|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
bbooooszzzzeeeeee cóż za weekend!
zaliczyłyśmy wczoraj z Sis ze 4kluby i pierogarnię o 7rano rewelacja! szykujcie się na dzisiaj![]() czy w Bonarce jest New Yorker? bo pamiętam, że był ale ostatnio mi zniknął i nie mogłam go znaleźć:/ co do prawka to ja mam i bardzo się z tego cieszę. czuję się dzięki temu niezależna Oczywiście na kursie niczego się nie nauczyła, absolutnie niczego! nie wiem w ogóle jak ja to zdałam dopiero po otrzymaniu prawka brał mnie na jazdy ówczesny facet- ok.23-24 wsiadaliśmy w samochód i jeździłam po mieście z zachowaniem wszelkich zasad- świetna metoda bo człowiek się nie stresuje, a wiele się uczy.warto jest zrobić prawko więc masz dziewczyny- zapisywać się! Cytat:
świetnie śpiewa ale patrzeć na niego nie mogę ![]() i w ogóle wcześniej tego nie słyszałam, ale rzadko ostatnio słucham radia więc pewnie dlatego Cytat:
Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#3122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że komuś się przydał cynk ![]() Cytat:
Zawsze był koło H&Mu
|
|
#3123 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Akustyczna jest większa, ma węższy gryf i inny rozkład progów.
|
|
|
#3124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co to jest rękaw?? ![]() i która pierogarnia jest czynna o 7 rano??
Edytowane przez noicojamamtuwpisac Czas edycji: 2012-01-07 o 14:39 |
|
|
|
|
#3125 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Pamiętam, że było jakieś zamówienie kiedyś na Yerbę Matę. Czy zostało ono zrealizowane? Pija któraś namiętnie? Może coś polecić?
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
GG to wzięłabym od Ciebie, bo z Olą to nie wiem kiedy bym się mogła zobaczyć. Co byś chciała w ramach rewanżu? ![]() 2. Ja też to dopiero wczoraj odkryłam, a tu się okazuje, że Polska od co najmniej miesiąca tym żyje. Chyba naprawdę nie nadążam za tym światem ![]() 3. Dziś też gra w Częstochowie W ogóle to obskoczyłam kilka kiosków, bo chciałam dorwać Playboy'a - Bartman postanowił w tej cudownej gazecie udzielić wywiadu Więc może którejś Tż/kolega czytuje takie pismo i mogłabym pożyczyć ową gazetę, bo 12,99 mi szkoda ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Yyyy, to łuk U nas się tak mówi
|
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
aaaaa
. Skojarzyło mi się z jakimiś kosmicznymi technologiami i szkoleniami ![]() Co do tej pieśni z zasuszonym panem, tak wiele ludzi ją wkleja wszędzie iż....... https://www.facebook.com/pages/Gotye...0970140?ref=ts Facebook nigdy nie pozostaje obojetny na takie "zjawiska" ;pO mamo! Jest bardziej sławna niż myślałam. Są już nawet parodie hehehttp://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=A1a1lfGGrd0 Edytowane przez noicojamamtuwpisac Czas edycji: 2012-01-07 o 14:53 |
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Mój 2000 post
|
|
#3129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/listing.php/search...&category=1429 http://allegro.pl/listing.php/search...&string=czepek |
|
|
|
|
#3130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy siak dziękuję za chęć pomocy ![]() Cytat:
|
|
#3132 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
a każdy błąd w czasie jazdy może dużo kosztować a jak to w Krakowie jest z czasem oczekiwania? bo u mnie w mieście kurs można zrobić stosunkowo szybko, nie chciałabym czekać po 2 tygodnie na kolejną godzinę jazdy. Cytat:
![]() ps. Zielona_nadzieja - tak podsumowując, ja bym na Twoim miejscu zdecydowała się na klasyczną, i to taką do 200zł, w końcu nie wiadomo jak bardzo intensywnie będziesz grać i czy Ci się to spodoba a tak wydasz mniej kasy, a różnicy nie odczujesz. bo TŻ mówi że dobry akustyk to już bardziej wydatek rzędu 500zł. ja się uczyłam grać na byle jakiej gitarze za kilkadziesiąt zł, pomijam fakt że jakoś szybko przestałam
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-01-07 o 16:14 |
||
|
|
|
#3133 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3134 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Grałam na klasycznej, ale grałam muzykę klasyczną. Cytat:
http://allegro.pl/czepek-do-pasemek-...986332186.html Ręcznikowy turban kompletnie się u mnie nie sprawdził, równie to niewygodne jak zwykły ręcznik.
|
|
|
#3135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W mojej szkole nie miałam problemów. Umawiałam się na mniej więcej 6h tygodniowo (3x2godziny). A na egzamin czekałam ok. 2 tygodni. Większość egzaminów odbywa się na północnym wschodzie Krakowa (powiedzmy od linii Grzegórzeckie-Mogilskie w prawo), więc warto wybrać szkołę, która ma swoją siedzibę na tym terenie, żeby nie tracić czasu na stanie w korkach w celu dojechania do Huty.
|
|
#3136 |
|
Pani Buka
|
Malla - no to się dziewczyna pogubi
ale zależy jak bardzo jest pełna zapału i ile pieniędzy chce przeznaczyć mnie od akustycznej strasznie bolały palce na początku. Granatowo - no, tylko właśnie, jest jeden problem... kasa, kasa czy raczej jej brak... swoje pieniądze chciałabym odłożyć na wakacje bo tak to nigdzie nie pojadę, a nie wiem czy rodziców będzie teraz stać na opłacenie mi kursu. ale dzięki za info odnośnie lokalizacji, jakby co będę pamiętać
|
#3137 |
|
Nie depcze krokusów
|
Przecież może założyć nylonowe struny.
|
|
#3138 |
|
Pani Buka
|
no może
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrowienia z Warszawy
|
#3140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wizażanki naprawdę znają się na wszystkim Chcę wydać max 150-200zł, bo tak jak kasiencja mówi, nie wiem, czy moja przygoda potrwa długo. Zawsze wydawało mi się, że jestem kompletnym antytalenciem muzycznym, ale po Sylwestrze tak bardzo napaliłam się na gitarę, że chyba spróbuję przekonać samą siebie, że jest inaczej. Co do tego, że się pogubię - no nie powiem, trochę namieszałyście mi w głowie, ale poczytam jeszcze trochę w Internecie, zanim się ostatecznie zdecyduję
|
|
#3141 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Aczkolwiek praktyczne. Też mi się zsuwają turbany. |
|
|
|
|
#3142 |
|
Konto usunięte
|
lalaith co porabiasz w Warszawie ?
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do egzaminu to gdzie on jest zależy w której siedzibie MORD zapisujesz się na egzamin: jest oddział terenowy w Bronowicach i wtedy egzamin jest właśnie w tych rejonach i jest oddział na Nowohuckiej - wtedy egzamin odbywa się w Nowej Hucie. pozdrawiam również ![]() co tam robisz?
|
|
#3144 |
|
Nie depcze krokusów
|
Buziaki dla Ł. :P
U mnie to zawsze jest coś w stylu "witaj, przybyszu z obcej planety!"
|
|
#3145 | ||
|
Zadomowienie
|
no w sumie...
![]() ale tak jest, kobieta niby taka niepozorna, ale w kaszę jej nie nadmuchasz! Cytat:
![]() Cytat:
![]() a czasy tego prawdziwego losowania manewrów na placu to już spooro temu były ![]() kasiencja granatowa Ci dobrze mówi granatowa ja w nocy przed egzaminem złapałam grypę żołądkową, wymiotowałam, gorączka, brzuch mnie bolał, no cuda na kiju - trzymało mnie jeszcze w trakcie egzaminu. Jak czekałam, aż mnie poproszą na plac, to już mi środki przestawały działać i myślałam, że poproszę egzaminatora, żeby mnie odwiózł do domu, bo tak się fatalnie czuję Ale zdałam ![]() pozdrowienia! a Ciebie gdzie tam wywiało? ![]() Ogłoszenie parafialne - potrzebuję Waszej pomocy! Dziewczęta, badam rozpoznawalność marek przez społeczeństwo, a to temat mojej pracy licencjackiej i bez tych wiadomości nic nie zrobię ![]() Ułożyłam krótką ankietę - czy możecie poświęcić chwilkę na jej wypełnienie? Proooszę Zależy mi na każdej opinii, bez względu na Wasze zainteresowanie fotografią, miejsce zamieszkania, płeć czy whatever. Jeśli macie też jakichś znajomych, nie mówię, że do wszystkich, ale np tych których to może dotyczyć, to proszę, podeślijcie im też, chociażby wrzucić linka na Facebookową tablicę, tak bardzo mi pomożecie!Wiem, męczę, ale to warunek, podstawa mojej pracy i bez tego ani rusz Link: moje-ankiety. pl/respond-18534.html Dziękuję!
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo teraz zmykam się szykować na imprezę, a chciałabym pomóc Nie mam weny na makijaż
|
|
#3147 |
|
Matka Smoka
|
Soline, link nie działa - po dopisaniu www wyrzuca mi google kilkadziesiąt wyników.
|
|
|
|
#3148 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wypełniono
|
#3149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Soline, wypełnione. Trochę pościemniałam
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-01-07 o 18:14 |
|
|
|
|
#3150 |
|
Matka Smoka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

zaliczyłyśmy wczoraj z Sis ze 4kluby i pierogarnię o 7rano
rewelacja! szykujcie się na dzisiaj
Oczywiście na kursie niczego się nie nauczyła, absolutnie niczego! nie wiem w ogóle jak ja to zdałam
dopiero po otrzymaniu prawka brał mnie na jazdy ówczesny facet- ok.23-24 wsiadaliśmy w samochód i jeździłam po mieście z zachowaniem wszelkich zasad- świetna metoda bo człowiek się nie stresuje, a wiele się uczy.

I dzięki za cynk, byłam dziś w Kuchniach Smaku i kupiłam olej kokosowy 
co to jest rękaw?? 

Zależy mi na każdej opinii, bez względu na Wasze zainteresowanie fotografią, miejsce zamieszkania, płeć czy whatever. Jeśli macie też jakichś znajomych, nie mówię, że do wszystkich, ale np tych których to może dotyczyć, to proszę, podeślijcie im też, chociażby wrzucić linka na Facebookową tablicę, tak bardzo mi pomożecie!