Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-29, 19:10   #4381
owieczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

No wiecie, zew natury jak wilkołaka do pełni księżyca ją ciągnie W ogóle cały ten seks jest tak napompowany i przereklamowany że coraz młodsze dziewczyny lgną do tego jak ćmy do świecy. Taki negliż społeczny ma swoje dobre strony (np. takie że możemy o tym gadać), ale chyba było fajniej jak była taka otoczka tajemniczości.
Stary 2011-12-29, 22:42   #4382
MissParadise
Przyczajenie

Dot.: Pierwszy raz ile miałyście lat ?

2 miesiące od 17nastki, żałuję, mogłam poczekać i zupełnie z kimś innym. ale to nic to tylko seks.
MissParadise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 23:11   #4383
Barbie18
Raczkowanie

17po 3 tygodniach bycia ze sobą
Barbie18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 23:42   #4384
Niuuusiaaa
Przyczajenie

21 lat ale bardzo szybko doszło do tego ale nie żałuje i dalej jesteśmy razem
Niuuusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 17:14   #4385
Edward_C
Raczkowanie

W całym świecie ożywionym tylko Kobiety posiadają coś co się nazywa hymenem (błoną dziewiczą), z punktu widzenia ewolucji jest to element całkowicie zbędny który Natura w ciągu tysięcy lat ewolucji gatunku człowieka powinna wyeliminować ponieważ niczemu nie służy, a jednak nie wyeliminowała, dlaczego ? Czy jest coś, czy jest powód dlaczego hymen został zachowany w ciele Kobiety, pewnie jest. Wcześniej w komentarzach przeczytałem informację o kodowaniu ciała kobiety i myślę, że to może być prawdą, wtedy błona dziewicza staje się informacją - dokumentem, że będziesz wychowywał własne potomstwo, że przeniesiesz w przyszłość tylko własny materiał genetyczny, że żadna (żaden) kukułka nie podrzuci ci jajka.
Teoria Kodowania Genetycznego - Czy spotkaliście się z informacjami o kodowaniu genetycznym kobiety w trakcie defloracji ? Teoria zakłada, że przerwanie błony dziewiczej powoduje powstanie rany - dostęp do systemu, sperma w której znajdują się plemniki przenika do organizmu, zasadniczym zadaniem plemników jest przeniesienie materiału genetycznego nie tylko przez zapłodnienie jajeczka ale również przez kodowanie genetyczne kobiety. Nawet jeżeli nie nastąpi zapłodnienie to organizm kobiety jest kodowany przez partnerów których miała, pierwszy ma najwiekszą szansę na zakodowanie ponieważ rana jest "gwarantowana". Kodowanie polega na tym, że od tego momentu każde następne jajeczko zawiera już część materiału genetycznego Tego Pierwszego, a ewentualny "mąż" już zawsze będzie wychowywał nie tylko "swoje" dzieci ponieważ część materiału genetycznego będzie zawsze pochodziła od tego Pierwszego. Co Wy na to ?
Edward_C jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:39   #4386
Olga007
Przyczajenie

Talking Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Niedawno skończyłam 17 lat i wszystko jeszcze przede mną! Nawet chłopaka nigdy nie miałam... Mimo to mam nadzieję na odmianę, bo już bym chciała to mieć za sobą...! Oczywiście z jakimś porządnym facetem, którego pokocham!
Olga007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 22:24   #4387
ama4
High Quality Since 2007

Cytat:
Napisane przez Olga007 Pokaż wiadomość
Mimo to mam nadzieję na odmianę, bo już bym chciała to mieć za sobą...!
Bo co, inaczej ręka Ci odpadnie i uschnie?

Dziewczyno, nie ma się do czego spieszyć...
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-02, 16:53   #4388
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Edward_C Pokaż wiadomość
W całym świecie ożywionym tylko Kobiety posiadają coś co się nazywa hymenem (błoną dziewiczą), z punktu widzenia ewolucji jest to element całkowicie zbędny który Natura w ciągu tysięcy lat ewolucji gatunku człowieka powinna wyeliminować ponieważ niczemu nie służy, a jednak nie wyeliminowała, dlaczego ? Czy jest coś, czy jest powód dlaczego hymen został zachowany w ciele Kobiety, pewnie jest. Wcześniej w komentarzach przeczytałem informację o kodowaniu ciała kobiety i myślę, że to może być prawdą, wtedy błona dziewicza staje się informacją - dokumentem, że będziesz wychowywał własne potomstwo, że przeniesiesz w przyszłość tylko własny materiał genetyczny, że żadna (żaden) kukułka nie podrzuci ci jajka.
Teoria Kodowania Genetycznego - Czy spotkaliście się z informacjami o kodowaniu genetycznym kobiety w trakcie defloracji ? Teoria zakłada, że przerwanie błony dziewiczej powoduje powstanie rany - dostęp do systemu, sperma w której znajdują się plemniki przenika do organizmu, zasadniczym zadaniem plemników jest przeniesienie materiału genetycznego nie tylko przez zapłodnienie jajeczka ale również przez kodowanie genetyczne kobiety. Nawet jeżeli nie nastąpi zapłodnienie to organizm kobiety jest kodowany przez partnerów których miała, pierwszy ma najwiekszą szansę na zakodowanie ponieważ rana jest "gwarantowana". Kodowanie polega na tym, że od tego momentu każde następne jajeczko zawiera już część materiału genetycznego Tego Pierwszego, a ewentualny "mąż" już zawsze będzie wychowywał nie tylko "swoje" dzieci ponieważ część materiału genetycznego będzie zawsze pochodziła od tego Pierwszego. Co Wy na to ?
U nas w firmie zatrudniamy koderów. Aż zajrzę do ich umów o pracę, bo może dochodzi u nas do poważnego naruszenia prawa pracy, że już o naruszaniu błon przez koderów nie wspomnę.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 20:22   #4389
LilAli
Raczkowanie

Pierwszy raz ;] 18 lat po 1,5 roku bycia z chłopakiem . Byłym.
Obecny TŻ po 8 miesiącach ale bardziej z powodu tego, iż mieliśmy ostre zawirowania w znajomości i początki były baaaardzo burzliwe
Stary 2012-01-08, 21:35   #4390
leleczka
Wtajemniczenie

ja mam prawie 18 lat, wspaniałego chłopaka z którym jestem półtora roku i właśnie niedawno probowaliśmy przeżyć ten 'pierwszy raz' nie wszystko poszło po naszej myśli.. niestety bolało i musieliśmy przerwać, ból był za mocny. Jednak teraz mam nadzieje, że nam się uda Miałyście taki problem z bólem? Pozdrawiam
Stary 2012-01-09, 09:52   #4391
Cecilia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez leleczka Pokaż wiadomość
ja mam prawie 18 lat, wspaniałego chłopaka z którym jestem półtora roku i właśnie niedawno probowaliśmy przeżyć ten 'pierwszy raz' nie wszystko poszło po naszej myśli.. niestety bolało i musieliśmy przerwać, ból był za mocny. Jednak teraz mam nadzieje, że nam się uda Miałyście taki problem z bólem? Pozdrawiam
Nie tylko ty masz taki problem z bólem. Próbowałam z moim chłopakiem kilka razy, aż w końcu się udało Spinałam się, spinałam, aż w końcu przyszedł taki czas, że byłam tak zdeterminowana, by to zrobić, że nie zważałam już na ból. Ale bolało! Mimo wszystko, nie żałuję, nie było to też nic na siłę.
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-09, 10:06   #4392
madzia6217
Raczkowanie

17 lat, po roku bycia razem. A właśnie stuknęły nam 3 lata
madzia6217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 14:36   #4393
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Wiele dziewczyn ma taki problem.
Zaciśnij zęby, zadbajcie o nawilżenie(długa gra wstępna, a dodatkowo może jakiś żel), zero stresu, spokój i heja.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 18:19   #4394
alli78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
wyszukiwarka.
Ja miałam 17 lat i to była moja wielka miłość. Niestety los chciał innaczej i wyjechałam...Następnie był inny partner i inne doświadczenia a po kilku ładnych latach ponownie zeszłam się z tym mężczyzną co mnie pierwszy raz doświadczył i.... został moim mężem
alli78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 23:22   #4395
narzeczona_tudora
Raczkowanie

21, już z nim nie jestem, a myślałam, że to ten jedyny. Ale nie żałuję. Chyba...

"Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni"

"Należy kochać rzeczywistość, a nie urojenia"

"Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, a czego nie ma"

narzeczona_tudora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-09, 23:52   #4396
bober111
Rozeznanie

Jak miałem siedemnaście lat to nawet nie myślałem o tym. Chyba byłem jakiś opóźniony w dojrzewaniu.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 02:14   #4397
patrysiowa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pieknykoniec Pokaż wiadomość
półtorej miesiąca przed 15urodzinami (3 lata temu)... Zostawił mnie miesiąc później. Mimo tego, że był dupkiem, a skutki rozstania były okrutne i w sumie niedawno doszłam całkowicie do siebie, nie żałuję - taką przyjęłam postawę wobec życia!
ja za to 3 miesiące po 15 urodzinach, tez mnie zostawil i dochodze do siebie...
Stary 2012-01-11, 01:14   #4398
Inusiaa88
Raczkowanie

20 Jesteśmy razem do dziś a za 5 msc.bierzemy ślub Czasami warto trochę poczekać

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 11:19   #4399
leleczka
Wtajemniczenie

a ciąży się nie bałyście? wiecie co mimo, że mamy prezerwatywy oraz raczej będzie to stosunek przerywany to boję się jakoś..
Stary 2012-01-11, 11:35   #4400
viva91
na przekór do celu

stosunek przerywany daje 0% skuteczności, więc jego możecie sobie odpuścić.
skoro się boisz nie prościej zainwestować w pewniejsze metody antykoncepcji?
Stary 2012-01-11, 20:55   #4401
majajaj
Raczkowanie

18
majajaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:30   #4402
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
a ciąży się nie bałyście? wiecie co mimo, że mamy prezerwatywy oraz raczej będzie to stosunek przerywany to boję się jakoś..
Tego bałam się najmniej

Stary 2012-01-13, 06:29   #4403
piotrus1
Przyczajenie

Smile Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Ten pierwszy raz jest w trakcie przygotowań.
Ja (28) mam już za Sobą, lecz moja partnerka-narzeczona (dziewica27) przed Sobą/Nami.
Planujemy w najbliższym czasie - powiedziała że weźmie mnie z zaskoczenia kupiła podobno jakąś bieliznę której nie widziałem, więc co jak co - fajny dodatek.
Zaczęła od nowego roku brać tabletki, kupimy też gumki ale na później, bo pierwszy raz planujemy bez prezerwatywy, pod ręką żel intymny.
Boję się jednego - że będzie problem z wejściem - bo wydaje mi się że jest cholernie ciasna.
Pozycja chyba klasyczna z poduszką pod pupą i rozchylone nogi - choć z tym może być różnie w praktyce
piotrus1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 13:19   #4404
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
stosunek przerywany daje 0% skuteczności, więc jego możecie sobie odpuścić.
skoro się boisz nie prościej zainwestować w pewniejsze metody antykoncepcji?
Nieprawda, jakąs tam skuteczność ma Wg wikipedii wskaźnik Pearla - 19, a przy prawidlowym użyciu 4. Nam na studiach podawano wskaźnik 10 - 25, a patrząc po znajomych stosujących tę "metodę", to wcale tak łatwo nie jest na niej wpaść

Prezerwatywy należą raczej do w miarę pewnych metod antykoncepcji, a nie każdy chce i może brać pigułki
Stary 2012-01-14, 15:12   #4405
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Nieprawda, jakąs tam skuteczność ma Wg wikipedii wskaźnik Pearla - 19, a przy prawidlowym użyciu 4. Nam na studiach podawano wskaźnik 10 - 25, a patrząc po znajomych stosujących tę "metodę", to wcale tak łatwo nie jest na niej wpaść
to teraz ty będziesz odpisywać na posty w tym wątku o treści: "ratunku, jestem w ciąży, stosowałam stosunek przerywany bo pisałyście że jest skuteczny!"

wiem, że komuś na pewno się uda uniknąć ciąży w ten sposób. ale to najgłupsza ze wszystkich metod i najmniej pewna, więc nie rozpowiadałabym o jej zbawiennej skuteczności...

skacząc z dziesiątego piętra zabijesz się. wyjątki przeżyją. stosując przerywany wpadniesz, wyjątki nie.
Stary 2012-01-14, 16:39   #4406
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
to teraz ty będziesz odpisywać na posty w tym wątku o treści: "ratunku, jestem w ciąży, stosowałam stosunek przerywany bo pisałyście że jest skuteczny!"

wiem, że komuś na pewno się uda uniknąć ciąży w ten sposób. ale to najgłupsza ze wszystkich metod i najmniej pewna, więc nie rozpowiadałabym o jej zbawiennej skuteczności...

skacząc z dziesiątego piętra zabijesz się. wyjątki przeżyją. stosując przerywany wpadniesz, wyjątki nie.
Przecież ona nikogo nie namawia na tą metodę.
Trzeba być ułomem, by z wypowiedzi Naomi wywnioskować, że warto uprawiać tak seks. A nie możemy odpowiadać za to, że ktoś źle interpretuje proste słowa, nieprawdaż?

Stary 2012-01-14, 16:59   #4407
viva91
na przekór do celu

To jak nazwiesz osoby które pytają nas czy zaszły w ciąże z palca

Po takich kwiatkach stwierdzam, że wiele osób może odebrać stosunek przerywany jako metodę antykoncepcji równą pozostałym, mimo iż wiem że Naomi nie to miała na myśli. Po prostu dmucham na zimne.
Stary 2012-01-14, 17:13   #4408
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
To jak nazwiesz osoby które pytają nas czy zaszły w ciąże z palca

Po takich kwiatkach stwierdzam, że wiele osób może odebrać stosunek przerywany jako metodę antykoncepcji równą pozostałym, mimo iż wiem że Naomi nie to miała na myśli. Po prostu dmucham na zimne.
Tak jak wyżej Jeśli pytanie jest tak naiwne jak te, które podałaś.

Stary 2012-01-14, 18:10   #4409
joracuppi
Raczkowanie

Mój pierwszy raz miał odbyć się dzisiaj wieczorem, ale niestety mojemu partnerowi coś wypadło.. (zapłaci mi za to ) Zburzył mi przez to całe moje "mentalne" przygotowanie, które budowałam cały tydzień W każdym bądź razie nie mogę się już doczekać, kiedy będę już "po". Strasznie kocham mojego chłopaka i mam nadzieję, że ten "pierwszy raz" będzie cudowny i niezapomniany!

(modlę się tylko żeby nie bolało )
joracuppi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 18:36   #4410
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez joracuppi Pokaż wiadomość
mój pierwszy raz miał odbyć się dzisiaj wieczorem, ale niestety mojemu partnerowi coś wypadło.. (zapłaci mi za to ) zburzył mi przez to całe moje "mentalne" przygotowanie, które budowałam cały tydzień W każdym bądź razie nie mogę się już doczekać, kiedy będę już "po". Strasznie kocham mojego chłopaka i mam nadzieję, że ten "pierwszy raz" będzie cudowny i niezapomniany!

(modlę się tylko żeby nie bolało )
:d

Edytowane przez 201804100943
Czas edycji: 2012-01-14 o 19:45
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości