![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy
Nie idż!
![]() Będziesz żałowała...najgorszy jest okres przejsciowy kiedy odrasatają po cięciach fryzjera, wtedy fryzura czesto w ogóle sie nie układa i potrzebne jej jest poprawienie żeby jakoś wygladała...ale to trwa na oko od 0,5 roku do 1 roku, potem ładnie odrastają i mozna zmniejszyć różnice między pocieniowanym włosami, albo starać sie w ogóle zrównać włosy do jednego poziomu. Najgorszy jest ten przejściowy okres!Jak włosy przez to przejdą to potem same sie bedą świetnie układały bez cieniowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak z innej beczki znacie jakiśsposób na zregenerowanie końcówek w nie za długim czasi ( czytaj Sylwester) czy tylko nożyczki?? pójdę ściąć tylko 1cm przed sylwestrem.. chcę zapuścić włoski do jednej długości.. więć jak poprawić przód żęby sięładnie układały.. nie chcęznowu grzywki ![]() mi włoski powoli sobie rosną.. dzisiaj wyprostuję włoski i zobaczę jakie są długie ![]() ![]() pozdrawiam zapuszczające...no i nie poddawajcie sie.. zobaczycie jakie piekne włoski będziecie miały wiosną.. bo teraz?? czapki. związane włoski i kto na nie patrzy.. a jak odrastają brzydko włoski to zawsze można upiąć sobie fajnego koczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
bylam w sklepie zielarskim i narazie nie mieli tej odzywki Jantar
![]() Dziewczyny a warto inwestowac w Seboradin?? taki pomaranczowy do zniszczonych wlosow,regenerujacy i podobno pobudza cebulki wlosow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Wtajemniczenie
|
ja myślę, że na wiosnę już wszystkie będziemy miały piękne długaśne włosy
![]()
#516 |
Przyczajenie
|
Pamietjcie moje drogie, że za długie włosy też nie wygladaja zbyt ładnie.. Szczegolnie jak końcówki nie są podcięte. Ja tez zapuszczam włosy. śnią mi się po nocach- kiedyś miałam włosy do łopatek, potem ścięłam je tak, ze na czobku głowy mialam włosy o długości ok.4 cm. Teraz zateskniłam do dawnej długości... Niestety- terzeba podcinać końcówki... A najchęniej bym tego nie robiła- kupiłam sobie skrzyp polny, łykam 2 razy dziennie i czekm, aż odrosną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() teraz się uwziełam, i zapuszczę! ![]()
Czegos mi brak, czegoś pięknego. Dotyku warg, uśmiechu Twego. Oczu kochanych, chłopięcych Twych słów. Twych pieszczot słodkich jak miód. Brak mi wszystkiego, lecz warto żyć. Tylko dlatego...by z Tobą być! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
Ja tez chce zapuszczac wlosy ale boje sie ze to przyjdzie mi na marne poniewaz jestem w ciazy a czytalam ze pod czas wlosy wypadaja i sie niszcza...wlosy myje co dwa a czasem co dziennie i uzywam maseczki HENNA WAX i NAFTY Kosmetycznej do wlosow....moje wlosy przeszly duzo zabiegow ale narazie dalam sobie z tm spokuj zbeby niezakszodzic dzidziusiowi a po poordzie chialabym je znow zafarbowac i utrzymac wczesniejszy kolor blad tylko boje sie ze jeszcze bardziej je poniszcze i nic z nich niebedzie....myslalam tez zbey za czesto ich niefarbowac dodac jakies pasemka pod moj naturalny kolor zeby niebylo widac tak szybko odrostow....prosze was kochane pomozcie i napiszcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
Gdzies już czytałam wielokrotnie że w czasie ciąży włosy szybko rosną i wyglądają, tylko po porodzie kiepsko to wygląda, też gdzieś wyczytałam że najlepiej przez pare miesięcy po urodzeniu lepiej nic nie robić z włosami....wypada zazwyczaj wiecej niz normalnie, a jest to spowowdowane tym że w czasie ciąży włosy trzymaja sie cebulki dzięki hormonowi(chyba estrogen
![]() Edytowane przez Maybebaby Czas edycji: 2006-11-24 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje Ci bardzo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
A co myślicie o takich długich wlosach jak na załączonej fotce?? Czy ładnie one wyglądają?? Chciałybyście takie mieć ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zadomowienie
|
To jest maksymalna długość jaką chciałabym mieć... Zbyt długie włosy nie wyglądają ładnie, ale to już sprawa gustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
A czyż to nie jest miss nastolatek z ktoegoś tam roku...2004?
Grała w na wspólnej, a tam widze obok niej Joannę Jabłczyńską... Bardzo podobaja mi sie te włosy długie...są śliczne, zadbane, nie farbowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Wtajemniczenie
|
widziałam ją kiedyś w Warszawskiej Calzedonii, była z mamą i siostrami - aż mi było wstyd bo nie mogłam oderwać wzroku od jej włosów
![]()
#527 |
Zakorzenienie
|
A ja bardzo bym chciała miec proste włosy - od czasu do czasu prostuje u mojej koleżanki (fryzjerki) ,która proponawała mi zabieg odrzywiajacy włosy , po którym włosy bedą śliskie i lśniace ,podobno daje niezły efekt zwłaszcza jak ktoś ma bardzo zniszczone włoski, kosztuje ok.100zł i trzeba powtórzyć przynajmniej 2 razy w ciągu miesiaca.
#528 |
Raczkowanie
|
paulinka_vel_paulinka ja pewnie też nie mogłabym oderwać wzroku gdybym zobaczyła ją na żywo
![]() ![]() U mnie w szkole jest taka dziewczyna, która ma do Niej bardzo podobne włosy... zawsze jak ją widzę to nie mogę się napatrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Rozeznanie
|
a ja juz wloski zapuszczam od ponad roku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
moze i jestem dziwna ale te wlosy sa moim zdaniem po prostu ohydne...na zdjeciu wygladaja na niewypielegnowane, w dodatku ten kolor...zaraz mi sie kojarzy z wysokimi chudymi modelkami o dlugasnych naturalnych wlosach w nijakim kolorze...i uwazam ten widok za wyjatkowo nieatrakcyjny i asexualny...coz kazdy ma swoje zdanie, ja mowie na takie wlosy zdecydowane NIE
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#532 |
Raczkowanie
|
akisia
a jaka Tobie się podoba długość włosów?? |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Wtajemniczenie
|
mi sie tez jej wlosy nie podobaja, sa za dlugie, dla mnie wlosy siegajace lokcia to dlugosc maksymalna. nop i wydaja sie te wlosy jakies takie nie do konca idealne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zadomowienie
|
A ja mam pytanie z innej beczki
![]() Tez zapuszczam i juz widac efekty w długosciAle moje włosy im są dłuzsze tym bardziej sa oklapniete i przylizane,bo sa cienkie ![]() Wy tez macie taki problem?? Jak tak to jak sobie z nim radzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Wtajemniczenie
|
właśnie trzymam sobie na włoskach moją maseczkę domową.. z żółtka, nafty i olejku.. ale dzisiaj coś mnie podkusiło i dodałam łyżkę miodu i troszkę cytryny.. ciekawe co z tego będzie
![]() duzo na wizażu naczytałam się o waxie.. czy rzeczywiście wam pomaga w poroście włosków czy tylko je odzywia?? jesli chodzi o długość włosków to mnie najbardziej podobają siędo polowy pleców albo najwyżej takie kilka cm przed pas.. chociaż 4 lata miałam długie za pas.. więc dążę do długości do połowy pleców.. ale każdej podoba się co innego więc nie ma co krytykować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
Akisia,
na przykład dla mnie nie ma nic piękniejszego niż włosy w naturalnym kolorze są seksowne, naturalne i zdrowe, to widok zniszczonych farbami włosów w neonowych kolorach uważam za ohydny. Włosy na tym zdjęciu jak na mój gust bardzo ładne, może odrobinę za długie (ja z racji wzrostu nie mogę takich mieć), zadbane i w ładnym kolorze.
#539 |
Zadomowienie
|
to ja sie tez przylaczam do zapuszczania
![]() Teraz zapuszczam z wami ! can't be perfect pamietam ze kiedys tez robilam takie maseczki a najbardziej podobal mi sie efekt po : miod + oliwa z oliwek (podgrzane odrobine). Wloski byly mieciutkie i gladkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
no coz...chcialabym sprostowac,ze nie podoba mi sie AKURAT TEN KOLOR WLOSOW. Naturalne kolory, owszem ,ale ten mi nie siedzi i juz. Kazdy ma swoj gust i wasze ataki na mnie sa bezpodstawne, w koncu ja was nie rozliczam z waszego gustu, tylko prezentuje swoj poglad
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.