|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
U mnie poczta działa w miarę sensownie.
Teraz akurat jest to o tyle szczęśliwe, że właśnie kliknęłam 30tkę Glorii. A co tam... nie mam ochoty rok polować na 50tkę u znanego sprzedawcy i z tęsknotą wkładać nos w resztkę próbki. Lepszy wróbel w garści, jak mi to już dziewczyny tu pisały. Dobrze zrobiłam? Aaaa właśnie. Jako dobra kobieta upolowałam mężowi Davidoffa. Żaden rarytas, ale to jedna z niewielu wód, która pasuje nam obojgu na nim. Gratuluję wszystkim nowych nabytków! I nie martwcie się pocztą, każdy strajk kiedyś się kończy. A listy wysyłajcie i proście o polecone. Wartościowe paczki zaś warto ubezpieczyć, to są grosze a poczta musi oddać wartość. Uszy do góry, jeszcze trochę i będzie znowu "normalnie" - jak to na poczcie.
|
|
|
|
#2672 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś wysłałem 2 paczuszlki poleconym-priorytetem, na głownej poczcie wstrętny babsztyl nie chciał mi przyjąć
, ale na mojej przyjęła z .Podobno polecone sa jeszcze najpewniejsze, może będą iść z tydzień, ale raczej ich nikt nie zwinie.
|
#2673 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Upolowałam L Lempickiej
U mnie poczta chyba nie strajkuje bo wczoraj dostałam i listy i przesyłki ale na L już czekam 2 dni a wysłane priorytetem i na samą myśl dostaję lekkiej palpitacji serca,że nie dojdzie
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2676 |
|
Wtajemniczenie
|
demoniku awiza nie dostaniesz- jak wiesz ze sa napewno do Ciebie listy idz na poczte(ja bylam powiedzialam ile ma byc listow ,skad i w jakich kopertach(duze,male ,zwykle babelkowe itd) i Pani mi szukala..ale to bylo na poczatku tygodnia ,teraz to nie wiem juz jak jest
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2609 - http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2647 Trochę się martwię .
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się denerwuje
To tylko u nas możliwe, płacisz za priorytet, który teoretycznie powinien byc na 2 dzień, a w praktyce nie dostaniesz go może wcale, ciekawe jak będzie z reklamacjami- bo myślę że będzie ich pełno...
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie strajku jednak nie ma
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, gratuluję Lolitki i braku w Twoim mieście strajkujących listonoszy. Wszak to Wyszków, miasto sexu i biznesu, jak sama piszesz
mają ciekawsze zajęcia |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
|
#2682 |
|
Zadomowienie
|
Napisałem do allegrowiczki w sprawie przesyłki kurierskiej, oto co mi odpisała:
Witam! Z tego co się orientowałam na poczcie przesyłkami kurierskimi zajmuje się pocztex- i oni nie strajkują (przynajmniej na razie). Paczka standardowa kosztuje 35 zł- ja nadaję jednego dnia, drugiego do godz. 20:00 ma być u Pana (jak kurier Pana nie zastanie zostawia awizo i paczkę trzeba odebrać na poczcie). Jeśli ma to być paczka ubezpieczona to 44 zł wtedy trzeba zapłacić za kuriera. A zwykła paczka pocztowa priorytetowa ubezpieczona- 16,50 zł. Pozdrawiam! Anastazja Mam do was pytanie, bo jestem zupełnie "zielony" jeśli chodzi o przesyłki kurierskie, czy te ceny (pocztexu) są normalne w porównaniu z innymi przewoźnikami, bo mi się wydają dośc spore, pamiętam że za przesyłkę sporej komody zapłaciłem kiedyś ok 50 zł a tu za zestaw perfum min 35 zł ???
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś wybrałam się na pocztę ponieważ myślałam że po 10 dniach moja paczka priorytetowa już tam będzie, ale gdzie tam. Kogo to obchodzi. Ciekawe gdzie wogole podziewa się teraz "moja-nie moja" Violetta Penhaligon's. Nie wytrzymam tego długo, coś mnie rozniesie...
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo można sobie zażyczyć na rano, na południe, do wyznaczonej godziny, jak się chce. |
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Dreamer z tego co wiem najtańszy kurier kosztuje 30zł... To dużo
Też mam dwie paczki do wysłania i nie wiem co robić, nikt mi tyle za kuriera nie zapłaci a z własnej kieszeni tez płacić nie będę.. Chyba pozostaje czekać
|
|
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Rano narzekałam, a teraz chciałabym wnieść do wątku nutkę nadziei
Poszłam dziś na pocztę pełna złych przeczuć, a tam... niemalże rodzinna atmosfera. Panie w okienkach uśmiechnięte, listonosze również (im akurat się nie dziwię, nie muszą latac po domach, czysta oszczędność zelówek), ludzie co rusz dopytujący się o swoje przesyłki też jacyś rozluźnieni Zazwyczaj tak nie jest, raczej bywa niemiło, żeby nie powiedzieć chamsko Zapytałam o swoje przesyłki, mój listonosz zniknął na zapleczu... i za moment wyniósł paczuszkę z charakterystyczną fioletową wstążeczką Oczekiwanych poleconych listów nie było, ale fakt, że mam już Rose Essentielle bezpieczne, bardzo mnie uspokaja RE jest bardzo różane, testowałam je zaraz po wyjściu z poczty na chłodnym powietrzu (ach, ta niecierpliwość ) i zapachniało mi taką malinową różyczką, przez moment bałam się, że zamieni się w Rose Absolute YR, które ma drażniącą mnie nutę Ale nie, na szczęście nie rozwinęło się w tę stronę. Teraz w domciu psiknęłam drugi raz- w cieple rozwija się znacznie ciekawiej, początkowo czuć różano-pudrową nutę a potem powoli zaczyna przebijać aromat świeżych, roztartych w dłoni liści. Super efekt, tak, jakby przed nosem stał bukiet ściętych przed momentem róż Myślę, że strzał w ciemno się udał flakon śliczny, szczególnie koreczek jest uroczy I tak po cichutku sobie myślę, że przydałby mu się braciszek w postaci flakonu Voile de Jasmin...
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zdobyczy.Ja wybieram się dziś do Sephory bo jest -15% na wszystko i kto wie kto wie
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiecie przypadkiem? |
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2691 |
|
Zadomowienie
|
A ja dostałam eska z Sephory z 30% zniżki na Hugo Boss Selection ( nie znam ale Bossa nie lubię) i 30% zniżki na moje kochane - wytęsknione HYPNOSE LANCOME!!
![]() Dzisiaj będę pachniała budyniem waniliowo - bananowym Normalnie jestem szczęśliwa i zaraz kłopoty poznikały, z powodu tego że w perspektywie mam zakup Hypnose
|
|
#2692 |
|
Zadomowienie
|
Od czego zależy jaką promocję przeznaczyli na ciebie w Sephorze? Wydaje mi się że od zebranych punktów ...
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja ostatnio w odstępie kilku tygodni zarobiłam na dwa kupony zniżkowe więc punktów zebrałam sporo
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Rozeznanie
|
Ukochany paczkonosz tuż po 9tej zastukał z paczką od psychy
Teraz przynajmniej raz na jakiś czas użyje Omni, nie będzie musiała stać w pudle jak Black. Psycha, jeszcze raz wielki |
|
|
|
#2696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Matko burn, jak ja głupia jestem!!!
Już kilkakrotnie dostawalam takiego smsa!!! Zawsze myslałam, że chcąc skorzystać ze zniżki muszę wysłać do Sephory smsa.....i zastanawiałam sie ile taki sms kosztuje i czy mi się to będzie opłacalo!!! Teraz dopiero doczytałam, że "oferta ważna z smsem" czyli skoro smsa dostałam to jest ona dla mnie ważna...bo nie dostali go wszyscy... Oj durnota ze mnie, durnota... |
|
|
|
#2698 |
|
Rozeznanie
|
Wściekła jestem na siebie Gwizdnęli mi Un Amour de Patou
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Eiri, Daigee, Nuitblanche winszuję nowych flakonów
Cytat:
Napisałam więc rozpaczliwego maila do Truskawki pół godziny Na szczęście BC za dwa dni znalazło się w moich łapkach ![]() Jak widać, akurat w przypadku zaginięcia truskawkowej paczki, nie ma się co aż tak bardzo martwić
|
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam jednak cicha nadzieję że wszystkie oczekiwane paczuszki znajda się w naszych łapkach.... Iwonko, a możesz nam zdradzić ile Ci wyszło za BC ze wszystkimi kosztami, co prawda mam jeszcze ok połowe 50tki, a u Koli czeka na mnie 100teczka, ale panicznie boje się tego wycofywania BC z Polski ?.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

Teraz akurat jest to o tyle szczęśliwe, że właśnie kliknęłam 30tkę Glorii.
A co tam... nie mam ochoty rok polować na 50tkę u znanego sprzedawcy i z tęsknotą wkładać nos w resztkę próbki.
upolowałam mężowi Davidoffa. Żaden rarytas, ale to jedna z niewielu wód, która pasuje nam obojgu na nim. 

, ale na mojej przyjęła z 

???
Oczekiwanych poleconych listów nie było, ale fakt, że mam już Rose Essentielle bezpieczne, bardzo mnie uspokaja