Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-07, 23:36   #601
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Aż mi głupio z tego co Ci pisałam na PW!
Napisałam podobnie do tego co podałaś..
Oni się wszyscy cholernie ścierali z tym dziadkiem, ale jednak jakby nie było dziadek to dziadek.. Teraz u nich mieszka.
Dobrze, że chociaż wszyscy są w PL.
bardzo ciężka sprawa; nie wiem co Ci poradzic, kazdy facet jest inny, nie mam pojecia, czego oczekuje Twoj... moj w obliczu mniejszych czy wiekszych rodzinnych tragedii potrzebuje kilkudniowego spokoju i odizolowania sie ode mnie (wtf )

trzymajcie sie oboje
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
No nie? Fajna ta kiecusia, ogólnie ładnie wyglądała, tylko ten naszyjnik bym wywaliła.
no nie? po co jej ten naszyjnik badziewiasty? zwlaszcza ze kiecka taka strojna...
ale te szpilki, aaa! i te czarne szpile z aldo. ogolnie fason butów do mnie nie przemawia, nie lubie takich trepow na szpilce, ALE sama szpilka - marzenie! jak tak stoją to kompletnie mi się nie podobają, ale w jej stylizacjach widac jak bosko seksowna jest ta szpila

Cytat:
Ej ja nie jestem patyczakiem! Jestem grubym gałganem A tak na poważnie, to jestem szczupła, noszę rozmiar 36, ale wszystkie dobrodziejstwa tego życia idą mi w brzuch i cycki (ale cycki to ja akurat lubię, wyżuliłam od TŻ biustonosz na urodziny, bo chwilowo nie mam pinionszków, fuck yeeeeah) Wysłałam mi kilka linków z figleaves.com i niech wybiera
jak to on Ci kupuje? czyzby dla niego gwiazdor byl bardziej laskawy? czyzby nasz watkowy galganek, czyjas gimsąsiadka był w tym roku tak niegrzeczny i nieznośny, że dostał rózgę pod choinkę, ku uciesze siostry i dziwnej kuzynki z elitarnego liceum?

a! Właśnie! słyszałas, że trzeba złożyć chrzestnym życzenia z okazji imienin Jezusa?
Cytat:
A ja chyba i tak se kupię tę kurteczkę- w narciarze to nie wiem czy by mi było dobrze Moja wish lista jest taka długa, a jeszcze muszę wykupić receptę na piguły

Nie zapominaj o naszym kultowym KURDE
ajc, ja się strasznie wkręcilam w bloga Kasi, siedzę, przeglądam, wertuję komentarze, i nadal nie wiem, co dzieje się z tymi wymyślnymi ciastami? nie mogę znaleźć odpowiedzi, czy Donek ćwiczy z wizazem? czy skacze na brasil butt fit? no i skąd są skorzane spodnie?
w ogole to znalazlam taka informacje, ze kurtka Kasi o ktorej piszemy jest dostepna na allegro, w cenie ok. 180 pln dobra cena
rowniez pikowana kurtka, rowniez dobra cena new look, 99 pln! zaczela mi sie ona nawet podobac moja babcia basia taka nosi chyba namowie ją na bloga xD wrzucalaby przepisy na gołabki, pyry z kapuchą no i swoje stylizacje OFC

o kultowym KURDĘ ciągle pamiętam!
Cytat:
Myślę, że Donek lubi pojeść słodkie, ale przy okazji uprawia sport Mówcie co chcecie, Donek jest sexy. Może twarz DUPY NIE URYWA, ale sylwetka mega

Też kocham te jej pseudo skórzane spodnie, pragnę takich Ciekawe czy mi tata takie kupi?

Ej, a jakby tak zaprosić Donka do naszego wątku? Aaaaa, same vipy
myslę ze on katuje swoje posladki i one są jego najmocniejszą stroną hmhmhmh wlasnie, a jakby go zaprosic? tylko nie wiem. jak zwrocic jego uwage?

mi by tata takich nie kupil

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
To wszystko jest bezsensu - chociaż TŻowi wmawiam, że to ma sens.. że nic nie dzieje się bez powodu. Nie mogę NIC zrobić. Dzisiaj o 8 ma zaliczenie na uczelni, ja chyba nocy nie prześpię z nerwów. Tak mu zależało na tej ocenie.
Poszedł spać nafaszerowany lekami, a ja mogę siedzieć jak trusia
okropna sprawa, niezależnie od tego, czy był z dziadkiem blisko, czy nie, śmierć bliskich mocno się przezywa
a on ma takie poczucie jakiejs bezradnosci, czy wyrzuty, ze powinien miec z nim lepsze stosunki?
w ogole, gadaliscie o tym, jak on sie zachowal?

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-08, 08:37   #602
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Hej

Dzisiaj jeszcze gorzej się czuję... Mam mega katar, boli mnie gardło, ucho i głowa

Znowu turbospadek na wadze -0,1kg

Loriette, możesz mu powiedzieć, że zawsze może na Ciebie liczyć, bez sensu nawet pytać czy chce żebyś przyjechała, bo pewnie powie, że musi się z tym sam uporać...
Ciężko jest cokolwiek mówić Ja nie wiem, co bym zrobiła... Nie chcę nawet o tym myśleć...

Aniabania, co Ty mi wyjeżdżasz z pasztetem?
Sama mi mówiłaś, że wystarczy, że założę szpilki i skórzaną spódnicę i ten czorny bandyta będzie mój
No może nie z obecną facjatą

Twoja babcia naprawdę jest taka trendi?
Czyżby druga Barbara Kwarc?
Eeeeeeeeeeeej, coś kojarzę! To ona robiła różne wymyślne dania z pasztetem?

Agniesikk, wiem, że mam Was
Ale potrzeba mi jeszcze chłopa... Sama rozumiesz

Muszę odnotować na wadze mój spadek
Tłumaczę sobie, że byłby większy gdyby nie to, że po 4 rano wypiłam 2 szklanki wody
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-01-08 o 08:39
psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-08, 09:37   #603
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Aniabania, co Ty mi wyjeżdżasz z pasztetem?
Sama mi mówiłaś, że wystarczy, że założę szpilki i skórzaną spódnicę i ten czorny bandyta będzie mój
No może nie z obecną facjatą

Twoja babcia naprawdę jest taka trendi?
Czyżby druga Barbara Kwarc?
Eeeeeeeeeeeej, coś kojarzę! To ona robiła różne wymyślne dania z pasztetem?

Muszę odnotować na wadze mój spadek
Tłumaczę sobie, że byłby większy gdyby nie to, że po 4 rano wypiłam 2 szklanki wody
z pasztetem wyjechalam za karę! bo napisałaś ze idziesz plakac w poduszke! nie placzemy przez chłopów, nie, nie, nie!

Taaakkkk, to ta babcia od pasztetu
no bycie trendi mojej babci jest w pełni nieswiadome- kasia tusk lansuje kurtke z new looka za 99 zl, a babcia swoja ma od 10 lat i kupila ja ze zeta w lumpie, wiec nie wiem kto tu jest trandsetterka?

o, co za piękny spadek, -0,1 !

apropo spadków! dzisiaj obudziłam się jak buła ;p ale nic dziwnego, bo ostatnio ciągle wpadają mi grzeszki, nie ćwiczę
weszłam na wagę, a tam - bez zmian! 57,7

spadly mi za to wymiary! nie wiem ile, bo nie pamiętam ile miałam ostatnio, ale tak ok. -1,5 cm

w biuście 83
pod biustem 69
w talii 64 ( MEGA WOW!)
biodra 88
uda................ 49,5!

tererereree

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-01-08 o 09:38
Stary 2012-01-08, 09:41   #604
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
z pasztetem wyjechalam za karę! bo napisałaś ze idziesz plakac w poduszke! nie placzemy przez chłopów, nie, nie, nie!

Taaakkkk, to ta babcia od pasztetu
no bycie trendi mojej babci jest w pełni nieswiadome- kasia tusk lansuje kurtke z new looka za 99 zl, a babcia swoja ma od 10 lat i kupila ja ze zeta w lumpie, wiec nie wiem kto tu jest trandsetterka?

o, co za piękny spadek, -0,1 !

apropo spadków! dzisiaj obudziłam się jak buła ;p ale nic dziwnego, bo ostatnio ciągle wpadają mi grzeszki, nie ćwiczę

spadly mi za to wymiary! nie wiem ile, bo nie pamiętam ile miałam ostatnio, ale tak ok. -1,5 cm

w biuście 83
pod biustem 69
w talii 64 ( MEGA WOW!)
biodra 88

tererereree
Nie głuuuupkuuuuu przez facetów tylko nad swoim paszteciarstwem!
W ten oto sposób stałaś się moim wrogiem nr 1!wyprzedziłaś koleżaneczkę siostry
Jesteś ok. 3m. wyższa ode mnie i masz mniejsze wymary
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-01-08 o 09:43
Stary 2012-01-08, 09:54   #605
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie głuuuupkuuuuu przez facetów tylko nad swoim paszteciarstwem!
W ten oto sposób stałaś się moim wrogiem nr 1!wyprzedziłaś koleżaneczkę siostry
Jesteś ok. 3m. wyższa ode mnie i masz mniejsze wymary
nie 3m ! :P

nad jakim paszteciarstwem? :| bo nie pamiętam żeby w Tobie było coś paszteciarskiego

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-01-08 o 09:57
Stary 2012-01-08, 09:56   #606
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
:nonono: nie 3m ! :P

nad jakim paszteciarstwem? :| bo nie pamiętam żeby w Tobie było coś paszteciarskiego
Pomijając to, że w udzie mam 51
so trójka maybe.

Stary 2012-01-08, 10:25   #607
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pomijając to, że w udzie mam 51
ejjj ale Ty jestes niska i drobniutka ;p zalożysz szpilki i to się zgubi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-08, 10:29   #608
alexis77
Zadomowienie

Matko ale od wczoraj nabazgrałyście Nie dam rady nadrobić bo wpadłam tylko na chwilkę ale piszę żebyście wiedziały że żyje i że o Was nie zapomniałam. Wczoraj cały dzień na studiach później mega zakupy z Tż oczywiście on kupił sobie bluzę a ja nic ale później wstąpiliśmy do biedry i kupiłam sobie przesłodkie podkolanówki będą odpowiednie to mojego figlarnego stroju

Loriette
strasznie mi przykro z powodu babci Tż. I nikt Ci nie powie jak powinnaś się zachować bo w takich sytuacjach nikt tego nie wie ale powiem Ci że jak mi zmarła babcia która była dla mnie bardzo ważna to Tż cały czas był przy mnie i to było najlepsze co mógł zrobić więc wystarczy że będziesz to mu teraz może najbardziej pomóc
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-08, 10:40   #609
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
ejjj ale Ty jestes niska i drobniutka ;p zalożysz szpilki i to się zgubi
Chciałabym żeby tak było

Ale ja to zgubię.......... ojjjjjjjjj zgubię
so trójka maybe.

Stary 2012-01-08, 10:51   #610
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Matko ale od wczoraj nabazgrałyście Nie dam rady nadrobić bo wpadłam tylko na chwilkę ale piszę żebyście wiedziały że żyje i że o Was nie zapomniałam. Wczoraj cały dzień na studiach później mega zakupy z Tż oczywiście on kupił sobie bluzę a ja nic ale później wstąpiliśmy do biedry i kupiłam sobie przesłodkie podkolanówki będą odpowiednie to mojego figlarnego stroju
oo nazeczona do nas wpadła
w biedrze są figlarne podkolanowki? kuurcze wczoraj bylam i nie wyczailam
tez wczoraj bylam w biedrze. kupilam nussmilka i biedronkowe jedzenie dla kotow, przez co teraz ciagle miaucza, bo nie chca tego jesc przyzulilam 7 zl na whiskasa to mam ;D
Cytat:
Chciałabym żeby tak było

Ale ja to zgubię.......... ojjjjjjjjj zgubię
taaakkk Psyhe, wiemy, daje Ci jeszcze pare lat

Stary 2012-01-08, 10:53   #611
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, ale Ty jesteś świniokkkkkkkk, oooo nieeeee

Dzisiaj jeszcze nic nie jadłam, bo jak jestem chora to mi się chce rzygać i mam rewolucje żołądkowe
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-08, 10:56   #612
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania, ale Ty jesteś świniokkkkkkkk, oooo nieeeee

Dzisiaj jeszcze nic nie jadłam, bo jak jestem chora to mi się chce rzygać i mam rewolucje żołądkowe
jasne, jasne,a kto pil jakies syfy na przeczyszczenie

Stary 2012-01-08, 10:58   #613
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
jasne, jasne,a kto pil jakies syfy na przeczyszczenie
Normosan, ale to wczoraj i mnie nie zakręciło
Choooooooociaż.... Mdłości to z choroby, a to drugie to może on? Chociaż po tylu godzinach by się uaktywnił? No nie wiem
so trójka maybe.

Stary 2012-01-08, 11:00   #614
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ciężka sprawa; nie wiem co Ci poradzic, kazdy facet jest inny, nie mam pojecia, czego oczekuje Twoj... moj w obliczu mniejszych czy wiekszych rodzinnych tragedii potrzebuje kilkudniowego spokoju i odizolowania sie ode mnie (wtf )

trzymajcie sie oboje

okropna sprawa, niezależnie od tego, czy był z dziadkiem blisko, czy nie, śmierć bliskich mocno się przezywa
a on ma takie poczucie jakiejs bezradnosci, czy wyrzuty, ze powinien miec z nim lepsze stosunki?
w ogole, gadaliscie o tym, jak on sie zachowal?
Właśnie nie wiem jak do Niego podejść, bo czasami ma tak, że dzwoni i musi się wygadać, a czasami [jak w wakacje] urwać. Najlepszym sposobem będzie chyba danie mu wolnej ręki. Napisałam mu, że jestem o każdej porze dnia i nocy. Dzisiaj rano nie ruszyłam tego tematu tylko napisałam jak Mu poszedł egzamin, bo wczoraj założył, że na pewno nie zda

Rozmawialiśmy - no jest mu ciężko, brał jakieś tabletki na uspokojenie. Musi dać radę! W końcu ma P na nazwisko!!

Ja dzisiaj z nerwów zasłabłam w łazience [deja vu?!] i tyle z tego jest..
Cytat:

Loriette, możesz mu powiedzieć, że zawsze może na Ciebie liczyć, bez sensu nawet pytać czy chce żebyś przyjechała, bo pewnie powie, że musi się z tym sam uporać...
Ciężko jest cokolwiek mówić Ja nie wiem, co bym zrobiła... Nie chcę nawet o tym myśleć...
No bez sensu jest to, żebym teraz do Nich jechała, skoro mieszkają póki co w domu dziadków - nie wiedziałabym jak zachować się przed babcią, która zresztą choruje od kilku lat na deprechę
Cytat:

Loriette
strasznie mi przykro z powodu babci Tż. I nikt Ci nie powie jak powinnaś się zachować bo w takich sytuacjach nikt tego nie wie ale powiem Ci że jak mi zmarła babcia która była dla mnie bardzo ważna to Tż cały czas był przy mnie i to było najlepsze co mógł zrobić więc wystarczy że będziesz to mu teraz może najbardziej pomóc
To był dziadek - mój też "wywinął nam" taki nr w lipcu 2010 i było o tyle łatwiej, że od lutego Nas na to PRZYGOTOWYWAŁ. Przed śmiercią, gdy ledwo mówił powiedział mi, że śnił mu się mój ślub z TŻ.

Psyhe - gratuluję spadku. Mały, bo mały, ale SPADEK

Bania - rozmiar Twojego uda..

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-08, 11:04   #615
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, zjedz coś i się uspokój... Nie możesz się stresować i brać na siebie smutki całego świata...

Bożeeeeeeeeeeeeeee, ex nadal pisze i ja mu głupia odpisuję
so trójka maybe.

Stary 2012-01-08, 11:05   #616
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Normosan, ale to wczoraj i mnie nie zakręciło
Choooooooociaż.... Mdłości to z choroby, a to drugie to może on? Chociaż po tylu godzinach by się uaktywnił? No nie wiem
na mnie takie środki działają bardzo późno i tez bardzo zle sie po nich czuuje, tak jak piszesz - mdlosci, rzygac sie chce, fuu! juz po nie nie siegam, bo raz ze męka jest okropna, a dwa, że dzien po ma sie brzuch jak balon. juz wole miec zaparcia i jesc sliwki na czczo;p

Stary 2012-01-08, 11:10   #617
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette, zjedz coś i się uspokój... Nie możesz się stresować i brać na siebie smutki całego świata...

Nie mam apetytu Siedzę z katarem i złym humorem w książkach z WOSu z przekonaniem, że nie zdam matury.
A zresztą ze mnie to taka Matka Teresa ze Śląska!

Nie odpisuj

Stary 2012-01-08, 11:19   #618
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie wiem jak do Niego podejść, bo czasami ma tak, że dzwoni i musi się wygadać, a czasami [jak w wakacje] urwać. Najlepszym sposobem będzie chyba danie mu wolnej ręki. Napisałam mu, że jestem o każdej porze dnia i nocy. Dzisiaj rano nie ruszyłam tego tematu tylko napisałam jak Mu poszedł egzamin, bo wczoraj założył, że na pewno nie zda

Rozmawialiśmy - no jest mu ciężko, brał jakieś tabletki na uspokojenie. Musi dać radę! W końcu ma P na nazwisko!!

tez tak mysle. nie ma sie co narzucac. wie, ze moze na Ciebie liczyc i tyle. mam nadzieje, że dzielnie to zniesie.. wspołczuję moja prababcia już ma wyrok, z dnia na dzien jest z nia coraz gorzej, i sama nie wiem, czego bede oczekiwala od tza, kiedy jej meki juz sie skoncza. a, szkoda gadac. smierc jest straszna.
Cytat:
wiesz, ze on się Tobą bawi?
Cytat:
Nie mam apetytu Siedzę z katarem i złym humorem w książkach z WOSu z przekonaniem, że nie zdam matury.
A zresztą ze mnie to taka Matka Teresa ze Śląska!
zdaaaaaaaaaaassz! i to świetnie zdasz

gdzie ja dostane takie rajty

Stary 2012-01-08, 11:28   #619
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, zazwyczaj takie rajtki można dostać w niepozornych, małych sklepach z bielizną
Ale konkretnie to nie wiem gdzie

To radzisz nie odpisywać czy coś mu pocisnąć?

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Aniabania, tu są!!! http://www.glovestar.pl/p1954,rajsto...serduszka.html
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-08, 11:34   #620
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania, zazwyczaj takie rajtki można dostać w niepozornych, małych sklepach z bielizną
Ale konkretnie to nie wiem gdzie

To radzisz nie odpisywać czy coś mu pocisnąć?

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Aniabania, tu są!!! http://www.glovestar.pl/p1954,rajsto...serduszka.html
nie odpisywać! raz na zawsze :P on jest debilem o_O

aaaaaaaaaaa! dzięki! kurde ale 36 zl, przy mojej tendencji do jednorazowego zakladania rajstop...
apropo, tez tak macie, ze kupujecie czaderskie rajstopy , i one wytrzymuja na imprezie max 3 godziny, i w efekcie wracacie do domu w podartych rajstopach, wygladając przy tym na styrane jak koń po westernie
ja tak mam

Stary 2012-01-08, 11:41   #621
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
oo nazeczona do nas wpadła
w biedrze są figlarne podkolanowki? kuurcze wczoraj bylam i nie wyczailam
tez wczoraj bylam w biedrze. kupilam nussmilka i biedronkowe jedzenie dla kotow, przez co teraz ciagle miaucza, bo nie chca tego jesc przyzulilam 7 zl na whiskasa to mam ;D
http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...erta_tygodnia/ ja kupiłam te kremowe bo na żywo dużo ładniej wyglądają niż na zdjęciu
Mój kot czasami jak mu daje jakieś inne jedzenie niż kit kat to też szantażuje mnie i nie je ale po kilku godzinach wymięka i nawet jakąs podróbkę pałaszuje
Cytat:

To był dziadek - mój też "wywinął nam" taki nr w lipcu 2010 i było o tyle łatwiej, że od lutego Nas na to PRZYGOTOWYWAŁ. Przed śmiercią, gdy ledwo mówił powiedział mi, że śnił mu się mój ślub z TŻ.
Laura nie możesz się tak wszystkim przejmować bo szkoda zdrowia, czasu już nie cofniesz
Ja po śmierci babci tak się wszystkim zamartwiałam że przez pół roku okropnie, garściami nawet wypadały mi włosy , nic nie pomagało a to zamartwianie się i tak niczego nie zmieniło.
Wiem że dziadek źle mi się napisało. Niby można wiedzieć że koniec jest już blisko ale nigdy nie można być do końca przygotowanym zawsze to jest dla nas szok jeśli zmarła osoba była naszą bliską osobą. Musisz być silna teraz choc wiem że Ci nie jest łatwo
Cytat:
Szkoda odpisywać , dupek to dupek

Ejj a mi się dziś śniło że mój ex powiedział mi że staro wyglądam
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-08, 11:48   #622
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
nie odpisywać! raz na zawsze :P on jest debilem o_O

aaaaaaaaaaa! dzięki! kurde ale 36 zl, przy mojej tendencji do jednorazowego zakladania rajstop...
apropo, tez tak macie, ze kupujecie czaderskie rajstopy , i one wytrzymuja na imprezie max 3 godziny, i w efekcie wracacie do domu w podartych rajstopach, wygladając przy tym na styrane jak koń po westernie
ja tak mam
Ja tak mam JEDYNIE nie rozszarpałam sylwestrowych pończoch. Reszta sie na mnie nie utrzyma.. Paznokieć, mocniejsze pociągnięcie, zaczepienie o coś - no masakra! Chciałam kupić takie droższe, ale boję się, że przy moich zdolnościach to i tak kwestia godzin.
Cytat:
http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...erta_tygodnia/ ja kupiłam te kremowe bo na żywo dużo ładniej wyglądają niż na zdjęciu
Mój kot czasami jak mu daje jakieś inne jedzenie niż kit kat to też szantażuje mnie i nie je ale po kilku godzinach wymięka i nawet jakąs podróbkę pałaszuje
Kurcze.. Nie wyświetlają mi się te podkolanówki! Ja kupiłam w LIDLU takie grube kremowe, a ostatnio dorwałam czarne kryjące - idealne do krótkich spodenek, kiecek, baletek, botków itp.

Wy tu o żarciu dla kotów - mój pies ma cieczkę. Całą noc piszczy, bo w ogrodzie biega napalony kochanek! Teraz jest przypięta w domu, bo inaczej rozniosłaby chałupę!

Stary 2012-01-08, 12:23   #623
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

ejjj ja kupiłam takie podkolanowki, szare, ale zapłaciłam za nie 14,99; a do tego dolicz koszty przesyłki - jakies 15 zl O_O ja zamowilam z atmosphere myslalam ze to zakolanowki. nie lubie ich. mam jeszcze czarne, proste i sa o wiele lepsze choc moj bezwstydny tz lubi jak nosze je do jakiskrotkich portek jak mi zimno w stopy, kiedy ogladamy jakis film ;p

o matko co to za sen nie przejmuj sie, pamietaj, ze sny tlumaczy sie na opak
Cytat:
Ja tak mam JEDYNIE nie rozszarpałam sylwestrowych pończoch. Reszta sie na mnie nie utrzyma.. Paznokieć, mocniejsze pociągnięcie, zaczepienie o coś - no masakra! Chciałam kupić takie droższe, ale boję się, że przy moich zdolnościach to i tak kwestia godzin.

Kurcze.. Nie wyświetlają mi się te podkolanówki! Ja kupiłam w LIDLU takie grube kremowe, a ostatnio dorwałam czarne kryjące - idealne do krótkich spodenek, kiecek, baletek, botków itp.

Wy tu o żarciu dla kotów - mój pies ma cieczkę. Całą noc piszczy, bo w ogrodzie biega napalony kochanek! Teraz jest przypięta w domu, bo inaczej rozniosłaby chałupę!
noo u mnie to samo i jeszcze jeden super patent ani - malowanie paznokci przed zakladaniem rajstop, nawet gdybym czekala pol godziny zanim wyschna, i tak ufajdam lakierem cale rajstopy i zniszcze i tak nieperfekcyjny maniukiur i wtedy jest akcja - dodatkowe pol godziny do wyjscia, bo trzeba isc po rajstopy i od nowa malowac paznokcie teraz, jak idziemy po rajstopy, tz kaze mi od razu brac 3 pary ;p jedne do zmiany w domu, a drugie do zmiany na imprezie

ojj nie zazdroszcze tej cieczki

ale mi przykro, nakrzyczalam na tate bez powodu

no nic. tymczasem wydepilowalam sie wzdluz i wszez, zmylam wszystkie roznokolorowe warswty lakieru na paznokciach u stop i czuje sie lzejsza o 2 klio

teraz musze troche ogarnac chate, bo tz sie wystraszy i sobie pojdzie ;p

Stary 2012-01-08, 12:32   #624
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, brzydalu!!! Nie można krzyczeć na tatę tym bardziej bez powodu! On jest taki dobry dla Ciebie, a to Ci pójdzie po czekoladę, a to po ciastka! Nieładnie!
so trójka maybe.

Stary 2012-01-08, 12:37   #625
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

ale te szpilki, aaa! i te czarne szpile z aldo. ogolnie fason butów do mnie nie przemawia, nie lubie takich trepow na szpilce, ALE sama szpilka - marzenie! jak tak stoją to kompletnie mi się nie podobają, ale w jej stylizacjach widac jak bosko seksowna jest ta szpila

jak to on Ci kupuje? czyzby dla niego gwiazdor byl bardziej laskawy? czyzby nasz watkowy galganek, czyjas gimsąsiadka był w tym roku tak niegrzeczny i nieznośny, że dostał rózgę pod choinkę, ku uciesze siostry i dziwnej kuzynki z elitarnego liceum?

ajc, ja się strasznie wkręcilam w bloga Kasi, siedzę, przeglądam, wertuję komentarze, i nadal nie wiem, co dzieje się z tymi wymyślnymi ciastami? nie mogę znaleźć odpowiedzi, czy Donek ćwiczy z wizazem? czy skacze na brasil butt fit? no i skąd są skorzane spodnie?
w ogole to znalazlam taka informacje, ze kurtka Kasi o ktorej piszemy jest dostepna na allegro, w cenie ok. 180 pln dobra cena
rowniez pikowana kurtka, rowniez dobra cena new look, 99 pln! zaczela mi sie ona nawet podobac moja babcia basia taka nosi chyba namowie ją na bloga xD wrzucalaby przepisy na gołabki, pyry z kapuchą no i swoje stylizacje OFC

o kultowym KURDĘ ciągle pamiętam!

myslę ze on katuje swoje posladki i one są jego najmocniejszą stroną hmhmhmh wlasnie, a jakby go zaprosic? tylko nie wiem. jak zwrocic jego uwage?

mi by tata takich nie kupil

Mnie się te buty bardzo podobają- chętnie bym przygarnęła je do swojej szafy Szpilka jest... wisienką na torcie w tych butach. Nie znoszę płaskich botków, szpilka rządzi

Nie nie, mój gwiazdor był bardziej łaskawy, ale jako przyszła gospodyni domowa uwielbiam praktyczne prezenty- wybrałam sobie biustonosz, bo to jest wydatek rzędu 150-200zł, a jak dostanę w prezencie, to znacznie odciąży mój budżet Od rodziców wyżuliłam prostownicę i kolejne 100-coś zł do przodu Tak, jeśli chcecie robić mi prezenty, to skonsultujcie się ze mną, podeślę Wam moją wish listę- dzięki niej nie kupuję niepotrzebnych rzeczy

Wiesz, że kuzynki z elitarnego liceum nie widziałam już dawno? Była u nas w święta, ale ja wtedy byłam u TŻ, więc ominęło mnie fashion show, red lips, jedzenie jednego kawałka ciasta itp.

Ej widziałam aukcję na all z tymi skórzanymi spodniami, sprzedają model Kasi Tusk- cena 80zł Kurde, tylko do nich nie można mieć żadnych boczków i idealne nogi (nienawidzę Cię za to 49,5cm ).

Pikowana kurtka będzie moja w następną zimę - w tym roku mój budżet na odzienie wierzchnie się wyczerpał, bo zapłaciłam za kozaki 430zł

Myślę, że babcia Basia już powinna wejść na wyższy level i prowadzić kanał urodowy na youtube. Ale jaki login?

Najlepiej to chyba zaczepić Donka w Trójmieście na spacerze z rodziną, poprosić o foto i tak przy okazji wspomnieć mu o naszym wątku- która mieszka blisko Trójmiasta? Ja mam do Gdańska 200km Albo TŻ wyślę, on jest ze Słupska, to ma bliżej.

Mój tata by powiedział, że skórzane spodnie to dla dziwki Znam go. Ale co mi tam.

Cytat:

Znowu turbospadek na wadze -0,1kg

Agniesikk, wiem, że mam Was
Ale potrzeba mi jeszcze chłopa... Sama rozumiesz
Oooo czyste szaleństwo A ja dziś nie zrobiłam kupki

Psyhe, to z chłopem się możesz seksić, ale z nikim nie stworzysz tak idealnego związku jak z nami

Cytat:

tererereree
A ja mam więcej Mam znów problemy z kupką, o ja nieszczęśliwa. Co zrobić?

I hate you

Cytat:
Mojego TŻ kot też nie zje biedronkowego jedzenia- Twój też je saszetki Whiskasa?

[QUOTE=aniabaniaa;31483730]

/QUOTE]
Ja po imprezie to nie, ale jeden z moich palców u stopy ma złą aurę i lubi robić dziury w rajstopach
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-08, 12:53   #626
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania, brzydalu!!! Nie można krzyczeć na tatę tym bardziej bez powodu! On jest taki dobry dla Ciebie, a to Ci pójdzie po czekoladę, a to po ciastka! Nieładnie!
wiem jestem dnem! nie znam drugiej tak kochanej osoby! (hmmm moze jego siostra a moja chrzestna?) a ja jestem dla niego okropna! wiem że on nigdy na mnie nie krzyknie ani nie skomentuje moich durnych odzywek, tylko zrobi takie smutne oczka i potupta z powrotem na dół ( chyba pojde powiedziec mu cos milego. np. "m! zrobiłeś pyszne kotlety tato! mMmMmmMm! "
Cytat:
Mnie się te buty bardzo podobają- chętnie bym przygarnęła je do swojej szafy Szpilka jest... wisienką na torcie w tych butach. Nie znoszę płaskich botków, szpilka rządzi

Wiesz, że kuzynki z elitarnego liceum nie widziałam już dawno? Była u nas w święta, ale ja wtedy byłam u TŻ, więc ominęło mnie fashion show, red lips, jedzenie jednego kawałka ciasta itp.
1. myślę tak samo, cierpie, ze nie moge nosic szpilek na co dzien
2.
Cytat:
Ej widziałam aukcję na all z tymi skórzanymi spodniami, sprzedają model Kasi Tusk- cena 80zł Kurde, tylko do nich nie można mieć żadnych boczków i idealne nogi (nienawidzę Cię za to 49,5cm ).

Myślę, że babcia Basia już powinna wejść na wyższy level i prowadzić kanał urodowy na youtube. Ale jaki login?

Najlepiej to chyba zaczepić Donka w Trójmieście na spacerze z rodziną, poprosić o foto i tak przy okazji wspomnieć mu o naszym wątku- która mieszka blisko Trójmiasta? Ja mam do Gdańska 200km Albo TŻ wyślę, on jest ze Słupska, to ma bliżej.
1. no, ale nie wszystkie są takie fajne, niektóre sa strasznie tandetne mi sie podobaly te co miala na stoku (swoja droga, super, takie rajty na stok, do tego reszta garderoby dziwnie polaczona... hm, wszystko fajnie na niej lezy, ale jakas nieodpowiednia jest ta stylizacja). a mowisz o tych z terranovy
Przeraza mnei nasza nagla fascynacja kasia tusk i osoba donka

2. Twoj tz namawiajacy Donalda na przylaczenie sie do watku - MEGAAAAAAA

3. hm, moze kanal na youtubie, to dla niej za ostre, mogłaby nie ogarnąć, ale osobny watek na wizazu? "dla wszystkich którzy kochają pasztet", "diety nie trzymamy, bo pasztet kochamy, cz.2"
Cytat:
Oooo czyste szaleństwo A ja dziś nie zrobiłam kupki

Mojego TŻ kot też nie zje biedronkowego jedzenia- Twój też je saszetki Whiskasa?

Ja po imprezie to nie, ale jeden z moich palców u stopy ma złą aurę i lubi robić dziury w rajstopach
1. nie wszystko stracone! ja dzis poszlam do wc po poludniu - jestem w turbo szoku!
2. moje jedzą tylko whiskasa! jak zobacza w misce kit kata to odchodzą, kręcą du.pą, idą na dół i miauczą pod lodówką ten uroczy chor potrafi wymusic na tacie, zeby ugotował im kasze z wątróbką to ich przysmak ;p

3. hahaahahahah! moj palec tez robi takie akcje! podły!

Stary 2012-01-08, 13:04   #627
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, tak powinnaś zrobić!
Mój tatuś też jest najkochańszym człowiekasem na świecie! Lofffciam Cie TaTkU!

A moje koty jedzą różne dziwne rzeczy
Łapusia je obierki od ziemniaków, a Łepuś lubi marchewkę od ryby po grecku i kłąby od brokułów
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-08, 13:10   #628
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
chyba pojde powiedziec mu cos milego. np. "m! zrobiłeś pyszne kotlety tato! mMmMmmMm! "

1. no, ale nie wszystkie są takie fajne, niektóre sa strasznie tandetne mi sie podobaly te co miala na stoku (swoja droga, super, takie rajty na stok, do tego reszta garderoby dziwnie polaczona... hm, wszystko fajnie na niej lezy, ale jakas nieodpowiednia jest ta stylizacja). a mowisz o tych z terranovy
Przeraza mnei nasza nagla fascynacja kasia tusk i osoba donka

3. hm, moze kanal na youtubie, to dla niej za ostre, mogłaby nie ogarnąć, ale osobny watek na wizazu? "dla wszystkich którzy kochają pasztet", "diety nie trzymamy, bo pasztet kochamy, cz.2"

1. nie wszystko stracone! ja dzis poszlam do wc po poludniu - jestem w turbo szoku!
2. moje jedzą tylko whiskasa! jak zobacza w misce kit kata to odchodzą, kręcą du.pą, idą na dół i miauczą pod lodówką ten uroczy chor potrafi wymusic na tacie, zeby ugotował im kasze z wątróbką to ich przysmak ;p

3. hahaahahahah! moj palec tez robi takie akcje! podły!
O, ciekawe co by tata na to powiedział "Ania? Gorzej ci, dziecko kochane?". Niedobra jesteś Psyhe ma rację.

Właśnie na tej aukcji niby był wystawiony ten sam model, co nosiła Kasia- w sumie po zdjęciach widać, że tak W ogóle jak dla mnie te jej stylizacje ze stoku są nieudane Wolę jej wieczorowe outfity.

A zaprosisz babcię na wizaż? Donek+Basiabania = mamy elitarny wątek

Oooo, też chcę do WC Piję wodę z cytryną i miodem, a buuuuu, jestem taka nieszczęśliwa.

No TŻ kot robi tak samo- albo jak mama TŻ wymiesza biedronkowe żarcie z Whiskasem, to głupek wyskubuje tylko Whiskasa, a resztę zostawia

Oooo, jakie kochane, też bym im ugotowała kaszy z wątróbką- słodziaki

Myślałam, że tylko mój palec to taki wariat Nienawidzę tego, zawsze jest ta niepewność przy zdejmowaniu buta "Jest dziura czy nie?"

Julianek się pierze!

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Ej ja też kocham mojego tatę, nawet jak mnie wkurza i mimo tego, że tyle razy mnie zranił

Psyhe, co za smakosze z Twoich kotów
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-08, 13:12   #629
psyhe666
Zakorzenienie

Agniesikk, mój duży paluch u lewej nogi jest niepewny skubaniec! Tez mam zawsze stresa czy jest oczko czy nie
Ufam mu tyle co psu sąsiadów
so trójka maybe.

Stary 2012-01-08, 13:13   #630
Loriette
Zakorzenienie

Ministerstwo Finansów zastanawia się nad opodatkowaniem chipsów, chrupek, tortilli i snacków stawką VAT w wysokości 23 proc. Wszystko, jak argumentuje resort, w celu zmniejszenia zagrożenia zdrowia, które powodują. Produkty te dotychczas były opodatkowane stawką preferencyjną - 8 proc. VAT.

TO KONIEC

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości