|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
![]() W ogóle sniło mi sie wesele, na które zapomniałam ladnych spodni, poszłam w jeansach i Bratowa mija kies pozyczała, w końcu okazało się, że jestem w domu, wywalałam wszystko z szafy w poszukiwaniu odpowiedniego stroju. ![]() A i jeszcze brzydkie rzeczy mi się śniły z pewnym aktorem Możę to od moich kocich ruchów te plecy bolą ![]() Na pewno przyjdą, teraz ma tyle innych opcji ![]() Jak tramwaj/autobus?
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2012-01-07 o 12:31 |
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są dopiero hity
|
|
|
#2613 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
No tak, my juz dawno 3 z przodu mamy, to pewnie to Nie to co młodzież nasza ![]() Ja wczoraj byłam torem wyścigowym, wszystkie samochodziki były na mnie próbowane. Najlepsza była wyskocznia z moich nog
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe , Kuba wczoraj miał dzień wyjca, cały dzień ręce ćwiczyłam
|
|
|
#2615 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
super
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Heloł ![]() Martek śpi, tzn tak myślę, bo boję się tam wchodzić Wybrałyśmy się dzisiaj na małe zakupy, już z CH wychodziła z krzykiem a jeszcze po drodze do małego spożywczaka musiałam zajrzeć- mina i zabójczy wzrok ekspedientki - bezcenne Martek w amoku, mimo że to nie ma większego sensu podejmuję próbę rozmowy: -Martyko, coś ci powiem. -NIC MI NIE MÓW, PRZYKRO MI POTEM JEST JAK MÓWISZ TAKIE RZECZY ![]()
|
|
#2616 | |
|
Ola-Unhola
|
Nie płacz, damy radę
![]() Oj, to tez Cie pewnie plecy bolą Cytat:
![]() Tak by się chciało myslec ![]() Bedziesz taka stara...plecy Cie będą bolały, włosy siwiały. Oj nie wiem, nie wiem czy to przezyjesz ![]() ![]() Co Ty biednej córze tam gadasz, co? ![]()
|
|
#2617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pierwszy siwy włos już mam - fryzjerka ostatnio znalazła ![]() "Przykro mi" to ostatnio ulubione powiedzenie
|
|
#2618 | |
|
Ola-Unhola
|
Tyle swietnych butów na zamówieniowym, juz klika razy bylam o krok od napisania posta...ale się powstrzymuję
Twarda jestem ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Oj tam jeden ![]() Ja jeszcze nie mam, ale nie farbuję włosów w ogóle i właśnie ostatnio myślałam, ze będę musiała poszukać farby w kolorze moich naturalnych włosów ![]() No tak, nie ma to jak się dziecko "uczepi" jednego sformułowania i potem powtarza w każdej kombinacji ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Wezmę chyba dzieci i pojdziemy się przejsć po włoszczyznę na krupnik. Padał rano snieg z deszczem i zawiewało, ale teraz jest ok.Małz oczywiście śpi, wczoraj nie miałam ochoty z nim gadać i go nie budziłam..wiecie o której wstał?..o 17....
|
|
#2619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie chodzi o to, ze jeden, chodzi o to, że pierwszy ![]() No wiesz...gdybym ja nie farbowała to też bym nie wiedziała, że go mam, bo to podczas farbowania się okazało Znaczy się, nic nie sugeruję ![]() A tak serio - wszystkie kobiety w mojej rodzinie szybko siwiały więc pewnie mnie to też czeka ![]() Ehh, muszę iść dokończyć sprzątanie, póki mała śpi, wpadnę jeszcze jak będę miała szansę
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2012-01-07 o 13:43 |
|
|
|
|
#2620 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola, żeby ząb nie bolał ja tez powinnam aparat nosic ale te koszty mnie przerażają, może się jeszcze kiedyś dorobie ![]() Mariolka i dla Antosia ![]() p4w dla Tomusia tez anula Twoja Martynka wymiata w parze z Kubusiem of corse ![]() P.S. ja tez chce bigosu ![]() *** kiepsko mi sie pisze bez Entera
|
#2621 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wczoraj z tz caly dzien przelezelismy w lozku, ale sie wybyczylam a wieczorem sie zwleklismy i poszlismy do kinatak sie wyspalam, ze w nocy nie moglam spac, chyba o 5 zasnelam ![]() no ale koniec laby, sprzatam chate, potem jade po Eryka i na basen, odbieram malego i powrot do swiata zywych
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
hej
witam sobotnio, mam kawke lece poczytać mam chwilke
|
|
|
|
#2623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() *** Przejrzałam ciuszki po Przemku i okazało się, że muszę (a tak na prawdę nie muszę, ale chcę ) dokupić tylko kilka rzeczy dosłownie kilka ![]() Tak więc uspokojona ciuszkami zaczęłam myśleć o nowym łóżku dla Przemka, bo łóżeczko pasuje zwolnić... w jakich rozmiarach kupowałyście łóżka dla swoich dzieci?? i jakie materace?? zaczęłam przeglądać i mam kocioł w głowie |
|||
|
|
|
#2624 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co się z nim stało, że tak mało domyślnie zapytam? ![]()
|
|
#2625 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Mnie też koszty przerazają, a wiekowo do refundacji sie nie kwalifikuję ![]() Kurcze, bigos juz zjadłam, ale dzisiaj mam krupnik, naleśniki z dżemem, zapraszam ![]() A cóż się stało? ![]() Cytat:
![]() Hej ![]() Cytat:
![]() My mamy pietrowe, więc pomoge za kilka lat ![]() Cytat:
|
|
#2626 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My jeszcze nie kupiliśmy, ale mam w planach takie na 165 cm, co do materaca to sama jestem w kropce, poczytam co dziewczyny podpowiedzą ![]() Cytat:
![]() W wiesz, że jakoś go do tej pory nie kojarzyłam
|
|
#2627 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Mówię Ci, niezly jest w łózku
|
|
#2628 |
|
Wtajemniczenie
|
No teraz, to już do końca życia zapamiętam, który to Dziewczyny, Ada o łóżkach wspomniała to może wy się wypowiecie bo mam dylemat... Planuję do pokoju małej tą szafę, komodę i regał, myślałam o tym łóżeczku, bo stolik i krzesełka mamy z tej serii ale to bardzo mi się podoba, tylko nie wiem czy będzie pasowało?
|
#2629 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Bardzo fajne mebelki. To drugie łóżeczko mają u nas Dziewczyny. Moim zdaniem pasuje do szafy i reszty
|
|
#2630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z nim?? mnie nie kręci sądząc po tym w jakim stanie wstałaś to ja w to wierze ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2631 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Nie to nie ![]()
|
|
#2632 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Schowaj i wyciąg za jakiś czas Doczytałam już po czym trzeba było nie figlować w nocy Cytat:
jeszcze jak dojdą do tego wyrzuty sumienia,to możesz sobie tego nie wybaczyć Cytat:
![]() Cytat:
ale myślę intensywnie,tylko ja bym coś rozkładanego wolała Cytat:
Bartosz spał 2 godz,zjadł prawie całą miskę zupy to chyba dobry znak - cieszę się,że wszystko zaczyna wracac do normy .Teraz bawi się klockami,a ja idę zajrzeć Damianowi w zeszyty sporo nauki ostatnio mają ale przed półroczem,to nie ma się co dziwić
|
|||||
|
|
|
#2633 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Super, ze z Bartoszkiem lepiej Wiecie ja tego aktora jakos ani specjalnie nie lubiłam, ani ostatnio nie widziałam w tv, ani nie kojarzylam jego nazwiska, no ale teraz to co innego, lepiej wiedzieć z kim się ten teges Jednak zrobię placki ziemniaczane, jutro nalesniki usmaże
|
|
#2634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ze snami,to tak bywa,nie myślisz,nie oglądasz,lubisz czy nie lubisz,a i tak się przyśni ale Ciebie rozumiem,jak aż do tego doszło,to lepiej wiedzieć coś nie coś,o tym kimś zjadłabym ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- I powtórzę się dziękuję za komentarze |
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() dopiero co usiadlam od rana bawilam sie z tym tortem-pracochlonne to .........i Ola cieżko tą mase przelozyc na tort bo sie rozrywala , w koncu wymyslilam ze bede walkowac na folii spozywczej i potem mama pomogla mi przeniesc i udalo sie ciekawe czy malzowi sie spodoba wysprzatalam i mam dosc czekamy z Werka na malza bo pizze ma przywiezc
|
#2636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziemy Cię wspierać ![]() ![]() No damy ![]() Bolą ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja Wam powiem, że długo nie miałam siwych włosów, a potem nagle bardzo dużo ![]() Cytat:
|
|
|
#2637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2638 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Pyszne byly ![]() Warto ![]() Cytat:
![]() Radzą kupić do tego specjalny wałek i deskę. Pokaż jaki kupiłaś? Na folii dobry pomysł, pewnie przewróciłas ją? ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() Ja jeszcze nie mam, moja Mama poźno zaczęła siwiec, wiec i ja na to licze ![]() Jutro przejedziemy sie na Orkiestrę do Mamy szkoły. Będzie występowała/śpiewała ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Szpula do Deszczowni
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
czeko czeko poka tort
![]() Ola Unhola wróć do rzeczywistości *** Ja dzisiaj zadowolona, moje dziecie zażyczyło sobie jajnićke na kolacje i zjadł ładnie z 2 jaj, z szyneczką i cebulką narobił mi smaka i też sobie zrobiłam
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2012-01-07 o 19:35 |
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Kuba spadł z łóżka
. A ja stałam przy łóżku, tylko metr dalej
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

, no ale może przyjdą dla niej lepsze czasy.

, Kuba wczoraj miał dzień wyjca, cały dzień ręce ćwiczyłam 

zjadłabym
. A ja stałam przy łóżku, tylko metr dalej