Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-08, 13:31   #3691
Jessiczka
Rozeznanie

GG do Jessiczka
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012

niema co...trzeba sie zwijac do kuchni
u mnie wczorajsza salatka grecka i kurczaczki w sezamie i sloneczniku wiec smaczego zycze i milej niedzieli
Stary 2012-01-08, 13:33   #3692
nel_a
Zakorzenienie

a ja mam dziś labę dziś w kuchni króluje mama
tradycyjny obiad. Rosołek już wtrąbiłam
i zaraz moje ukochane buraczki a właściwie papka z buraczków i ziemniaków

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:39   #3693
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Smile Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012

nikt mi nie odpowiedzial wiec wklejam mimo wszystko, nie chce tylko zebyscie pomyslaly o mnie zle.

Moj 8 letni brat Kacperek choruje na czterokończynowe porażenie mózgowe. Nie chodzi, nie mowi, nie potrafi sam siedziec, slabo widzi. Mimo tego jest bardzo pogodnym i usmiechnietym dzieckiem ktore podnosi nas na duchu w chwilach slabosci. Niestety rehabilitacja kacpra jest bardzo kosztowna. Przekaż 1% swojego podatku na jego leczenie i rehabilitację wpisując w zeznaniu podatkowym cel szczegółowy Kacper Gos 3896 Fundacja Dzieciom "Zdążyć z pomocą" nr, KRS 0000037904. To nic nie kosztuje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kacperek.jpg (109,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg misiiu.jpg (61,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg na spacerku.jpg (171,6 KB, 11 załadowań)

Amelcia

Edytowane przez chce_byc_mama
Czas edycji: 2012-01-08 o 13:45
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:40   #3694
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
nikt mi nie odpowiedzial wiec wklejam mimo wszystko, nie chce tylko zebyscie pomyslaly o mnie zle.

Moj 8 letni brat Kacperek choruje na czterokończtnowe porażenie mózgowe. Nie chodzi, nie mowi, nie potrafi sam siedziec, slabo widzi. Mimo tego jest bardzo pogodnym i usmiechnietym dzieckiem ktore podnosi nas na duchu w chwilach radosci. niestety rehabilitacja kacpra jest bardzo kosztowna. Przekaż 1% swojego podatku na jego leczenie i rehabilitację wpisując w zeznaniu podatkowym cel szczegółowy Kacper Gos 3896 Fundacja Dzieciom "Zdążyć z pomocą" nr, KRS 0000037904. To nic nie kosztuje.
Kochana ode mnie 1% masz jak w banku!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:43   #3695
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Kochana ode mnie 1% masz jak w banku!
Dziekuje kochana

pomyslalam ze dzisiaj taki specjalny dzien, Wielka orkiestra, a pozatym widze jak moja mama kazdego dnia wysyla apele o pomoc dla niego wiec pomyslalam ze tez jej troche pomoge

Amelcia
Stary 2012-01-08, 13:50   #3696
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje kochana

pomyslalam ze dzisiaj taki specjalny dzien, Wielka orkiestra, a pozatym widze jak moja mama kazdego dnia wysyla apele o pomoc dla niego wiec pomyslalam ze tez jej troche pomoge
Kochana no jasne! Ja generalnie nie przekazuję tego 1% ale tylko dlatego, że do tej pory nie znałam nikogo w potrzebie a niekoniecznie ufam fundacjom. Ale tutaj to całkiem inna sprawa

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:54   #3697
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
A czemu ma ktoś pomyśleć źle? Jeśli mamy oddawać państwu te pieniądze to wolę je przekazać komuś, kto naprawdę ich potrzebuje. Zresztą co roku przekazuję 1% z podatku. W tym roku już mam cel
Ja już po obiadku - oprócz ziemniaków i brokuł były pałeczki z kurczaka z cebulką, boczkiem i marchewką - pychota! A niedługo kawa i budyń czekoladowy
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:54   #3698
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:

Moj 8 letni brat Kacperek choruje na czterokończynowe porażenie mózgowe. Nie chodzi, nie mowi, nie potrafi sam siedziec, slabo widzi. Mimo tego jest bardzo pogodnym i usmiechnietym dzieckiem ktore podnosi nas na duchu w chwilach slabosci. Niestety rehabilitacja kacpra jest bardzo kosztowna. Przekaż 1% swojego podatku na jego leczenie i rehabilitację wpisując w zeznaniu podatkowym cel szczegółowy Kacper Gos 3896 Fundacja Dzieciom "Zdążyć z pomocą" nr, KRS 0000037904. To nic nie kosztuje.
Niestety nikt ode mnie się nie rozlicza
Ale popytam wśród znajomych

www.NiciutKa.pl

Edytowane przez nitka_88
Czas edycji: 2012-01-08 o 13:58
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:55   #3699
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Dziekuje bardzo baaardzo

Amelcia
Stary 2012-01-08, 14:06   #3700
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Nie wiem czy Cię ten przepis nie rozczaruje Bo ja idę na straszną łatwiznę Kupuję gotową mąkę chlebową w lidlu (ponoć w polskim też można taką kupić, u nas są 4 rodzaje, najlepszy ze słonecznikiem)-dodaję tylko wodę (ile jest na opakowaniu napisane), wyrabiam drewnianą łyżką i czekam aż wyrośnie (tak do godziny, ale po 30 min też będzie dobry), przekładam do foremki (keksówki) wysmarowanej olejem i do piekarnika na 30 minut
Ooo a ja myślałam,że to może jakiś chleb na zakwasie. A jaki ma smak??Taki pszenny?

Cytat:
A ja dla od miany mam dziś chcicę Tylko że tż zmęczony po pracy i jutro znów o 4 wstaje... także chyba przeczekamy jeszcze weekend
A ja tak średnio z tym libido

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
za udane zakupy!z zębem nie pomogę niestety

dziewczyny to ja mojego mężulka chyba powinnam na rękach nosić bo naprawde jest wyrozumiały w "tych sprawach" i bardzo pomocny we wszystkim.Sam ostatnio przyznał że boi się i chyba woli poczekać aż mały będzie znami i potem będziemy szaleńczo nadrabiać zaległości
U mnie też,mąż powiedział że się boi . W sumie my ostatni raz kochaliśmy się chyba na początku grudnia.

Cytat:
wkleiłam wózek w klubie mój nowy nr 1 zerkniecie?
Fajny,ale ja kurde nadal zakochana jestem w maxi cosi

Cytat:
Dziewczyny czy Wy lub Wasi mezowie / partnerzy/ rodzice rozliczacie sie z podatku?
Mąż się rozlicza

Cytat:

Powiem mu o tym,na pewno pomożemy

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 14:14   #3701
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
A czemu ma ktoś pomyśleć źle? Jeśli mamy oddawać państwu te pieniądze to wolę je przekazać komuś, kto naprawdę ich potrzebuje. Zresztą co roku przekazuję 1% z podatku. W tym roku już mam cel
Ja już po obiadku - oprócz ziemniaków i brokuł były pałeczki z kurczaka z cebulką, boczkiem i marchewką - pychota! A niedługo kawa i budyń czekoladowy
dlaczego zle? Bo duzo ludzi mysli ze no rodzice dzieci niepelnosprawnych pieniadze z 1% biora dla siebie ze kupuja sobie rozne rzeczy itd. a to tak nie dziala. Pieniazki trafiaja na konto dziecka ktore jest otwarte w fundcji, wtedy kiedy rodzic je potrzebuje, wysyla do fundacji np faktury za sprzet rehabilitacyjny albo gdy chce jechac do sanatorium bierze od sanatorium rachunek i przekazuje fundacji, wtedy fundacja z konta dziecka oplaca turnus rehabilitacyjny.

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Dziewczyny jestescie kochane macie zlote serduszka

Amelcia
Stary 2012-01-08, 14:25   #3702
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
dlaczego zle? Bo duzo ludzi mysli ze no rodzice dzieci niepelnosprawnych pieniadze z 1% biora dla siebie ze kupuja sobie rozne rzeczy itd. a to tak nie dziala.
Jeśli ktoś tak myśli to dla mnie jest albo głupim człowiekiem albo sam wykorzystuje ludzką naiwność i chęć pomocy potrzebującym. Przecież życie z niepełnosprawną osobą niestety powiązane jest z dodatkowymi wydatkami i wyrzeczeniami. Zajmowałam się dzieckiem z autyzmem, córka znajomej ma rozszczep kręgosłupa a także trochę bywałam w środowisku sób niepełnosprawnych i wiem jak wspaniali są to ludzie ale także ile pracy i cierpienia przysparza im i ich rodzinom ta niepełnosprawność. Więc jeśli tylko możemy to powinniśmy pomagać
Stary 2012-01-08, 14:29   #3703
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś tak myśli to dla mnie jest albo głupim człowiekiem albo sam wykorzystuje ludzką naiwność i chęć pomocy potrzebującym. Przecież życie z niepełnosprawną osobą niestety powiązane jest z dodatkowymi wydatkami i wyrzeczeniami. Zajmowałam się dzieckiem z autyzmem, córka znajomej ma rozszczep kręgosłupa a także trochę bywałam w środowisku sób niepełnosprawnych i wiem jak wspaniali są to ludzie ale także ile pracy i cierpienia przysparza im i ich rodzinom ta niepełnosprawność. Więc jeśli tylko możemy to powinniśmy pomagać
bardzo ciesza mnie te slowa ktore tutaj przelewacie
nie chcialam zeby moj apel brzmial jak jakies zebranie czy cos.
kacperek bedzie wdzieczny za kazdy grosik ktory dostanie,

Dziekuje tym ktorzy moga pomoc i rowniez tym ktorzy nie maja takiej mozliwosci za przeczytanie apelu i wyrozumialosc

Amelcia
Stary 2012-01-08, 15:03   #3704
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Ooo a ja myślałam,że to może jakiś chleb na zakwasie. A jaki ma smak??Taki pszenny?
No jakbym miała zakwas to też bym upiekła Może kiedyś od babci z Polski sobie przywiozę
Akurat ten który najczęściej robię ze słonecznikiem to jakiś ciemny chleb.
Nie wiem niestety jakie smaki mają w polskim lidlu, ale możliwe że jest tam jakiś jasny.

Byłam dziś z koleżanką na takiej wyprzedaży garażowej. Zwykle można tam kupić baaaaardzo tanio m.in. używane ubranka Ale dziś mało co było... Jak już poznamy płeć to wtedy będę szaleć
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 15:26   #3705
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
No jakbym miała zakwas to też bym upiekła Może kiedyś od babci z Polski sobie przywiozę
Nie wiem niestety jakie smaki mają w polskim lidlu, ale możliwe że jest tam jakiś jasny.

Byłam dziś z koleżanką na takiej wyprzedaży garażowej. Zwykle można tam kupić baaaaardzo tanio m.in. używane ubranka Ale dziś mało co było... Jak już poznamy płeć to wtedy będę szaleć
ja tez juz bym najchetniej zaczela kupowac ale jeszcze sie trosze boje takze poczekam

Amelcia
Stary 2012-01-08, 15:26   #3706
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Ja tłumaczę to tak, że to TYLKO samiec i nie mogę od niego za wiele wymagać. Więc zamiast się denerwować, należy okazać mu współczucie i wyrozumiałość. W nerwowych sytuacjach, pomaga mi takie myślenie Uśmiecham się wtedy sama do siebie i złość powoli przechodzi
Bardzo podoba mi się to podejście!

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
To moze tez dam tżtowi do poczytania! Bo wielu rzeczy nie rozumie. Ale dobre czasem ma podejście, nie spina się tak jak ja, bo nie zna zagrożeń A na brzuch mówi "domek" ;-)
Uroczę określenie, urzekło mnie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
A mnie jeszcze ani razu nie mdliło, dziwne to. Nie mówiąc o wymiotach. Czyli może już mnie to ominie, a może wystąpi później.
Dziewczyny nie wiecie, w którym momencie lekarz jest w stanie najdokładniej określić wiek ciąży? Ja nie pamiętam daty ostatniej miesiaczki, oczywiście mam wyliczony wiek ciazy z badania beta i z usg, które miałam w 7 tyg , ale to wszystko dość orientacyjne jest.
Heh, ja dziś od koleżanki, która za 3 tygodnie ma rodzić usłyszałam, że jakby patrzeć na nóżki, to ma inny termin, a na główkę inny, a na jakieś inne badania, to inny... ale nie wiem, czy lekarz nie jest jakiś trefny?

Cytat:
u mnie jak juz wspominalam nikt nic nie wiedzial ze jestem w ciazy a jak powiedzialam to od razu wszyscy ze to ze tamto ze przytylam itd. ha ha a ja schudlam :P
Nie ma to jak siła sugestii!

Cytat:
Cześć dziewczyny Jak dobrze mieć wreszcie wolne! Cały mój tydzień wyglądał tak, że wstawałam o 5 rano, szłam do pracy na 8h, wracałam i od razu kładłam się spać tak do 17/18tej. Wstawałam żeby coś ogarnąć w domku i siebie, a o 22iej znów do łóżeczka i tak w kółko. Podczytywałam Was na bieżąco, ale czasem nie starczało mi sił żeby "wbić" się w rozmowę. Dopiero wczoraj mogłam się co nieco udzielić Powiedzcie, czy Wy też czułyście takie ciągłe zmęczenie i senność? Po jakim czasie minęły? U mnie trwa to już 3 tygodnie i zabarwione jest nudnościami. Jestem w 10 tygodniu według om. Miłego dnia!
Ja cały czas czuję się padnięta, a dziś kończę 13 tydzień.

Cytat:
Myślicie że mogłabym czasami wypić słabą kawę w krytycznym momencie? Przed ciążą niemal wcale jej nie piłam, dawałam radę bez, pomimo niskiego ciśnienia.
Myślę, że tak. Mi się zdarza raz na tydzień, pół na pół z mlekiem.

Cytat:
No to super! Wyślę tż do sklepu po mleczko i spróbuję postawić się na nogi

http://zyciegwiazd.onet.pl/308866,0,...ws_detail.html
Też tak będę wyglądać
Oj, ja na pewno nie.

Cytat:
Dziewczyny czy Wy lub Wasi mezowie / partnerzy/ rodzice rozliczacie sie z podatku?
Tak I już sobie zapisałam dane od Ciebie - namówię całą rodzinę, żeby też oddali na niego swój procent.

Cytat:
Napisane przez Jessiczka Pokaż wiadomość
niema co...trzeba sie zwijac do kuchni
u mnie wczorajsza salatka grecka i kurczaczki w sezamie i sloneczniku wiec smaczego zycze i milej niedzieli

A nam się dziś udało i jedliśmy u babci. Pod wieczór idziemy do mojej kuzynki na mecz kosza
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 15:33   #3707
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:

Zakwas możesz zrobić sama Jest to bardzo proste. Wystarczy, że masz mąkę żytnią razową typ 2000 i wodę - na ogół kupuję w Auchan. Można również dostać w sklepach ekologicznych.
W zasadzie aby zrobić zakwas wystarczy wymieszać w równych proporcjach mąkę i wodę. Czynność powtarzać przez kilka dni. Po 5 dniach zakwas jest gotowy do użycia. Należy pamiętać, że im zakwas starszy tym lepszy. Podaję stronkę na której wyczytałam wszystko odnośnie zakwasu i pieczenia chleba. A tak nawiasem mówiąc zakwasem zajmuję się ja, natomiast pieczeniem chleba mój mąż
http://www.moja-piekarnia.pl/2008/07...kwas-na-chleb/
Na youtubie można znaleźć wiele filmików, gdzie pokazują krok po kroku jak zrobić zakwas
Jeśli uda Ci się kupić taką mąkę to polecam zrobić zakwas, a potem chleb - nie jest to trudne

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
To moze tez dam tżtowi do poczytania! Bo wielu rzeczy nie rozumie. Ale dobre czasem ma podejście, nie spina się tak jak ja, bo nie zna zagrożeń A na brzuch mówi "domek" ;-)
Ładnie Mój mąż wymyślił sobie... termosik
Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 15:34   #3708
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Blueberry88 dziekuje z calego serca

Amelcia
Stary 2012-01-08, 15:41   #3709
hanjah
Zakorzenienie

Z zakupami dla Maluszka to tak jak mówię-będę szaleć jak poznamy płeć Mam sporo ubranek po Dorotce, ale głównie różowe, więc jeśli to naprawdę chłopak to wtedy czekają nas większe zakupy

A ja coś dzisiaj fatalnie się czuję... boli mnie głowa i jakoś tak mi niedobrze Mam nadzieję, że to chwilowe i ta niemoc mnie dziś opuści

We wtorek mam randkę z tż Dorotka zostaje z siostrą męża, a my idziemy do kina Ostatni raz w kinie byliśmy dwa lata temu, jeszcze jak w ciąży byłam

Edytowane przez hanjah
Czas edycji: 2012-01-08 o 15:43
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 15:59   #3710
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
:

We wtorek mam randkę z tż Dorotka zostaje z siostrą męża, a my idziemy do kina Ostatni raz w kinie byliśmy dwa lata temu, jeszcze jak w ciąży byłam
Ale faaajnie My też dawno nigdzie nie wychodziliśmy, nie licząc spotkań z rodziną i znajomymi. Zresztą, w ogóle nie przechodziliśmy etapu randkowania, bo niemal zaraz po poznaniu zaczęliśmy razem mieszkać i gdzieś Nam to uciekło...

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 16:13   #3711
Soleilka
Zakorzenienie

Hej Ja już po szkole Jestem bardzo zmęczona i dzisiaj dziwnie pobolewał mnie brzuch na dole...

Kolosa mam już z głowy, następne 2 za tydzień. Niestety na tych przedmiotach nigdy nie byłam i nie mam pojęcia z czego będą

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 16:21   #3712
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzcie, czy Wy też czułyście takie ciągłe zmęczenie i senność? Po jakim czasie minęły? U mnie trwa to już 3 tygodnie i zabarwione jest nudnościami. Jestem w 10 tygodniu według om. Miłego dnia!
Ja wcale nie czułam się senna w dzień ani specjalnie zmęczona. No chyba, że mam intensywny dzień, to tak. Na początku potrzafiłam zasnąć o 19-20, ale teraz już tak nie mam.

Cytat:
Myślicie że mogłabym czasami wypić słabą kawę w krytycznym momencie? Przed ciążą niemal wcale jej nie piłam, dawałam radę bez, pomimo niskiego ciśnienia.
Pewnie, że tak

Cytat:
Ja się rozliczam. Rozliczam też kilka osób z rodziny. Także jak tylko program do rozliczania nie narzuci mi sam, komu przekazać 1%, to na pewno przekażę Twjemu braciszkowi

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
A ja coś dzisiaj fatalnie się czuję... boli mnie głowa i jakoś tak mi niedobrze Mam nadzieję, że to chwilowe i ta niemoc mnie dziś opuści
Łączę się w bólu. Mnie też dziś głowa boli To chyba brak kawy jednak.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 16:25   #3713
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dokładnie potem są jeszcze kolejne części - bobas - instrukcja obsługi i szkrab - instrukcja obsługi.

I nie jest bardzo drogi, mi się udało na all za 20zł kupić

Owocnej nauki
No właśnie z wysyłką wychodzi 25 zł Już nakręciłam TŻ i powiedział, że też by chętnie przeczytał, więc muszę kupić
Cytat:
Powiedzcie, czy Wy też czułyście takie ciągłe zmęczenie i senność? Po jakim czasie minęły? U mnie trwa to już 3 tygodnie i zabarwione jest nudnościami. Jestem w 10 tygodniu według om. Miłego dnia!
Ja tak mam dalej Ale jak usnę popołudniu, to nie mogę spać w nocy, więc staram się wytrzymywać
Cytat:
Soleilka Wszystkiego Co Najlepsze w Dniu Urodzin
Spełnienia Marzeń Dużo Zdrówka Spokojnej Ciąży,Bezbolesnego Porodu i Zdrowego Bobaska Życzę
Dziękuję
To takie troszkę na zaś, bo mam je jutro, ale zrobiło mi się bardzo miło

Bloguję
Stary 2012-01-08, 16:54   #3714
nicki86
Zadomowienie

Karmelek ja też jestem nianią ale chłopca 18 miesięcznego, na szczęście się już nauczył że na łapki to go wezmę tylko w kryzysowych sytuacjach i to na chwilkę

Soleilka to ja też życzę Ci wszytkiego najlepszego dla Ciebie i maleństwa, bo pewnie jutro nie będe miała jak wejść na wizaż

nitka_88
, ja też nie randkowałam z mężem, bo praktycznie od razu zamieszkał ze mną. Jest z drugiego końca polski i jakoś tak silą rzeczy wyszło jak się przeprowadził.

hanjah
,fajnie że bedziecie mieli trochę czasu tylo dla siebie

Mandragorrka
, ale taki świeży chlebuś z piekarnika musi pachnieć mniam

chce_byc_mama
,oddamy 1% dla Kacperka

Ja dzisiaj wstałam tak późno że stwerdziłam że nie warto robić śniadania i zabrałam się od razu za szybki obiad... nie wiem czy Wy też tak macie, ale rano przeważnie jest mi nie dobrze, ssie mnie z głodu ale apetytu nie mam... obiad więc wcisnęłam, a apetyt wrócił dopiero jak wyciągnęłam truskawki z zamrażalnika i zrobiłam sobie koktajl z jogurtem mniam!!
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 16:58   #3715
prince_polo
Zakorzenienie

dziewczyny dalam zdj

wzielam paracetamol i pierwszy raz na mnie zadziałął chyba stan zapalny juz minął niewiem na ile bedzie działał ale narazie czuje sie dobrze

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:04   #3716
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Ja się rozliczam. Rozliczam też kilka osób z rodziny. Także jak tylko program do rozliczania nie narzuci mi sam, komu przekazać 1%, to na pewno przekażę Twjemu braciszkowi
Jeśli nawet program narzuci to spokojnie można to zmienić Jakbyś miała jakiś problem z tym przy rozliczeniu to się odezwij - postaram się pomóc
Stary 2012-01-08, 17:05   #3717
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość

Soleilka to ja też życzę Ci wszytkiego najlepszego dla Ciebie i maleństwa, bo pewnie jutro nie będe miała jak wejść na wizaż

Ja dzisiaj wstałam tak późno że stwerdziłam że nie warto robić śniadania i zabrałam się od razu za szybki obiad... nie wiem czy Wy też tak macie, ale rano przeważnie jest mi nie dobrze, ssie mnie z głodu ale apetytu nie mam... obiad więc wcisnęłam, a apetyt wrócił dopiero jak wyciągnęłam truskawki z zamrażalnika i zrobiłam sobie koktajl z jogurtem mniam!!

Dziękuję

Ja ostatnio śniadania zjadam wręcz na siłę, żeby nie czuć tego ssania w brzuchu. Na szczęście mdli mnie coraz rzadziej i ani razu nie wymiotowałam ptfu ptfu

Widziałam wczoraj mrożone maliny i zachciało mi się takich świeżych prosto z krzaczka

Bloguję
Stary 2012-01-08, 17:06   #3718
muminek82
Wtajemniczenie

chce być mamą maż się rozlicza i oczywiście przekażemy!dam też znać komu tylko się da żeby przekazali Kacperkowi 1%!
nitka88 ja czuje zmęczenie i senność bez przerwy!
prince super że lepiej się czujesz!
nicki ale mi zrobiłaś smaka na koktajl
Soleilka nie ma za co to jutro czekamy na jakiś torcik urodzinowy
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:09   #3719
karmeelek
Zadomowienie

nicki ogólnie to nie jestem nianią lecz koleżanka chodzi do szkoły zaocznie i niestety ma zajęcia od 8 do 20 w każdy weekend więc pomagamy jej jak możemy bo niestety jej mąż jest na drugim końcu kraju.

nitka ja już też nie pamiętam co to randki... mój mnie uwiódł różnego rodzaju wypadami i innymi niespodziankami a teraz niestety brak na to czasu ale może jak już pójdę na zwolnienie i po przeprowadzce, która jeszcze w tym miesiącu będzie więcej okazji by gdzieś się wybrać.
Stary 2012-01-08, 17:09   #3720
nicki86
Zadomowienie

Takie świeże owoce prosto z krzaczków mniam ... raz nawet mi się śniło że zrywałam śliwki i agrest... a kilka dni temu we śnie robiłam sałatkę owocową z kiwi taka prawda że teraz mogłabym na samych owocach jechać
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości