Nasze blogi kosmetyczne - cz. III - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-07, 23:05   #2311
lele
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;31450988]

Próbowałyście kiedyś myć włosy odżywką ;> ??[/QUOTE]Tak.

Cytat:
Napisane przez bzeltynka Pokaż wiadomość
ja spróbowałam raz, american cream z lusha ale to tak testowo czy rzeczywiscie się da ogólnie jednak bardziej ciągnie mnie do olejowania
Mnie też i lepiej na mnie działa. A przy krótkich włosach (własnie je zapuszczam i już nie mam aż tak krótkich) mycie odżywką nie sprawdziło się. A oleje uwielbiam. Także służą mi kosmetyki Tigi (łaaa, kiedy w końcu o nich napiszę?) i szampony lusha

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Nom jest jest, przeczytalam ja w jeden wieczor. Ogolnie o Islamie juz wiem tyle, ze zaczynaja mi sie nudzic powoli te wszystkie ksiazki. Ciezko mnie juz czyms zaskoczyc, bo wiekszosc jest podobnych.
A które książki czytałaś?
Cytat:
Ja tez nie lubie ogladac filmow po przeczytaniu ksiazki, bo czesto jestem zawiedziona. Czytajac stwarzam sobie wlasna wizje, a filmy czesto tego nie odtwarzaja
Ja też

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Ja pamiętam, że jak byłam mała to marzyłam o burzy loków. Od czasu gdy zaczęłam z włosami eksperymentować (obcianac często) to stają się one coraz bardziej kręcone. Musze się tylko nauczyć dobrze o nie dbać, by loczki były sprężyste i przypominały spirale nie siano.
Mi służyły oleje. Spryskiwanie Palomą aloesową i wcierki z niej (doskonale zastępowała żel do włosów). I najważniejsze- nie czesanie ich na sucho, a na mokro przeczesywanie palcami i grzebieniem szeroko rozstawionym. No i dobry fryzjer.

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
J.. Budzę się rano zmęczona mimo że nie mam ku temu najmniejszych powodów.. Na anemię biorę żelazo na receptę i ono pomaga na wyniki.. Ale śpiąca nadal jestem.. Widać taka moja uroda
Ja ostatnio nie mogę rano się obudzić i cały dzień chce mi się spać, za to w nocy najlepiej mi się wszystko robi- normalnie zamieniły mi się pory dnia.

Cytat:
A ja dzisiaj mam studniowke, wrocilam od fryzjera i niedlugo kolezanka wpada na malowanie
SUper! Mam nadzieję, że się dobrze bawisz.
Cytat:
Napisane przez Damaris_ Pokaż wiadomość
No w sumie masz rację. Może wezmę wszystkie na próbę...kusi mnie też kaktusowy i migdałowy...ale ten kaktus musi brzydko pachnieć, bo ma czosnek. A one są wydaje, można je mieszać ze sobą? Psują się szybko czy spokojnie kilka miesięcy postoją?
Szalenie wydajne! Ja długo dochodziłam do najlepszej dla mnei metody aplikacji- włosy wcale nie muszą być tłuste. Wystarczy tylko trochę i porządne wmasowanie. Mam jeszcze resztki amli, którą mam baaaaaaaaardzo długo i nic się z nią nie dzieje (nie pamiętam od kiedy ją mam), ale ze dwa lata to pewnie ma. Nic się z nią nie stało.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 23:15   #2312
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez NioseWamPicie Pokaż wiadomość
w jedynkę grałam jeszcze na pierwszym pececie, który miał procesor pentium 200 Mhz
a przy trójeczce to były czasy jak już wszystko przeszłam w te i wewte , to się uczyłam hakować - zapisywałam stany gry i mieszałam w pliku tak, że miałam armię smoków ach, to przeliczanie na hexy, później chciałam iść na informatykę ale w końcu poszłam na dziennikarstwo, żeby pisać o grach komputerowych
Wtedy to ja pykałam w Tanki na Pegazusie
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 23:19   #2313
yolcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
Ja z kolei byłam maniaczką CS i gier typu starcraft, majesty, age of empires no i nieśmiertelne simsy, do dziś lubię wracać
W simsy też Ja jeszcze lubiłam Diablo II

U mnie głsoujemy na paznokcie i sukienkę tygodnia. Staram się trzymać postanowień Noworocznych, a Wam jak idzie??
yolcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 23:21   #2314
NioseWamPicie
Zadomowienie

i GTA 3 i lubiłam też Zeus Pan Olimpu, Cesarz Narodziny Państwa Środka i inne tego typu. O, Tropico też było ok
NioseWamPicie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 23:27   #2315
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
i GTA 3 i lubiłam też Zeus Pan Olimpu, Cesarz Narodziny Państwa Środka i inne tego typu. O, Tropico też było ok
Zeusa uwielbiam, ale jak mogłam zapomnieć o mojej ukochanej grze ever - GTA2??? Moja mama zawsze bladła, jak zaczynałam grać, bo rozjeżdżanie staruszek na pasach to norma, ale lepiej miała, jak zaczynałam kurs na prawko - jednak w tle gta

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 23:30   #2316
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Ja ostatnio nie mogę rano się obudzić i cały dzień chce mi się spać, za to w nocy najlepiej mi się wszystko robi- normalnie zamieniły mi się pory dnia.
Ja mam tę "przypadłość" od dawna.. Zawsze był ze mnie nocny marek.. Mogę spokojnie siedzieć do 2 czy 3.. Wręcz zmuszam się żeby pójść spać ok 1.. Szkoda tylko, że po południu boję się na kanapie usiąść bo momentalnie zasypiam

Cytat:
Napisane przez yolcia1 Pokaż wiadomość
Ja też Najlepiej się grało w trybie wieloosobowym na kilku monitorach to były czasy
Grałam w trybie wieloosobowym ale na jednym kompie.. Z bratem.. Pamiętam żeśmy wychodzili z pokoju na czas ruchu tego drugiego..
Fakt.. To były czasy

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 23:47   #2317
yolcia1
Rozeznanie

Cytat:
Też grałam w Zeusa i Cesarza, potem jeszcze w faraona i Kleopatrę <3

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Dziewczyny podjęłam się wymianki lakierowej zagranicznej i jestem strasznie podekscytowana To wszystko dzięki sabbathcie, ponieważ odpowiedziała na moje pytania z tym związane w takim razie czekam na:
China Glaze Black Mesh (Crackle)
Pinky Glitter and Fiji from Sinful Color
Revlon - Minted
Finger Paints - Primary Color
i może na mini set Ultra. Jeszcze do końca nie wiem
Co myślicie??
yolcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 00:27   #2318
Yasinisi
Zakorzenienie

Dziewczyny orientujecie się jak to jest ze sprowadzaniem kosmetyków (w szczególności lakierów itd) z USA czy Kanady do Polski? Wolno, nie wolno?
Minerały kupowałam i było ok, ale właśnie na stronie jednego z blogów wyczytałam, że z lakierami może być problem..

Stary 2012-01-08, 01:00   #2319
MirellamKoko
Rozeznanie

nie mam pojecia ale tez jestem ciekawa
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 01:16   #2320
Sondrina
BAN stały

Ja grywałam namiętnie tylko w dwie gry, Diablo II i Simsy Potrafiły mnie wciągnąć na wiele godzin. Pamiętam, że kiedyś w przerwie świątecznej grałam 3 dni bez przerwy w Simsy:P To było gdzieś w VI klasie podstawówki:P
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 01:49   #2321
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny orientujecie się jak to jest ze sprowadzaniem kosmetyków (w szczególności lakierów itd) z USA czy Kanady do Polski? Wolno, nie wolno?
Minerały kupowałam i było ok, ale właśnie na stronie jednego z blogów wyczytałam, że z lakierami może być problem..
Chyba nie powinno być problemu, bo dziewczyny zamawiają lakiery Kleancolora.

U mnie na blogu rozdanie
Do wygrania świece Yankee Candle.
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 01:58   #2322
Konto usunięte

Cytat:
Jasne, że wolno
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 08:58   #2323
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
AAAAA Heroes of Might&Magic kocham
1 boska
2 zbyt baśniowa
3 doskonała
4 nie podobała mi się
5 boska, ale mało plansz itd
Oj, Heros 3 to były czasy. Miałam ją z dodatkiem nawet . od 4 i 5 bolały mnie oczy i szybko zarzuciłam grę

Cytat:
w jedynkę grałam jeszcze na pierwszym pececie, który miał procesor pentium 200 Mhz
a przy trójeczce to były czasy jak już wszystko przeszłam w te i wewte , to się uczyłam hakować - zapisywałam stany gry i mieszałam w pliku tak, że miałam armię smoków ach, to przeliczanie na hexy, później chciałam iść na informatykę ale w końcu poszłam na dziennikarstwo, żeby pisać o grach komputerowych
E, ja się nie czaiłam i wpisywałam kody na archanioły

Cytat:
Napisane przez yolcia1 Pokaż wiadomość
W simsy też Ja jeszcze lubiłam Diablo II

U mnie głsoujemy na paznokcie i sukienkę tygodnia. Staram się trzymać postanowień Noworocznych, a Wam jak idzie??
Simsy też przerobiłam. Dostałam szału, jak brat mi usunął i moje piękne rodzinki poszły z dymem.

Cytat:
Ja w GTA 3 nie grałam, za to GTA i GTA 2 mam obcykane . To była siermiężna grafika

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 09:28   #2324
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Chyba nie powinno być problemu, bo dziewczyny zamawiają lakiery Kleancolora.

U mnie na blogu rozdanie
Do wygrania świece Yankee Candle.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31479999]Jasne, że wolno [/QUOTE]

To mnie uspokoiłyście.. Chciałam wziąć udział w rozdaniu ale dziewczyna podała długą listę krajów, do których lakierów nie wolno wysyłać (że niby jest duża szansa że paczka wróci dp nadawcy) i trochę mnie to zdziwiło..
Zwłaszcza, że czekam na paczkę z wygraną..
Dzięki

Stary 2012-01-08, 10:36   #2325
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Ja grywałam namiętnie tylko w dwie gry, Diablo II i Simsy Potrafiły mnie wciągnąć na wiele godzin. Pamiętam, że kiedyś w przerwie świątecznej grałam 3 dni bez przerwy w Simsy:P To było gdzieś w VI klasie podstawówki:P
Ja miałam raz taki mini maraton właśnie z Diablo II

Cytat:
To mnie uspokoiłyście.. Chciałam wziąć udział w rozdaniu ale dziewczyna podała długą listę krajów, do których lakierów nie wolno wysyłać (że niby jest duża szansa że paczka wróci dp nadawcy) i trochę mnie to zdziwiło..
Zwłaszcza, że czekam na paczkę z wygraną..
Dzięki
Też chciałam wziiąć udział, ale mi się wydaje, że to dotyczyło konkretnie tej marki lakierów, która była do wygrania. (chyba o jakiś składnik chodzi)

EDIT: faktycznie, jest napisane bardzo ogólnie. trochę to dziwne, ale wydaje mi się, że się doczekasz swojej nagrody

Edytowane przez NioseWamPicie
Czas edycji: 2012-01-08 o 10:43
Stary 2012-01-08, 11:04   #2326
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Bry!

Ale nas tu dużo grających! Ja w czasach młodości pogrywałam w Simsy i Tomb Raidera. I czasem Quake'a. No i nieśmiertelni Heroes jakoś rok temu chyba zainstalowałam H4 na laptopie i przepadłam na całe wakacje, chyba wszystkie kampanie wtedy przeszłam od początku do końca (bez kodów!) a Simsy to do tej pory - w zeszłym roku kupiłam sobie Sims3, pograłam chwilę i odinstalowałam, bo za dużo czasu mi to zajmowało ale po sesji sobie obiecałam, że zainstaluję i pogram trochę

a ja dziś znowu obudziłam się z bólem głowy już mam dosyć tych migren, bo nie jestem w stanie robić wtedy nic innego niż leżeć w łóżku i zastanawiać się kiedy to minie...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 11:27   #2327
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Dostanę go np w Superpharm bo nie kojarzę..
Szczerze mówiąc, nie wiem, bo ja u siebie tego sklepu nie ma, a ten płyn jest dostępny w sklepie kosmetycznym osiedlowym, w którym nigdy nic nie mają

lele I jak ?? sprawdzała się ta metoda na Twoich włosach?? Jaką odżywką myłaś?? masz włosy proste czy kręcone??
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 11:50   #2328
cleo80
Zadomowienie

Cytat:
Cleo80 jestem pod wrażeniem Twoich makijaży
Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Cleo ładne masz te makijaże, szczególnie sylwestrowe mi sie podobają
Dziękuję pięknie
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 11:54   #2329
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

A u mnie kolejny makijaż
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 12:04   #2330
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Też chciałam wziiąć udział, ale mi się wydaje, że to dotyczyło konkretnie tej marki lakierów, która była do wygrania. (chyba o jakiś składnik chodzi)

EDIT: faktycznie, jest napisane bardzo ogólnie. trochę to dziwne, ale wydaje mi się, że się doczekasz swojej nagrody
Dziwne o tyle, że ona pisze ogólnie, że u nas są restrykcje związane z kosmetykami i lakierami a przecież sporo dziewczyn zamawia różne rzeczy i nie ma kłopotu.. Sama nie wiem.. Nie znam się na tym..
Oby tylko moja paczuszka dotarła.. I to bez cła

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
Dziękuję pięknie
Ależ nie ma za co.. Słowa uznania w pełni zasłużone..

Ja na pewno zainspiruję się Twoimi pomysłami i będę ćwiczyć aż dojdę do takiej perfekcji
A tak przy okazji podpytam.. Jak robisz zdjęcia bo wychodzą genialne? Chodzi mi o aparat, tryb i dodatkowe rzeczy typu oświetlenie, programy graficzne do obróbki etc.. Mogłabyś po krótce napisać.. Może być na priv żeby nie zaśmiecać wątku.. Będę bardzo wdzięczna za wskazówki

Stary 2012-01-08, 12:09   #2331
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Tak.

A które książki czytałaś?

SUper! Mam nadzieję, że się dobrze bawisz.
Ksiązek troche juz czytalam, wiec nie pamietam wszystkich tytulow A jesli chodzi o studniowke to na poczatku fajnie, ale pozniej taka przerwe dluga zrobili, ze zasypialam xD
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 12:11   #2332
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Dziwne o tyle, że ona pisze ogólnie, że u nas są restrykcje związane z kosmetykami i lakierami a przecież sporo dziewczyn zamawia różne rzeczy i nie ma kłopotu.. Sama nie wiem.. Nie znam się na tym..
Oby tylko moja paczuszka dotarła.. I to bez cła [COLOR="Silver"]
No dokładnie... ile mi kosmetyków przyszło z Korei itd i żadnych problemów nie było
Stary 2012-01-08, 12:13   #2333
emememsik
po prostu Em :)

HOMM 3 Jedyna gra, którą kupiłam w oryginale.
Stary 2012-01-08, 12:19   #2334
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
HOMM 3 Jedyna gra, którą kupiłam w oryginale.
Ja nawet ze trzy-cztery dni temu buszowałam za nią na allegro, bo moja płytka się gdzieś zgubiła, a miałam straaaaszną ochotę pograć
Stary 2012-01-08, 12:19   #2335
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie... ile mi kosmetyków przyszło z Korei itd i żadnych problemów nie było
Może to co na papierze to jedno a praktyka wygląda zupełnie inaczej.. Tak chyba też może być..

Stary 2012-01-08, 12:25   #2336
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Ja nawet ze trzy-cztery dni temu buszowałam za nią na allegro, bo moja płytka się gdzieś zgubiła, a miałam straaaaszną ochotę pograć
Moja płytka jeszcze śmiga. Można kupić Heroes w pakiecie 1-4 za coś koło 50 zł

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 12:28   #2337
NioseWamPicie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
właśnie widziałam i chyba się skuszę, bo piąteczkę i tak mam
Stary 2012-01-08, 12:34   #2338
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
O chyba sobie kupię bo w Herosa grałam IV i V a w trójkę chętnie bym pograła
ostatnio gram w Pizza Conection 2, zamiast się uczyć, to głupoty robię

u mnie od rana deszcz ciemno jak nie powiem gdzie

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 12:54   #2339
Konto usunięte

Przez to głupie Diablo II znowu położyłam się wczoraj o 3:00, a byłam pewna, że jest koło północy

Zaraz biorę się za dokańczanie notki i... idę grać
Stary 2012-01-08, 12:56   #2340
NioseWamPicie
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31484203]Przez to głupie Diablo II znowu położyłam się wczoraj o 3:00, a byłam pewna, że jest koło północy

Zaraz biorę się za dokańczanie notki i... idę grać [/QUOTE]

a ja zaraz idę jeszcze raz szukać płyty z homm 3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości