|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: oficerki
ja tez mam oficerki, kupione w tamtym roku, jestem zadowolona, kosztowały chyba 130 zł, tylko w łydkach obcisłe, ale cóż...jak mam łydki grube....
Jeju -Vanillivi- do 200zł i nie porządne? Jak na moją kieszeń ta cena jest już wysoka. |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Wklejam pare butków z allegro :
http://www.allegro.pl/item134347193_...eni_36_39.html takie chyba sobie zakupie narazie myśle i nadal szukam:P http://www.allegro.pl/item134706835_...ki_roz_39.html |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
No wiem wiem,za tą cenę są już porzadne tylko ja znalazłam sobie śliczne z ryłko za 299 zł a mama powiedziała że mi nie kupi
wiec zawsze jak coś mi się podoba i jest ładne i normalne,to albo drogie koło 300,400 zł albo nie ma mojego rozmiaru ) i już jest taki rytuał,że kupuję zamałe buty które mi się strasznie podobjaą i muszę je mieć a po dwóch dniach oddaje do sklepu, rok temu też tak miałam stary a głupi
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mozesz napisac gdzie zostaly kupione i w jakiej cenie? dzieki
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a czy góra tych butów ma być taka bardzo szeroka? mierzyłam dziś te buty ale nie wzięłam ich, bo mi się wydawało, że góra za bardzi odsteje. To były takie z cholewką do kolana i odstawały ze 2 cm u samej góry?
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Nie powinny az tyle odstawac, wrecz odwrotnie - oficerki nie moga tworzyc efektu kalosza. Najfajniej wygladaja te przylegajace do nozki. Poniewaz kazda z nas ma inne nozki, trzeba mierzyc i szukac idealnego modelu. Mi sie udalo taki znalezc i jestem bardzo zadowolona. Wchodza w nie moje spodnie rureczki i jest w sam raz.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poznań ul Św.Marcin taki sklepik po prawej stronie idąc od ronda Kaponiera. W tym sklepie są zarówno buty jak i ciuchy Koszt - 99 zl, jeszcze czarne byly. Kolor nie jest taki jak na zdjeciach (przeswietlone są). Aha - i rozmiar wypada wiekszy niz "normalny" rozmiar innych butow. ja tez mam dosc grube lydki ale tym wiązaniem moge regulować szerokosc i to jest najlepsze. Podeszwa gruba, a teraz przy moich dojazdach do Poznania na uczelnie bedzie bardzo wazne, zebym sie nie slizgała i zeby bylo w stope cieplo i wygodnie. dlatego kupilam te buty. Szpilki, i kozaczki "na kaczuszce" z płaską podeszwa włoze do szafy i bede wyciagac jesli pojade gdzies autem, a nie pociagiem ://
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
W CCC jest całe mnóstwo oficerek różnego rodzaju w cenach od 199 do ok 300 zł. Sama sobie kupiłam porządne, skórzane butki i jestem z nich bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajne oficerki są też w gino rossi. Buty tej firmy są porządne i dobrze wykonane
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Oficerki nie mogą ściśle przylegać do nogi, mają być dopasowane , ale nie przylegające.
przynajmniej tak mi się do tej pory wydawało - jeśli się mylę , niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu. |
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Kocham takie butki
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
fajne fajne
. . i jeszcze spodnie w środek mmmm . .
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
angelika napisz skąd te trzecie buty są boskie
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Słuchajcie ja sobie kupiłam podobne buty dziś,choc to nie sa typowe oficerki.No i wypowiedzcie się co o nich myslicie? do normalnych spodni wyglądaja dobrze, a do rurek jak na załączonym zdjęciu.Podobały mi sie w sklepie, w domu mniej.Potrzebowałam co prawda butów na płaskim. Sama nie wiem czy sie odważę nosić do rurek.Szczerze mówiąc chyba sie przestaje do nich przekonywać i zastawiam się czy nie lepsze byłyby np. kowbojki-tez w miarę na płaskim.
Co do tych butów,ładniejsze były w ciemnobrązowym kolorze,współgrało to ładniej ze złotymi klamrami,no ale brązowe juz mam kozaki.
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
ila wedługmnie super wyglądają ze spodniami w środku
to kwestia przyzwyczajenia, mnie się też wydawało, że dziwnie wyglądam jak włoże spodnie do środka, ale przekonałam się, czasami podpatruję jak to wygląda u innych dziewczyn i wtedy się przekonuję widzę, że twoje też trochę odstają, mniej więcej tyle co moje ogólnie bardzo fajnie te twoje oficerki
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za pocieszenie.
tak, butki na górze troche odstaja, ale to mi się własnie nawet podoba chyba faktycznie zrobie jak Ty i podpatrzę u innych dziewczyn, bo tak szczerze mówiąc to jak na razie widzialam takie zestawienia głównie tu na zdjęciach na wizażu.ale pocieszyl mnie też mój mąz, wysłałam mu od razu te zdjęcia mailem i stwierdził że naprawdę super ,więc juz sie pewniej czuję.No jeszcze tylko kwestia pierwszego wyjścia wlasnie w tej wersji-spodnie do srodka
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
ila wychodź, wychodź! Super wyglądasz w tych oficerkach na spodniach
Ja jak rok temu kupowałam oficerki to jak je pierwszy raz założyłam na nogawki też się dziwnie czułam. Ale jestem chyba odważna bo od razu wyszłam z domu i mi się spodobało
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
dziś byłam w poszukiwaniu fajnych butów-oficerek i jestem rozczarowana. Nie ma takich jakie bym chciała
a jeśli już to potwornie drogie, nie byłam przygotowana na to, że za takie ocieplane oficerki będę musiala min.350zł przeznaczyć, bo na prawde nic ciekawego poniżej tej ceny nie widziałam. albo rozmiarów już nie było. jakieś chodliwe te 39/40...
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
A ja jakos nie moge sie przekonac do takich typowych oficerek tzn ciezkich i na niekobiecych obcasach. Podobaja mi sie za to te, ktore wkleila angelika03, sa zgrabne i kobiece
|
|
#52 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
juz jestem w 100% przekonana
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Jakie czarne oficerki z klamerkami czy bez nich? Co sądzicie?Jakie Wam się podobają
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Bez
A mają być jakieś fotki, bo nie widzę A tak pytanie sformułowane, jakby miały być... Pogubiłam się ![]() A tu masz linka do takiego tematu - poczytaj sobie - nie ma sensu wałkować tego po raz kolejny ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144900 Edytowane przez Winia Czas edycji: 2006-11-24 o 21:34 Powód: literówka =] |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
A co sądzicie o tych oficerkach?, licytuje je, ale mam co do nich mieszane uczucia :/
http://www.allegro.pl/item143834667_...zapraszam.html |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez veira Czas edycji: 2012-05-13 o 16:36 |
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
A co sądzicie o tych oficerkach?, licytuje je, ale mam co do nich mieszane uczucia :/
http://www.allegro.pl/item143834667_... praszam.html |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
też noszę oficerki i wydają mi się być najmodniejszymi w tym roku. Niestety nie podobają mi się muszkieterki- wydają się tandetne, ale być moze dlatego że ostatni czasy noszę się bardziej w takim eleganskim houso stylu :P Nie wiem czy ktoś mnei zrozumiał ale staram się łączyć elegancje z elementami housowo clubbingowymi. Ikoną wręcz jest dla mnie Novika, więc nie wyobrażam siebie w czymś takim jak muszkieterki.
Natomiast oficerki wyglądają nie tylko fajnie ale i wyszczuplają nogę, nadają kobiecie taki mocny styl, bo ewidentnie kojarzą sie z butami do jazdy konnej, a jednocześnie z kobietami silnymi, wyzwolonymi. I tak przeważnie postrzegam dziewczyny w oficerkach. Całą filozofię sobie dopisałam ![]() Poza tym do czarnych oficerek można dopasować praktycznie wszystko. Każdy ciuch pasuje...
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Też uważam, że oficerki pasują praktycznie do wszystkiego
A jeżeli chodzi o skojarzenia to mnie oficerki kojarzą się bardziej z butami oficerów (no ba!), wojskowych itp. aniżeli z butami do jazdy konnej
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

wiec zawsze jak coś mi się podoba i jest ładne i normalne,to albo drogie koło 300,400 zł albo nie ma mojego rozmiaru
) i już jest taki rytuał,że kupuję zamałe buty które mi się strasznie podobjaą i muszę je mieć a po dwóch dniach oddaje do sklepu, rok temu też tak miałam

cel osiągnięty... 

. .

A tak pytanie sformułowane, jakby miały być...