|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny trzymaj się
![]() Czeko 3mam kciuki ![]() Kitka, to fajnie siwy mopie
|
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomóżcie
orientujecie się czy jak położę farbę (np.: londę perłowy blond) na moje rozjaśnione włosy to nie wyjdą mi np.: zielone? czy lepiej wykonać próbę na pasemku?Kitkulka koniecznie wstaw zdjęcia na pewno dalej są takie śliczne... mogłabym na nie patrzeć i patrzeć... |
|
|
|
#785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja czekam na farby, mam nadzieję, że w poniedziałek albo wtorek będą, bo odrost już prosi o gładzenie
Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2012-01-07 o 15:09 |
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
nie no dziewczyny, nie ma takiego mopa, jest siwo jak zawsze
2 mycia i nie będzie po tym śladu ![]() kolor jest piękny ![]() włoski delikatne, mięciutkie ![]() jutro wstawię fotki, albo w poniedziałek ![]() a teraz naprawdę lecę
|
|
|
|
#787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja uwielbiam Twoje włosy po londzie, szczególnie na początku z tym srebrnym połyskiem czekam na fotki ![]() miłego a ja do albumu dodałam moją rozbójnicę mała rośnie w oczach
|
|
|
|
|
#788 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
zobaczymy jak będzie potem z odrostem ![]() Cytat:
ja właśnie myslę bo mam kilka farbek na mysli i niemogę się zdecydować ![]() przeczytałam że podobno te castingi mają substancje rakotwórcze ![]() pomóżcie mi troszkę co? bo nie wiem czy wrócić do C12 -to pierwsza opcja czy druga opcja zrobić Buahotowym majirelem 9.22 bo tez strasznie mi się podoba,albo szukać tez coś w zimnym beżu 9.13?nieukrywam ,że mam słabość właśnie do zdjęć po C12 tylko czy ona niebyła zajasna jak dla mnie?![]() Bunny czy mogłabym teraz po wypłukaniu tego castinga za jakieś 2-3 tygodnie położyć tą C12 w razie czego?żeby mi jakies zielone nie wyszły ? jeszcze mi wpadła jedna myśl żeby do londy Kitkulkowej dać oks 12%? gdybym C12 nie mogła nigdzie dostać .
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2012-01-07 o 14:40 |
||
|
|
|
#789 |
|
Wtajemniczenie
|
tak Kiteczka zawsze kolor po londzie miała boski
|
|
|
|
#790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak przyjdą od razu farbuję, tylko jeszcze nie wiem, która pójdzie na pierwszy ogień ![]() a Ty nadal nie wiesz jaki kolor bidulo.. Asiu, a nie myślałaś o farbie Yattamanki? ona też zawsze miała problem z doborem farbki, aż w końcu natrafiła na swoją naj
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Adzi pytalas mnie o Shelac. Ja jestem zachwycona, ale ze miałam juz odrost wczoraj uzupelnilam sobie lakierem z brokatem. Oczywiscie krzywo i lakier z brokatem juz odpryskuje Za kilka dni idę znowu robic i doczepiam rzesy ![]() Teraz na 100%, sa mi potrzebne na okazję więc nie martwie sie jak będą wyglądać potem, mają wygladac ladnie 2 dni po aplikacji
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
A TT kompaktową tez zamowilam z rozem
![]() Siostra wybrala sobie błękitną
|
|
|
|
#793 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() i zamiast się uczyć przeglądam próbniki
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta moją naj właśnie C12 była teraz to wiem tylko jak ją wycofali ze sprzedaży to nie wiem czym ją zastapić i na drugim miejscu właśnie londa tylko, że musiałabym oks na 12% podmienić bo przy orginalnej wodzie szybko mi rudziała ![]() co do profesjonalnych to nie wiem bo jakoś z tych fotek z kolorami nie umiem się zdecydować chciałabym taki własnie lekko srebrzysty jak po C12 miałam zaraz po farbowaniu
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#795 | |
|
Wtajemniczenie
|
nauka nie zając kochana
przeglądaj, może coś dla siebie wybierzesz ![]() ja chyba spróbuję na pierwszy ogień tej 1010 SS 11 były testowane, 10 jeszcze nie ciekawe jak się sprawdzi ![]() Cytat:
kurcze Asiu, nie wiem co Ci poradzić.. ja chyba na Twoim miejscu teraz, skoro masz jeszcze jedno opakowanie c12, zrobiłabym właśnie nią, a później bym kombinowała.. i chyba celowałabym w profesjonalne ![]() a palette 219 próbowałaś? |
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja tylko na chwilkę ![]() Właśnie skończyłam robić paznokcie i idę prasować ![]() Mam taka stertę ze nie wiem czy się odkopie ![]() Agatko Dziękuję za fotkę i relacje. widzę ze trochę bule robią ale jak to na 2-3 tyg ![]() Encha Ja kochana wczoraj robiłam podwójną zmianę a dziś się lenie To tak fajnie się wczoraj leniliscie Fajnie Kitka Ja tez czekam na Twoje fotki I gratuluje mądrej decyzji Apropo tz to nie żyje ![]() Asiabb Szukaj kochana c12 może jeszcze znajdziesz Kochane moje fotki będą jutro bo mam olej na włosach i umyje je późno
|
#797 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
zrobiłabym z wodą 9% ![]() no ale sama nie wiem ![]() też jestem ciekawa jak Ci wyjdzie ![]() doobra, chyba odpuszczę
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2012-01-07 o 15:51 |
|
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki odnośnie rodzinki było pisane, ja właśnie oglądam zdjęcia ze świąt i pokażę Wam w albumie moją rodzinkę i podobieństwo tżta z Amelcią
![]() tylko mój tata zrobił dziwną minę
Edytowane przez _paulinka2 Czas edycji: 2012-01-07 o 15:50 |
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jeszcze połówke alfaparfa 11.10 tylko co by domieszać żeby chłodniej wyszło? 11.11 czy może 11.21 ? gdyby juz w profesjonalne próbować ![]() zobaczę co mi Bunny doradzi
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#800 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czasami są potrzebne właśnie takie dni totalnego nicnierobienia TŻ przeziębiony, ja też musiałam trochę baterie podładować więc tak wyszło ![]() dzisiaj Ty milusio dzień spędzaj Cytat:
wybiorę jedną, z której bardziej będę zadowolona i już nie będę kombinowała ![]() w następnym tygodniu się okaże ![]() Cytat:
![]() a TŻ Amelki się nie wyprze swoją drogą ładna z Was para ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
skoro c12 (mająca i popiel i opal) sobie najlepiej radziła |
||||
|
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
tak wklejacie swoje rodzinki, to ja też wrzucę swoją
|
|
|
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Kitka czekam na foto ![]() Mam zly dzien dzis ogolnie Bylam w rossmanie,nie bylo tego olejku babydream co ma snow Kupilam balsam do ciala z babydream.Snow na jak dlugo go nakladasz?na mokre czy suche? Ja sie zastanawiam czy tez nie kupic londy 12.9 ![]() Czy mnie sie tak tlko wydaje ,czy ta londa daje najbatdziej naturalny odcien?
![]() Edytowane przez aniolek99 Czas edycji: 2012-01-07 o 16:41 |
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka
Fajny ten Twój chłopaczyna, a Amelka klon
|
#804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, poloz teraz c12- rozjasni lekko obecny kolor i ochlodzi. a pote moze byc londa kitki z 12%- probuj jak nie wyjdzie bedziemy myslec co dalej. Cytat:
lajla slodka jestem dzis padnieta ![]() tz przez noc przemyslal sytuacje- widac obliczyl zyski i straty i dzis powiedzial ze bedzie z rodzina utrzymywac kontakt az dziadkowie umra- chce icg pochowac a potem z matka zerwie wszelkie kontakty dziewczyny co ona wczoraj dala to sobie nie wyobrazacie- ja bylam tak przerazona jej zachowaniem ze tylko w kaftan ja i do wariatkowa jedziemy 140 na h a ona sie rzuca na tylne siedzenie- z przedniego pasazerskiego do swojej siorki z lapami ![]() dajcie spokoj, powiedzialam wczoraj tz ze nie chce miec z jego matka- zadnych kontaktow i jesli by moje dzieci mialy byz z tz- to dla nim bedzie powiedziane ze babcia umarla- w sensie tesciowa nie pozwole by ogladaly wariatke...szkoda gadac... a dzis bylam z tz na zakupach- poprawilam sobie humor i u mojej rodzinki- teraz tz szykuje mi boski obiad-kolacje, ma byc romantico i pozniej mrrr... wszystko dla mnie i pode mnie pow ze ja jestem najwazniejsza i bedzie walczyl- nawet sie wyprze rodziny byle byc ze mna
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:c mok:Ja jutro mam zmiane do 18 A potem poniedziałek cały dzień ![]() Czekam na Twoje farbowanie i trzymam kciuki za pomyślność Bunny To miłego i owocnego wieczoru ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Paulinko No moja droga Tz się wyprzeć nie miał by szans ![]() Córeczka tatusia ![]()
|
|
#806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lajla rozrabiara, już widać jak się na nią spojrzy, a czym starsza tym bardziej psoci ale kochana jest, wycałowywałabym ją na amen To Ty dziś jak królowa dobrze, niech chłop się stara miłego wieczorku dla Was Cytat:
![]() ja mam jutro wolne, a w poniedziałek od 19 dopiero ale myślę, że niebawem wypijemy razem jakąś kawusie |
||
|
|
|
#807 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale bardziej polecam Ci tą alterre niż babydream![]() a londa na początku naturalnie nie wychodzi ![]() dopiero jak się wypłukuje, ale też szybko się ociepla bardzo
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki
![]() Jak sie ociepla to nie dobrze ![]() Szukam teraz czegos bardziej 'dekikatnego'
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołek
A Wellatonem już robiłaś?
|
#810 |
|
Zadomowienie
|
tak ,ale trzymaalam 35 minut i mi dziwnie wyszło
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

ona też zawsze miała problem z doborem farbki, aż w końcu natrafiła na swoją naj 

i na drugim miejscu właśnie londa tylko, że musiałabym oks na 12% podmienić bo przy orginalnej wodzie szybko mi rudziała