóżko, zapalił świeczki zapachowe, muzykę nastrojową włączył i w ogóle ![]() Przynajmniej nie będę sama ![]() Jutro wstawię zdjęcie pierścionka, jeżeli pozwolisz, bo mam na aparacie wszystko, a nie zrzuciłam jeszcze i zaraz schodzę : ) W każdym razie jest taki delikatny, złoty z jakimiś błyszczącymi białymi kamyczkami w kształcie takiego ładnego kwiatuszka jakby i w środku jest chabrowy szmaragdzik : ) Jutro zobaczysz ! : )
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
MYCHA, ALE SIĘ CIESZĘ!
![]() M tylko o tym mówi i pewnie do końca roku będę narzeczoną, lala! A nawet jeśli coś nam przeszkodzi - co z tego, kochamy się i będziemy razem ![]() A przed chwilą miałam mega TŻowanie, bo rodzice w pracy i czego chcieć więcej ![]()
![]() |
#1593 | |
Zakorzenienie
|
Boże, cieszę się bardziej niż po swoich, dziwna jestem
![]() No nie mogę!!!!!!!! Ja Ci to przepowiedziałam, pamiętaj ![]() ![]() Mysia, to szykujemy wspólne wesele ![]() W ogóle romanticooo... płatki róż rządzą ![]() ![]() A o co chodziło z czymś niebieskim? Sądzę, że to taki typowy męski daltonizm, skoro chabrowe oczko ![]() Cytat:
![]() Nieeegrzeczni ![]() ![]() Mój Tż znowu ma nockę, umrę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako, że zjadłam dzisiaj tylko dwa posiłki, które potem NA BANK SPALIŁAM to zrobiłam sobie dwie kromki domowego ciemnego chleba czosnkowego z masełkiem i domową pieczoną szynką ![]()
![]() |
![]() |
#1595 |
Raczkowanie
|
Loriette- O Ty niegrzeczna, to na pewno spaliłaś!
![]() Pewnie nawet więcej spaliłaś niż zjadłaś ![]() No to czekamy na Twoje zaręczyny teraz, ciekawe czy Twój TŻ też wykorzysta motyw z płatkami róż ![]() AnULka248- A powinni zmienić nazwę, powinni ![]() Zresztą ten wątek naprawdę powinni już gdzieś przenieść ![]() Jak wrócę ze szkoły, to wrzucę te zdjęcia w końcu ![]() Tak tak z tym niebieskim to chodziło o chabrowy, masz rację ![]() Ok to wspólne wesele ustalone ! Możemy już zacząć się za sukienkami rozglądać ![]() Może poczekajmy jeszcze na Anie i Laure co? Zrobimy sobie poczwórne wesele ![]()
![]() |
#1596 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Czekam, czekam, czekam! Ja za sukienkami już się rozglądam, Laura jak się ostatnio okazało też, więc wiesz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ja wiem czy będą róże.. M chce mi się oświadczyć tam, gdzie się poznaliśmy.. Już wspominał o wylocie w lato do Włoch, także tego ![]() ![]() Mysia, a jak rodzice zareagowali? No i czy jesteś pewna na 100% mimo tych wybryków np. z gg? Cytat:
Ja sukienki oglądam nałogowo + filmiki z przygotowań ślubnych na YT. Coś się ze mną dzieje.. Ja chcę jak najprostszy pierścionek, chociaż jak dla mnie to i tak sprawa drugorzędna http://www.yes.pl/pierscionki-zarecz...00-025-3595W2H http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,,3174 *___* Póki co: I: Bułka z wędzoną szynką i sałatą II: Jabłko [ANIA, oczywiście + 0.5l wody ![]() III: Żurek + ryż z pulecikami i sosem z pomidorów
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-05 o 13:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pytanie nie z tej beczki, ale... szukam na necie i nie ma dokładnej odpowiedzi, czy reklamy piwa są puszczane od godziny 23-6 czy tak jak wcześniej od 20-6?To samo z billboardami, czy są billboardy z reklamą piwa, czy jednak to znieśli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie nie! O DZIWO. Za to kawa rozpuszczalna jest niezastąpiona ![]() Cytat:
Akcje promocyjne piwa nie mogą sugerować, że piwo warunkuje osiągnięcie sukcesu życiowego lub zawodowego. Reklamy nie mogą również być budowane na podstawie kojarzenia piwa z atrakcyjnością seksualną, relaksem, wypoczynkiem, sprawnością fizyczną, nauką, pracą ani zdrowiem (art. 13[1] ust. 1). Ustawa określa również czas, miejsca i nośniki, na których reklama i promocja piwa nie jest dozwolona. W telewizji, radiu, kinie i teatrze reklamy piwa mogą pojawiać się od godziny 20 do 6 rano. Wyjątek stanowią reklamy piwa prowadzone przez organizatorów imprezy sportu wyczynowego lub profesjonalnego, ale reklamy mogą pojawiać się tylko w trakcie trwania tej imprezy. Nie można prowadzić reklamy bądź promocji piwa na kasetach video lub innych nośnikach, w prasie młodzieżowej i dziecięcej, na okładkach dzienników i czasopism. Nowością jest złagodzony zakaz umieszczania reklam piwa na słupach i tablicach reklamowych. Obecnie reklamy takie są dopuszczane pod warunkiem, że 20% powierzchni przeznaczonej na reklamę zajmą wyraźne i czytelne napisy o szkodliwości spożycia alkoholu lub o zakazie sprzedaży alkoholu małoletnim (art. 13[1] ust. 2). Wygląd napisów na reklamach zostanie ustalony w rozporządzeniu ministra zdrowia. Firmy produkujące piwo mogą sponsorować imprezy sportowe, koncerty muzyczne oraz inne imprezy masowe, ale informowanie o sponsorowaniu musi być prowadzone według określonych w ustawie zasad. Producenci mogą umieszczać wewnątrz dzienników i czasopism, na zaproszeniach, biletach, plakatach, produktach i tablicach informacyjnych związanych z określoną imprezą swoją nazwę oraz znak towarowy (art. 13[1] ust. 5). Informowanie o sponsorowaniu może także być prowadzone w radiu i telewizji, ale musi być ograniczone do podania jedynie nazwy producenta lub jego znaku towarowego. Ponadto informacja ta nie może być prezentowana przez osobę fizyczną lub z wykorzystaniem wizerunku postaci ludzkiej (art. 13[1] ust. 6).
![]() |
![]() |
#1600 |
Zakorzenienie
|
Jesteś mistrzem
![]() ![]() Ja klipa jestem, nie wiem, gdzie tego szukałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ma któraś z Was telefon HTC Wildfire S? Bo kończy mi się umowa i jutro będę zamawiała.. i kusi mnie to białe cudo, bo muszę mieć jakieś zastępstwo do czasu aż kupię iPhone ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam takiego telefonu, nawet żaden z moich znajomych nie ma, więc Ci nie powiem. Ja mam klasyczną Nokię 6303i i jestem z nią zżyta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam Avile, ale kończy mi się umowa i chcę już jakieś nowe cudo ![]() ![]() Zastanawiam się czy się jutro zważyć ![]()
![]() |
![]() |
#1604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam 2400 minut miesięcznie do 2 wybranych numerów, przegadam koło 1300 z samym Tż ![]() A kiedy ostatnio się ważyłaś? Ja znowu ważę się codziennie ![]() Znowu wygrałam konkurs na wizażu ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Konk...konkurs-wyniki ja rozumiem, że to właśnie jest cały zestaw? Będę mieć Lenora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JEZU, ALE JESTEM ZŁA!!! W hotelu, gdzie ma być studniówka są dwie managerki.. jedna podpisała umowę z naszą szkołą, a druga z jakimiś związkami zawodowymi NA TEN SAM DZIEŃ. Zrobiła sie awantura.. Usłyszeliśmy, że GÓWNIARY ZE SWOIMI FAGASAMI mogą mieć imprezę w sobotę. No i dzisiaj przyjechał właściciel i PRZESUNĄŁ studniówkę na 28, bo uznał, że tamta impreza jest bardziej opłacalna, bo oni biorą alkohol, a my nie. CO Z TEGO, że połowa z Nas ma terminy na kosmetyczki, fryzjerów + kilkoro wyjeżdża w sobotę na ferie [łącznie z nauczycielami] no i mamy partnerów na studniach zaocznych, którzy mają sesje ![]() ![]() Szczęściara z Ciebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lacze są super ![]()
![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do perfum mam to samo odczucie... najwyżej dam komuś w prezencie ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mycha! Gdzież się podziałaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
Raczkowanie
|
AnULka248- Oczywiście, że nikt Nas nie ruszy stąd, nie mają takiego prawa ! Będziemy walczyć jakby co
![]() Będą zbuntowane narzeczone ![]() Mi się wydaje, że nawet szybciej niż roku jeśli chodzi o Laurę ![]() A z Anią to nie wiem, ale miejmy nadzieję, że też jej TŻ się pospieszy ![]() Ja nie mogę wybrać sukienki na studniówkę, a co dopiero na ślub ![]() Btw. moi dziadkowie też jakoś Nas pospieszają ![]() Znowu coś wygrałaś ! Jak Ty to robisz? ![]() Też używasz kosmetyków Aquilery? : D Jeśli tak, to witaj w klubie ![]() Co Cię interesuje dokładnie? ![]() ![]() ![]() Loriette- Też bym chciała się otworzyć na nowe możliwości, ale zanim to nastąpi, to muszę ginekologa odwiedzić ![]() Oj, ale teraz już jestem ![]() ![]() Rodzice? Najpierw dowiedziała się przyszła teściowa z jej facetem i winka się napiliśmy wszyscy, aby to wszystko uczcić, ogólnie widać, że mnie lubi i w ogóle, mówi, że widać, że nie jestem jakąś pustą dziewczyną. Ja najpierw od razu po powrocie powiedziałam mamie, zatkało ją trochę, ale ogólnie widać, że się cieszy. Później dowiedział się tato, który udał, że to niby nic takiego (ale coś mu nie udało się te udawanie), ale On tak zawsze ![]() Ogólnie On bardzo lubi mojego TŻ : ) A na następny dzień jak poszłam do dziadków, to o dziwo pierwsze co usłyszałam, to żebym się pochwaliła pierścionkiem. Dziadek strasznie pokazywał jak się cieszy, widać było i jeszcze te Jego słowa "no czas najwyższy." ![]() Chyba Ci dziadkowie tak mają, że wszystko przyspieszają ![]() Wiesz, o to chodzi, że jak jesteśmy obok, to jest zupełnie inaczej, zresztą teraz się mniej kłócimy i w ogóle. Poza tym nie bierzemy ślubu od razu, więc jeszcze będzie trochę czasu do przekonania się o wszystkim : ) Najpierw muszę skończyć szkołę ![]() Śliczne te pierścionki co pokazałaś ! Ja tam nie miałam wyboru, ale i tak jest dla mnie śliczny : ) Mojej mamie też się strasznie podobał. Dodaję tu 3 zdjęcia : ) Oczko jest ogólnie troszkę ciemniejsze, ale na zdjęciach takie wyszło. http://imageshack.us/photo/my-images/214/cimg0277d.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/41/cimg0311r.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/97/cimg0317i.jpg/
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje jeszcze raz
![]() ![]() Dziadkowie są niesamowici ![]() ![]() Fajnieeee ![]() A jak Cię o to zapytał? Ja lubię takie opowieści ![]() ![]() ![]() To na kiedy mniej więcej planujecie ślub? Macie dużo czasu właściwie ![]() Aguillery jeszcze nie miałam, ale jest w tym wygranym zestawie i się zastanawiałam, jaki jest ten nowy zapach, wiesz może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to super, że rodzinka się cieszy! Moi byliby w mega szoku ![]() ![]() Pierścionek taki kochany, jednak pewnie sama bym sobie takiego nie kupila i mój TŻ też by go nie kupił. Oboje jesteśmy minimalistami, jeśli chodzi o rzeczy materialne. Ania, zamówiłam tego HTC białego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Twoi byliby w szoku, dlaczego ![]() Jeee, będziesz się lansować ![]() ![]() Nic mi się dziś nie chce, taka pogoda... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego? Bo mam niecałe 19 lat i duuużo czasu ![]() ![]() Pewnie, że będzie lans ![]() ![]() U mnie to samo - wieje, pada.. A na 16:00 muszę jechać z młodym do kościoła ![]()
![]() |
![]() |
#1616 |
Raczkowanie
|
AnULka248- No właśnie mój też jest ponoć jednym z dosyć lepszych aparatów i kurczę ja nie widzę, żeby był taki dobry, bo jak nie zrobi rozmazanego zdjęcia to co innego
![]() No o dzidziusiu dziadkowie na szczęście nic nie mówili ![]() ![]() Jak zapytał mnie o to? Otóż najpierw musiałam siedzieć w łazience ![]() ![]() Nagle TŻ zaczął mnie całować, położył mnie na to łóżko, bo chciał z kieszeni wyciągnąć pudełko z pierścionkiem (czerwone) i położył, potem mnie jakoś podniósł do pozycji siedzącej, ciągle mnie całował, przesunął mnie i położył i poczułam coś twardego za plecami i podniosłam się, patrzę, a tu pudełko, otwieram je a tu pierścionek, On klęknął i się zapytał ![]() Moja przyjaciółka skomentowała to, że jak w filmie ![]() Z tym domyślaniem, to w sumie domyślałam się, ale nie miałam 100% pewności, tylko z 75% tak, bo jednak tym razem za dużo nie mówił na temat niespodzianki ![]() Z datą ślubu to jeszcze tak nie ustaliliśmy, bo najpierw muszę skończyć szkołę i chcemy jakoś razem zamieszkać ![]() Nie nie, tego nowego zapachu nie poczułam nawet, bo nie miałam nawet okazji ![]() Ja mam inny jej perfum ![]() A z tym nowym zapachem, to też mi się wydaje jak Laurze, że może być słodki, po tym wyglądzie buteleczki ![]() Loriette- Ja idę w poniedziałek z koleżanką dowiedzieć się co i jak z taką panią ginekolog ![]() Wiesz u mnie akurat to moja wpływ z nowymi możliwościami, bo mam problem taki, że mnie nigdy nie przestało boleć, choćbyśmy się nie wiadomo jak starali... Wiesz pierścionek normalnie wygląda dosyć skromnie ![]() ![]() Dziewczyny weźcie mi poracie też jakiś telefon, bo w maju mam mieć nowy, no umowa się kończy, a jestem kompletnie zielona jaki wziąć ![]()
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie Ci się oświadczył ![]() Co do telefonów to ja polecam właśnie coś z HTC, Samsung Galaxy, Samsung Wave 533, Nokia 500, iPhone, LG Chocolate
![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Laura, nawet nie mów mi o strachu, do listopada sama za każdym zbliżeniem byłam tak zestresowana, niby ufałam Tż ale wiadomo... Za to teraz ufam mu w 100%, panujemy nad wszystkim, zabezpieczamy się, ale jakoś na tabsy nie umiem się zdecydować...
![]() Oj tam ![]() ![]() ![]() nowe telefony są dziewicze ![]() My też mieliśmy iść na 16, ale na szczęście Tż w środku nocy po pracy dzwoni do mnie i pyta, czy jednak na 11 byśmy nie szli, więc z głowy mam ![]() Mysia, No no, pięknie ![]() ![]() Fajnie, że macie możliwość zamieszkania razem. Z naszymi rodzinami jest to niemożliwe ![]() ![]() No to rzeczywiście lepiej iść do gina, jeżeli nadal Cię boli... trochę niepokojące. Chyba, że jesteście rzeczywiście świeżakami jeśli chodzi o te sprawy, to może nie... Laura poleciłaby Ci pewnie jej nowy obiekt westchnień ![]() a ja Nokię 6303i classic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1619 | |
Zakorzenienie
|
Mysia x3 gratulacje
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1620 | |
Raczkowanie
|
Loriette- Uwierz, że wszystkiego już próbowaliśmy, a chęć mam tylko i wyłącznie gdy Go obok mnie nie ma, a gdy jest, to nigdy : /
Spięta to raczej nie, to już wyćwiczyłam. Pozycji też za bardzo nie możemy zmienić, bo przy każdej boli, dlatego jesteśmy ciągle tylko na jednej, gdzie na początku boli, a później nic kompletnie nie czuje jak jakaś kłoda i to powoli jest już nudne. Co do LG chocolate, miałam ten starszy model i ciągle mnie denerwował, nie lubiłam go ![]() AnULka248- No On akurat nie zapomniał uklęknąć ![]() W ogóle w ten dzień do fryzjera chciał iść i w ogóle ![]() Nie nie, nie jesteśmy świeżakami. Współżyjemy od prawie półtorej roku. Muszę koniecznie się wybrać do ginekologa, bo przez to wcześniej strasznie się kłóciliśmy, myślałam, że to przejdzie z czasem, ale nic a nic nie przeszło. Przeglądnę telefony, które mi zaproponowałyście ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() Dokładnie ! Też mam tabletki i uważam, że to naprawdę super sprawa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.