|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Dzisiaj pójdę szybciej spać, padam
|
|
|
|
#2882 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
ja też się już odmeldowuję,
dobranoc PM-ki |
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
aa w takim sensie
![]() bo myślałam, że może pisałaś o nich na plotkowym - a ja tam nie zaglądałam już dłuuugo Mam nadzieję, że się zbiorą
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na plotkowym jest taki burdel że nawet nie mam do niego już subskrypcji
|
|
#2885 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Bardzo ładne Mnie się nic nie muli, może problemy techniczne minęły ![]() Miałam dzisiaj kiepski dzień. Musieliśmy zawieść samochód TŻta do mechanika, bo oczywiście coś tam się zepsuło i nie można było już jeździć, zeby auto nie stanęło na środku drogi A pogoda jest teraz do bani, aż się nie chce na dwór wychodzić. Ze ślubnych spraw - dzwoniliśmy dzisiaj do kamerzysty, żeby pogadać o naszym filmie dla rodziców i jak facet zaczął wymyślać co mógłby zrobić, to stwierdziliśmy, że się jeszcze zastanowimy jak będzie z pogodą i w ogóle TŻ zaczął się nagle strasznie wstydzić Więc zobaczymy, może coś standardowego się wymyśli
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny
i się już żegnam, dobranoc
|
|
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
Opowiedzieć coś o nas, więc tak mam (jeszcze przez parę dni
) 22 lata, mój TŻ jest 3 lata starszy, jesteśmy ze sobą już ponad 6 lat, zaręczeni 31.12.2010r o godz 00.00Jeżeli chodzi o sukienki to pierwsza sukienka to ta F&Ż, jest biała i prawdę mówiąc ładniej wygląda "na żywo" niż na tej modelce, tylko mam wrażenie że jest zbyt "strojna, druga to ta z likwidacji wypożyczalni, jest w kolorze jasnego ekri i poza kolorem, (chciałam iść w bieli) jest bardziej "dla mnie". mniej wszystkich falbanek i ozdóbek, ale teraz to już sama nie wiem... |
|
|
|
#2888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#2889 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie myślałam o dopinanych ramiączkach. Do kościoła bez, a później na sali dopiąć, bo troszkę się obawiam żeby nie spadła.
|
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2891 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2892 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ale dziś obrączkowo na wątku
Gratuluję Dziewczyny, pięknie macie obrączki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też byłam Jankach i panie były bardzo miłe, ale możliwe, że dziś były tam tłumy, bo do soboty włącznie jest tam teraz zniżka 10%, mam nadzieję, że Ci o tym powiedziały Więc możliwe, że teraz na ostatnią chwilę walą dziewczyny drzwiami i oknami ![]() gratuluję sukni, ja jej nie przymierzałam, bo nie lubię plisek od maleńkości, ale suknia jest piękna czekamy na fotki na Tobie ![]() Cytat:
Ale widzisz, człowiek uczy się całe życie ![]() Cytat:
mam nadzieję, że Ci się polepszy, sama nie znoszę okularów i soczewki są dla mnie wybawieniem.Cytat:
![]() edit: już widzę No więc mi się zdecydowanie bardziej druga podoba. Ta pierwsza to dla takich, co naprawdę lubią się baardzo wyróżniać, tak mi się zdaje ![]() Cytat:
![]() Paulinko, cieszę się, że dotarliście bezpiecznie do domku Żeby dodać suknię, należy dodać po prostu do jakiegoś posta zdjęcie, a potem linka do zdjęcia wysłać MagdziS z prośbą o dołączenie (ja to właśnie zrobiłam )
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-01-05 o 22:59 |
|||||||
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
a dziewczęta że sie was tak zapytam wiele z was nie wie jakie ma modele sukni to wam w umowę nie wpisują takich danych??
|
#2894 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-01-05 o 23:13 |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobra Laseczki, lecimy z TŻcikiem do spania... Czeka nas piękny długi weekend razem
|
|
#2896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byl TZ wiec przy nim nie moglam No wiec jestem wykonczona po pierwszych przymiarkach, ale bylo to takie cudowne!! Oczywiscie nie bede Was trzymac w niepewnosci - sukienki nie wybralam, ale to bylo raczej pewne No wiec tylko w pierwszym salonie pozwolili mi zrobic zdjecia - sukienka nr 1 byla sliczna, niestety gora nie do konca taka jak chcialam, bo ze zdobieniami, druga z obnizonym stanem --> wniosek nr 1 - falbanki mi pasuja w kolejnym salonie przymierzylam 3 - sukienki byly ladne ale bez szalenstw--> wniosek nr 2 - kolor BIALY jest dla mnie Ale moje drogie to jeszcze nie koniec - w sobote mam nadzieje uda mi sie odwiedzic kilka kolejnych wiec kolejna relacja juz za 2 dni dziekuje za uwage A tak poza tym, gdy przymierzylam pierwsza sukienke to prawie sie poplakalam ze wzruszenia, moja mama takze ps. zdjecia oczywiscie z telefonu - niedokladne, i w sukience oczywiscie zepsul sie zamek w trakcie zakladania
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-01-08 o 13:22 |
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skocz do strony około 85
|
|
#2899 |
|
Podróżniczka
|
Też już lecę spać
![]() Jutro wielki dzień - zaczynamy zapraszanie, nie wiem jak to przeżyję Potem impreza u babci Także zaglądnę dopiero w weekend.A w sobotę wesele znajomych - 2 dni, wrzucę Wam w sobotę rano zdjęcia mojego outfitu i fryzury, bo podobną chcę sobie zrobić na ślub. Jutro już nie zajrzę, więc do zobaczenia w sobotę ![]() Dobranoc |
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd jesteś jeśli moge wiedzieć? na temat domu weselnego Pana "Chmurki" już się wypowiadałam kiedys na tym wątku... Szczerze radzę wszystkiego dopilnować i podpisać jak najlepszą dla Was umowe na temat ilości ciast na stole, wydawanego jedzenia. Z tego co wiem nie otrzymacie jedzenia do domu... Przynajmniej tak było do tej pory. ![]() A szkoda bo ma Cudne domy weselne. I ślubujemy tego samego dnia
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba że Oni sie wyznają co to za sukienka z tej numeracje. W sumie to powinni bo mi też takim kodem zapisali tę którą się interesowałam..Dobranoc
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
o kurka ale ja ciemnota jestem, bo sie nie skumalam, ze Chatka ma suknie!!! Chatko wygadasz w niej rewelacyjnie!!!!!!!
![]()
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkich załatwień ślubnych, zwłaszcza sukni.
![]() I witam nowe PM-ki. |
|
|
|
#2905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czytałam o tym co pisałaś troszkę, ale zaraz zerkłam na umowę zerkłam i jasno jest zaznaczone że po weselu całe jedzonko jest dla nas. Niestety tak jak mówisz co do ciast to nie mamy sprecyzowanej ilości, będę musiała dopytać. Tak jak mówisz sala mnie zauroczyła, a przy rozmowie z właścicielem(tym młodszym-chyba synem) naprawdę stwierdziliśmy że to jest to czego szukamy, dwie osobne sale, jeden poziom, łazienki idealne. Mam nadzieję że się coś zmieniło.ladystar 1 idealna, ślicznie wyglądasz, chociaż te wszystkie falbanki to raczej nie dla mnie
|
|
|
|
|
#2906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czytałam o tym co pisałaś troszkę, ale zaraz zerkłam na umowę zerkłam i jasno jest zaznaczone że po weselu całe jedzonko jest dla nas. Niestety tak jak mówisz co do ciast to nie mamy sprecyzowanej ilości, będę musiała dopytać. Tak jak mówisz sala mnie zauroczyła, a przy rozmowie z właścicielem(tym młodszym-chyba synem) naprawdę stwierdziliśmy że to jest to czego szukamy, dwie osobne sale, jeden poziom, łazienki idealne. Mam nadzieję że się coś zmieniło.Widziałam że ty również 1 wrześniowa może jeszcze godzina się zgadza?ladystar 1 idealna, ślicznie wyglądasz, chociaż te wszystkie falbanki to raczej nie dla mnie
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja pierwsza miłość...
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się spodobała i chciałabym ją zobaczyć na żywo
Nie wiem jak ja oglądałam kolekcje Agnes, że jej nie widziałam Cytat:
|
|
#2909 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym babka z cukierni powiedziała, że jak będę jeszcze czekać, to może być problem z rezerwacją stelaży, więc chcę to załatwić jeszcze w tym miesiącu.Cytat:
|
|
#2910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak obudzić się w wolny dzień o godzinie, o które się wstaje do pracy
a tu nic...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam pytanie, któraś z Was wstawiła taką dekoracje na samochód... no i która będzie ją miała? i teraz gdzie zamawiacie te "kryształki"? Ostatnio kupiłam na allegro i miały wielkość paznokcia... choć kształt sam w sobie był ładny
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-01-06 o 06:03 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

tak chce je 

Bardzo ładne
A pogoda jest teraz do bani, aż się nie chce na dwór wychodzić.
Więc zobaczymy, może coś standardowego się wymyśli

) ,
Potem impreza u babci