|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
dziewczyny, chciałam Was przeprosić ... to było głupie że tak odeszłam bez słowa, choćby i na tydzień
![]() było mi smutno kiedy czytałm te posty w których ciągle pytałyście sie o mnie zacytuje tu słowa piosenki : ... a kto odejdzie zawsze będzie sam ... muszę to wszystko jakoś sobie poukładać, teraz jestem na takim etapie, że zastanawiam sie co będzie dla mnie lepsze, jakie studia wybrać ( chyba zrezygnuje z filologii angielskiej ) PS. Teraz była ta tragedia na Śląsku ... Tricomi, to chyba Twoje miasto Baszczu też jest z Rudy Śląskiej ... jak sobie tak pomyślałam że gdyby nie został piłkarzem tylko górnikiem ... aha i coś mnie bierze na chorobe najpierw była Gosia chora, później Talcia (?), Magda i teraz ja to chyba siostrzana choroba
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2006-11-25 o 09:09 |
|
|
|
#23702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w eekendy mnie nie ma bo spedzam je u mojej cioci ktora nie posiada internetu niestety
|
|
#23703 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
Narescie udalo mi sie wejsc ale mam zlatany ten weekend w domu ![]() Dzis Milan gra i znowu przegraja to juz koniec bedzie Wpadne pozniej bo teraz nie mam zabardzo czasu Narazie Eidt: zobaczcie co napisal Dziennik "Dziennik": Matusiak partnerem Owena? O rany
|
#23704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzień dobry wszystkim |
||
|
|
|
#23705 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha... szwajnsztajga podolska gangsta a ola tylko czeka na ławki Cytat:
Cytat:
... malo kto potrafi zrobić 'minę na ballacka' nie zameczasz mowilam ci... ![]() a chore serce najlepiej leczy sie wsrod przyjaciol wiec nie uciekaj od nas :P:Cytat:
ale juz jestes to najwazniejsze ;] choroba siostrzana...tja...juz ktos ...chyba gosia... na poczatku powiedzial: uwaga siostry, zeby sie nei zarazic.. i co? i masz ci los...wlasnie kazda zachorowala ...Cytat:
![]() ja tez fatalnie... poszlam spac i czuje sie ok...niestety chyba tylko duchem...bo mierzylam temperature i mam narazie (tylko) 37 stopni oby nie podskoczylo :P temperatura to podobno dobry objaw... ze organizm walczy z choroba ;] organizmie... lecz mnie szybko prosze... Cytat:
![]() zalatany czy nie... staraj sie wpadac ;] najlepiej z fotkami ![]() doberas ... ![]() edit: dzien dobry tri...
|
|
|
#23706 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie mogłam wieczorkiem niestety wpaść bo miałam gości a dzisiaj będę miała malowanie w pokoju to pewnie dopiero wieczorem wpadnę a póki co doberek paniom ???
|
|
|
|
#23707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#23708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o jaaaaaaa
|
||
|
|
|
#23709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja to sama nie wiem...pewnie bede sie uczyc...a i tak sie potem okaze, ze do szkoly nie pojde :P ale takie zycie kolo ciebie w dojczlandzie? ;> bo ksiadz nasz jak byl w muenchen... (mowilam wam... xD planowalam sie wkrecic ) mowil, ze tam budują mase domow starcow i jeszcze na billboardach zachecaja do wpakowania sie tam na starosc...z wlasnej woli XD masakra...w poprzednie wakacje w naszym domu starcow chyba z nudów dwóch dziadków rzucalo w nas butelkami xD potem sie balysmy tam chodzic z kumepelami a u mnie wlasnie 'moi' robotnicy...ganiali sie po ulicy i sie bili...tak na niby off korz... XD jak dzieci...jeden to nawet ma cos ze szwajniego z tym malym wyjatkiem, ze ten jest obleśny
|
|
|
#23710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak w dojczlandii i dokladnie jest tak jak mowisz tyle ze stoi juz jeden taki domek....no i ulice tez nam robia 2 miesiac...bo oni maja czas
|
|
#23711 |
|
Wtajemniczenie
|
Fotki
![]() Wymiekam
|
#23712 |
|
Zakorzenienie
|
mrrrauuu...e no...faaajne
szczegolnie ta w czpaie :Pa ja cierpie na brak fotek coz...wlasnie posprzatałam i sie wykapalam... - o 13 ... sie biore za odrabianie lekcji ;] chyba dziś sobie obejrze albo mały finał albo relacje po malym finale, albo danke deutschland hihihih.... oj szykuje sie pieeekny maraton ![]() aaa no ... jak wam się widze w nowym wdzianku? juz je kiedys nosilam, ale bardzo krotko... to niech bedzie ;P
|
|
#23713 |
|
Zakorzenienie
|
widze, że szlaenstwo zdjęciowe dopadło tym razem Ize
madzia Basti wygląda na bardzo smutnego jemu to nie pasuje, dlatego uważam, że miewałaś ładniejsze avki
|
|
|
|
#23714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszukam sobie innego chwilunia witaj tri ![]() edit: wyprobowalam kilka i zaden mi nie pasi z chwilowego braku avka idealnego wrzucam jakis tam :P i chyba musze wziac sie za poszukiwania ![]() aaaa... 3 dni temu fringsi mial urodzinki i jeszcze ostatnio byly imieniny klemensa ;] (clemens fritz), zapisalam sobie w komorce i zapomnialam wasm przypomniec :P mowiono mi, ze imieniny obchodzi sie tylko w Polsce... a tu czytam wlasnie, ze np. w Bawarii tez hihihi... no jesli basti obchodzi to ja też bede ![]() a tak przy okazji szukania to sie dowiedziałam paru rzeczy musze poszukać magdaleny a teraz ide, bo czuje, ze goraczka sie pogorszyla
Edytowane przez magda_aparatka Czas edycji: 2006-11-25 o 14:54 |
|
|
|
|
#23715 |
|
Zakorzenienie
|
uf..........u mnie malowanko zakończone
teraz kończę sprzatanko i wpadam do was |
|
|
|
#23716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak na prawdę, to imienin nie ochodzi w całej Polsce, u nas na śląsku to wcale nawet nie wiem o co w tym tak na prawdę chodzi? bo zastanwiałam się czemu obchodzicie imieniny, a nie urodziny btw to dzisiaj dzisiaj mam imieniny razem z siostrą ![]() za fringsa i fritza Cytat:
|
||
|
|
|
#23717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba jesli sie obchodzi imieniny to urodziny tez tak mi sie wydaje :Pmecz bayernu za to wlasnie sie zaczal... na bet and win tylko audio ... chyba nie bede sluchac tylko sobie zrobie seans i obejrze relacje po małym finale potrzebuje troche radosci bo łeb nawala... i ta gorączka
|
|
|
#23718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam obchodzę i imieniny i urodziny |
|
|
|
|
#23719 |
|
Zakorzenienie
|
eh....bwin się dzisiaj zacina cały czas
chyba sobie nie pooglądam meczu
|
|
|
|
#23720 |
|
Zakorzenienie
|
ooo rany... 1:0 dla hsv ...
demichelis zolta kartka :l van der vaart gol kahn zolta a ja musze isc z kompa kurcze no...oby nadrobili nasi bayern trutututu... !!!!
|
|
#23721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23722 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej, to strasznie przykre widzieć miejsce śmierci i wogóle to wszystko ![]() Cytat:
![]() wiem że zamęczam i nie sie kłóć ze mną dobra, juz nie uciekne tak to Gosia powiedziała, a ja powiedziałam że narazie jestem zdrowa właściwie teraz to mnie tylko gardło bolii dlatego ze sie zastanawiałyście, postanowiłam wrócić ![]() ja przy ostatniej wymiękam Cytat:
i mi nie pokazałaś ojjjjjeee to master evening czyż nie ? ![]() ![]() Cytat:
ja mam 2 razy imieniny w roku i 2 razy obchodze, a co ! Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#23723 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz najświeża wiadomość z obozu Wisły : Biała Gwiazda wygrała dziś w meczu sparingowym z Górnikiem Zabrze uwaga uwaga 6:0 !
![]() bramki strzelili Brożki ( dwie Paweł i jedną Piotrek) dwie Małecki i jedną Paulista coprawda to jest chyba jakaś II albo III liga ale zaczynają wygrywać, mimo że duży wynik to małe zwycięstwo
|
|
#23724 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w telewizji mówili o tym jako o sparingu , nie będę oglądać jak nikt znany nie będzie grał na początku grudnia ma się za to odbyć mecz charytatywny dla rodzin ofiar kopalni Halemba: reprezentacja Polski przeciwko drużynom ze Śląska, czytałam, że ten pomysł spodobał się Leo Cytat:
Cytat:
Cytat:
, ale fajnie że znowu wygrali 3:0 Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak, to ja mówiłam ja najwięcej miałam 37 i dwie kreski, więc nie było tak źle Cytat:
ekstra fotki Cytat:
, nie miałam o tym pojęcia, myślałam że imieniny obchodzi się w całej Polsce . U nas obchodzi się i urodziny i imieniny
|
|||||||||
|
|
|
#23725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki sparing jak mówiłyście ciągle o tej Lunie to sie nie mogłam chwilami połapać o kim mówicie a słyszałam o ty meczu, ekstra pomysł oto dobrze że juz jesteś zdrowa ![]() ja tam obchodze i urodziny, i imieniny, i nawet dzień leworęcznych
|
|
|
#23726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Luna Coco Patricia czy jakoś tak - córka Franka i Elen
|
|
|
|
|
#23727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo szczerze mówiąc pierwszy raz słysze ![]() Coco kiedyś na wakacjach dałam fotke Lampsa z córeczką na rękach i był właśnie podpis daughter Luna 1700 post
|
|
|
#23728 |
|
Zakorzenienie
|
ale żeby nie było za pięknie :
Radosław Sobolewski podczas dzisiejszego sparingu z Górnikiem Wieliczka tak niefortunnie stanął na lewą nogę, że musiał opuścić boisko z okładem z lodu na kolanie. Pomocnik Wisły co prawda schodził z murawy o własnych siłach, ale jego udział w meczu z FC Basel stoi pod znakiem zapytania. Trener Dragomir Okuka zapytany o swoje wrażenia z meczu z Wieliczką w pierwszych słowach stwierdził, że jest niezadowolony z powodu urazu "Sobola". - Uderzał piłkę i źle stanął. Boli go kolano, jutro się okaże co to za kontuzja - stwierdził serbski szkoleniowiec. ale Sobol to twardziel i da sobie rade
|
|
#23729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coco to może po coco chanel? Sama nie wiem a ja dopiero kilka dni temu się dowiedziałam, że to Luna za ciebie znalazłam fajną stronkę ze zdjęciami franka i jego rodziny, jeśli będziecie chciały, to wkleję kilka
|
|
|
|
|
#23730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

to chyba siostrzana choroba

... malo kto potrafi zrobić 'minę na ballacka' 
oby nie podskoczylo :P temperatura to podobno dobry objaw... ze organizm walczy z choroba ;] organizmie... lecz mnie szybko prosze...
to pewnie dopiero wieczorem wpadnę
) mowil, ze tam budują mase domow starcow i jeszcze na billboardach zachecaja do wpakowania sie tam na starosc...z wlasnej woli XD masakra...