Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy! - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-04, 21:54   #1591
Mysia x3
Raczkowanie

Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Pokazuj pierścień! Czekam na Ciebie od poniedziałku!
Jaka pewna siebie jesteś
No ale zgadłaś
Masakra, pół tysiąca płatków róż wysypał na łóżko, zapalił świeczki zapachowe, muzykę nastrojową włączył i w ogóle
Przynajmniej nie będę sama
Jutro wstawię zdjęcie pierścionka, jeżeli pozwolisz, bo mam na aparacie wszystko, a nie zrzuciłam jeszcze i zaraz schodzę : )
W każdym razie jest taki delikatny, złoty z jakimiś błyszczącymi białymi kamyczkami w kształcie takiego ładnego kwiatuszka jakby i w środku jest chabrowy szmaragdzik : )
Jutro zobaczysz ! : )

61,6 (14.03.15r.) -> 61 -> 60 -> 59 -> 58
Mysia x3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 22:00   #1592
Loriette
Zakorzenienie

MYCHA, ALE SIĘ CIESZĘ!

M tylko o tym mówi i pewnie do końca roku będę narzeczoną, lala! A nawet jeśli coś nam przeszkodzi - co z tego, kochamy się i będziemy razem

A przed chwilą miałam mega TŻowanie, bo rodzice w pracy i czego chcieć więcej

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 22:12   #1593
AnULka248
Zakorzenienie

Boże, cieszę się bardziej niż po swoich, dziwna jestem
No nie mogę!!!!!!!! Ja Ci to przepowiedziałam, pamiętaj fakt, że na pół godziny wcześniej, ale co tam
Mysia, to szykujemy wspólne wesele

W ogóle romanticooo... płatki róż rządzą patrz, mój Tż nie miał w planach łóżka po zaręczynach, właściwie wyszło to spontanicznie na łóżku, nie w łóżku

A o co chodziło z czymś niebieskim? Sądzę, że to taki typowy męski daltonizm, skoro chabrowe oczko
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
MYCHA, ALE SIĘ CIESZĘ!

M tylko o tym mówi i pewnie do końca roku będę narzeczoną, lala! A nawet jeśli coś nam przeszkodzi - co z tego, kochamy się i będziemy razem

A przed chwilą miałam mega TŻowanie, bo rodzice w pracy i czego chcieć więcej
Jeszcze trochę i zrobimy z tego wątku "Odchudzone narzeczone"

Nieeegrzeczni

Mój Tż znowu ma nockę, umrę od 17 nie mogę z nim pogadać, nudzę się strasznie... uczyć się zaczęłam, ale słabo mi idzie...

AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 22:37   #1594
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze trochę i zrobimy z tego wątku "Odchudzone narzeczone"

Nieeegrzeczni

Mój Tż znowu ma nockę, umrę od 17 nie mogę z nim pogadać, nudzę się strasznie... uczyć się zaczęłam, ale słabo mi idzie...

Zaaaakochani

Jako, że zjadłam dzisiaj tylko dwa posiłki, które potem NA BANK SPALIŁAM to zrobiłam sobie dwie kromki domowego ciemnego chleba czosnkowego z masełkiem i domową pieczoną szynką

Stary 2012-01-05, 11:48   #1595
Mysia x3
Raczkowanie

Loriette- O Ty niegrzeczna, to na pewno spaliłaś!
Pewnie nawet więcej spaliłaś niż zjadłaś
No to czekamy na Twoje zaręczyny teraz, ciekawe czy Twój TŻ też wykorzysta motyw z płatkami róż

AnULka248- A powinni zmienić nazwę, powinni
Zresztą ten wątek naprawdę powinni już gdzieś przenieść
Jak wrócę ze szkoły, to wrzucę te zdjęcia w końcu
Tak tak z tym niebieskim to chodziło o chabrowy, masz rację
Ok to wspólne wesele ustalone !
Możemy już zacząć się za sukienkami rozglądać
Może poczekajmy jeszcze na Anie i Laure co?
Zrobimy sobie poczwórne wesele

Stary 2012-01-05, 13:08   #1596
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Zaaaakochani

Jako, że zjadłam dzisiaj tylko dwa posiłki, które potem NA BANK SPALIŁAM to zrobiłam sobie dwie kromki domowego ciemnego chleba czosnkowego z masełkiem i domową pieczoną szynką
Aż mi ślinka cieknie

Cytat:
Napisane przez Mysia x3 Pokaż wiadomość
AnULka248- A powinni zmienić nazwę, powinni
Zresztą ten wątek naprawdę powinni już gdzieś przenieść
Jak wrócę ze szkoły, to wrzucę te zdjęcia w końcu
Tak tak z tym niebieskim to chodziło o chabrowy, masz rację
Ok to wspólne wesele ustalone !
Możemy już zacząć się za sukienkami rozglądać
Może poczekajmy jeszcze na Anie i Laure co?
Zrobimy sobie poczwórne wesele
Ciiii... o przeniesieniu nawet nie wspominaj, nas nikt nie ruszy

Czekam, czekam, czekam!

Ja za sukienkami już się rozglądam, Laura jak się ostatnio okazało też, więc wiesz Ja myślę, że to jest kwestia roku (w przypadku Laury na pewno, ale Tż Ani pewnie też się ruszy) i będzie komplet
Stary 2012-01-05, 13:18   #1597
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette- O Ty niegrzeczna, to na pewno spaliłaś!
Pewnie nawet więcej spaliłaś niż zjadłaś
No to czekamy na Twoje zaręczyny teraz, ciekawe czy Twój TŻ też wykorzysta motyw z płatkami róż
Oj spaliłam! Tak dobrze jeszcze nie było.. Otworzyłam się na nowe możliwości i zrzuciłam swoje kompleksy co do joty!

Czy ja wiem czy będą róże.. M chce mi się oświadczyć tam, gdzie się poznaliśmy.. Już wspominał o wylocie w lato do Włoch, także tego Dla mnie może to zrobić i w ukochanym BMW 120d, którym ostatnio dał mi pośmigać - nie było Cię to nie wiesz

Mysia, a jak rodzice zareagowali?
No i czy jesteś pewna na 100% mimo tych wybryków np. z gg?
Cytat:
Aż mi ślinka cieknie

Ja za sukienkami już się rozglądam, Laura jak się ostatnio okazało też, więc wiesz Ja myślę, że to jest kwestia roku (w przypadku Laury na pewno, ale Tż Ani pewnie też się ruszy) i będzie komplet
Mnie też ciekła, a od rana mam bóle brzucha, bo normalnie nie jem o tej porze. Wszystko przez TŻ!

Ja sukienki oglądam nałogowo + filmiki z przygotowań ślubnych na YT. Coś się ze mną dzieje..

Ja chcę jak najprostszy pierścionek, chociaż jak dla mnie to i tak sprawa drugorzędna
http://www.yes.pl/pierscionki-zarecz...00-025-3595W2H

http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,,3174 *___*

Póki co:
I: Bułka z wędzoną szynką i sałatą
II: Jabłko [ANIA, oczywiście + 0.5l wody ]
III: Żurek + ryż z pulecikami i sosem z pomidorów

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-01-05 o 13:29

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 13:34   #1598
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sukienki oglądam nałogowo + filmiki z przygotowań ślubnych na YT. Coś się ze mną dzieje..

Ja chcę jak najprostszy pierścionek, chociaż jak dla mnie to i tak sprawa drugorzędna
http://www.yes.pl/pierscionki-zarecz...00-025-3595W2H

http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,,3174 *___*

Póki co:
I: Bułka z wędzoną szynką i sałatą
II: Jabłko [ANIA, oczywiście + 0.5l wody ]
III: Żurek + ryż z pulecikami i sosem z pomidorów
Ten pierwszy to prawdziwa klasyka, piękny! Mój też jest skromny i prosty, jakoś nie gustuję w biżuterii wielkich rozmiarów.

Nie masz kłopotów żołądkowych po popiciu jabłka taką ilością wody

Pytanie nie z tej beczki, ale... szukam na necie i nie ma dokładnej odpowiedzi, czy reklamy piwa są puszczane od godziny 23-6 czy tak jak wcześniej od 20-6?To samo z billboardami, czy są billboardy z reklamą piwa, czy jednak to znieśli bo czytałam, że były takie plany chyba w kwietniu, ale nie wiem, czy doszło to do skutku. A potrzebuję do pracy na etykę
Stary 2012-01-05, 14:40   #1599
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ten pierwszy to prawdziwa klasyka, piękny! Mój też jest skromny i prosty, jakoś nie gustuję w biżuterii wielkich rozmiarów.
Mam to samo! Co najwyżej mogę mieć duże wisiory, ale to też na długim łańcuszku
Cytat:
Nie masz kłopotów żołądkowych po popiciu jabłka taką ilością wody
No właśnie nie! O DZIWO. Za to kawa rozpuszczalna jest niezastąpiona
Cytat:
Pytanie nie z tej beczki, ale... szukam na necie i nie ma dokładnej odpowiedzi, czy reklamy piwa są puszczane od godziny 23-6 czy tak jak wcześniej od 20-6?To samo z billboardami, czy są billboardy z reklamą piwa, czy jednak to znieśli bo czytałam, że były takie plany chyba w kwietniu, ale nie wiem, czy doszło to do skutku. A potrzebuję do pracy na etykę
Reklama i promocja piwa jest dozwolona pod warunkiem, że nie jest skierowana do dzieci i młodzieży. Nie może więc zawierać żargonu używanego przez młodzież ani np. korzystać z estetyki komiksu. W reklamach i promocji piwa nie mogą brać udziału osoby niepełnoletnie.

Akcje promocyjne piwa nie mogą sugerować, że piwo warunkuje osiągnięcie sukcesu życiowego lub zawodowego. Reklamy nie mogą również być budowane na podstawie kojarzenia piwa z atrakcyjnością seksualną, relaksem, wypoczynkiem, sprawnością fizyczną, nauką, pracą ani zdrowiem (art. 13[1] ust. 1).
Ustawa określa również czas, miejsca i nośniki, na których reklama i promocja piwa nie jest dozwolona. W telewizji, radiu, kinie i teatrze reklamy piwa mogą pojawiać się od godziny 20 do 6 rano. Wyjątek stanowią reklamy piwa prowadzone przez organizatorów imprezy sportu wyczynowego lub profesjonalnego, ale reklamy mogą pojawiać się tylko w trakcie trwania tej imprezy. Nie można prowadzić reklamy bądź promocji piwa na kasetach video lub innych nośnikach, w prasie młodzieżowej i dziecięcej, na okładkach dzienników i czasopism.
Nowością jest złagodzony zakaz umieszczania reklam piwa na słupach i tablicach reklamowych. Obecnie reklamy takie są dopuszczane pod warunkiem, że 20% powierzchni przeznaczonej na reklamę zajmą wyraźne i czytelne napisy o szkodliwości spożycia alkoholu lub o zakazie sprzedaży alkoholu małoletnim (art. 13[1] ust. 2). Wygląd napisów na reklamach zostanie ustalony w rozporządzeniu ministra zdrowia.
Firmy produkujące piwo mogą sponsorować imprezy sportowe, koncerty muzyczne oraz inne imprezy masowe, ale informowanie o sponsorowaniu musi być prowadzone według określonych w ustawie zasad. Producenci mogą umieszczać wewnątrz dzienników i czasopism, na zaproszeniach, biletach, plakatach, produktach i tablicach informacyjnych związanych z określoną imprezą swoją nazwę oraz znak towarowy (art. 13[1] ust. 5). Informowanie o sponsorowaniu może także być prowadzone w radiu i telewizji, ale musi być ograniczone do podania jedynie nazwy producenta lub jego znaku towarowego. Ponadto informacja ta nie może być prezentowana przez osobę fizyczną lub z wykorzystaniem wizerunku postaci ludzkiej (art. 13[1] ust. 6).

Stary 2012-01-05, 14:58   #1600
AnULka248
Zakorzenienie

Jesteś mistrzem dzięki

Ja klipa jestem, nie wiem, gdzie tego szukałam trochę zbiły mnie z tropu informacje, że niby chcą wprowadzić ustawę, żeby było od 23-6, ale jak widać to tylko plany były, jak to w PL.
Stary 2012-01-05, 15:03   #1601
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś mistrzem dzięki

Ja klipa jestem, nie wiem, gdzie tego szukałam trochę zbiły mnie z tropu informacje, że niby chcą wprowadzić ustawę, żeby było od 23-6, ale jak widać to tylko plany były, jak to w PL.
W końcu zdaję WOS i muszę orientować się w konstytucji Najlepsze jest to, że dopiero niedawno dowiedziałam się, że nie wolno reklamować papierosów Brawa dla tej pani

Ma któraś z Was telefon HTC Wildfire S? Bo kończy mi się umowa i jutro będę zamawiała.. i kusi mnie to białe cudo, bo muszę mieć jakieś zastępstwo do czasu aż kupię iPhone

Stary 2012-01-05, 15:21   #1602
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu zdaję WOS i muszę orientować się w konstytucji Najlepsze jest to, że dopiero niedawno dowiedziałam się, że nie wolno reklamować papierosów Brawa dla tej pani

Ma któraś z Was telefon HTC Wildfire S? Bo kończy mi się umowa i jutro będę zamawiała.. i kusi mnie to białe cudo, bo muszę mieć jakieś zastępstwo do czasu aż kupię iPhone
Szewc bez butów chodzi też tak miałam...

Nie mam takiego telefonu, nawet żaden z moich znajomych nie ma, więc Ci nie powiem. Ja mam klasyczną Nokię 6303i i jestem z nią zżyta wygląda z zewnątrz na bardzo prosty telefon, ale swoje w środku maa
Stary 2012-01-05, 15:26   #1603
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Szewc bez butów chodzi też tak miałam...

Nie mam takiego telefonu, nawet żaden z moich znajomych nie ma, więc Ci nie powiem. Ja mam klasyczną Nokię 6303i i jestem z nią zżyta wygląda z zewnątrz na bardzo prosty telefon, ale swoje w środku maa
Ha, ale mam satysfakcję! TŻ zawsze mnie wyśmiewał, że w PL nie trzeba się dużo uczyć itp., że co to za poziom. W sobotę ma kolokwium i od wczoraj ciągle kuje.. Usprawiedliwia się tym, że jest mu ciężej uczyć się po polsku, bo nie wszystko rozumie - TAAAAAAAAAAAAK JASNE

Ja mam Avile, ale kończy mi się umowa i chcę już jakieś nowe cudo No i 240 minut miesięcznie, a nie 140

Zastanawiam się czy się jutro zważyć

Stary 2012-01-05, 15:31   #1604
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Ha, ale mam satysfakcję! TŻ zawsze mnie wyśmiewał, że w PL nie trzeba się dużo uczyć itp., że co to za poziom. W sobotę ma kolokwium i od wczoraj ciągle kuje.. Usprawiedliwia się tym, że jest mu ciężej uczyć się po polsku, bo nie wszystko rozumie - TAAAAAAAAAAAAK JASNE

Ja mam Avile, ale kończy mi się umowa i chcę już jakieś nowe cudo No i 240 minut miesięcznie, a nie 140

Zastanawiam się czy się jutro zważyć
Taaa, na studiach już nie jest tak lekko

Ja mam 2400 minut miesięcznie do 2 wybranych numerów, przegadam koło 1300 z samym Tż ze 140mintami nie dałabym rady...

A kiedy ostatnio się ważyłaś? Ja znowu ważę się codziennie

Znowu wygrałam konkurs na wizażu kocham ten portal znowu z nadmiaru czasu wymyśliłam jakiś wierszyk na szybko (ach, cały poemat) i mam. Tylko nie czaję, czy zestaw oznacza te 6 rzeczy na obrazku czy jaaak Patrzcie:

https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Konk...konkurs-wyniki

ja rozumiem, że to właśnie jest cały zestaw? Będę mieć Lenora
Stary 2012-01-05, 15:43   #1605
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa, na studiach już nie jest tak lekko

Ja mam 2400 minut miesięcznie do 2 wybranych numerów, przegadam koło 1300 z samym Tż ze 140mintami nie dałabym rady...

A kiedy ostatnio się ważyłaś? Ja znowu ważę się codziennie

Znowu wygrałam konkurs na wizażu kocham ten portal znowu z nadmiaru czasu wymyśliłam jakiś wierszyk na szybko (ach, cały poemat) i mam. Tylko nie czaję, czy zestaw oznacza te 6 rzeczy na obrazku czy jaaak Patrzcie:

https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Konk...konkurs-wyniki

ja rozumiem, że to właśnie jest cały zestaw? Będę mieć Lenora
MAM DOŚĆ

JEZU, ALE JESTEM ZŁA!!! W hotelu, gdzie ma być studniówka są dwie managerki.. jedna podpisała umowę z naszą szkołą, a druga z jakimiś związkami zawodowymi NA TEN SAM DZIEŃ. Zrobiła sie awantura.. Usłyszeliśmy, że GÓWNIARY ZE SWOIMI FAGASAMI mogą mieć imprezę w sobotę. No i dzisiaj przyjechał właściciel i PRZESUNĄŁ studniówkę na 28, bo uznał, że tamta impreza jest bardziej opłacalna, bo oni biorą alkohol, a my nie. CO Z TEGO, że połowa z Nas ma terminy na kosmetyczki, fryzjerów + kilkoro wyjeżdża w sobotę na ferie [łącznie z nauczycielami] no i mamy partnerów na studniach zaocznych, którzy mają sesje Był łaskaw obniżyć cenę o 10zł od osoby.. KPINA!!!!

Szczęściara z Ciebie Chyba też zacznę grać! ALE DOSTANIESZ LACZE PO CHAŁUPIE

Stary 2012-01-05, 15:56   #1606
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
MAM DOŚĆ

JEZU, ALE JESTEM ZŁA!!! W hotelu, gdzie ma być studniówka są dwie managerki.. jedna podpisała umowę z naszą szkołą, a druga z jakimiś związkami zawodowymi NA TEN SAM DZIEŃ. Zrobiła sie awantura.. Usłyszeliśmy, że GÓWNIARY ZE SWOIMI FAGASAMI mogą mieć imprezę w sobotę. No i dzisiaj przyjechał właściciel i PRZESUNĄŁ studniówkę na 28, bo uznał, że tamta impreza jest bardziej opłacalna, bo oni biorą alkohol, a my nie. CO Z TEGO, że połowa z Nas ma terminy na kosmetyczki, fryzjerów + kilkoro wyjeżdża w sobotę na ferie [łącznie z nauczycielami] no i mamy partnerów na studniach zaocznych, którzy mają sesje Był łaskaw obniżyć cenę o 10zł od osoby.. KPINA!!!!

Szczęściara z Ciebie Chyba też zacznę grać! ALE DOSTANIESZ LACZE PO CHAŁUPIE
Żartujesz? A co z umową? Bo coś musieliście podpisywać?

Jaaa haha, te lacze wymiatają najbardziej się na nie ciesze ciekawa jak pachnie ta nowa Aguilera
Stary 2012-01-05, 16:00   #1607
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Żartujesz? A co z umową? Bo coś musieliście podpisywać?

Jaaa haha, te lacze wymiatają najbardziej się na nie ciesze ciekawa jak pachnie ta nowa Aguilera
Umowa była podpisana.. Chciałam, żeby sprawdzili KTO podpisał pierwszy, ale ich to i tak niewiele interesuje, bo zależy im na KASIE. Nie wiem jak to powiem TŻ. Ktoś chce to zrobić za mnie?!

Lacze są super Perfum pewnie będzie mega słodki - nie wiem czemu, ale mam takie odczucie!

Stary 2012-01-05, 16:17   #1608
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Umowa była podpisana.. Chciałam, żeby sprawdzili KTO podpisał pierwszy, ale ich to i tak niewiele interesuje, bo zależy im na KASIE. Nie wiem jak to powiem TŻ. Ktoś chce to zrobić za mnie?!

Lacze są super Perfum pewnie będzie mega słodki - nie wiem czemu, ale mam takie odczucie!
Ale skoro była umowa to mnie by g. obchodziło, że oni mają bajzel u siebie, że mają 2 managerki... W głowie mi się to nie mieści. Nawet gdyby chcieli zerwać umowę, to muszą Wam to dać na piśmie, więc według prawa oni MUSZĄ Wam zrobić studniówkę w piątek, a nie w sobotę. Rozmawialiście z szefem sami (w sensie że maturzyści) czy ktoś starszydo ? Bo widać, że właścicielowi nie ma kto przemówić do rozsądku To tak jakby komuś powiedzieli 2 tygodnie wcześniej, że jego wesele przesuwają na dzień później, bo tak im pasuje...

Co do perfum mam to samo odczucie... najwyżej dam komuś w prezencie ;p
Stary 2012-01-05, 16:25   #1609
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ale skoro była umowa to mnie by g. obchodziło, że oni mają bajzel u siebie, że mają 2 managerki... W głowie mi się to nie mieści. Nawet gdyby chcieli zerwać umowę, to muszą Wam to dać na piśmie, więc według prawa oni MUSZĄ Wam zrobić studniówkę w piątek, a nie w sobotę. Rozmawialiście z szefem sami (w sensie że maturzyści) czy ktoś starszydo ? Bo widać, że właścicielowi nie ma kto przemówić do rozsądku To tak jakby komuś powiedzieli 2 tygodnie wcześniej, że jego wesele przesuwają na dzień później, bo tak im pasuje...

Co do perfum mam to samo odczucie... najwyżej dam komuś w prezencie ;p
Ojciec jednej z dziewczyn był na spotkaniu - dość wpływowy gościu. NICZEGO to nie zmieniło. Wiesz.. tamci też mają umowę i MUSZĄ im zrobić imprezę w piątek ;]

Stary 2012-01-05, 17:49   #1610
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Ojciec jednej z dziewczyn był na spotkaniu - dość wpływowy gościu. NICZEGO to nie zmieniło. Wiesz.. tamci też mają umowę i MUSZĄ im zrobić imprezę w piątek ;]
Tak czy siak, powinni to rozwiązać tak, żebyście mieli w piątek - i wy i tamci drudzy. Choćby znaleźć Wam inny lokal... Dziwna sytuacja, bardzo nieprofesjonalne według mnie... zróbcie im odpowiednią renomę;p

Mycha! Gdzież się podziałaś czekam na pierścień i na trochę szczegółów
Stary 2012-01-05, 21:41   #1611
Mysia x3
Raczkowanie

AnULka248- Oczywiście, że nikt Nas nie ruszy stąd, nie mają takiego prawa ! Będziemy walczyć jakby co
Będą zbuntowane narzeczone
Mi się wydaje, że nawet szybciej niż roku jeśli chodzi o Laurę
A z Anią to nie wiem, ale miejmy nadzieję, że też jej TŻ się pospieszy
Ja nie mogę wybrać sukienki na studniówkę, a co dopiero na ślub
Btw. moi dziadkowie też jakoś Nas pospieszają
Znowu coś wygrałaś ! Jak Ty to robisz?
Też używasz kosmetyków Aquilery? : D Jeśli tak, to witaj w klubie
Co Cię interesuje dokładnie? Pierścionek już wklejam. I tak dziwnie wyszedł na tych zdjęciach, bo w rzeczywistości jest znacznie ładniejszy Coraz częściej zastanawiam się nad tym, że fajnie by było mieć lepszy aparat

Loriette
- Też bym chciała się otworzyć na nowe możliwości, ale zanim to nastąpi, to muszę ginekologa odwiedzić
Oj, ale teraz już jestem I będę ze wszystkim na bieżąco
Rodzice? Najpierw dowiedziała się przyszła teściowa z jej facetem i winka się napiliśmy wszyscy, aby to wszystko uczcić, ogólnie widać, że mnie lubi i w ogóle, mówi, że widać, że nie jestem jakąś pustą dziewczyną.
Ja najpierw od razu po powrocie powiedziałam mamie, zatkało ją trochę, ale ogólnie widać, że się cieszy.
Później dowiedział się tato, który udał, że to niby nic takiego (ale coś mu nie udało się te udawanie), ale On tak zawsze
Ogólnie On bardzo lubi mojego TŻ : )
A na następny dzień jak poszłam do dziadków, to o dziwo pierwsze co usłyszałam, to żebym się pochwaliła pierścionkiem. Dziadek strasznie pokazywał jak się cieszy, widać było i jeszcze te Jego słowa "no czas najwyższy."
Chyba Ci dziadkowie tak mają, że wszystko przyspieszają
Wiesz, o to chodzi, że jak jesteśmy obok, to jest zupełnie inaczej, zresztą teraz się mniej kłócimy i w ogóle.
Poza tym nie bierzemy ślubu od razu, więc jeszcze będzie trochę czasu do przekonania się o wszystkim : )
Najpierw muszę skończyć szkołę
Śliczne te pierścionki co pokazałaś !
Ja tam nie miałam wyboru, ale i tak jest dla mnie śliczny : )
Mojej mamie też się strasznie podobał.

Dodaję tu 3 zdjęcia : ) Oczko jest ogólnie troszkę ciemniejsze, ale na zdjęciach takie wyszło.
http://imageshack.us/photo/my-images/214/cimg0277d.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/41/cimg0311r.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/97/cimg0317i.jpg/

Stary 2012-01-05, 22:08   #1612
AnULka248
Zakorzenienie

Gratulacje jeszcze raz pierścionek uroczy, nie martw się, też mam problem z aparatem, mimo, że jest to jeden z lepszych, ale brat ciągle go poprzestawia

Dziadkowie są niesamowici dobrze, że nie życzą Wam dzidziusia na "przyspieszenie" tak jak babcia mojego Tż

Fajnieeee
A jak Cię o to zapytał? Ja lubię takie opowieści i w ogóle domyślałaś się? Bo ja tak wiedziałam, że jak wrócisz to będzie co opijać
To na kiedy mniej więcej planujecie ślub? Macie dużo czasu właściwie

Aguillery jeszcze nie miałam, ale jest w tym wygranym zestawie i się zastanawiałam, jaki jest ten nowy zapach, wiesz może
Stary 2012-01-05, 22:34   #1613
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Loriette
- Też bym chciała się otworzyć na nowe możliwości, ale zanim to nastąpi, to muszę ginekologa odwiedzić
Oj, ale teraz już jestem I będę ze wszystkim na bieżąco
Rodzice? Najpierw dowiedziała się przyszła teściowa z jej facetem i winka się napiliśmy wszyscy, aby to wszystko uczcić, ogólnie widać, że mnie lubi i w ogóle, mówi, że widać, że nie jestem jakąś pustą dziewczyną.
Ja najpierw od razu po powrocie powiedziałam mamie, zatkało ją trochę, ale ogólnie widać, że się cieszy.
Później dowiedział się tato, który udał, że to niby nic takiego (ale coś mu nie udało się te udawanie), ale On tak zawsze
Ogólnie On bardzo lubi mojego TŻ : )
A na następny dzień jak poszłam do dziadków, to o dziwo pierwsze co usłyszałam, to żebym się pochwaliła pierścionkiem. Dziadek strasznie pokazywał jak się cieszy, widać było i jeszcze te Jego słowa "no czas najwyższy."
Chyba Ci dziadkowie tak mają, że wszystko przyspieszają
Wiesz, o to chodzi, że jak jesteśmy obok, to jest zupełnie inaczej, zresztą teraz się mniej kłócimy i w ogóle.
Poza tym nie bierzemy ślubu od razu, więc jeszcze będzie trochę czasu do przekonania się o wszystkim : )
Najpierw muszę skończyć szkołę
Śliczne te pierścionki co pokazałaś !
Ja tam nie miałam wyboru, ale i tak jest dla mnie śliczny : )
Mojej mamie też się strasznie podobał.

Dodaję tu 3 zdjęcia : ) Oczko jest ogólnie troszkę ciemniejsze, ale na zdjęciach takie wyszło.
http://imageshack.us/photo/my-images/214/cimg0277d.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/41/cimg0311r.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/97/cimg0317i.jpg/
No ja się zbieram do wizyty u ginekologa, ale ciągle mi nie po drodze. Jednak i bez tego otwieram się na nowe możliwości

No to super, że rodzinka się cieszy! Moi byliby w mega szoku Ale co zrobić w końcu to NASZE szczęście, a nie ICH

Pierścionek taki kochany, jednak pewnie sama bym sobie takiego nie kupila i mój TŻ też by go nie kupił. Oboje jesteśmy minimalistami, jeśli chodzi o rzeczy materialne.

Ania, zamówiłam tego HTC białego

Stary 2012-01-06, 12:02   #1614
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
No ja się zbieram do wizyty u ginekologa, ale ciągle mi nie po drodze. Jednak i bez tego otwieram się na nowe możliwości

No to super, że rodzinka się cieszy! Moi byliby w mega szoku Ale co zrobić w końcu to NASZE szczęście, a nie ICH

Pierścionek taki kochany, jednak pewnie sama bym sobie takiego nie kupila i mój TŻ też by go nie kupił. Oboje jesteśmy minimalistami, jeśli chodzi o rzeczy materialne.

Ania, zamówiłam tego HTC białego
Mi też ostatnio nie po drodze do gina ale otwieranie się na nowe możliwości to inna sprawa raczej by mi w tym nie pomógł

Twoi byliby w szoku, dlaczego

Jeee, będziesz się lansować kurcze, jak tak go podejrzałam w necie to całkiem fajny jest, aż mi się zachciało wymienić telefon

Nic mi się dziś nie chce, taka pogoda...
Stary 2012-01-06, 12:10   #1615
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też ostatnio nie po drodze do gina ale otwieranie się na nowe możliwości to inna sprawa raczej by mi w tym nie pomógł

Twoi byliby w szoku, dlaczego

Jeee, będziesz się lansować kurcze, jak tak go podejrzałam w necie to całkiem fajny jest, aż mi się zachciało wymienić telefon

Nic mi się dziś nie chce, taka pogoda...
No, ale wiesz.. Przy CIEKAWYCH możliwościach jest strach, że coś może pójść nie tak, ale ufamy sobie i eksperymentujemy. Mam wrażenie, że to też pozwala mi wyjść z kompleksów.

Dlaczego? Bo mam niecałe 19 lat i duuużo czasu Moja mama wyszła za mąż w wieku 21 lat, ale uważa, że mogę poczekać i powinnam się wykształcić. Co by nie mówić - dla każdego rodzica zaręczenie dziecka jest lekkim szokiem typu: "Moje dziecko dorosło "

Pewnie, że będzie lans Uwielbiam nowe telefony.. są takie DZIEWICZE

U mnie to samo - wieje, pada.. A na 16:00 muszę jechać z młodym do kościoła

Stary 2012-01-06, 13:26   #1616
Mysia x3
Raczkowanie

AnULka248- No właśnie mój też jest ponoć jednym z dosyć lepszych aparatów i kurczę ja nie widzę, żeby był taki dobry, bo jak nie zrobi rozmazanego zdjęcia to co innego
No o dzidziusiu dziadkowie na szczęście nic nie mówili Ale o ślubach ciągle moja babcia coś gadała kilka miesięcy temu już
Jak zapytał mnie o to? Otóż najpierw musiałam siedzieć w łazience potem jak wszystko przyszykował, to otworzył mi łazienkę, ja zobaczyłam wszystko i moja reakcja to 'ojej', nie wiedziałam co zrobić to usiadłam na łóżko
Nagle TŻ zaczął mnie całować, położył mnie na to łóżko, bo chciał z kieszeni wyciągnąć pudełko z pierścionkiem (czerwone) i położył, potem mnie jakoś podniósł do pozycji siedzącej, ciągle mnie całował, przesunął mnie i położył i poczułam coś twardego za plecami i podniosłam się, patrzę, a tu pudełko, otwieram je a tu pierścionek, On klęknął i się zapytał
Moja przyjaciółka skomentowała to, że jak w filmie
Z tym domyślaniem, to w sumie domyślałam się, ale nie miałam 100% pewności, tylko z 75% tak, bo jednak tym razem za dużo nie mówił na temat niespodzianki
Z datą ślubu to jeszcze tak nie ustaliliśmy, bo najpierw muszę skończyć szkołę i chcemy jakoś razem zamieszkać
Nie nie, tego nowego zapachu nie poczułam nawet, bo nie miałam nawet okazji
Ja mam inny jej perfum
A z tym nowym zapachem, to też mi się wydaje jak Laurze, że może być słodki, po tym wyglądzie buteleczki

Loriette
- Ja idę w poniedziałek z koleżanką dowiedzieć się co i jak z taką panią ginekolog
Wiesz u mnie akurat to moja wpływ z nowymi możliwościami, bo mam problem taki, że mnie nigdy nie przestało boleć, choćbyśmy się nie wiadomo jak starali... Wiesz pierścionek normalnie wygląda dosyć skromnie Sama bym nie chciała nie wiadomo jak wielkiego pierścionka Na zdjęciach tak dziwnie wyszedł tylko.

Dziewczyny weźcie mi poracie też jakiś telefon, bo w maju mam mieć nowy, no umowa się kończy, a jestem kompletnie zielona jaki wziąć

Stary 2012-01-06, 13:33   #1617
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Loriette
- Ja idę w poniedziałek z koleżanką dowiedzieć się co i jak z taką panią ginekolog
Wiesz u mnie akurat to moja wpływ z nowymi możliwościami, bo mam problem taki, że mnie nigdy nie przestało boleć, choćbyśmy się nie wiadomo jak starali... Wiesz pierścionek normalnie wygląda dosyć skromnie Sama bym nie chciała nie wiadomo jak wielkiego pierścionka Na zdjęciach tak dziwnie wyszedł tylko.

Dziewczyny weźcie mi poracie też jakiś telefon, bo w maju mam mieć nowy, no umowa się kończy, a jestem kompletnie zielona jaki wziąć
Mnie na szczęście nic nie boli i jest genialnie. Może jesteś spięta albo najzwyczajniej w świecie w danym momencie nie masz ochoty na seks i pojawia się ból. Albo zmieńcie pozycje.. coś innego!

Ładnie Ci się oświadczył

Co do telefonów to ja polecam właśnie coś z HTC, Samsung Galaxy, Samsung Wave 533, Nokia 500, iPhone, LG Chocolate

Stary 2012-01-06, 13:43   #1618
AnULka248
Zakorzenienie

Laura, nawet nie mów mi o strachu, do listopada sama za każdym zbliżeniem byłam tak zestresowana, niby ufałam Tż ale wiadomo... Za to teraz ufam mu w 100%, panujemy nad wszystkim, zabezpieczamy się, ale jakoś na tabsy nie umiem się zdecydować... może jestem trochę dziwna, ale cóż...

Oj tam pewnie już się z tym liczą, że jesteś dorosła chociaż gdybym ja wyskoczyła z takim czymś rok temu to oj... nie ucieszyliby się zresztą sama nie chciałam wtedy...

nowe telefony są dziewicze

My też mieliśmy iść na 16, ale na szczęście Tż w środku nocy po pracy dzwoni do mnie i pyta, czy jednak na 11 byśmy nie szli, więc z głowy mam

Mysia, No no, pięknie dobrze, że uklęknął! Niektórzy o tym zapominają
Fajnie, że macie możliwość zamieszkania razem. Z naszymi rodzinami jest to niemożliwe ale przynajmniej po ślubie zaczniemy wszystko od początku

No to rzeczywiście lepiej iść do gina, jeżeli nadal Cię boli... trochę niepokojące. Chyba, że jesteście rzeczywiście świeżakami jeśli chodzi o te sprawy, to może nie...

Laura poleciłaby Ci pewnie jej nowy obiekt westchnień
a ja Nokię 6303i classic
Stary 2012-01-06, 13:50   #1619
Aniaa_89
Zakorzenienie

Mysia x3 gratulacje

Cytat:
nawet nie mów mi o strachu, do listopada sama za każdym zbliżeniem byłam tak zestresowana, niby ufałam Tż ale wiadomo... Za to teraz ufam mu w 100%, panujemy nad wszystkim, zabezpieczamy się, ale jakoś na tabsy nie umiem się zdecydować... może jestem trochę dziwna, ale cóż...
tabletki są mega, ja sobie życia bez nich nie wyobrażam
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 13:52   #1620
Mysia x3
Raczkowanie

Loriette- Uwierz, że wszystkiego już próbowaliśmy, a chęć mam tylko i wyłącznie gdy Go obok mnie nie ma, a gdy jest, to nigdy : /
Spięta to raczej nie, to już wyćwiczyłam.
Pozycji też za bardzo nie możemy zmienić, bo przy każdej boli, dlatego jesteśmy ciągle tylko na jednej, gdzie na początku boli, a później nic kompletnie nie czuje jak jakaś kłoda i to powoli jest już nudne.
Co do LG chocolate, miałam ten starszy model i ciągle mnie denerwował, nie lubiłam go

AnULka248- No On akurat nie zapomniał uklęknąć
W ogóle w ten dzień do fryzjera chciał iść i w ogóle
Nie nie, nie jesteśmy świeżakami. Współżyjemy od prawie półtorej roku.
Muszę koniecznie się wybrać do ginekologa, bo przez to wcześniej strasznie się kłóciliśmy, myślałam, że to przejdzie z czasem, ale nic a nic nie przeszło.

Przeglądnę telefony, które mi zaproponowałyście Dziękuję Wam ;*

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
Mysia x3 gratulacje

tabletki są mega, ja sobie życia bez nich nie wyobrażam
Dziękuję
Dokładnie ! Też mam tabletki i uważam, że to naprawdę super sprawa

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości