Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-06, 22:00   #3061
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
ślub to wogóle pieniądze w błoto bo nie inwestycja. nie mamy fotografa. własnie mi kolejny odpisał, ale sam dojazd to 500zł i ma ofertę ważną do 13 stycznia. Już to widzę, jak go zarezerwujemy.

Nie chcę już być PMką

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Już mam dość, jedyne co będę pamiętać to przykrość.
jaki masz budżet ??
kiedy bierzesz slub ?? moze moj narzut ma jeszcze wolny termin www.blog.fabrykafajnychfo t.pl ja go polecam

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2012-01-06 o 22:02
czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 22:01   #3062
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hehe, ja pamiętam że byłam przekonana, że jest jeszcze maaaasa czasu - aż weszłam na wątek, a tu dziewczyny miały gotowe koncepcje, muzykę na pierwszy taniec, kolory przewodnie (nie wiedziałam, że coś takiego istnieje). Aż łezka w oku się kręci a to już tuż tuż...
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Ja tak samo
Ba! Rok temu byłam jeszcze "planowo" PMką 2013
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
hehe ja tez tak mialam dolączylam do Was w marcu, mialam tylko DJa a Ty juz suknie odbieralas
Ja chcę tylko foto/video i kosciol. z resztą ruszę po wakacjach. ( o ile bedzie jeszcze z czym ruszać. )

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 22:02   #3063
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
hehe ja tez tak mialam dolączylam do Was w marcu, mialam tylko DJa a Ty juz suknie odbieralas
to Cię musiałam przerazić na wejściu...eh to były piękne dni. Będę za nimi tęsknić po ślubie...mimo że czasem te przygotowania dają w kość

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 22:04   #3064
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
jaki masz budżet ??
kiedy bierzesz slub ?? moze moj narzut ma jeszcze wolny termin www.blog.fabrykafajnychfo t.pl ja go polecam
w sierpniu 2013. Na razie znalazłam zastępstwo, calkiem dobre jakosciowo i cenowo, staram się coś dogadac. Jak nie wyjdzie, to się zgłoszę.

Jeszcze podaj mi jakiś przedział cenowy TŻ

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-06, 22:05   #3065
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, ja pamiętam że byłam przekonana, że jest jeszcze maaaasa czasu - aż weszłam na wątek, a tu dziewczyny miały gotowe koncepcje, muzykę na pierwszy taniec, kolory przewodnie (nie wiedziałam, że coś takiego istnieje). Aż łezka w oku się kręci a to już tuż tuż...

u mnie za tydzień około minie rok od rozpoczęcia przygotowań i rok jak jestem z wami to gdzieś pod koniec stycznia... Wtedy to było... ahh... a tu minął rok zostało pół
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 22:08   #3066
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
to Cię musiałam przerazić na wejściu...eh to były piękne dni. Będę za nimi tęsknić po ślubie...mimo że czasem te przygotowania dają w kość

hehe no bylam przerazona bo ja mam slub zaledwie tydzien po Tobie,a dopiero kupilam suknie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 22:09   #3067
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
w sierpniu 2013. Na razie znalazłam zastępstwo, calkiem dobre jakosciowo i cenowo, staram się coś dogadac. Jak nie wyjdzie, to się zgłoszę.

Jeszcze podaj mi jakiś przedział cenowy TŻ
mysle ze 1800- 2500 + dojazd zalezy jaki pakiet

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 22:13   #3068
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
mysle ze 1800- 2500 + dojazd zalezy jaki pakiet
dzięki

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-06, 22:16   #3069
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witam się piątkowo i zarazem świątecznie

Wczoraj w ogóle nie miałam czasu na wizaż, a dziś od ran (czyt 11) próbuje was nadrobić i jakoś mi nie idzie
Wylookałam jednak tenebrosę w sukni i jestem pod wrażeniem, gartulacje

Widziałam też wysyp obrączek, więc wstawię też zdjęcia naszych.
Już myślałam, że nie uda się nam ich wczoraj odebrać, bo oczywiście TŻ skończył późno pracę, jubiler tylko do 17, a tu jeszcze korki:/ Dobiegamy do drzwi, a tam już światła przyciemnione, wszystko pochowane czyt. zamknięte. Na szczęście mój TŻ spróbował otworzyć drzwi i otwarte. Panie właśnie ubierały kurtki, ale były tak miłe i specjalnie dla nas otwierały jeszcze raz sejf i dostaliśmy nasze obrączki (zupełnie proste i jeszcze bez grawera, bo nie potrafimy się na nic zdecydować).
piekne

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
a co to jest?? plotkowe??

za olejne przymierzanie śliczna dziewczyna z Ciebie

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

w ogóle dobry wieczór dziewczyny moge wam pokazac nasze zaproszenia - chetne do ogladania???
dziekuje az sie zarumienilam

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 22:17   #3070
chocolate muffin
Rozeznanie

czarna_kawa80
Zdjęcia.. Te w tym zielonym labiryncie

Jak oglądam takie zdjęcia to czasami mam ochotę schować aparat do szafy...
Żadnego progresu, mało sesji, a jak mi się kolejna dziewczyna wymiguję tydzień przed sesją, to mi się odechciewa. I do tego nie umiem zrobić makijażu fotograficznego. A bez tego ani rusz.
No dobra koniec żalenia się, to nie forum fotograficzne.
Stary 2012-01-06, 22:28   #3071
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
czarna_kawa80
Zdjęcia.. Te w tym zielonym labiryncie

Jak oglądam takie zdjęcia to czasami mam ochotę schować aparat do szafy...
Żadnego progresu, mało sesji, a jak mi się kolejna dziewczyna wymiguję tydzień przed sesją, to mi się odechciewa. I do tego nie umiem zrobić makijażu fotograficznego. A bez tego ani rusz.
No dobra koniec żalenia się, to nie forum fotograficzne.
Mi się po tym okresie ślubnym szczerze odechciało zdjęć.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-06, 22:32   #3072
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
ja placilam 2650 i dostaje juz z halką a welon tez bym chciala dluuugasny czyt. ciągnący tylko czy bedzie pasowac???

tez bysmy mogli tak do tego podchodzic i powiem Ci, ze nawet TZ tez tak mowil na poczatku, ale wbilam Mu do glowy, ze najlepsi mają rezerwacje juz na 2 lata w przod i przeciez jak mają umowy to nie mogą nagle zrezygnowac, bo ktos im da wieksza kase do reki. Moj na szczescie zrozumial.

Niestety z tych emocji to ja nie pamietalam jaki kolor ma ten pas hehe a na zdjeciach wyszedl bardziej złoty:P ale skoro mowisz, ze srebrny to sie ciesze, bo zrebrne buty pozniej wykorzystam. A chcialabym zamowic taneczne, wiec ta kasa nie poszlaby w bloto po slubie. co do bizuteri to planuje jakies duze, dlugie kolczyki i bez naszyjnika i bransoletkę. I to ma sie ladnie swiecic:P pokazesz Twoją bizuterie? bo gdzies mi umknelo... i powiedz mi jaki welon planujesz?

porownaj sobie mnie i Malwus w sukni
Bez porównań tu, obie bedziemy piękne w dniu ślubu A welonu nie planuje bo jestem niska i by mnie tylko obniżył, poza tym nie przepadam za welonami Tobie jak najbardziej długi welon będzie pasował Co do biżuterii to i ja chciałam super extra duże kolczyki ale nie pasuja do mojej pociagłej i szczupłej twarzy dlatego mam takie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1325153628 Bransoletka poszła do skrócenia, jest cała z cyrkonii jak te na gorze w kolczykach Kolczyki wyszły jakieś takie nie za łądne ale fajne wyglądaj, zdecydowanie ładniej sie mienią niz jak widac na zdjęciu.
Cytat:
jaka Ty jesteś niemożliwa
chyba coś już pisałam na ten temat! - wyglądasz prześlicznie w sukni i szczuplutko i subtelnie. A Malwus to jest chudzinka i tyle, zapytaj jej - sama chciałaby przytyć. Obie zresztą wyglądacie przepięknie!!
Oj Nena ma zupełną rację

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-01-06 o 22:34
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 22:40   #3073
nena1984
Zakorzenienie

czarna_kawa - weszłam sobie na waszą stronkę i strasznie spodobały mi się zdjęcia, piękne są a do tego suknia pmki z 28 sierpnia 2010 - śliczne falbanki

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

ide po aspirynkę i pod pierzynkę. Do jutra!!

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 22:46   #3074
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Bez porównań tu, obie bedziemy piękne w dniu ślubu A welonu nie planuje bo jestem niska i by mnie tylko obniżył, poza tym nie przepadam za welonami Tobie jak najbardziej długi welon będzie pasował Co do biżuterii to i ja chciałam super extra duże kolczyki ale nie pasuja do mojej pociagłej i szczupłej twarzy dlatego mam takie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1325153628 Bransoletka poszła do skrócenia, jest cała z cyrkonii jak te na gorze w kolczykach Kolczyki wyszły jakieś takie nie za łądne ale fajne wyglądaj, zdecydowanie ładniej sie mienią niz jak widac na zdjęciu.

Oj Nena ma zupełną rację
a ja mam wlasnie bardziej okrąglą twarz:P i musze ją jakos wydluzyc hehe no nie wiem jeszcze, ale ciesze sie, ze juz moge ogladac te cudenka swiecące bo jak nie mialam sukni to nawet na nic nie patrzalam, bo i po co? Twoje kolczyki tez bardzo fajne na pewno na zywo ladnie sie mienią
Stary 2012-01-06, 22:55   #3075
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja mam wlasnie bardziej okrąglą twarz:P i musze ją jakos wydluzyc hehe no nie wiem jeszcze, ale ciesze sie, ze juz moge ogladac te cudenka swiecące bo jak nie mialam sukni to nawet na nic nie patrzalam, bo i po co? Twoje kolczyki tez bardzo fajne na pewno na zywo ladnie sie mienią
Powiem Ci tylko tyle ze u jubilerów nie ma praktycznie niczego w komplecie jesli chodzi o bransoletke + kolczyki Ja chodziłam i szukałam kolczyków razem z bransloetka to Panie powiedziały ze bedzie problem dlatego ja zapamietywałam kształt kolczyków i szukałam pasującej bransoletki z takimi samymi kamieniami az znalałam cos co w miare pasuje do siebie mimo że nie bardzo ktos bedzie zwracał uwage na to czy to od kompletu Na allegoro na pewno z kryształków swarovskiego coś by sie znalazło ale mnie nic z tych kompletów nie urzekło na tyle by zamówić.
Stary 2012-01-06, 23:00   #3076
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Powiem Ci tylko tyle ze u jubilerów nie ma praktycznie niczego w komplecie jesli chodzi o bransoletke + kolczyki Ja chodziłam i szukałam kolczyków razem z bransloetka to Panie powiedziały ze bedzie problem dlatego ja zapamietywałam kształt kolczyków i szukałam pasującej bransoletki z takimi samymi kamieniami az znalałam cos co w miare pasuje do siebie mimo że nie bardzo ktos bedzie zwracał uwage na to czy to od kompletu Na allegoro na pewno z kryształków swarovskiego coś by sie znalazło ale mnie nic z tych kompletów nie urzekło na tyle by zamówić.

no cos czuje, ze czeka mnie męczarnia w poszukiwaniu biżu moze cos z naszyjnikiem, ale wtedy to juz by nie moglo byc takie duze.. a mi sie marzą wielkie kolczyki
Stary 2012-01-06, 23:05   #3077
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny a czy ze wzgledu na malutka sale jest ok (slub 21 lipca) zaproszenie rodziny w marcu i potwierdzenie do 20 maja a dopiero potem zaproszenie znjaomych na mojesce ludzi ktorzy odmowia ??
Myślę że będzie ok

Cytat:
super te zaproszonka ja wogole zapomnialam sobie probki zamowic.. i bede zamawiac w ciemno na podstawie Waszych opini..
Ja też żadnych próbek nie zamawiam w ciemni ufam dziewczynom co pisały

Cytat:
Scriptina

nie płakusiaj

Kessi - mail wysłany

kto ogląda króla lwa??
Dzięki
Stary 2012-01-06, 23:07   #3078
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
no cos czuje, ze czeka mnie męczarnia w poszukiwaniu biżu moze cos z naszyjnikiem, ale wtedy to juz by nie moglo byc takie duze.. a mi sie marzą wielkie kolczyki
Dasz rade tylko musisz szukac co jakis czas a nie nastawić sie ze dziś kupisz i już bo tak sie nie da. Ja pojechałam po buty a wróciłam z biżuteria, poszłam tylko po jubilerach tak po prostu myśląc ze moze coś znajde ale i tak byłam nastawiona ze pewnie znowu nic nie znajdę a tu niespodzianka.
Ja ostatecznie i naszyjniki oglądałam ale jakoś nic do mnie nie przemówiło. Chyba jakaś wybredna jestem

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-01-06 o 23:08
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 23:23   #3079
__Paulinka__
Zakorzenienie

ja znalazlam cos takiego: http://allegro.pl/srebrny-komplet-z-...036228026.html
tylko wolalabym wieksze kolczyki + bransoletka zamiast wisiorka. Ale ja mam jeszcze czas przez pol roku chyba cos znajde

oki, ja lece pod prysznic
Stary 2012-01-06, 23:28   #3080
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Dziewczyny a co sądzicie o lampionach szczęścia? Zastanawiamy się poważnie nad taką opcją - ja i tż mielibysmy czerwony lampion w kształcie serca, a goście (po jednym na parę) zwykłe. Obawiamy się jednak co jak zawieje wiatr, albo goście będą po kilku głębszych ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dobranoc

Kubuś już z nami

Edytowane przez adoosienka
Czas edycji: 2012-01-06 o 23:34
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 23:40   #3081
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co sądzicie o lampionach szczęścia? Zastanawiamy się poważnie nad taką opcją - ja i tż mielibysmy czerwony lampion w kształcie serca, a goście (po jednym na parę) zwykłe. Obawiamy się jednak co jak zawieje wiatr, albo goście będą po kilku głębszych ?
Ja się ostatnio nasłuchałam o jakiś podpaleniach przez te lampiony, ale nawet nie wiem czy to prawda czy tylko ktoś mówił, że słyszał od kogoś, a tamten ktoś od kogoś itd.
Widziałam to pierwszy raz na żywo w sylwestra i muszę powiedzieć, że niezłe wrażenie robią, no i daleko je może ponieść (myślałam, że tylko się unoszą). Poszukaj może u PM2011, które miały taką atrakcję, jak to wychodzi "w praniu".

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Jeszcze chciałam napisać, że się bardzo cieszę, że nasze obrączki się podobają

Zobaczę sobie Nie mów Pannie Młodej 7 i do łóżeczka
btw dziękuję Wam bo dzięki temu wątkowi wiem, że takie coś istnieje, no i mogłam zobaczyć Nie mów...

Słodkich snów
dzisiejsza noc ma nam minąć bez ślubnych koszmarów!!!!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 00:02   #3082
__Paulinka__
Zakorzenienie

nie moge sie zalogowac na pocztę.. wyskakuje mi, ze mam podac nr telefonu lub imie przyjaciela z dziecinstwa o o kaman?

czekam na mojego Misiulka az wyjdzie z lazienki i idziemy lulac

dobranoc
Stary 2012-01-07, 00:14   #3083
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
nie moge sie zalogowac na pocztę.. wyskakuje mi, ze mam podac nr telefonu lub imie przyjaciela z dziecinstwa o o kaman?

czekam na mojego Misiulka az wyjdzie z lazienki i idziemy lulac

dobranoc
bo znow zmienilaś lokalizację ( nr ip) i tak się robi

Dobranoc!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-07, 00:16   #3084
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Iwa87_18 Pokaż wiadomość
Jak ja byłam w Bielsku ją mierzyć to babka powiedziała że jak już zdecyduję się na szycie to mogą mi zrobić z nią co tylko zechcę.. ja mierzyłam z paskiem Złotym! .. mogę wymienić na srebrny na inny cieńszy.. na pas w kolorze butów..np atłasowy fioletowy.. wykrój serca może być mniejszy ..większy.. mogę dołożyć warstw..bądź też jedna ująć..itd także mankamentów związanych z wykończeniem jej jest mnóstwo..jak będzie to ostatecznie wyglądać to się okaże.. ale zawsze można dać swój pomysł..chodź mnie się tam podoba taka jaka jest.. tego pasa bym nie zmieniła.. jestem rudzielcem..więc kolor jak najbardziej będzie mi sprzyjał
To jest właśnie to jak zamawia się suknię polskiego producenta, czy jak mu tam. Można sobie pozmieniać co tylko się podoba, oczywiście w granicach rozsądku. Jak chodziłam po salonach od razu babki mówiły, że z sukniami zagranicznymi nie da się za bardzo nic zrobić, poza usunięciem trenu. A z polskimi sukniami można dużo więcej. Sama rozważałam jedną suknię Agnes, ale wyszło jak wyszło i czekam do lutego na pierwszą przymiarkę.

Co do biżu- też się boję, że mało co może pasować do ostatecznej wersji mojej sukni, ale mój TŻ stwierdził, że przecież Pan Młody kupuje biżuterię (nie wiem skąd on to wziął) i obiecał, że dostanę od niego co tylko mi sie spodoba. Bo przecież tylko ja wiem jak będzie wyglądała moja suknia, a on nie chce wybierać czegoś za moimi plecami. Szczerze- w życiu bym nie pomyślała, że facet może mieć takie podejście

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 00:24   #3085
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
To jest właśnie to jak zamawia się suknię polskiego producenta, czy jak mu tam. Można sobie pozmieniać co tylko się podoba, oczywiście w granicach rozsądku. Jak chodziłam po salonach od razu babki mówiły, że z sukniami zagranicznymi nie da się za bardzo nic zrobić, poza usunięciem trenu. A z polskimi sukniami można dużo więcej. Sama rozważałam jedną suknię Agnes, ale wyszło jak wyszło i czekam do lutego na pierwszą przymiarkę.

Co do biżu- też się boję, że mało co może pasować do ostatecznej wersji mojej sukni, ale mój TŻ stwierdził, że przecież Pan Młody kupuje biżuterię (nie wiem skąd on to wziął) i obiecał, że dostanę od niego co tylko mi sie spodoba. Bo przecież tylko ja wiem jak będzie wyglądała moja suknia, a on nie chce wybierać czegoś za moimi plecami. Szczerze- w życiu bym nie pomyślała, że facet może mieć takie podejście
Dobre ma podejście!

Gosza, spłakałam się na GA jak głupia.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-07, 00:28   #3086
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Dobre ma podejście!

Gosza, spłakałam się na GA jak głupia.
Nawet mi nie mów o GA. Nałożyłam sobie maseczkę na twarz przed oglądaniem i nic mi to nie dało, bo sama spłynęła I znowu trzeba tydzień czekać Nie lubię tego!!!!!!!!!!

A TŻ, cóż im więcej czasu ze sobą spędzamy, tym bardziej mnie zaskakuje! Z relacji dziewczyn wiem, że faceci mogą się bardzo angażować w ślub i wesele, ale o swoim bym tego nie powiedziała. Czas robi swoje. Mimo paru rzeczy, które mnie w nim wkurzają, okazuje się być bardziej obeznany w temacie niż ja. No i ostatnio stwierdził, ze trzeba wybrać piosenke na pierwszy taniec i zacząć ćwiczyć. A ja myślałam, że pozostanie nam improwizacja w dniu ślubu

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2012-01-07 o 00:31
Stary 2012-01-07, 00:30   #3087
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet mi nie mów o GA. Nałożyłam sobie maseczkę na twarz przed oglądaniem i nic mi to nie dało, bo sama spłynęła I znowu trzeba tydzień czekać Nie lubię tego!!!!!!!!!!
ale końcówka <3

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-07, 00:34   #3088
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
ale końcówka <3
Muszę jeszcze raz zobaczyć ten odcinek, tym razem z TŻtem, bo on końcówką będzie zachwycony!!!!!! I ryczeć będzie razem ze mną, gwarantuję Ci

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-01-07, 00:41   #3089
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę jeszcze raz zobaczyć ten odcinek, tym razem z TŻtem, bo on końcówką będzie zachwycony!!!!!! I ryczeć będzie razem ze mną, gwarantuję Ci
My oglądamy zupełnie co innego, z resztą nas więcej chyba dzieli i łączy wiec ja nie wiem jak to się kupy trzyma. To chyba jest ta cała miłość. :P Jedyne co oglądamy razem to according to jim

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-07, 03:16   #3090
niusia_87
Zakorzenienie

Dzisiaj rozdaliśmy pierwsze zaproszenia
Poprosiliśmy świadków i się zgodzili

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
O proszę! Nie wiedziałam, że też jesteś taką wędrowniczką. Super. My z TŻem uwielbiamy góry i zwykle robimy takie wypady 5 dniowe, gdzie każde z nas bierze plecak i tak sobie tuptamy od schroniska do schroniska. Uwielbiam ten rodzaj zmęczenia.

A na podróż chcemy coś, gdzie będzie i może i jakieś góro skałki. Przyglądamy się Grecji i Cyprowi. Może by się udało gdzieś ulokować na Cyprze, żeby była dobra lokalizacja do wypadów w górki Troodos. Zobaczymy, co z tego wyjdzie Jak nie znajdziemy żadnej fajnej oferty, to też uderzymy w Tatry
Uwielbiam góry o każdej porze roku. TŻ nawet nauczyłam jeździć na nartach Do gór mamy blisko w sumie ok 70 km. Na wędrówki zabieramy dziadka TŻ i czasem psa (jak zasłuży )
Cytat:
Napisane przez Jamee
I mamy dzisiaj 9 MDŚ
Uważajcie, by dzidziusia nie było w noc poślubną

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Witam tak jak obiecałam zrobiłam na szybko zdjęcie naszych obrączek więc je wrzucam Teraz muszę uciekać ale później wszystko nadrobię
Widzę, że coraz więcej PM ma obrączki. Kiedy złoto ma zdrożeć?

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Z roweru się nie wyrasta - najlepszym przykładem jest moja Mama, sporo już po 50, a też od marca do października popyla W tym roku to chyba nawet dłużej
Mój tata też jeździ na rowerze, jak weźmie rower to go nie ma i nie ma, czasem z nim jeżdżę. Pierwszy raz jak się wybrałam na rower w 2011 roku i to z moim tatą, to przejechaliśmy 100 km na dzień dobry, a potem kolana mnie tak bolały, pierwszy raz w sezonie nie mogę tak dużo.

A co do TŻ, to u niego rower musi być, mu auto zbędne.

Cytat:
Napisane przez gamariel Pokaż wiadomość
Witam
Z TŻem zastanawiamy się nad takim rozwiązaniem http://moda.allegro.pl/roze-retro-de...039089929.html
Tylko nie wiem, kiedy zdąży to założyć na samochód Pozostanie mi tylko ufać w jego zdolności
Na all jest więcej takich ofert, przyjrzałam się tym zdjęciom, to jest łatwe do samodzielnego wykonania

Cytat:
Nawet nie wiesz, jak mi się gęba cieszy, jak sobie idziemy szlakiem i spotykamy taką wędrującą rodzinkę.
Mi się to też bardzo podoba. Trzeba zacząć od małego, ale uważać by nie zniechęcić.
Jak byłam przedszkolakiem, to co niedziele, sama osobiście malowałam mapę i wg mojej mapy chodziliśmy na spacery. To było fajne

Cytat:
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80
hej przelecialam Was na szybko widzialam ze dyskutowalyscie na temat makijazy, w makijazu slubnym bardzo wanze jest podkreslenie linii rzęs
Protestuję! Wolę być przelatywana wolniej
będę żyła wiecznie od śmiania się, na recepte powinni wizaż przepisywać, ludzie żyli by dłużej i zdrowiej

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Dziewczyny slyszalyscie ta piosenke ?

http://www.youtube.com/watch?v=nn0N4TuSllQ

mój tz sie ja najarał ze na 1 taniec ja wezmiemy
Jak byliśmy w po świątecznej sylwestrowo-noworocznej podróżny u podnóża Tatr, to ta piosenka królowała i nie ukrywam, że bardzo mi się podoba. Jaki taniec do niej pasuje?

Cytat:
Szczerze- nie rozumiem takiej polityki salonu. Też bym się mocno wkurzyła, nie po to dzwonisz wcześniej i rezerwujesz godzinę, by potem czekać, aż łaskawe Panie się Tobą zajmą.
W listopadzie udałam się do salonu sukien ślubnych, nikogo nie było prócz pani tam pracującej i pytam, czy mogę przymierzyć, a ona mi na to, że czeka na klientkę, która się spóźnia 20 minut i, że nie mogę, mam zadzwonić. Przed świętami dzwoniłam tam, nikt nie odbierał rad drugi trzeci, nagrałam się na sekretarkę, że przyjdę zaraz po świętach na 10:30 i jakby była zajęta godzina, to proszę o oddzwonienie i podałam swój numer. Przychodzę po świętach, znowu ta sama pani, znowu nikogo nie ma oprócz niej. Mówię, czy mogę przymierzać, a ona mi na to, że czeka na klientkę, mówię, no że jestem. Pyta mnie o nazwisko, mówię jej, a ona, że nie dzwoniłam. mówię, że dzwoniłam i że nagrałam się na sekretarkę, a ona mi, że oni nie odsłuchują sekretarki...

Edytowane przez niusia_87
Czas edycji: 2012-01-07 o 03:19
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości