|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
![]() Mała Czarna - nie zcaytowało mi Ja za te 2-3 lata zacznę stosować kwasy jako kuracje np miesięczne jako terapia przeciwzmarszczkowa... Nie wiem w sumie jaki jest odpowiedni wiek do takich zabiegów, narazie nie stusuję, bo nie potrzebuję, a wiem, że z kwasami trochę zabawy jest.Ja po podstawach plus olej na włosy... Zaraz idę spać. Mam sporo nauki ale nic mi się nie chce
|
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już po WOŚpie, podstawy spamowania zaliczone, naszykuje sobie tylko na jutro ciuchy i mogę spokojnie iść spać
stwierdzam, że zaoszczedze sobie troche kasy i zamiast wydawac na jakieś niepotrzebne przegryzki, kolorowe napoje itp - bede odkladac te kase i uzbieram sobie na nude paletke z The Balm
|
|
|
|
#2103 | |
|
zawsze mam racje
|
Ja też muszę okulistę odwiedzić, bo mam wrażenie, że mi wzrok się pogorszył
Tzn nie jakoś bardzo, ale z mocno daleka napisy są troszkę mniej wyraźne.Chociaż kiedyś też miałam takie wrażenie, poszłam a tu okazało się, że wada jaka była taka jest i od mocnego zmęczenia można minimalnie gorzej widzieć. A chciałabym, żeby się nie powiększyła, bo żeby iść na laser na oczy trzeba mieć stała wadę x czasu a mi niewiele już brakuje ![]() Ale się dzisiaj ztyrałam, wskoczyłam pod prysznic, zmyłam olej migdałowy, z tego wszystkiego zapomniałam peeloingu ciała zrobić, ale zrobię to jutro rano. Lubię peeling robić, taka nowo narodzona się czuję ![]() Nałożyłam stuningowanego waxa mlecznego z dodatkową keratyną, jedwabięi d-pantenolem, zrobiłam sobie kąpiel z pianką, nałożyłam maseczkę balea minerały morskie na buzię, zmyłam waxa. Teraz hialuron na buzię i olejki, wysuszę włosy. Obejrzę odcinek prywatnej praktyki (późno już, ale tego mi trzeba ) i zjem kanapkę, bo nie umiem spać głodna.Do jutra ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
I na pewno lepiej wydać na paletkę niż na słodkie przekąski, nie dość że słodycze i napoje szybko znikają, to i figura zyska i cera. dobry pomysł
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Dubel
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-01-09 o 01:15 |
|
|
|
#2105 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I suuper, że z autem jest oki ![]() Cytat:
Jak się kończy to wszystko jednocześnie Cytat:
A co do twarzy ja chyba sobie kupię recznik papierowe do jej wycierania bo nigdy nie miałam takich problemów z nią jak teraz ![]() Cytat:
Muszę w nie w końcu zainwestować.Chociaż mam krem do mycia twarzy i nie lubię go.. I chusteczki mają swietne Ja sobie z nich zapasy robie jak są w promocji![]() Ale reszta mnie kusi Cytat:
Bo za dużo przy kompie siedzę ale i powierze niesprzyjające mi.. a co do ubrania to ja mam podobni ![]() I zazdroszczę Ci swojego mieszkania Ale lepiej inwestowac w swoje już niz komuś do kieszeni pchać![]() Ja czekam tylko do połowy miesiąca i muszę acnefan kupić, szampon bo mi tylko isana została( a jej nie lubie codziennie bo mi wtedy włosy przetłuszczaja się szybko, ale na zmiany z innym jest dobra), do tego odżywki do spłukiwania mi sie kończą ( na maks 2-3 razy mam), balsamy też mam na wykończeniu osławiona odżywkę Jantar chce w koncu wypróbować bo to co mam z włosami teraz to jakiś koszmar![]() I w ogóle mogłaby Biedronka jakąś nowa gazetkę kosmetyczna dać ![]() Dzisiaj cały dzień w notatkach spędzialm Jeszcze teraz ksiązke kończe skanować A jeszcze sesja się nie zaczęla..aa i przepraszam za dwa posty pod rząd, ale mi zdublowało nie wiem czemu ![]()
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-01-09 o 01:16 |
|||||
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie zasnę bez organizacji mam spakowane książki, wyłożone kosmetyki z kosmetyczki, które mam zamiar używać rano no i koniecznie wyprasowane ciuchy rano mam trochę więcej czasu a co do tego oszczędzania - widzę same plusy, bo ostatnio trochę podjadałam i szło na to naprawdę dużo kasy no i mój żołądek sobie odpocznie chociaż a ja będę mieć ładnie pomalowane oczy ![]() idę dzisiaj na uczelnię w sukience, chyba 2 raz w tym semestrze xD plus sko ńczył mi się mój tusz do rzęs, pomaranczowy z essence i perfumy, ktore meczylam od dawna xD |
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Miałam mieć wolne a tu do pracy na 12 i cały dzień mam rozbity, nienawidzę tego ![]() A miałam jechać na zakupy kosmetyczne
|
|
|
|
#2108 | |
|
CABIN CREW
|
potem zrobię fotki, bo teraz do miasta pędzę
![]() Cytat:
(bo pospać dłużej niż powinnam też lubię- zawsze kilka razy budzik przestawiam ) muszę tapetę zrobic i po zakupy iśc... a jutro do stolicy powrót- ehh... wszystko co dobre szybko się kończy...
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dziś nerwę
![]() Pogoda tragiczna leje a mamuśka wczoraj prawie suche pranie wywiesiła mi na dwór i wszystko zmokło |
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
U mnie na szczęście deszczu nie widać. Tak samo jak śniegu, który wczoraj był Dobrze, że na uczelni dziś krótko bo mi się siedzieć tam nie chce
|
#2111 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cześć W końcu dziś u mnie nie pada Wybiorę się do SH i może do takiej małej drogerii po tę bazę w końcu. To lecę na śniadanko. Miłego dnia dziewuszki Karola, super te koczki na Twoim blogu, ale ja niestety mam za krótkie włosy
Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-01-09 o 10:42 |
||
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja po milym weekendzie u TZ, wczoraj u tescia na urodzinach. W pt byla u mnie kolezanka z mezem, pogadalysmy sobie troche ![]() a wczoraj bylam w ikei i agacie ogladac sofy do spania, szczerze w ikei nic nie ma, rozczarowalam sie bo myslalam ze bedzie tam masa ciekawych rzeczy, w sumie jesli chodzi o lustra, dodatki to wybor fajny, ale wypoczynki albo sofy maja kiepskie... no i TZ kupil mi lusterko do malowania, o takie klik jest sliczne jedynie w Agacie wiele rzeczy nam sie podobalo, ceny bardzo przystepne tez, podobal mi sie strasznie jeden wypoczynek naroznik z fotelami ale w bardzo jasnym kremie a boje sie ze bede musiala go co tydzien prac, wiadomo jak to jest bialymi rzeczami o taki klik do tego 2 duze wygodne fotelea sypialnie planuje pomalowac na bialo lub b.jasny krem i jedna sciana czerwona, moze z jakims bialym wzorem ...
|
#2113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. a musimy miec albo naroznik z fotelem albo sofe z dwoma fotelami, bo tz ma wielka rodzine wiec musimy sie ewentualnie pomiescic![]() jedynym wyjsciem sa chyba takie krzesla fotelowe na drewnianych nogach... ale musielibysmy to zamawiac juz specjalnie pod te sofe... no nic, pojezdzimy jeszcze po innych sklepach, na targ meblowy tez i zobaczymy. Bo meble juz zamowione
|
|
#2115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czaisz się na coś konkretnego? Ja nic nie miałam z tej serii i nie wiem w co się najlepiej zaopatrzyć.... Najlepiej coś do włosów by się przydało, ale inne perełki też przygarnę ![]() Cytat:
Ale tak naprawdę gdy dotykam, to jest ok. to może to tylko złudzenie![]() Party bardzo ładne lusterko |
||
|
|
|
#2116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to wygląda jakby dziurka była w oku, taka pusta przestrzeń - nie wiem jak to pisać. I mi się to powiększało z dnia na dzień, bo pierwszy raz jak byłam u lekarza to okulistka powiedziała, że to tylko zapalenie spojówki i dała jakieś kropelki. Potem okulista w szpitalu jak zobaczył to oko to się za głowę złapał. Antybiotyk brałam co kilka godzin (nawet w nocy) i plamka zniknęła. |
|
|
|
|
#2117 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
ale jak się naprawdę szuka to cięęężko tż ma w swoim pokoju tą sofę: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30205217/ i fajna jest, chyba jedyna wygodna seria w ikei to ta. Na początku była w skórze, ale niedawno pojawiła się w materiale Bo ogólnie mało kanap jest wygodnych testowałam w wieku sklepach łącznie z almi decor i innymi gdzie uważają swoje meble za więcej warte niż są i tak samo ładne łóżka i kanapy, ale wygodne niekoniecznie---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09860967/ jak tak to nie polecam ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- kalpana: a nie masz gdzieś prywatnego lekarza? i nie znajdziesz kasy na niego?
|
|
#2118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nie narzekam ze niewygodne bo kilka bylo naprawde wygodnych, ja i tak pewnie pokupuje jeszcze kilka poduszek na te sofy ![]() a te krzesla to mniej wiecej takie jak pokazalas, ja mam sama takie 2 w pokoju, poki co sa calkiem fajne, nawet wygodne, ale jednak wolalabym fotele no ale coz... Cytat:
a do mnie przyszla paczuszka z artykulami do robienia moich winietek i zawieszek na alkohol i menu na wesele, jakbym miala juz klej do tego to juz bym zaczela robic nie wiecie czy dostane w carrefourze klej Magic taki do klejenia filcu, papieru, ceramiki itp??? bo jest na all, ale jak go dostane w sklepie to po co doplacac za przesylke..
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-01-09 o 12:31 |
||
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Ten do którego chodzę przyjmuje też prywatnie, ale terminy są praktycznie takie same jak i na NFZ bo przyjeżdża 2x w tygodniu i prywatnie tylko rano.
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też rozglądamy się za meblami i też potrzebuję czegoś dużego My patrzymy za rogówkami sporymi. A przy niektórych fotelach jest opcja ściągnięcia boków i wchodzą idealnie. Na blokach to zawsze cyrki są, bo trzeba meble targać nad poręczami. U mojej mamy na 4 piętrze to była katorga. Teraz mam przynajmniej windę i tylko 1 piętro do wniesienia ![]() Co do tych foteli bujanych, to ja miałam u siebie w domu i lubiłam je bardzo
|
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2122 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Od dzisiaj powracam do suplementu z drożdżami i skrzypem
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-01-09 o 14:37 |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
nie no nie wierze. musia łam rpzyjsc wczesniej z uczelni bo wymiotowałam
no ale te zajecia, ktore opuscilam sa srednio wazne, wiec nie ma żalu az takiego. pozniej powtorze materiał do jutrzejszego kolosa, a o 20 chyba smigne na aerobic
|
|
|
|
#2124 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szampon maska do włosów dziewczyny ja polecają na wątku często więc musze w końcu ją miec ![]() odżywka peeling żel pod prysznic
|
|
#2126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2127 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sobie kawkę z mleczkiem zrobiłam
i szukam na necie nie wiem sama czego
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
@ mnie dzisiaj złapała Mam chyba dzień paszteta przez nią :/Ciągle mnie męczą te blond włosy, przeglądam różne zdjęcia, ale jak widzę ładną brunetkę, to chcę ciemne, a jak blondynkę, to jasne
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam z miasta i siedzę z herbatką a tż gra na konsoli. Zabrał mnie na obiad, więc już nic dziś nie muszę robić
![]() Aha, i pękł mi paznokieć Chyba nie będę już używała tej odżywki z eveline. Z nią mam gorsze paznokcie niż wcześniej. Na kilku zrobiły mi się takie białe plamki i wygląda jakby zaraz miały się rozdwoićEdytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-01-09 o 17:07 |
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam.
Ja niedawno wróciłam z uczelni i odpoczywam po obiedzie. Byłam dzisiaj w lumpku, i było tyle ślicznych koszul za tyłek, a wszystkie jakieś za duże, albo jakąś dziurkę miały Kupiłam tylko sobie kapcie w pepco i lakier z wibo ten nudziak co jest u Snow na blogu
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

Tzn nie jakoś bardzo, ale z mocno daleka napisy są troszkę mniej wyraźne.

i do tego jeszscze nie wiem co kupic... mysle nad tuszem z sephory, podobno fajny a przeceniony teraz na 15 chyba:P podklad to nie wiem jeszcze jaki zalezy ile kasy bede miala..narazie colorstaya uzywam ale wlasnie nie wiem jak z finansami bedzie a puder chyba jak zwykle synergen...

Jeszcze teraz ksiązke kończe skanować

Wybiorę się do SH i może do takiej małej drogerii po tę bazę w końcu. To lecę na śniadanko. Miłego dnia dziewuszki