|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
![]() dawaj dawaj ![]() za Sobola, żeby to jednak nie była kontuzja
|
|
|
#23732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze przemysliwam czy wstać lub przeczekać do 5, zobaczymy jak będzie ![]() zastanwiam sie też nad tym grudniowym meczem harytatywnym ale jak chce jechać do Krakowa i jeden zagraniczny meczyk, to musze oszczędzać, no chyba, że bilety będą w rozsądnych cenach ![]() Luna, śliczny avatar z jakiej stronki?
|
|
|
|
|
#23733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh Kraków tylko 5h drogi ode mnie ale mam trudny dojazd nierealne marzenie a dziękuje avatar z forum Wisły
|
|
|
#23734 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
dopiero wpadam bo net zamula strasznie Ebi strzelił gooola ![]() ![]() ![]() i BVB zremisowała 1:1 |
|
|
|
#23735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam sie ciesze jak Wisła zremisuje tylko że strzela zawsze Brożek albo ktoś inny spoza haremiku no ale liczy sie dobro drużyny za Ebiego i za 6 Wisełki ![]()
|
|
|
#23736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23738 | |
|
Zakorzenienie
|
sparing, nie sparing ważne że wygrali
![]() najważniejsze że znowu grają i wygrywają, że wracaja do formy teraz musi być lepiej Cytat:
|
|
|
#23739 |
|
Zakorzenienie
|
foteczka Ebisia po strzale
niestety malutka
|
|
|
|
#23740 |
|
Zakorzenienie
|
jutro meczyk Celticu
tymczasem uciekam, musze się wziąć za hiszpański, bo mam test we wtrorek papa |
|
|
|
#23741 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() postaram się jutro znaleźć fajne fotki i je tu załączyć Cytat:
Wpadłam na chwilkę, żeby zobaczyć czy jesteście |
||
|
|
|
#23742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23743 |
|
Zakorzenienie
|
tez syn to Rocco, cocco tez od jakiejs aktorki ale nie pamietam od jakiej
|
#23744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23745 |
|
Wtajemniczenie
|
Dalej szalenstwo z fotami
Gralam sobie przed chwila z moim bratem w fife no i przgrywalam Milanem procz jednego razu, ale mam dzieje ze Milan nie wiezmie ze mnie przykladu i wrescie wygraja Jak znowu Filippek nie bedzie gral od pierwszej minuty to Carlo juz sobie napyta biedy ![]() Widzialam ze Ebi znowu strzelił brawo
|
#23746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Filippo
|
|
|
|
|
#23747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam i teraz nie moge znalezc nic fajnego kurcze...same, albo takie srednie...albo juz byly i nie moge na nie patrzec XD poki co bajernowy... bo mecz byl... hihih wygralismy !!!! makaay i piza widzialam tez, ze klose strzelił dwa z trzech goli dla werderu...i że ebi strzelił dla borussi tja...mialam ogladac i co? i temperatura podskoczyla... przespalam kilka godzin...glowe mi rozsadzalo...moze jutro sobie lukne...kocham to ogladac...chociaz widzialam wszystko po kilka razy to nic ![]() sprawdzałam...magdaleny imieninki to chyba z 5 razy sa w roku xD hahah... jakbym obchodzila to bym miala bibe za bibą obchodzac wszystkie offf korzCytat:
wyzszy wynik widzialam tylko w meczu niemcy - san marino (13:0) hohoho dobre to (fajny masz avek...od razu mi sie rzucil w gałki :P) Cytat:
eszz...tez slyszalam o tym meczu...tez mysle, ze to ok pomysl no dla mnie robi kolosalna roznice xD bo ten robol byl ... no nie taaaki ale pewnie i tak kazdy by powiedzial, ze obaj sa paskudni xD mam tego swiadomosc, ze basti sie nikomu (prawie) nie podoba i tyle w temacie hihih ;]no ja tez... bez imienin to to samo Cytat:
...zawsze jedną druzyna musza byc niemcy XD hohoh...sama probowalam to mi nie szlo :P gubie sie w tym bieganiu, skakaniu, kopaniu jednoczesnym :Ppatrze sobie z daleka na fotki... i mowie... no to jedno jakies takie... znajome(?) wchodze... a tam roque przed gmachem bayernu hihih... mam oko...wlasnie patrze na dokladne dane co do meczu bayernu... i widze, ze oporcz demichelisa i kahna (tu jeszcze sluchalam relacji) zolte dostali sagnol i.... lahmito ... łoooł... nie wiedzialam, ze lahmik jest taki byczek
|
|
|
#23748 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem co to za Vicky, nie znam żadnej takiej księżniczki Nie mam linka do tego filmika ale gdzieś tam na stronie jest Cytat:
A wiecie co mi się dzisiaj przytrafiło z robotnikami.. Pojechałam na korki i miałam jeszcze jakieś 15 min czasu przed rozpoczęciem[bo w soboty tak autobusy rzadko kursują] No i chodziłam sobie po osiedlu między domkami Z początku nie zauważyłam busa, w którym byli robotnicy .. tylko słyszałam jak ktoś gwizdał.. myślałam, ze to na psa Czy wszyscy starzy robotnicy lubią zaczepiać młode dziewczyny? Cytat:
Dla mnie też nic nie ma sensu, ale wierzę, że jak skończę te głupie LO, zacznę studia to wszystko się zmieni![]() Ehh i wiesz co.. ja na prawdę mam życiowego pecha Nawet moje koleżanki to stwierdziły, bo niedość, że znowu zostałam wylosowana na matmie do odpowiedzi, to jeszcze musiałam zrobić te najtrudniejsze zadanieCytat:
Bo wiesz, gdyby był sam Cris Zaraz poszukam linka do tego forum Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#23749 |
|
Wtajemniczenie
|
No i pieknie nie dal mi go do wyjscowej jedenastki
![]() Musi mnie od samego poczatku denerwowac Ide sobie moze pozniej wpadne Narazie Edit: W innym pisze ze jest to juz w koncu nie wiem za 30 min sie dowiem ![]() Jest ma szczescie
|
#23750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... moj tiger ![]() ja tam vicky to znam...beckham ![]() nie tylko starzy...ale pewnie wszyscy przynajmniej ty masz tą iskierke nadziei... tą fanastyczną iskierke ze kiedys bedzie fajniej i to jest wspaniale my kiedys w podstawowce chodzilismy do domu starcow rozdawac laurki i tak jakies przedstawienia...szczerze ...to ja nie chcialam tam wcale byc...ludzie albo zachowywali sie jak posągi...albo byli opryskliwi... oczywiscie sie im wcale nie dziwie...tylko nie moglabym przebywac w tak smutnym miejscu... bo mi sie udziela taka atmosfera... za to moge sie pochwalic, ze byli tam tylko nieliczni...znaczy ci tacy timtirimti wybajerzeni xD bo ja w podstawowce to bralam we wszystkim udzial :P np. rozdawalismy kierowcom jablka i cytryny z policjantami za dobra lub zla jazde...nalezalam do radiowezla zbieralam kase dla potrzebujacych dzieci z domu dziecka i jezdzilismy do niego rozdawac dzieciom prezenty...kiedy to bylo i dlaczego juz nie ma we mnie tyle checi do dzialania fotki z dzisiejszego meczu guere cos strasznie 'napastowa' bastka
|
|
|
#23751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja siostrzenica mana imię Wenesa Podobnie Mam tę iskierkę nadziei Bo nie chciałabym mieć całego życia zmarnowanego A dom starców to mi się kojarzy właśnie z taką smutną atmosferą.. ale jak będę stara i jakbym musiała mieszkać kiedyś w takim domu - to chciałabym, żeby mnie wesołe dzieciaki odwiedzały
|
|
|
|
|
#23752 |
|
Zakorzenienie
|
haha patrzcie na to foto
rozbraja mnie chyba sobie lukne teraz to pomeczowe szalenstwo moje :P znaczy relacje po malym finale obejrzen a kompie :P to bede zerkac do was co jakis czas... niby 6 osob na watku a nikt nic nie gada :P
|
|
#23753 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee to pokićkałam imie ![]() aaaa boskie przy tej bramce ![]() Cytat:
![]() eee to czas to zmienić i wszystkie imieninki obchodzić ![]() Wisła jak juz strzela to po maksie ![]() a dzięki, ukazuje moją love do Wisełki eeee, Bastian czasem wygląda fajnie Wisła TS Cytat:
a to jakieś stare gumiaki ![]() No popatrz, ile nas łączy niczym siostry też mam pecha, nie martw sie :prztul: jak teraz jest źle to później będzie dobrze ![]() a z matmy jesteś dobra to 1 nie dostaniesz a mi sie ostatnio śniło że całowałam sie z Baszczem i Kubusiem nom doczekałam sie ![]() Cytat:
.... a Ciebie za te dobroczynne akcje
|
|
|
#23754 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie mogę z tych zdjęć Chyba z tego miesiąca.. tzn w nazwie plików jest 11 2006
|
|
|
|
#23755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#23756 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko powiedzieć, że siatkarze grają dopiero o 7
|
|
|
|
#23757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie widze, ze po maxie (jesli juz mowa o maxach :P patrzylam te imieniny i było, ze miedzy innymi magdalena to jest takie zdrobnienie: maxi alez mi sie to z maxim rodriguezem kojarzy :P)Cytat:
hihii... fajowe ![]() ej babeczki... powiedzcie mi czy jest jakis sposob, zeby uchwycic klatki filmu lecacego dajmy na to z wmp...bo chetnie bym wam pokazala tego mojego filmika co go mecze po raz kolejny :P tylko nie wiem jak...bo jak biore print screen to nie idzie ![]() edit: wlasnie natrafilam na moment jak podo i odi skaczą i cos tam spiewaja XD lehmann patrzyl na nich wzrokiem: ach te dzieci jednak dobrze, ze to wszystko mam jak sie ogladało na zywca to sie zupelnie nie zwracalo uwagi...tyle emocji we mnie bylo...ze pewnie na nic nie zwracalam uwagi XD
|
|
|
#23758 |
|
Zakorzenienie
|
chce Ci sie tak wcześnie wstawać eee co tu tak cicho
|
|
#23759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tzn z Tobą Lunciu A ja od piątku zaczęłam tak myśleć, że przecież nie może być źle przez cały czas! A ten Górnik Zabrze to nie wiem co to za jedni, ale podobno dobrzy chociaż ten wynik.. hm A tu fotki z 23.11.06.. Ślicznie wyglądał
|
|
|
|
|
#23760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teeee Maxi, co tam u Bastka ? ![]() a i nie śmiać mi sie z imienia mojego Maxiego co do tych klatek to nie wiem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

, nie będę oglądać jak nikt znany nie będzie grał
, nie miałam o tym pojęcia, myślałam że imieniny obchodzi się w całej Polsce 

obchodzac wszystkie offf korz
wyzszy wynik widzialam tylko w meczu niemcy - san marino
i tyle w temacie hihih ;]