|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() trzymajcie sie oboje ![]() Cytat:
![]() ale te szpilki, aaa! i te czarne szpile z aldo. ogolnie fason butów do mnie nie przemawia, nie lubie takich trepow na szpilce, ALE sama szpilka - ![]() ![]() Cytat:
a! Właśnie! słyszałas, że trzeba złożyć chrzestnym życzenia z okazji imienin Jezusa? Cytat:
w ogole to znalazlam taka informacje, ze kurtka Kasi o ktorej piszemy jest dostepna na allegro, w cenie ok. 180 pln ![]() ![]() rowniez pikowana kurtka, rowniez dobra cena ![]() ![]() ![]() ![]() o kultowym KURDĘ ciągle pamiętam! ![]() Cytat:
![]() ![]() mi by tata takich nie kupil ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() a on ma takie poczucie jakiejs bezradnosci, czy wyrzuty, ze powinien miec z nim lepsze stosunki? w ogole, gadaliscie o tym, jak on sie zachowal? ![]()
![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Hej
![]() Dzisiaj jeszcze gorzej się czuję... ![]() ![]() ![]() Znowu turbospadek na wadze -0,1kg ![]() Loriette, możesz mu powiedzieć, że zawsze może na Ciebie liczyć, bez sensu nawet pytać czy chce żebyś przyjechała, bo pewnie powie, że musi się z tym sam uporać... Ciężko jest cokolwiek mówić ![]() Aniabania, co Ty mi wyjeżdżasz z pasztetem? ![]() Sama mi mówiłaś, że wystarczy, że założę szpilki i skórzaną spódnicę i ten czorny bandyta będzie mój ![]() ![]() No może nie z obecną facjatą ![]() Twoja babcia naprawdę jest taka trendi? ![]() ![]() Czyżby druga Barbara Kwarc? ![]() Eeeeeeeeeeeej, coś kojarzę! To ona robiła różne wymyślne dania z pasztetem? ![]() Agniesikk, wiem, że mam Was ![]() ![]() Ale potrzeba mi jeszcze chłopa... Sama rozumiesz ![]() ![]() Muszę odnotować na wadze mój spadek ![]() Tłumaczę sobie, że byłby większy gdyby nie to, że po 4 rano wypiłam 2 szklanki wody ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-01-08 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaakkkk, to ta babcia od pasztetu ![]() no bycie trendi mojej babci jest w pełni nieswiadome- kasia tusk lansuje kurtke z new looka za 99 zl, a babcia swoja ma od 10 lat i kupila ja ze zeta w lumpie, wiec nie wiem kto tu jest trandsetterka? ![]() o, co za piękny spadek, -0,1 ! ![]() apropo spadków! ![]() ![]() ![]() weszłam na wagę, a tam - bez zmian! ![]() ![]() spadly mi za to wymiary! nie wiem ile, bo nie pamiętam ile miałam ostatnio, ale tak ok. -1,5 cm ![]() w biuście 83 pod biustem 69 w talii 64 ( ![]() biodra 88 uda................ 49,5! ![]() tererereree ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-01-08 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ten oto sposób stałaś się moim wrogiem nr 1!wyprzedziłaś koleżaneczkę siostry ![]() Jesteś ok. 3m. wyższa ode mnie i masz mniejsze wymary ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-01-08 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nad jakim paszteciarstwem? :| bo nie pamiętam żeby w Tobie było coś paszteciarskiego ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-01-08 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
ejjj ale Ty jestes niska i drobniutka ;p zalożysz szpilki i to się zgubi
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#608 |
Zadomowienie
|
Matko ale od wczoraj nabazgrałyście
![]() ![]() ![]() Loriette strasznie mi przykro z powodu babci Tż. I nikt Ci nie powie jak powinnaś się zachować bo w takich sytuacjach nikt tego nie wie ale powiem Ci że jak mi zmarła babcia która była dla mnie bardzo ważna to Tż cały czas był przy mnie i to było najlepsze co mógł zrobić więc wystarczy że będziesz to mu teraz może najbardziej pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja to zgubię.......... ojjjjjjjjj zgubię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w biedrze są figlarne podkolanowki? ![]() ![]() tez wczoraj bylam w biedrze. kupilam nussmilka i biedronkowe jedzenie dla kotow, przez co teraz ciagle miaucza, bo nie chca tego jesc ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
Aniabania, ale Ty jesteś świniokkkkkkkk, oooo nieeeee
![]() ![]() ![]() Dzisiaj jeszcze nic nie jadłam, bo jak jestem chora to mi się chce rzygać i mam rewolucje żołądkowe ![]()
![]() |
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Normosan, ale to wczoraj i mnie nie zakręciło
![]() Choooooooociaż.... Mdłości to z choroby, a to drugie to może on? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#614 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmawialiśmy - no jest mu ciężko, brał jakieś tabletki na uspokojenie. Musi dać radę! W końcu ma P na nazwisko!! Ja dzisiaj z nerwów zasłabłam w łazience [deja vu?!] i tyle z tego jest.. Cytat:
![]() Cytat:
Psyhe - gratuluję spadku. Mały, bo mały, ale SPADEK ![]() Bania - rozmiar Twojego uda.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
Loriette, zjedz coś i się uspokój... Nie możesz się stresować i brać na siebie smutki całego świata...
![]() Bożeeeeeeeeeeeeeee, ex nadal pisze i ja mu głupia odpisuję ![]()
![]() |
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zresztą ze mnie to taka Matka Teresa ze Śląska! Nie odpisuj ![]()
![]() |
![]() |
#618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz, ze on się Tobą bawi? Cytat:
![]() ![]() gdzie ja dostane takie rajty ![]()
![]() |
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
Aniabania, zazwyczaj takie rajtki można dostać w niepozornych, małych sklepach z bielizną
![]() Ale konkretnie to nie wiem gdzie ![]() To radzisz nie odpisywać czy coś mu pocisnąć? ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Aniabania, tu są!!! http://www.glovestar.pl/p1954,rajsto...serduszka.html
![]() |
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaa! dzięki! ![]() ![]() ![]() apropo, tez tak macie, ze kupujecie czaderskie rajstopy , i one wytrzymuja na imprezie max 3 godziny, i w efekcie wracacie do domu w podartych rajstopach, wygladając przy tym na styrane jak koń po westernie ![]() ja tak mam ![]()
![]() |
![]() |
#621 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój kot czasami jak mu daje jakieś inne jedzenie niż kit kat to też szantażuje mnie i nie je ale po kilku godzinach wymięka i nawet jakąs podróbkę pałaszuje ![]() Cytat:
![]() Ja po śmierci babci tak się wszystkim zamartwiałam że przez pół roku okropnie, garściami nawet wypadały mi włosy , nic nie pomagało a to zamartwianie się i tak niczego nie zmieniło. ![]() Wiem że dziadek źle mi się napisało. Niby można wiedzieć że koniec jest już blisko ale nigdy nie można być do końca przygotowanym zawsze to jest dla nas szok jeśli zmarła osoba była naszą bliską osobą. Musisz być silna teraz choc wiem że Ci nie jest łatwo ![]() Szkoda odpisywać , dupek to dupek ![]() Ejj a mi się dziś śniło że mój ex powiedział mi że staro wyglądam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wy tu o żarciu dla kotów - mój pies ma cieczkę. Całą noc piszczy, bo w ogrodzie biega napalony kochanek! Teraz jest przypięta w domu, bo inaczej rozniosłaby chałupę!
![]() |
![]() |
#623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o matko co to za sen ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ojj nie zazdroszcze tej cieczki ![]() ale mi przykro, nakrzyczalam na tate bez powodu ![]() no nic. tymczasem wydepilowalam sie wzdluz i wszez, zmylam wszystkie roznokolorowe warswty lakieru na paznokciach u stop i czuje sie lzejsza o 2 klio ![]() teraz musze troche ogarnac chate, bo tz sie wystraszy i sobie pojdzie ;p
![]() |
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
Aniabania, brzydalu!!! Nie można krzyczeć na tatę tym bardziej bez powodu! On jest taki dobry dla Ciebie, a to Ci pójdzie po czekoladę, a to po ciastka! Nieładnie!
![]() |
![]() |
#625 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie nie, mój gwiazdor był bardziej łaskawy, ale jako przyszła gospodyni domowa uwielbiam praktyczne prezenty- wybrałam sobie biustonosz, bo to jest wydatek rzędu 150-200zł, a jak dostanę w prezencie, to znacznie odciąży mój budżet ![]() ![]() ![]() Wiesz, że kuzynki z elitarnego liceum nie widziałam już dawno? ![]() ![]() Ej widziałam aukcję na all z tymi skórzanymi spodniami, sprzedają model Kasi Tusk- cena 80zł ![]() ![]() Pikowana kurtka będzie moja w następną zimę ![]() ![]() Myślę, że babcia Basia już powinna wejść na wyższy level i prowadzić kanał urodowy na youtube. Ale jaki login? ![]() Najlepiej to chyba zaczepić Donka w Trójmieście na spacerze z rodziną, poprosić o foto i tak przy okazji wspomnieć mu o naszym wątku- która mieszka blisko Trójmiasta? Ja mam do Gdańska 200km ![]() Mój tata by powiedział, że skórzane spodnie to dla dziwki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Psyhe, to z chłopem się możesz seksić, ale z nikim nie stworzysz tak idealnego związku jak z nami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I hate you ![]() Cytat:
[QUOTE=aniabaniaa;31483730] aaaaaaaaaaa! dzięki! kurde ale 36 zl, przy mojej tendencji do jednorazowego zakladania rajstop... apropo, tez tak macie, ze kupujecie czaderskie rajstopy , i one wytrzymuja na imprezie max 3 godziny, i w efekcie wracacie do domu w podartych rajstopach, wygladając przy tym na styrane jak koń po westernie /QUOTE] Ja po imprezie to nie, ale jeden z moich palców u stopy ma złą aurę i lubi robić dziury w rajstopach ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() ![]() Przeraza mnei nasza nagla fascynacja kasia tusk i osoba donka ![]() 2. Twoj tz namawiajacy Donalda na przylaczenie sie do watku - MEGAAAAAAA ![]() 3. hm, moze kanal na youtubie, to dla niej za ostre, mogłaby nie ogarnąć, ale osobny watek na wizazu? "dla wszystkich którzy kochają pasztet", "diety nie trzymamy, bo pasztet kochamy, cz.2" ![]() Cytat:
2. moje jedzą tylko whiskasa! jak zobacza w misce kit kata to odchodzą, kręcą du.pą, idą na dół i miauczą pod lodówką ![]() ![]() 3. hahaahahahah! moj palec tez robi takie akcje! podły!
![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
Aniabania, tak powinnaś zrobić!
Mój tatuś też jest najkochańszym człowiekasem na świecie! Lofffciam Cie TaTkU! ![]() ![]() A moje koty jedzą różne dziwne rzeczy ![]() Łapusia je obierki od ziemniaków, a Łepuś lubi marchewkę od ryby po grecku i kłąby od brokułów ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie na tej aukcji niby był wystawiony ten sam model, co nosiła Kasia- w sumie po zdjęciach widać, że tak ![]() ![]() A zaprosisz babcię na wizaż? ![]() ![]() Oooo, też chcę do WC ![]() No TŻ kot robi tak samo- albo jak mama TŻ wymiesza biedronkowe żarcie z Whiskasem, to głupek wyskubuje tylko Whiskasa, a resztę zostawia ![]() Oooo, jakie kochane, też bym im ugotowała kaszy z wątróbką- słodziaki ![]() Myślałam, że tylko mój palec to taki wariat ![]() ![]() Julianek się pierze! ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Ej ja też kocham mojego tatę, nawet jak mnie wkurza i mimo tego, że tyle razy mnie zranił ![]() Psyhe, co za smakosze z Twoich kotów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
Agniesikk, mój duży paluch u lewej nogi jest niepewny skubaniec! Tez mam zawsze stresa czy jest oczko czy nie
![]() Ufam mu tyle co psu sąsiadów ![]()
![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
Ministerstwo Finansów zastanawia się nad opodatkowaniem chipsów, chrupek, tortilli i snacków stawką VAT w wysokości 23 proc. Wszystko, jak argumentuje resort, w celu zmniejszenia zagrożenia zdrowia, które powodują. Produkty te dotychczas były opodatkowane stawką preferencyjną - 8 proc. VAT.
TO KONIEC ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.