|
|
#2281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy III
Dziewczyny, są może chętne na:
| Bio-essence Bio Platinum BB Cream SPF25/PA++ 30g wolne 3 ml Isa Knox Platinum Velvet BB Cream wolne 6 ml Lioele Beyond Solution 50ml wolne 2 ml NATURE REPUBLIC Vanilla Sky Foundation SPF25 PA++ #21 35ml wolne 5 ml N.P Solution Magic BB Cream Caviar #21 Bright Beige 50ml wolne 3 ml Hera HD Foundation SPF 15 #21 Natural Beige 100x1 ml wolne 9 ml To tak malutko zostało, by cale rozebrać, a wyglądają na bardzo fajne bebeszki.
|
|
|
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
hej !!!
mam pytanie kupowałyście coś kiedyś ze strony asian cosmetics.pl????? |
|
|
|
#2283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wystraszyłaś mnie, myślałam, ze jakiś wir mi wyskoczył. xD Nie pamiętam o co chodziło dokładnie, ale któraś bloggerka odradzała chyba tam zakupy. Edytowane przez Vila1987 Czas edycji: 2012-01-08 o 16:15 |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
Tak, ja składałam dwa zamówienia na sporo próbek. Wszystko ok. Mogę polecić.
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
zaczęłam ostatnio czytać o kremach BB i tak mnie trochę wciągnęło Mam nadzieję, że mnie nie ubijecie, jeśli będę miała kilka pytań (przebiłam się przez część wszystkich wątków, ale przeczytać wszystkiego nie byłam w stanie...):1. czy brać udział w rozbiórkach mogą też nowi? 2. rozumiem, że tu https://docs.google.com/spreadsheet/...FE&hl=pl#gid=0 można znaleźć aktualną rozbiórkę, ilość wolnych ml (a jak czegoś nie ma to nie ma i już?) 3. skąd mogę się dowiedzieć, ile mam zapłacić? (nie wszędzie są podane ceny za ml) dopiero, kiedy osoba zamawiająca robi podsumowanie? i wtedy podaje też namiary, konto itd? 4. czy zdarza Wam się zamawiać jeszcze takie rzeczy jak Skin 78 Triple functions i Misha M Perfect Cover SPF 42, czy wszyscy już tego spróbowali, nikt nie ma ochoty i mogę jedynie wyrazić życzenie w wątku i czekać, czy ktoś będzie też chciał? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź i brak krzyków "wszystko jest w III częściach, przeczytaj sobie!!!"pozdrawiam |
|
|
|
#2288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Zgadza się. Jak czegoś tam nie ma,to można proponować - może akurat będzię więcej chętnych i się rozbierze ![]() 3. W podpisie zygmus są też linki do arkuszy,gdzie po wpisaniu przez dziewczyny pojawia się kwota do zapłaty,jest też osobna zakładka z danymi do przelewu. 4. Jeśli tylko są chętne,to rozbierzemy wszystko!
|
|
#2289 |
|
Raczkowanie
|
Justynalenka, dzięki za odpowiedź
![]() pogmeram w takim razie, może coś mi podpasuje z tego arkusza, a jak nie, to czekam cierpliwie, może komuś się zachce tych moich BB (na razie mi wyszło, że te bym chciała wypróbować) |
|
|
|
#2290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bio-essence Bio Platinum BB Cream SPF25/PA++ 30g 3 ml |
|
|
|
|
#2291 |
|
Rozeznanie
|
Czas na porządki, z list pora usunąć:
Nature Republic The Secret of Snow BB Cream 45g SPF30 oraz LACVERT Yuna Queen's BB Cream 60ml Kracie Japan MOISTAGE Perfect Essence Cream BB SPF16 40g i AREZIA Korean Blemish Balm BB Cream 50ml #02 dostają kolejny tydzień. Sprzeciwy?
|
#2292 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przesyłki właśnie ogarniam, miałam kilka dość zakręconych dni przez co przesyłek leciało mniej. W tym tygodniu poleci też coś do Ciebie.
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
Oficjalnie
więc zgłaszam akces do: 1. Lioele Beyond The Solution 2. Skin 79 Triple Functions 3. Misha M Perfect Cover (kolor 13) 4. SkinFood Aloe Sun, jeśli trzeba będzie chętnych do kolejnych/nowych opakowań.
|
|
|
|
#2294 |
|
BAN stały
|
Zygmus, jeśli to nie będzie dla Ciebie problemem, to wyślij mi malusią paczucię (może być kopertkowa, jeśli nie chcesz marnować pudełek) z tym Apple, Berry Berry i Face Shopami (#1 i #2?) A Magic też już jest? Bo jak będzie na dniach, to się wstrzymajmy
![]() A jak będą jakieś przeciwwskazania, to nie wysyłaj, przez najbliższy miesiąc pewnie i tak nie ogarnę innej rzeczywistości niż chemicznej
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nienie, to poczekam, mam nadzieje, ze przy okazji uda sie cos jeszcze wyslac |
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmusiu - a u mnie jeszcze bardzo dużo brakuje z 13 i 14?
chyba musisz doliczyć trochę do kosztów przesyłki, bo doszedł jeszcze słoik ślimaka...
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Zygmus a ile płacimy standardowo za przesyłkę??
Wpłaciłabym od razu i jakby przyszły te moje kremiki to byś mi wysłała ?
|
|
|
|
#2298 |
|
Rozeznanie
|
Od jakiegoś czasu intensywnie zagłębiam się w bb-kremową lekturę i chciałabym dołączyć do zamówienia
Na razie poprosiłabym o:The Face Shop Face It Power Perfection BB Cream 40g odcień #2 - 3 ml The Face Shop Face It Magic Cover BB Cream 45ml odcień #2 - 3 ml DHC Deep Cleansing Oil - 10 ml Mam nadzieję, że niebawem rozbierze się jeszcze Lioele Triple (chętna na 3ml) albo zielony Dollish Veil Vita (5ml) ![]() ps. annje dzięki za przypomnienie, tak się zagłębiałam, że podstawowej informacji nie doczytałam ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=845206&page=2 Edytowane przez sheshe1 Czas edycji: 2012-01-08 o 18:46 |
|
|
|
#2299 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
6,36zł jeżeli leci w pudełku, jeżeli to są 2-3 słoiczki, to wtedy w kopercie 4,75 - 5,80zł
|
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
No dobra już chyba 3 czy 4 osoba nieśmiało pyta o zielonego Lioele, więc pora go dopisać. Musicie być bardziej stanowcze, od razu rzucić: zgłaszam do rozbiórki blablablabla, a nie takie podchody, bo nie wiem czy Wam zależy czy może kiedyś przy okazji jak się pojawi :P
W najgorszym wypadku sobie powisi bez braku chętnych
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Jak rozbieramy to rozbieramy
![]() poproszę w takim razie HERA HD Foundation Moist SPF15/PA+ #23 - 3-5 szt. oraz HERA Aquabolic Waterfall Cream - 5szt.
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2012-01-08 o 18:18 |
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2304 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Justyna.Vee
|
Zygmuś a dla mnie coś by poszło czy jeszcze nic nie ma z mojego? Nie wiem co jest z tego co zamówiłam... bo ja czekam na te uguisu najbardziej
|
|
#2306 |
|
Zadomowienie
|
Kochane z pielęgnacji do 10 ml/sztuk/gram zostało do rozebrania:
HERA Sun Cream, Sun Mate Daily SPF35 - wolne 4 sztuki HERA Wrinkle Retinol LX mini (100 x 0.5ml) - wolne 7 sztuk | The History Of Whoo Qi&Jin Eye Cream (100 x 1ml) - wolne 10 sztuk SKINFOOD Avocado Rich Cream 50g - wolne 10 g Zgłaszajcie się, jeśli macie na coś ochotę, to w końcu coś się rozbierze.
|
|
|
|
#2307 |
|
Rozeznanie
|
zygmus czy lutka32 wciąż ma być zapisana na Hery? (derma i LX po 5 szt) Bo one raczej prędko się nie pojawią, a chyba dobrych stosunków z Tą wizażanką nie mamy, więc trzeba podjąć decyzję
|
#2308 |
|
Raczkowanie
|
Już się doczekac nie mogę Zygmus - przelałam juz całą brakującą sumę. Kiedy robiłam przelew, w arkuszu widniała kwota 87zł, dlatego tyle przelałam. Nie sprawdziłam, czy tam jest wszystko. Potem Ty cos jeszcze dopisałaś i wyszła niedopłata, ale już uregulowałam wszystko (nawet z górką małą - 15zł), mam nadzieję, że dotarło
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A będziemy wkrótce rozbierać Etude House Total Age Repair Wrinkle Reducer Sleep Gold Mask lub HANNULE Gogyul Jinaek Sleeping Pack? Oh, bo bardzo przypadły mi do gustu.
Zaślubiny: 31.07.2021 r. Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977 Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2012-01-08 o 18:49 |
|
|
|
|
#2310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapłaciła, więc tak.
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.