|
|
#241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!
Cytat:
|
|
|
#242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
proszę o sprawdzenie dostępnosci ![]() ten płaszczyk rozm. S badź XS oraz spodenki rozmiar S koturny czarne r. 39 dziękuje z góry
|
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje
bardzo bym chciala ![]() Cytat:
, wiec w zarze bylam tylko chwilke, wlecialam obczailam płaszcze i wylecialam nie patrzac doslownie na nic
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo fajna ta koszula, ale nie widziałam jej.. co do torebek to już niestety nic ciekawego nie zostało.. Widziałam 2 szt. jasnych i 2 szt. ciemnych mini shoperow, ktos kiedys o nie pytał http://www.zara.com/webapp/wcs/store...MINI%2BSHOPPER a tak poza tym to wszystko już niestety przebrane. Jakby kogoś interesowało to koleżanka widziała dzisiaj koszule aniesowe w galaxy rozmiar xs i s oraz w kaskadzie rozmiar l
http://xcookandlookx.blogspot.com Edytowane przez andzioch Czas edycji: 2012-01-08 o 22:32 |
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mogłaby mi któraś dobra duszyczka pomóc w zakupie tego płaszczyka w rozmiarze L
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
ja bylam wczoraj na targowku ale bidaaaa.... ramonesek zadnych, ogolnie jak w lumpeksie sie czulam
nie to zebym cos do nich miala ![]() ale wiekszosc rzeczy juz "zmeczona" przerzucaniem ich w to i tamto... mierzeniem itp.... ja sie zastanawiam nad jeansami.... mierzylyscie jakies fajne jasne rurki???
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny popatrzę za wszystkim o co prosiłyście, wyszła mi lista na całą stronę
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
malwina2208198721 i Pani Pusia
Kochane mam prośbę. Bijoum prosiła Was o zakup botków na koturnie. Ja od 2 tygodni również ich szukam i strasznie na nie choruję Będę dozgonnie wdzięczna!
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny podoba mi sie ta bluzka, w I turze zeszła na 149, teraz 99, jak myslicie zejdzie jeszcze z ceny i ile? kupiłam buty z nowej kolekcji i bluzkę, także trochę się wykosztowałam i nie wiem czy jest sens czekac czy obniżą jeszcze cenę http://www.zara.com/webapp/wcs/store...-NECK%2BBLOUSE
|
|
|
|
|
#254 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny wróciłam wczoraj z zakupów i powiem wam że tu w UK w zarze w ogóle dużych tłumów nie ma
Andzioch z rzeczy z których chciałaś widziałam tylko 2 i 3 ale nie było w ogóle rozmiaru XS najmniejsze jakie były to M i wyżej. Bluzka 3 występowała w innych kolor czarny i zielony w praktycznie pełnej rozmiarówce. Asvada widziałam te balerinki były w rozmiarze 36,38, i 39 nie pisałaś jakiego rozmiaru szukasz to ich nie wzięłam. Paulina3rulik tak samo widziałam Twoje buty w obu kolorach nude i czarne pełna rozmiarówka, niestety byłam jakoś tak po 13 w centrum i nie widziałam Twojego posta. Bijoum też widziałam Twoje buty Arinka przykro mi ani sukienki ani marynarki nie widziałam. Dotka widziałam ten sweter ale w rozmiarze M. Funkystar były koszule Aniesowe właśnie w rozmiarze M i L gdybym wiedziała że szukasz to bym wzięła. Pełno było tych balerinek nude i czarnych w rozmiarach 37, 38, 39 i 40(sama wzięłam dla siebie po jednej parze). Za to w ogóle nie było niebieskich i zielonych. Aniesowa koszula pojawiała się w rozmiarach M i L. Pełno było jeszcze kurtek i płaszczyków ale nie interesowały mnie więc nawet nie podchodziłam. Zostało jeszcze dużo marynarek, nawet były te różowe i pomarańczowe z działu basic ale tylko L i XL, widziałam jedną parke na 13-14lat. Ostały się jeszcze ramoneski w różnych kolorach, ale nie wiem jakie rozmiary bo nie sprawdzałam. Edytowane przez asia di Czas edycji: 2012-01-09 o 09:17 |
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle jak wypada rozmiarówka w Zarze ?
![]() Wstyd się przyznać ale nie mam ani jednego ciucha z niej
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
w moim przypadku raczej standardowa
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Ja sugerowałam się wymiarami podawanymi na allegro
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
rozmiarówka raczej normalnie, bez zawyżania rozmiarów, z dziecięcymi zawsze mam problem dla córki jak przeskoczyła z rozmiarów niemowlęcych 86 na wyższe bo od 92-98-104-110 to wydają sie naprawdę duże jak na moje dziecko a aktualnie z innych sklepów nosi 110 ma 2 latka a z zary za duże sukienki, za obcisłe spodnie....
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej standardowa, ale jeśli kupujesz przez neta to zdecydowanie kieruj się podawanymi wymiarami, bo czasami im się rozmiary rozjeżdżają - czy wynika to z wszycia złych metek czy po prostu różne modele mają w różnych rozmiarach, ale mam żakiet w rozmiarze XL wielkości takiej samej jak inny M
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli wybieracie się jeszcze na wyprzedażowe buszowanie, PROSZĘ o pomoc w zakupie białej ramoneski z TRF w rozmiarze L.
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny. mam do Was wielka prosbe: czy jestescie w stanie mi powiedziec czy w poznaniu kupie te sukienki w rozmiarze xs (lub jeszcze mniejszym o ile jest). strasznie mi sie podobaja ale do poznania mam ponad 100 km i nie chce jechac na darmo
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...VELESS%2BDRESS http://www.zara.com/webapp/wcs/store...UINNED%2BDRESS |
|
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
Asia di bardzo dziękuję Ci za sprawdzenie
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że teraz w większości skupiacie się na wyprzedaży, ale może mierzyła któraś taką sukienkę?
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Te szare buciki, o które pytałaś są gdzieś na stronie, bo nie mogę ich znaleźć. Chyba, że to jakaś stara kolekcja. Spodobały mi się
Edytowane przez Agnes18 Czas edycji: 2012-01-09 o 11:24 |
|
|
|
|
#267 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Zwracam się do was z pytaniem, bo wiem że jako miłośniczki Zary będziecie w stanie mi na nie odpowiedzieć Mam upatrzony płaszczyk, obecnie przeceniony z 359 zł na 199 zł. Myślicie, że jest jeszcze szansa, żeby go przecenili bardziej? Nie ukrywam, że nie mam pojęcia jak wyglądały poprzednie wyprzedaże, także liczę na waszą pomoc![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#268 |
|
Przyczajenie
|
Czy któraś z Was pomogłaby mi w zakupie tych butów? Rozmiar 37 albo 38.. Byłabym bardzo wdzięczna!!
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BRIDING%2BBOOT |
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdyby ktorejs z Was rzucila sie w oczy biala ekoskórka z TRFu za 89 bardzo prosze o zakup
rozm. S. |
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Dużo ekoskórek było jeszcze dziś w Bałtyckiej, jak będę dziś jeszcze po 15 (o ile będę), to mogę wziąć
![]() Takie za 89zł, tak?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

myślę,że go jeszcze upolujesz
bardzo bym chciala
, wiec w zarze bylam tylko chwilke, wlecialam obczailam płaszcze i wylecialam nie patrzac doslownie na nic
Dzięki!