|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16741 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Katalogi Avonu
|
|
|
|
#16742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo raz piszą tak, a na fakturze jest co innego.. no i babeczka powiedziała że jak tylko będzie <najprawdopodobniej właśnie 27.11> to mi wyślą kurierem..zarzekłam się że ja płacić tego nie bede, a ona powiedziała grzecznie..że nie że na koszt firmy
|
|
|
|
|
#16743 | ||
|
Wtajemniczenie
|
gratuluje
![]() Cytat:
jest troszkę mocniejszy od sensesów-ma chyba mniiejsze drobinkiCytat:
|
||
|
|
|
#16744 |
|
Zakorzenienie
|
Pomiędzy wszystkim
Narazie zdecydowałam się na krem do rąk, bo mi się kończy i pilnie potrzebuję ![]() Co do pozostałych zakupów to nie wiem jeszcze.
|
#16745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niesamowite!! Ja ich chyba nie będę męczyć na razie.. W brakach mam kurację parafinową do rąk, ale klientce się nie spieszy i może poczekać do kolejnej paczki (oby tylko wtedy przyszło!!!)
|
|
#16746 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam takie pytanko: kiedy wyniki tego konkursu z wycieczkami ;P mają być i czy już są gdzieś umieszczone czy jak? Bo zdaje mi się, że koło 24 listopada miały być?
|
|
|
|
#16747 |
|
Wtajemniczenie
|
są, na stronie Avonu sobie zobacz www.avon.pl i tam masz wyniki
|
|
#16748 |
|
Rozeznanie
|
mam wystawiona fakturę z 2 terminu kat.13
przyjdzie prawie wszystko - nawet baza i podkład 2 w 1, na którą czekam od 31 sierpnia drugi raz w brakach jest tarka do stóp (nowa wersja), a pianka do włosów przyjdzie jako produkt alternatywny z minikatalogu brałam tylko Individual Blue dla Niego (będzie całość + srebrne pudełko)
|
|
|
|
#16749 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja składam 2.grudnia i mam nadzieję, że będzie ![]() Wczoraj przyszła mi paczka i -żel pod prysznic Fantastic Day to nawet fajny ale wolę relaksujący My Moment, -krem zmiękczający do pięt malutki ale fajny i nogi w klapkach sie nie ślizgają (mi to nie przeszadza, bo fajne uczuncie ), -krem zimowy Avon Care fajnie pachnie, szybko sie wchłania i jest taki "lekki" ![]() -Perceive ma śliczne opakowanie -Notesik wisi na lodówce -A jutro zobaczę spray unoszący włosy u nasady.Wczoraj użyła go Mama (ma krótkie włosy) i spodobało mi się, bo uniósł i na długo ale ja mam dłuygie włosy, także efekt może być marny... -deo IB trochę za słaby ale jeszcze się nawącham na Tż ![]() -zestawy Pro mają fajne kosmetyczki dla Taty wezmę z k01 zestaw z tą kosmetyczka za 29,90zł-Passion Dance jakiś skisły dobrze, że nie dla mnie-peeling z owocem z granatu ślicznie pachnie i sobie go kiedys wezmę chyba -kosmetczka NE jakaś mała....w katalogu lepiej wygląda Karton miał dziurę u góry...Mama zauważyła jak typ już odjeżdzał...W ogóle jakis nowy i młody tym razem przyjechał i może dlatego od razu uciekł hyh Inaczej to by siedział i czekał aż Mama sprawdzi czy wszystko jest ![]() |
|
|
|
|
#16750 |
|
Zadomowienie
|
... a więc dziś użyłam wreszcie tuszu "pełnia rzęs" i muszę przyznać, że bardzo jestem z niego zadowlona ładnie rozdzialił, lekko pogrubił i wydłużył rzęsy. Trzyma się już na moich rzęsach przez 8 godzin i wygląda tak jakby dopiero co był nałożony-podoba mnie się, że nie kruszy się.
|
|
|
|
#16751 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#16752 |
|
Wtajemniczenie
|
nutka85 aa dzięki, patrzyłam wczoraj jż na stronkę i myślałam, że gdzieś na głównej będzie odnośnik do tego. Nie wygrałam nic buuu :/ Ciekawe,czy to losowanie było, czy wybierali najoryginalniejsze odp ;P
|
|
|
|
#16753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16754 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio widziałam tam, 3 babki, w tym jedną taką czarną wredną Cytat:
Świetnie rozdziela rzęsy, satysfakcjonuje mnie widok moich rzęs po nałożeniu dwóch warstw. |
||
|
|
|
#16755 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny po raz 3 ponawiam pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy jest jakas torebka z Avonu która zmiescie teczki i zeszyty formatu A4 np Kithira ????????????? ?????????
|
|
|
|
#16756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a propo torebek mnie kusi ta mała czerwona z katlogu 01, ale strasznie dorga:/ Nie na moja kieszen
|
|
|
|
|
#16757 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Ślicznotka
;314564 7]Niestety nie Ostatnio widziałam tam, 3 babki, w tym jedną taką czarną wredną Niedługo tam będę ,mam nadzieje że nie trafię na nią, bo mam kilka pytań W zamówieniu na drugi termin z kat.13 jeden brak-sól do kąpieli SPA. Ciekawe jak z tym świetlistym cieniem, bo cena jest jak za 10 ml. Zobaczymy czy też przyślą nową wersję.
|
|
|
|
#16758 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Proszę podajcie mi link do oferty netto z k 2/07.
|
|
|
|
#16759 |
|
Zadomowienie
|
Toć ta oferta w tym właśnie wątku jest, tylko parę stronek wcześniej
|
#16760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe czy się pomylili czy celowo...paranascie razy ogladałam katalog "od deski do deski" i tego nie zauważyłam ales ty spostrzegawcza kobitka ![]() ![]() Mam dziś fakturkę z K13 termin II : - brak serum na zniszczone końcówki ale że tak będzie to o tym wiedziałam - przysłali zaległe Celebre 50ml - oczywiście przy nazwie "zestaw..." widniało "0" ja już taka zdenerwowana a to się okazało że oczywiście rozbili na części ...kosmetyczke SSS tez dostane ![]() A i się pochwalę..pierwszy raz dobiłam do 25% ![]() ![]() Ale dziwne bardzo bo nie miałam powyżej 550 żeby sie załapać na Sake a na fakturze widnieje zastępczy scrub re-charge ..o co im chodzi ? |
|
|
|
|
#16761 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Skoro przyślą :P Widocznie coś przeoczyłaś
|
||
|
|
|
#16762 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra ostateczne moje zamówienie z 13
![]() - krem do rąk z gliceryną w świątecznym opakowaniu - błyszczyk Glazewear - Glistening peach - zestaw BST dla TŻ ![]() No i mam zamówionko gotowe
|
#16763 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#16764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieczyny cały czas odpowiadają na pytania-nikogo nie ignorują, jednak jeśli jakieś pytanie pozostaje bez odpowiedzi to może warto wejść na inne fora i tam poszukać![]() a o jakim zestawie mówicie? |
|
|
|
|
#16765 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#16766 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16767 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#16768 |
|
Wtajemniczenie
|
i nie widzę dalej
ja chyba jakaś ślepa jestem![]() chciałam się was poradzić jaki podkład z Avonu nadaje się do cery suchej-nawet bardzo suchej
|
|
|
|
#16769 |
|
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3146511]
Ja dostałam 2szt serum ![]() Nie narzekaj Skoro przyślą :P Widocznie coś przeoczyłaś[/quote]w sumie co racja to racja Zobacze we wtorek w paczce czy na prawde bedzie ten scrub ![]() A kiedy składałaś zamówienie na to serum
|
|
|
|
#16770 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

To tak można? To może ja też zadzwonię? :P
jest troszkę mocniejszy od sensesów-ma chyba mniiejsze drobinki

dobrze, że nie dla mnie