|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cześć Dziewczynki
Gratulacje dla Wszystkich PM z 7.07 za MDŚ jak i również wszystkim za DDŚ ![]() My dziś i jutro przejdziemy się chyba z zaproszeniami do paru osób. Wczoraj spędziliśmy leniwy wieczór
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
http://kwejk.pl/obrazek/808681/tea,shark.html jaki fajny pomysł
|
|
|
|
#3123 |
|
Wtajemniczenie
|
Przestraszyłyście mnie z tymi pożarami związanymi z lampionami, chyba jednak damy sobie spokój
![]() ................. Aaaa no i mam suknię!! Moja historia: zakochałam się w sukni Demetrios 2828 - po prostu moje marzenie! Cena salonowa to 3780zł Ale znalazłam na allegro (srednio 1700zł) więc nadzieja była. Zadzwoniłam do salonu, umówiłam się na przymiarkę, jednak nie tego właśnie modelu, lecz zbliżonego Demetrios B155 (różni się tylko gorsetem). Jednak ponieważ jestem niska i mam spory biust to pasowała mi na allegro tylko jedna sukna (na mój wzrost i z doszytymi pięknymi ramiączkami), tylko, że rozmiar malutki (ale spokojnie, na pewno do niego "dojdę" ;p ). A teraz zdjęcia (przepraszam za jakość, ale panie krzywo patrzyły na robienie fotek, więc bratowa trzaskała na szybko): są to zdjęcia w sukni Demetrios B155 (niestety chociaż noszę rozmiar 38 to ta była chyba 40 i była na mnie za wielka), ale czułam się wspaniale! Przymierzałam też inne, ale to już nie było to Jeszcze w niej mega super nie wyglądam, ale to przez moja obecną wagę. (najlepszy efekt był jak Pani podeszła i mi z tyłu przytrzymała gorset jak powinien być, aaaale miałam wtedy talię )Pozostaje zatem dietkować i zejść do rozmiaru 34 czyli mojego naturalnego ![]() A wymarzoną suknię (wyśniony model) już zamówiłam z tej aukcji (mam nadzieję, że mogę podać) : http://allegro.pl/suknia-demetrios-2...033066805.html i nawet nie będę musiała nic z nią robić bo jest na mój wzrost Wiem, że wielu z Was nie podobaja się księżniczki... ale mam nadzieję, że nie będziecie mnie aż tak mocno krytykowac
Edytowane przez adoosienka Czas edycji: 2012-01-07 o 14:15 |
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
my wlasnie wrocilismy z rundki po sklepach, szukalismy gajerku na slub dla mojego tz, i masakra jest
![]() ![]() pelno "dzieci" lata za gajerami na bale gimnazjalne i tych starszych na studniowki... nie ma miejsca w sklepach ![]() panie powiedzialy zeby w kwietniu przyjsc po nowych dostawac ![]() __________________
|
#3125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko w tej sukni gorset nie mój gust ale ładnie wyglądasz w tego typu sukniach
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
nie da sie
moze ktos kto zakladal poczte podawal te odpowiedzi? nie wiem..:/Cytat:
za zakup sukni coraz wiecej nas
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam od grzebalca
![]() która pierwsza dostaje łomot, że mi nie przypomniała o cytologii ![]() no więc tak cytologia zrobiona, od lutego mam łykać kwas foliowy ![]() do maja łykam swoje tableteczki i po miesiączce staramy się o bobo powiedziała że jestem na dobrej drodze dziękuję za uwagę
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ci zazdroszcze! ![]() ja to dopiero może za 2 lata zaczne sie starac o orzeszka
|
|
#3129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do panieńskiego i kawalerskiego to ja mogłabym nie mieć, ale koleżanki się uparły i jeszcze będę mieć dwa bo większość moich znajomych jest z Krk, a obecnie mieszkam u rodziców wiec dla dziewczyn tutaj też coś muszę zrobić, ale to drugie to będzie raczej bez szaleństw, jakieś winko i przekąski. A mojemu Tż chłopaki na pewno by nie odpuściły wiec pozostaje nam pogodzić się z sytuacją. Cytat:
![]() Ja lubię księżniczki i też będę mieć taki fason. Kolekcje demetrios tez oglądałam i generalnie suknie mi sie podobały, ale dla mnie trochę te gorsety są za bardzo ozdobione i to jeszcze nie jakimiś przeźroczystymi kryształami tylko srebrem albo złotem. Bardzo ładnie wyglądasz w tej którą przymierzałaś. Czekamy na zdjęcia tej właściwej
|
|
#3130 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
suknie co prawda nie w moim stylu, ale bardzo Ci w niej ładnieCytat:
A ja właśnie się uśmiałam. Siostra pokazała mi taki program : akinator. Myśli się o jakiejś osobie ( takiej znanej, ale może być też np. shrek czy power rangers) i alladyn zadaje pytania i się odpowiada i na koniec on zgaduje o kim myśleliśmy
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 21.03.2015 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny Edytowane przez misiak17 Czas edycji: 2012-01-07 o 15:23 |
||
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się w lutym po sesji wybieram zapytać co i jak moje pani doktor. Ale my starania zaczniemy dopiero w październiku lub listopadzie.
|
|
#3132 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie w moim stylu, ale cieszę się, że kolejna szczęsliwa posiadaczka sukni jest wśród nas. Przyznam, że Twoja suknia to nie lada wyzwanie w doborze dodatków (zwlaszcza biżuterii) - co planujesz?
Cytat:
Cytat:
mój termin wizyty to koniec stycznia, na szczęscie mam juz wszystkie badania porobione. Kindziu, takie profilaktyczne pytanko - byłaś szczepiona na żółtaczkę (WZW)? Bo w razie czego to są 3 szczepienia, które robi się w odstępach miesięcznych i lepiej je wcześniej zrobić, nim zajdzie się w ciąże. Szczepienie to nie jest wprawdzie niezbędne, ale kładąc się do polskiego szpitala - pożądane. |
||
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam, że robiłaś już sobie badania czy nie będę za wścibska jeśli podasz to co robiłaś bym mogła spapugować
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejna rzecz i to najważniejsza załatwiona ![]() musisz uważać z biżuterią by nie przesadzić bo suknię masz szczególnie zdobioną
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
ależ jestem zła.
no już nie wyrabiam z moim ojcem. Jest u nas problem z noclegami no dobra fakt... znaleźliśmy około 40 potrzeba wiecej to on sobie wymyślił że skoro mamy duży salon to się z niego wyniesie wszystko skombinuje materace i bedzie git dobra git ale co będę chciała zrobić zdjęcia w domu w czasie błogosławieństwa itp w pokoju w którym nic nie ma?? no masarka on jak sobie coś pomyśli to już koniec
|
#3137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- toksoplazmoza - rubella (różyczka) - cytomegalia - hormony tarczycy (ja to robię co miesiąc, ale wydaje mi się że giny też to zlecają dziewczynom starającym się o dzidziusia) - morfologia - tak ogólnie. Najlepiej zrobić pakiet badań w luxmedzie dla kobiet w ciązy, wychodzi taniej. Bo na ubezpieczenie, to chyba tylko morfologię można zrbić za free |
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do gratulacji
![]() ![]() Boska!!
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu gratuluje
![]() my chyba odłozymy starania |
|
|
|
#3141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczna suknia i pięknie w niej wyglądasz, gratuluję Ja też jestem fanką sukien demetrios, już od czasów kiedy jeszcze nawet żadne śluby nie były mi w głowie Przymierzałam takie i nie mogę się przekonać, wolę jak to łagodniej schodzi. Wróciłam z siłowni, teraz odpoczywam przed tv, muszę chyba zabrać się za naukę angielskiego
|
|
#3142 |
|
Zadomowienie
|
oj, ale Wam fajnie z tymi starankami
ja będę czekać na umowę na stałe, mam nadzieję, że taką dostanę, bo w mojej pracy L4 dostanę od początku ciąży....trochę kiszka, bo nigdy nie myślałam, żeby brać L4 bez konieczności zdrowotnych, ale niestety zagrożenie jest takie, że podobno nie pozwolą mi pracować....no zobaczymy, jak się potoczy, ale mi zrobiłyście wielką ochotę na staranka ![]() mam dziś straszną jazdę.....zakochałam się w piosence....ech to moje organiczne podejście do muzyki....zlałam się z głosem tego faceta w jedno.... http://www.youtube.com/watch?v=5c2LeMytIdo to tak na marginesie
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo łądna ![]() koocurku a co się sie stało że przekładacie staranka??
|
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, cieszę się że Wam także się podoba
Dancing lady z tym ułożeniem sukni to się wydaje jak ona jest pognieciona, ale jak się uleży już jest cudnie |
|
|
|
#3146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mieliśmy kolędę. Rodzice mnie pytają, czy mamy na 14:00, a ja że tak, a że jesteśmy na końcu, to zanim przyjdą, to średnio 5 godzin to zajmuje. O 11:00 pojechali na zakupy. Było trochę przed 14:00 i dzwoni sąsiadka, że kolęda jest dwa domy dalej, ja panika bo w piżamie jeszcze byłam, a brat był w łazience. Dzwonie do rodziców i im mówię, że zaraz przyjdą. Nawet nie wiedziałam, że mój brat potrafi tak szybko się golić,a ja malować. Kończę, a tu dzwonek do drzwi. Nura na dół, przyszły takie dwa ministrantki, pośpiewali, usiedli i wyciągnęli cobie z kieszeni po czekoladzie i jedzą jak batona i gadają nam, że im się śpieszy, bo na 16:00 idą na urodziny. Jeden z 4 klasy a drugi z 3. Tacy fajni byli i zabawni z moim bratem się śmialiśmy do łez. Ministrantki wzięli na za młode małżeństwo, nie wyprowadzaliśmy ich z błędu. Polecieli na dwór pogonić księdza i jeszcze 3 razy przyszli zanim ksiądz przyszedł, wszystkich pytali ile domów jeszcze i ile rodzin i kto ewentualnie ich nie wpuści. Zanim jeszcze przeszedł ksiądz, to nas prosili, byśmy księdza nie zagadywali. Przyszedł ksiądz i ministrantki w przedionku mówią mu, by się pośpieszył, a my się lejemy. Okazało się, że kolęda była od 11
o.Ksiądz u nas siedział kwadrans, popytałam go trochę o ślub, a brat o świadków.Pierwszy raz mieliśmy taką kolędę |
|
|
|
#3148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym drogie panie jestem po kolejnym buszowaniu po salonach i czuje ze ideal jest blisko. Oczywiscie nie mam zdjec ale opowiem Wam o tych o ktorych warto opowiedziec i jakie sa moje wrazenia: 1. Maggio Ramatti - na zdjeciach podobala mi sie bardzo, ale na zywo niestety czulam sie w niej okropnie, moze do kogos innego pasuje bardzo bo na wielu zdjeciach ja widzialam i PMki wygladaly uroczo ja niestety marzylam tylko o tym by ja zdjac (choc pewnie najbardziej przez to ze mialam na sobie halke z trzema kolami 2. Gora piekna - dol troche za szeroki niestety i bez kola efekt falbanek byl kiepski 3. Niestety nie moge znalezc zdjecia w internecie - ale falbanki ta sukienka miala idealne Rzucilam luzne haslo ze najlepiej byloby zabrac gorset ktorys z tych dwoch wyzej i dol z tej... Pani mi odpowiedziala ze nie ma problemu Tylko na sukienke czeka sie 6 miesiecy ostatecznie moze udaloby sie wykonac w 5 i troszke No ale ostatecznej decyzji nie podjelam bo w glebi duszy czuje ze wolalabym ja przymierzyc niz tak w ciemno decydowac sie na polaczenie dwoch sukienek (bo to prawie jak szycie u krawcowej na ktore nie mialabym odwagi)
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz usłyszałam ją na aerobiku, kilka miesięcy temu - leciała w takiej wolniejszej części, bezpośrednio po niezłym wycisku - a nie umiałam jej znaleźć |
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

- po prostu moje marzenie! Cena salonowa to 3780zł
Ale znalazłam na allegro (srednio 1700zł) więc nadzieja była. Zadzwoniłam do salonu, umówiłam się na przymiarkę, jednak nie tego właśnie modelu, lecz zbliżonego Demetrios B155 (różni się tylko gorsetem).
Przymierzałam też inne, ale to już nie było to
Jeszcze w niej mega super nie wyglądam, ale to przez moja obecną wagę. (najlepszy efekt był jak Pani podeszła i mi z tyłu przytrzymała gorset jak powinien być, aaaale miałam wtedy talię
)

nie wiem..:/

19.05.2012 

ostatecznie moze udaloby sie wykonac w 5 i troszke