|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Naduś, zaszalałaś
![]() ![]() Ja kupiłam wczoraj buty ![]() Obejrzałam wczoraj Chirurgów i odcinek był całkiem spoko. Cieszę się bo oglądam bez napisów i 98% rozumiem ![]() ![]() Mieszkanie ogarnięte, jeszcze tylko podłogi i kuchnia po gotowaniu. A dzisiaj na obiad Quiche z przepisu Zosi z MakeCookingEasier. Zaraz biorę się za robotę, obiad koło 16 być musi. Na deser będą gofry z dżemem od mojej mamusi ![]() ![]() Pogoda jesienna, ciemno w mieszkaniu więc wszelkie świeczuszki zapaliłam i jest mega nastrojowo ![]() Effie, jak się zafarbowałaś? ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-01-07 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Zakorzenienie
|
effie pokaz sie
![]() gdzie jest kelpie,tallu i cala reszta |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
Punto pokaz buciki
![]() ![]() Irenka ja już się nie zastanawiam nawet gdzie są i dlaczego się nie odzywają niektóre osoby. Dzień dobry ![]() Wczoraj cały dzień zlecial mi na nauce i na łyżwach jeszcze byłam ale to godzinke ![]() ![]() Chyba nic mnie tak nie denerwuje jak pogoda ![]() Co do zmniejszania ilości jedzenia idzie mi całkiem dobrze i dzisiaj zamiast 7 z przodu zobaczyłam 6 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Talu pisała czemu się nie odzywa
![]() Jak dotrą ![]() ![]() Gratuluję szósteczki ![]()
![]() |
#4115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio rano sie budze z podpuchnietymi powiekami zastanawiam sie czy mnie chorobsko jakies nie dopadlo ale na lekarza bym musiala kilkaset euro z badaniami wywalic a zwyczajnie mnie teraz nie staac jak mam tak malo godzin w pracy przez styczen ![]() nurek a jakas specjalna diete stosujesz ? pochwal sie na pw ja nie sadze zebym tak przytyla w ciagu 4 lat czy 5 od plastrow z 65 do 73 tylko raczej u mnie ma wplyw ten syf co jem w pracy ale niestety nie zawsze cos zrobie przed wyjsciem z domu | ![]() musze sie za to wziasc a fakt tallu sie jeszcze odzywala jakis czas temu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Wtajemniczenie
|
Witam, porobię sobie jakieś fotki i wstawię, ale kolor mam prawie taki sam jak był, tylko troche odcień inny.
Już wiem co z punto- uszczelka od głowicy poszła jest do wymiany, znowu kasy pojdzie i jestem zla i zalamana jednoczesnie. A to auto brata Tzta to ledwo sie kula i pali jak smok czyli zbankrutujemy przy nim też na paliwie. I kółeczko się zamyka---- zabijcie mnie bo juz mi sił brak na to wsystko.
#4117 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Nie miałam czasu w weekend doczytać wątku, bo musiałam kilka prac do szkoły napisać. Jeszcze tylko egzaminy i pierwszy semestr zaliczony ![]() ![]() Chora jestem. Tak mnie wzięło, że nawet leki nie pomagają ![]() ![]() Na obiad była pizza własnej roboty. Ja nawet wolę nie myśleć o wydatkach. Chcę już marzec, bo do końca lutego mamy masakrę finansową ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-08 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Irenka napisałam w klubie odpowiedz na Twoje pytanie ![]() Punto jaki masz rozmiar stopy ![]() ![]() Dziewczyny jak mi się nic ńie chce w ![]() Zaraz w ramach oderwanie się od nauki idę na światełko do nieba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Wtajemniczenie
|
Nuruś niby to wiem, ale ręce mi opadaja jak auto sie psuje 3 raz w miesiącu. Poprzedni samochód popsuł sie tylko raz, ale konkretnie , że nadawał się tylko na złom.
#4120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jutro rano do apteki... chociaz cos bez recepty moze kupie na moj pecherz i odpoczynek sie nalezy czuje sie strasznie jakbym miala twarz cala spuchnieta szczegolnie rano oczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
33/34 (w pantofelkach), 34/35, czasem 35 w jesienno zimowych
![]() Effie, mi się autko niesamowicie sypało... jak nie urok to przemarsz wojsk. Teraz jest nieźle ale kanał nas czeka niedługo. Niesamowita skarbonka. A ceny benzyny to chyba jakiś żarcik ![]() Ale czad, spałam 8,5 godziny ![]() Nie mam kawy ![]() ![]() ![]() Wam też tak czas zapiernicza? Dopiero sylwek a już 9 grudnia. Jak tak dalej pójdzie to ucieknie mi z pół roku po drodze. Muszę pójść na pocztę opłacić rachunki - i tym szczęśliwym dniem będzie albo dzisiaj albo jutro. Później nie ma opcji. Mam nadzieję, że nie będzie zbyt dużej kolejki ![]()
![]() |
#4122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#4123 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
![]() ![]()
![]() |
#4124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4125 |
Zakorzenienie
|
Punto to rzeczywiście małą masz nożke
![]() dzień dobry ![]() tzn wcale nie taki dobry...o 9.45 mam zerowke i prosze o kciuki bo troche olalam temat... |
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Żyję ![]() Przepraszam, że się nie odzywałam. Nadrobiłam całe zaległości i jestem. Święta chciałam się możliwie najwięcej spędzić z rodzicami. A potem jakoś zleciało. W pracy nie mogę do Was zajrzeć - zaglądałabym wtedy wcześniej. Niby nie było zajęć i tylko praca, ale czasu i tak brakowało. Prezenty się podobały i ja również dostałam świetne. Przy dzieleniu się opłatkiem życzyłam rodzicom żeby byli zawsze ze mnie dumni, a tata powiedział, że zawsze był i będzie ze mnie dumny. Bardzo mnie to podbudowało. Święta zaliczam do tych dobrze spędzonych. Sylwestra spędziliśmy u znajomych. Było nawet ok. Chwilę przed 12 ktoś rzucił hasło, że idziemy na starówkę i praktycznie w Nowy Rok wbiegliśmy. W tym biegu zgubiłam kolczyk (ostatnio coś często biżuterię gubię, ale zawieszka znalazła się w pracy ![]() ![]() A tak to praca, zajęcia. Kierowniczka idzie na urlop, TŻ od nowego roku pracuje na cały etat. Więc teraz w sumie w pracy jesteśmy we dwoje. Nowa osoba zostanie zatrudniona dopiero po powrocie kierownik z urlopu. Coraz bardziej wkurza mnie ta badziewna pracownicza koszula ![]() Za dwa tygodnie lecimy za to na konferencję, a nic praktycznie niegotowe. Nie ogarniam wszystkiego ![]() Poza niedzielą miałam teraz trzy dni wolnego i staram się wypoczywać i nadrabiać zaległości. Raczej głównie wypoczywam, ładuje akumulatory ![]() Dzisiaj zalegam jeszcze w łóżku. Zbieram się zaraz i jadę pozałatwiać parę spraw i pora wziąć się do roboty. Tak poza tym mamy 37 calowy telewizor "nowy". "Nowy" bo to poprzedni telewizor rodziców. Stał nieużywany i rodzice się z nami podzielili ![]() Za pieniądze, które dostałam od dziadka na święta kupiłam żyrandol. I tak się u mnie kręci. Co do kremów przeciwzmarszczkowych doszłam do wniosku, że pora ich zacząć używać zanim się zacznę marszczyć ![]() No to pora wypić jakąś kawę, ogarnąć się, ubrać w coś ciekawego i ruszać na spotkanie urzędom. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() z racji tego, że termin mam jutro, to od wczoraj nie mam głowy do uczenia się ![]() ![]() Punciak fajna zmyłka ![]() ![]() ![]() ![]() Nurek - trzymam ![]() Tygrysek nie uciekaj ![]() Kelpie a gdzie zdjęcia cooooo???? ![]() ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-01-09 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj muszę ścignąć TŻ o wyniesienie choinki bo już mamy dywan z igieł. A i zapomniałam jeszcze, że firanki mamusia kupiła nam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dawaj kartony ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- tak w ogóle to też zaplanowałam małe wielkie zmiany na wiosnę i P je zaakceptował ![]() ![]() - malowanie mieszkania (i może kaloryferów - która malowała je farbą do ścian? można się potem o nie opierać? nie złazi ta farba? jak inną to taką nieśmierdzącą przy ogrzewaniu polećcie, bo mnie trafia jak patrzę na to co teraz jest ![]() ![]() - zmiana frontów mebli (czyli najtańsza wersja - oklejanie) w pokojach i kuchni - pranie wykładziny - powiesić półki dodatkowe w pokojach (nom, na kwiatki ![]() - wymienić żyrandol w sypialni (w dużym zmieniliśmy to obrzydliwe paskudztwo na kulę papierową, najtaniej ![]() ![]() - nowe firanki i zasłonki ![]() - jeśli uproszę właścicieli o wymianę drzwi wejściowych, to będzie wielki sukces, bo się nie zamykają, trzeba je z buta pociągnąć :/ i całe ciepło przez te nieszczelności ucieka, no ale to już ich wydatek, nie mój, ja tylko zarządzam wymianę ![]() jak tyle zrobimy to będzie wieeelki sukces. a jak M wystarczy cierpliwości i kasy na jeszcze coś, to może wyproszę na nim zakup kanapy małej ![]() a jeśli znajdę pracę i dostanę NORMALNĄ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Plany masz bardzo ambitne ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-01-09 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie ambitne plany tylko już nie mogę znieść widoku tego okropnego mieszkania ![]() ![]()
![]() |
#4133 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Mhmm ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się to stwierdzenie ![]() Wiedziałam, że nie przejdziesz obojętnie ![]() Cytat:
![]() Kaloryfery - pytałam ojca jak byłam u niego ostatnio i on ma normalną farbą do ścian pomalowane. Opierać się można. No i wygląda fajnie, nie rzucają się w oczy ![]() Na olejną to nie wiem czy złapie, może skrobanko będzie potrzebne...
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-01-09 o 10:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-01-09 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że telewizor dostaliście ![]() ![]() Ja wstałam, ogarnęłam byle jak i siedzę. Chora jestem i nie mam na nic sił ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() Jak Ci się uda poczynić zmiany to również prosimy fotki ![]() Lubię czytać takie motywujące posty, bo mnie coś stagnacja dopadła i potrzebuję motywacji ![]() Poza tym dopadła mnie maruda, a czyjś optymizm mnie zaraża ![]() golden ja na swojej pierwszej wynajętej kawalerce miałam taką kulę z Ikea właśnie i też uważam, że lepsza ta kula niż jakiś archaiczny żyrandol ![]() ![]() Na swoim bym się na nią nie zdecydowała, ale na wynajmie najlepiej wszystko jak najtaniej zrobić ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-09 o 11:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Wtajemniczenie
|
aaaaaa wyguglałam sobie tego krzywaka
![]() ![]() ![]() ![]() Lilik będą focie będą ![]() ![]() ooooo, jakiś mądraliński facet wypowiada się na polsacie o tym dlaczego kobiece libido spada i jak je podnieść ![]() ![]() no tak, nie radzi, żeby podzielić się z partnerem obowiązkami domowymi, tylko jakieś bzdury o docenianiu siebie albo o terapii związkowej ![]() ![]() ![]() ![]() jak to mówi alpen gold "ciemny jestem!!!" ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- ----------------------- zbieram się do kupy i ruszę zadek, trzeba trochę chociaż poczytać ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-01-09 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też Polsat miałam włączony, ale przełączyłam ![]() Gotuję zalewajkę
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do kremów to ja po tym jak napisała Talullah poszperalam trochę i w czwartek zamawiam ze wspollokatorka produktu ze strony Zrób sobie krem i będziemy razem motac kremy ![]() ![]() Cytat:
Plany na zmiany bardzo fajne ![]() ![]() ![]() I po egzaminie, nie chce zapeszac ale chyba wasze kciuki przyniosły dobry skutek ale wyniki bedą jutro wiec jutro dam znać co i jak ![]() Teraz sie lenie przez godzinke i do pracy....nie wiem czy nie iść pogadać z kierowńiczka o "urlopie" na dwa tyg w czasie sesji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Wtajemniczenie
|
Nurek termin z rozmową o pracę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze excela muszę sobie przypomnieć ![]() listę kosmetyków też mam, w wizażowej torebce ![]() ![]() na razie jestem z zakupów zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]()
#4140 |
Zakorzenienie
|
Hejka ,
U mnie ostatnio ciagle pod górkę .. Też mam listę kosmetyków...chciałabym kiedyś mieć ideały w każdej dziedzinie ..ale niestety, żel do twarzy zmieniam często, szampon i odżywki również ... kremów do twarzy się boję ... i coś mi się zdaje, że nie prędko znajdę ideały . A może wymienicie kosmetyki, które są dla Was idealne? Jak dla mnie idealny (4+) jest na razie krem cetaphil ( nawilżający ) reszta prawdopodobnie będzie zmieniona I teraz mam pytanie, niektóre z Was robiły remonty, wiec może udzielą mi odpowiedzi : Jak myślicie ile kosztuje generalny remont mieszkania ( wymiana okien, kaloryferów, malowanie/tapetowanie ścian, wymiana kuchni i łazienki całkowita , panele podłogowe niekoniecznie niekoniecznie ) tak mniej więcej ... ?? bo szukałam kalkulatora jakiegoś i ciężko coś znaleźć
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.