Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-08, 22:20   #3361
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
niesttey musicie iść mój akt chrztu też jest w parafii ślubu ale to nic i tak muszę brać choć brałam do komunii i do bierzmowania
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Najlepiej zadzwoń i się spytaj spokojnie możesz dzwonić jak masz numer u mnie na stronie parafii jest podany do kancelarii że w razie co dzwonić można
dzieki Dziewczynki za odp ale z tym aktem chrztu to przesadzaja.. jutro tam chyba zadzwonie...
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 22:41   #3362
EwaK88
Przyczajenie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Co moge powiedzieć sala, zespół, fotograf, godzina w kościele, kamerzysta oczywiście już mamy za sobą. Suknie też już wybrałam będzie to agnes 10750 chyba ktoś już ją ma w tym wątku więc gratuluje trafnego wyboru
propo tej suknie zastanawiam się nad dlugościa welonu podoba mi się bardzo dlugi czysty bez dodatków welon ale nie moge się zdecydować bo doradzają mi krótki ale troche zdobiony..
suknie przymierzalam i wybralam wczoraj.. udalo mi się trafić ponieważ w tym salonie w soboty mieli zniżke 15% na kazdy model wiec kupuje ja za 2120zł
kolor przewodni wybieram fioletowy albo zielony jeszcze się zastanawiam
co jeszcze.... hmm.. zaproszenia są w trakcie robienie bo próbuje sama projektować
na dziś starczy najważniejsze rzeczy o przygotowaniach napisałam dobrej nocki
EwaK88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 22:41   #3363
jagodzia133
Zakorzenienie

A jeśli ja miałam chrzest komunię bierzmowanie w tej parafii co będzie ślub to co wtedy??
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 22:43   #3364
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
A jeśli ja miałam chrzest komunię bierzmowanie w tej parafii co będzie ślub to co wtedy??
tez tak mam i ksiadz powiedzial, ze w takim razie to On ma te wszystkie akty i nic nie musimy przynosic

zreszta cholera wie. w kazdej parafi co innego gadają.. ja tam jutro zadzwonie.. choc i tak pewnie nikt nie odbierze, bo są koledy i nie ma ich..

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-01-08 o 22:45
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 22:47   #3365
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
nie martw sie, ja tez nie raz mialam schizy i przez to jeszcze bardziej sie @ opoznia.
Cytat:
kochana ja też kilka dni temu myślałam że jestem w ciąży bo mi się okres kilka dni spóźniał zestresowana byłam strasznie... tżcik powiedział że nie ma co się stresować i miał na drugi dzień lecieć do apteki po test ale na drugi dzień dostałam @ także nie ma co się nakręcać naprawdę będzie dobrze
Dzięki Kochane!

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość

To chyba jakiś wizażowy pech z tym okresem...mi też się spóźniał 8 dni..zrobiłam test i negatywny, a potem dostałam okres ale trwał tylko 2 dni..więc dziwne
Jutro rano zrobię drugi..bo już sama niewiem..
..a nie chciałabym zmieniać moich planów ślubnych na ten rok..
Powodzenia!
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 22:50   #3366
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ktoras z Was ma kolor przewodni zloty? Co o nim myslicie? Przejrzalam inspiracje ale kroluje fiolet ktory tez mial byc moim przewodnim, ale po wczorajszej wizycie w mojej sali nie jestem przekonana. Nie wygladal zle ale tez szauuu nie robil Z reszta same zobaczcie. Wlascicielka mowila ze w sylwestra zrobili po raz pierwszy zlote dekoracje i wygladaly super z reszta tez mi sie wydaje ze pasuja do kolorystyki sali.
Dodatkowo teraz sala bedzie zmieniana - ta sciana, ktora jest za PM nie bedzie ruda tylko kremowa i na niej beda paski z luster. Co tym bardziej wydaje sie pasowac do kremowej lub zlotej dekoracji.

Ale czy zloty nie jest na granicy z kiczem? Sama juz nie wiem
Ja również uważam, że do Twojej sali (bardzo ładnej zresztą) złoty pasuje i wcale nie będzie kiczowy, jeśli zrobisz dekoracje ze smakiem A właścicielka nie miała do pokazania jakichś zdjęć z tymi nowymi dekoracjami? Wtedy byś zobaczyła, jak to wszystko wygląda

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Jestem na końcowym etapie negocjacji z Panią. To jest suknia nowa z wyprzedaży bo likwidują salon. Pani daje mi welon, halkę i bolerko gratis. Cena jest bardzo atrakcyjna i jest to jedna z 2 sukni, które od początku brałam po uwagę. Pani napisała mi, że jest ona na mój wzrost to jak bede miała buty 4-7cm to będzie idealna długość problem tylko w tym, że to jest 350km od mojego miejsca zamieszkania i wyśle mi ją kurierem za pobraniem, ale jak chciałabym ją zwrócić to mogę tylko wymienić na inna. Napisałam jej, że się zgadzam czekam tylko na numer kąta, żeby wysłać zaliczkę.
No to super Z gratisów wzięłabym ostatni welon i drugie bolerko, ale tak czy siak uważam, że żadne z nich do Twojej pięknej sukni nie pasuje

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Też chcę, opowiedz mi
Teraz już tak z marszu nie potrafiłabym chyba, ale podczas oglądania spokojnie większość tekstów znam z wyprzedzeniem

Cytat:
Wróciłam z wyjazdu ale nie dojechaliśmy w góry bo dostaliśmy telefon od mojego brata i musieliśmy wracać do Lublina pokonując 500km (ja prowadziłam myślałam że padnę). A goniłam tak dlatego bo uwaga uwaga

Zostałam Ciocią małego Kacperka!!
Byliśmy w Bochni jak Paulina zaczęła rodzić urodziła o 6.55 chłopca ważył 3.490 i dł. 56cm. Termin miała na 23 stycznia. Także byliśmy zaskoczeni.
Oooo, gratulacje!
Dziś chyba dobry dzień na rodzenie wcześniejszych dzieciaczków, bo TŻ właśnie dostał od swojego Przyjaciela wiadomość, że mały Mateuszek, jego drugi Synek się dziś urodził A termin miała jakoś na połowę stycznia

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny nadrabiam Was, ale kurcze nie mogę przestać się denerwować i przez stres nie umiem się na niczym skupić... Weekend spędziłam z TŻem i przy Nim stres mijał, a teraz sama w swoim pokoju i miałam pisać pracę zaliczeniową, ale nie potrafię- trzymajcie za mnie jutro bardzo mocno kciuki, bo o 9.30 mam wizytę u lekarza i to nie jest odpowiedni czas na fasolkę...
Kochana, współczuję Ci stresu, ale to na pewno kolejna taka sama sytuacja jak dwie poprzednie Na pewno wszystko będzie dobrze, 28 lipca to nasz dzień ślubu i koniec kropka!

Cytat:
Bo zapisywałam się we wrześniu na godz. 16:30 potem ksiądz do mnie dzwonił że został przesunięty na godz. 16 bo jeszcze jakaś para doszła i trzeba pozmieniać no to ok,a dzisiaj poszłam się upewnić, a tam nie ma nas w kalendarzu i ksiądz ( proboszcz) jeszcze mi bez szczelnie wmawia że do mnie dzwonił i nie mógł się dodzwonić że był zły numer, ale wcześniejszy jakoś mógł się dodzwonić
No chamówka nie z tej ziemi!!! Zabiłabym chyba! Jeszcze jaki bezczel, zmieńcie sobie datę. Ja bym się natychmiast wybrała do parafii TŻta na Waszym miejscu i spróbowała tam datę zaklepać, a nie tym ciulom dawać zarobić.

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
hello
nie było mnie parę dni, ale zaczęliśmy ogarniać sprawy z mieszkaniem.
a poza tym to dostalam nową, bardzo ciekawą pracę jutro idę pierwszy dzień i mam nadzieję, że będzie cudownie
ooooo, kolejna wspaniała wiadomość Super, gratuluje, a co to za praca?

kindziu, obrączki ładne, ale faktycznie drogie. Spróbuj gdzie indziej, może zrobią taniej

tusiu, takaya ma fajne inspiracje na swoim blogu: http://inspiracje_slubne.mblog.pl/2010,7,archiwum.html , http://inspiracje_slubne.mblog.pl/2011,7,archiwum.html

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 22:51   #3367
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

no to nie musisz przynosić bo skąd dokąd
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 23:11   #3368
evoonia86
Zakorzenienie

ufff... nadrobiłam wszystko

Chatka baskaeta adoosienka justyna_g4 Tenebrosa gratuluję zakupu sukien

gratutuluje wszystkim upływających dni do ślubu, wszelkich zakupów i załatwionych spraw

paulinak18 magdalena040484 witajcie na naszym wątku

Dancing_Lady u nas tort będzie nawet przed 22 może koło 21 podamy- zależy jak będzie ciepły posiłek.

jagodzia133 gratuluję funkcji cioteczki

widzę, że zaczął się maraton zaproszeniowy my za miesiąc też ruszymy z pierwszymi sztukami

Wiktusiaczek kciuki za wizytę się trzymają

Kessi_86 współczuję. nieźle Was księżulek załatwił

dziękuję za gratulacje w sprawie pracy praca w sumie sama do mnie przyszła od poniedziałku będę Project manager'em i co najlepsza- praca blisko naszego nowego mieszkanka tylko niestety będę chwilowo miała mniej czasu dla Tż-ta, ale za to za kilkanaście dni będziemy mgli urzędować w naszym nowym mieszkanku

zdam Wam jutro relację z nowego miejsca pracy

a teraz zbieram się do łóżeczka. dobrej nocki
Stary 2012-01-08, 23:39   #3369
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
hello
nie było mnie parę dni, ale zaczęliśmy ogarniać sprawy z mieszkaniem.
a poza tym to dostalam nową, bardzo ciekawą pracę jutro idę pierwszy dzień i mam nadzieję, że będzie cudownie
Gratuluję Trochę Ci zazdroszczę... ja już tyle czasu próbuję zmienić swoją pracę i nic Mam już dość tej roboty.

Cytat:
Bo zapisywałam się we wrześniu na godz. 16:30 potem ksiądz do mnie dzwonił że został przesunięty na godz. 16 bo jeszcze jakaś para doszła i trzeba pozmieniać no to ok,a dzisiaj poszłam się upewnić, a tam nie ma nas w kalendarzu i ksiądz ( proboszcz) jeszcze mi bez szczelnie wmawia że do mnie dzwonił i nie mógł się dodzwonić że był zły numer, ale wcześniejszy jakoś mógł się dodzwonić
No ja utłukłabym księdza Termin niech zmienia tamta para, a nie Wy, bo z jakiej racji niby ?

Cały dzień u nas nie ma wody, bo jakaś awaria jest. Podawali info, że ok. 19:00 woda będzie i że beczkowozy są w okolicach, w których nie ma wody. Cały dzień nie widziałam żadnego beczkowozu dopiero teraz jeden przejechał mi pod oknem i zatrzymał się na chwilę A wody nadal nie ma, dobrze, że chociaż jakoś włosy dałam radę umyć z mamy pomocą, grrr ! A gary stoją brudne
Jutro do pracy... noi w ogóle ten tydzień będzie jakiś zabiegany.

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 23:42   #3370
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
J
No to super Z gratisów wzięłabym ostatni welon i drugie bolerko, ale tak czy siak uważam, że żadne z nich do Twojej pięknej sukni nie pasuje
Dziękuję wam wszystkim za wasze rady. Tak jak większość mówił wybrałam 4 welon i 1 bolerko.
Ja wiem, że nie pasuje to bolerko do sukni i ten welon też średnio, ale musiałam coś wybrać bo to dostałam gratis. Pewnie sprzedam na allegro i kupię coś co będzie do niej pasowało.

Byliśmy dzisiaj z Tż u znajomych. Mają tam małe dziecko bo siostra koleżanki urodziła jakiś miesiąc temu. Mój Tż jak wziął małego na ręce to nie chciał go zostawić. Robił do niego minki, lulał, gadał do niego. Normalnie aż miło było popatrzeć. I cały czas mi przygaduje od tamtej pory "kochanie no dzisiaj zróbmy dzidziusia"...słodkie to jest ale oboje wiemy, że tyle przed ślubem nie możemy sobie pozwolić na to przecież.

Zmykam do spania bo jutro pobudka po 5.
Też bardzo proszę o kciuki bo jutro na jednych zajęciach mam referat a na następnych zaliczeniowe kolokwium i z pewnością przyda mi się magia wizazowych kciuków.

Dobranoc

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 23:46   #3371
jagata
Wtajemniczenie

hej dziewczyny,
kessi na Twoim miejscu poszłabym jutro z mamą do księdza i zrobiła małą awanturę (taką, aby miał wyrzuty sumienia i odkręcił całą tą sytuację). Jeśli nadal będzie twierdził, że dzwonił do was, ale nikt nie odbierał, to niech dokładnie poda kiedy dzwonił (jeśli z komórki, to powinien mieć w pamięci zapisne). Poza tym, od razu szukałabym innego kościoła by zaklepać sobie godzinę Wam odpowiadającą. Pod żadnym pozorem nie gódź się na godiznę 19 (to już maksymalnie późno) a i nawet na godzinę 15. Jako argument podaj dojazd gości (np. wiele osób nie zdąży dojechać na 15 bo mieszkają daleko itp itd.) czy coś innego.

Tak ze spraw ślubnych, to postanowiłam wziąć się za siebie - od jutra przechodzę na dietę (bardziej chodzi o ograniczanie słodyczy, słodkich napojów oraz pieczywa białego i makaronów) oraz ustaliłam sobie grafik na najbliższy miesiąc tj. wtorek - dzień sportu, środa - dzień relaksu, czwartek - dzień nauki (postanowiłam przypomnieć sobie trochę wiedzy ze studiów oraz wrócić do nauki angielskiego), reszta dni - załatwianie pozostałych spraw

Mam nadzieję, że uda mi się jakoś to wszystko pogodzić i wytrzymać w postanowieniu
Stary 2012-01-09, 00:10   #3372
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
To ni nie musisz wyciągać

Cytat:
No chamówka nie z tej ziemi!!! Zabiłabym chyba! Jeszcze jaki bezczel, zmieńcie sobie datę. Ja bym się natychmiast wybrała do parafii TŻta na Waszym miejscu i spróbowała tam datę zaklepać, a nie tym ciulom dawać zarobić.
No jutro idę jeszcze do mojej parafii wyjaśnić ta sytuacje jak nic się nie uda z tą godz. 16 to TŻ idzie do siebie się pytać czy mają wolną godz 16 lub 17 jeśli tak to będzie tam ślub, a jeśli nie to u mnie są jeszcze 2 parafie oprócz mojej może tam coś się uda

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2012-01-09 o 00:15
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 01:32   #3373
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję za gratulacje w sprawie pracy praca w sumie sama do mnie przyszła od poniedziałku będę Project manager'em i co najlepsza- praca blisko naszego nowego mieszkanka tylko niestety będę chwilowo miała mniej czasu dla Tż-ta, ale za to za kilkanaście dni będziemy mgli urzędować w naszym nowym mieszkanku

takie prace, co same przychodzą są najlepsze ja właśnie na taką czekam obecnie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Też bardzo proszę o kciuki bo jutro na jednych zajęciach mam referat a na następnych zaliczeniowe kolokwium i z pewnością przyda mi się magia wizazowych kciuków.
za referat i większe za kolokwium

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Tak ze spraw ślubnych, to postanowiłam wziąć się za siebie - od jutra przechodzę na dietę (bardziej chodzi o ograniczanie słodyczy, słodkich napojów oraz pieczywa białego i makaronów) oraz ustaliłam sobie grafik na najbliższy miesiąc tj. wtorek - dzień sportu, środa - dzień relaksu, czwartek - dzień nauki (postanowiłam przypomnieć sobie trochę wiedzy ze studiów oraz wrócić do nauki angielskiego), reszta dni - załatwianie pozostałych spraw

Mam nadzieję, że uda mi się jakoś to wszystko pogodzić i wytrzymać w postanowieniu
Ja też się wzięłam za siebie, ale jeszcze dość nieśmiało - może powinnam sobie zrobić taki grafik jak Ty, byłoby łatwiej
Masz zdrowie, że chce Ci się do studiów wracać

Cytat:
No jutro idę jeszcze do mojej parafii wyjaśnić ta sytuacje jak nic się nie uda z tą godz. 16 to TŻ idzie do siebie się pytać czy mają wolną godz 16 lub 17 jeśli tak to będzie tam ślub, a jeśli nie to u mnie są jeszcze 2 parafie oprócz mojej może tam coś się uda
No to 3mam , żeby wszystko się dobrze skończyło

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 07:02   #3374
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witajcie dziewczęta

Mamy dziś 250 dni do ślubu, tzn te, które ślubują 15 września...

Lecę się szykować, trzymajcie kciuki - za godzinę mam rozmowę z Panią dyrektor szkoły, w której może będę pracować
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 08:03   #3375
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny,
kessi na Twoim miejscu poszłabym jutro z mamą do księdza i zrobiła małą awanturę (taką, aby miał wyrzuty sumienia i odkręcił całą tą sytuację). Jeśli nadal będzie twierdził, że dzwonił do was, ale nikt nie odbierał, to niech dokładnie poda kiedy dzwonił (jeśli z komórki, to powinien mieć w pamięci zapisne). Poza tym, od razu szukałabym innego kościoła by zaklepać sobie godzinę Wam odpowiadającą. Pod żadnym pozorem nie gódź się na godiznę 19 (to już maksymalnie późno) a i nawet na godzinę 15. Jako argument podaj dojazd gości (np. wiele osób nie zdąży dojechać na 15 bo mieszkają daleko itp itd.) czy coś innego.

hehe ja tak mam od przedwczoraj żadnych chipsów, żadnych słodyczy, żadnych pepsi i tym podobnych. Poza tym znalazłam b. fajny wątek na wizażu, gdzie wklejasz swój dzienny jadłospis i reszta wizażanek go ocenia. Bardzo fajna sprawa No i oczywiście zaczęłam biegać na fitness. Powiem wam, że jak teraz nie uda mi sie schudnąć, to chyba strace do siebie szacunek. Jak same wiecie- ja nie mam niewiadomo ile do zrzucenia... Także chyba kwestia spięcia dupki.
Stary 2012-01-09, 08:06   #3376
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Ciężko się wstawało po trzech dniach laby.

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Gratuluję Trochę Ci zazdroszczę... ja już tyle czasu próbuję zmienić swoją pracę i nic Mam już dość tej roboty.
Mam tak samo
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 08:24   #3377
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dzień dobry...

Cytat:
Kochana, współczuję Ci stresu, ale to na pewno kolejna taka sama sytuacja jak dwie poprzednie Na pewno wszystko będzie dobrze, 28 lipca to nasz dzień ślubu i koniec kropka!

Cytat:
Wiktusiaczek kciuki za wizytę się trzymają

Za chwilę idę do lekarza, więc kciuki się przydadzą...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 08:26   #3378
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dzień dobry...

Za chwilę idę do lekarza, więc kciuki się przydadzą...

i nena prosiła o kciuki więc proszę bardzo
Stary 2012-01-09, 08:51   #3379
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

ja dzisiaj po 2 tygodniach wolnego wracam do pracy

a wieczorem zamawiamy zaproszenia

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 09:07   #3380
kilianna
Zakorzenienie

Hej kochane Nie było mnie od zeszłego czwartku, bo byłam na wyjeździe i widzę, że mam do nadrobienia prawie 30 stron Zaraz zabiorę się do czytania, ale tak w wielkim skrócie, czy ktoś może mi streścić najważniejsze zdarzenia minionych dni?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 09:25   #3381
niusia_87
Zakorzenienie

Witam Was poniedziałkowo, po wczorajszych wycieczkach z zaproszeniami padłam i obudzić się nie mogłam rano. Nie przeczytałam wspak jeszcze, jestem na 109 stronie, tak co jak wrócę do domu, nie będę miała 20 stron do nadrobienia, bo na razie mam 4
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 09:26   #3382
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się prackowo
Masakra, jak ten weekend szybko zleciał

Kessi z tym księdzem to porażka. Nie rozumiem, jak można taką szopkę odpitalać. Zapisał Was a teraz ściemnia No ubić to mało.

Kindziu koniecznie popatrzcie w mniejszych zakładach jubilerskich, bo w sieciowkach nie warto przepłacać.
My to w ogóle jesteśmy oszołomy i będziemy jechali zamawiać obrączki do Lubina. Na szczęście z Wrocka to nie jest daleko Znajomi zamwiali u tego kolesia obrączki i są piękne. www.ak-bizuteria.pl Gdyby nie fakt, że to obrączki, to bym zamówiła przez neta Aż się TŻ ze mnie śmieje, że chcę jechać osobiście

Jagodziu gratulacje cioteczko

Nena kciukasy dla Ciebie Poradzisz sobie.

Evoonia super, że Ci się udało z pracką. Co będziesz robiła?
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 09:30   #3383
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również uważam, że do Twojej sali (bardzo ładnej zresztą) złoty pasuje i wcale nie będzie kiczowy, jeśli zrobisz dekoracje ze smakiem A właścicielka nie miała do pokazania jakichś zdjęć z tymi nowymi dekoracjami? Wtedy byś zobaczyła, jak to wszystko wygląda
Dziekuje wczoraj poszukalam inspiracji zlotych i nawet znalazlam piekne bukiety biale ze zlotymi dodatkami oraz inne świetne rzeczy i powoli sie przekonuje do tego koloru

Cytat:

same dobre wiesci gratuluje

Cytat:

fajny pomysl z tym grafikiem chyba tez musze taki zrobic, tylko majac wlasna firme to niestety godziny pracy sa nienormowane i ciezko wytrwac w postanowieniu a do nauki angielskiego juz planuje wrocic odkad skonczylam studia i ciagle wypada cos wazniejszego na szczescie na fitness udaje mi sie wyskoczyc przynajmniej raz w tygodniu, ale chcialabym jeszcze na joge

Wrzucam Wam bukiecik i tort, ktory mi sie bardzo spodobal mojej nowej kolorystyce
A co jeszcze jest ciekawe i najwazniejsze znalazlam buciki moje wymarzone Viviene Westwood, ktore sa w kolorystyce perłowo złotej i to jest argument, ktory mnie do tej kolorystyki przekonuje najbardziej bo w koncu moze bede miala pretekst zeby je kupic

http://www.vanmildert.com/womens-2/f...ens-262170.htm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gold_cake_m.jpg (19,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mojbukiet22458el.jpg (27,3 KB, 29 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 09:40   #3384
Seagirl
Zadomowienie

Witam was dziewczynki)) Do mojego ślubu coraz bliżej i ostatnimi czasy nawet nie miałam czasu zaglądać na wizaż, nawet nie miałam ochoty na pogaduszki o ślubie bo szczerze mówiąc nie mogę się doczekać tego dnia i że wkońcu znów bede miała trochę wolnego czasu. TEraz 3 różne sprawy zwaliły mi się na głowę, wszystko na raz i wogóle...kryzys przedślubny mnie dopadł Co tam u was, jeju nawet nie wiem czy was nadrobię.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 09:43   #3385
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Witam was dziewczynki)) Do mojego ślubu coraz bliżej i ostatnimi czasy nawet nie miałam czasu zaglądać na wizaż, nawet nie miałam ochoty na pogaduszki o ślubie bo szczerze mówiąc nie mogę się doczekać tego dnia i że wkońcu znów bede miała trochę wolnego czasu. TEraz 3 różne sprawy zwaliły mi się na głowę, wszystko na raz i wogóle...kryzys przedślubny mnie dopadł Co tam u was, jeju nawet nie wiem czy was nadrobię.

hej OMG Ty juz za miesiac

Mia i Tosia <3

Stary 2012-01-09, 09:45   #3386
Seagirl
Zadomowienie

A no tak i powiem wam że już mam wszystkiego dosyć, stres mnie łapie że nie zdąże sie ze wszystkim wyrobić, czy wszystko załatwione, co jeszcze muszę załatwić itd...
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 09:47   #3387
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też się wzięłam za siebie, ale jeszcze dość nieśmiało - może powinnam sobie zrobić taki grafik jak Ty, byłoby łatwiej
Masz zdrowie, że chce Ci się do studiów wracać
Też skromnie zaczynam bo nie ma co na poczatku przesadzać, gdyż łatwo jest się zniechęcić
Co do powrotu do nauki ze studiów, to uważam, że warto (przynajmniej w moim przypadku), gdyż pracuję w prywatnej firmie i niewiadomo kiedy mogę znaleźć się na bruku. Poza tym ta wiedza może mi się przydać w inwestowaniu na giełdzie (chciałabym spróbować) A angielski zawsze się przyda a jak się nie używa to się zapomina....

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta

Mamy dziś 250 dni do ślubu, tzn te, które ślubują 15 września...

Lecę się szykować, trzymajcie kciuki - za godzinę mam rozmowę z Panią dyrektor szkoły, w której może będę pracować
trzymam : kciuki: i za wszystkie dziewczyny, które tego dzisiaj potrzebują

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
hehe ja tak mam od przedwczoraj żadnych chipsów, żadnych słodyczy, żadnych pepsi i tym podobnych. Poza tym znalazłam b. fajny wątek na wizażu, gdzie wklejasz swój dzienny jadłospis i reszta wizażanek go ocenia. Bardzo fajna sprawa No i oczywiście zaczęłam biegać na fitness. Powiem wam, że jak teraz nie uda mi sie schudnąć, to chyba strace do siebie szacunek. Jak same wiecie- ja nie mam niewiadomo ile do zrzucenia... Także chyba kwestia spięcia dupki.
Też niewiele mam do zrzucenia, ale trzeba mieć dużą motywację. A jak ślub nie jest tą "dużą" motywacją, to nie wiem co innego może nią być

Cytat:
fajny pomysl z tym grafikiem chyba tez musze taki zrobic, tylko majac wlasna firme to niestety godziny pracy sa nienormowane i ciezko wytrwac w postanowieniu a do nauki angielskiego juz planuje wrocic odkad skonczylam studia i ciagle wypada cos wazniejszego na szczescie na fitness udaje mi sie wyskoczyc przynajmniej raz w tygodniu, ale chcialabym jeszcze na joge

Wrzucam Wam bukiecik i tort, ktory mi sie bardzo spodobal mojej nowej kolorystyce
A co jeszcze jest ciekawe i najwazniejsze znalazlam buciki moje wymarzone Viviene Westwood, ktore sa w kolorystyce perłowo złotej i to jest argument, ktory mnie do tej kolorystyki przekonuje najbardziej bo w koncu moze bede miala pretekst zeby je kupic

fajne butki, ale nie dla mnie chyba się bym w takich zabiła Tak z ciekawości, wiesz jak jest z jakością i komfortem chodzenia w tych butkach?
Stary 2012-01-09, 09:48   #3388
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
A no tak i powiem wam że już mam wszystkiego dosyć, stres mnie łapie że nie zdąże sie ze wszystkim wyrobić, czy wszystko załatwione, co jeszcze muszę załatwić itd...

pewnie wszystko juz dawno masz załatwione

Mia i Tosia <3

Stary 2012-01-09, 09:55   #3389
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo Ci zazdroszczę tych butków będą wyglądały bajecznie!!!Jak przyjdą do Ciebie, to koniecznie zaprezentuj
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 10:04   #3390
E87
Wtajemniczenie

Witam sie poweekendowo
W sobote mielismy kolede, moj Tż sie na dodatek zalapal byl u mnie ksiadz, ktory ma nam udzielac slubu - na koledzie sie o tym dowiedzial, ze chcemy go wybrac Fajnie z nami pogadal, powiedzial ze nauki w marcu beda (dwie soboty, jedna sobota on ma nauki, a w druga sobote pewne malzenstwo), poradnie mozemy zrobic kiedy chcemy, akt chrztu max 6 miesiecy wczesniej mamy wyciagnac z parafii chrztu.
Dzis zamawiam jeszcze jedne probki zaproszen i mam nadzieje, ze na podstawie tych probek podejmiemy decyzje!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości