Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 793 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-25, 20:09   #23761
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
to sie naucz, ja sie nauczyłam dzień leworęcznych obchodzić

teeee Maxi, co tam u Bastka ? jakbym do faceta mówiła
a i nie śmiać mi sie z imienia mojego Maxiego

co do tych klatek to nie wiem
no jakze bymn smiala w koncu to moje wlasne prawie, ze

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-25, 20:11   #23762
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Ja się cieszę, że jest na świecie ktoś z kim mam tyle wspólnego Tzn z Tobą Lunciu Podobnie myślimy
A ja od piątku zaczęłam tak myśleć, że przecież nie może być źle przez cały czas! Ja chyba za mało wieczorami o Crise myśle, bo jakoś mi się nie śni w nocy A ten Górnik Zabrze to nie wiem co to za jedni, ale podobno dobrzy chociaż ten wynik.. hm

A tu fotki z 23.11.06.. Ślicznie wyglądał
nom bardzo podobnie myślimy

mi sie też rzadko moje ciastka śnią, zawsze albo eks albo nikt
hm każdemu sie może przegrać 6:0
ja Ci mówie, jeszcze sie szczęście do Ciebie uśmiechnie

co tu duzo mówić, Cris to niezła dupa i zawsze ślicznie wygląda
Stary 2006-11-25, 20:15   #23763
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
no jakze bymn smiala w koncu to moje wlasne prawie, ze
to mam mówić na Ciebie Maxi powiedz tylko tak
Stary 2006-11-25, 20:24   #23764
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

nom to dziewczynki ja się będe zbierać ... ostatnio szybko sie męcze, i wieczorem dosłownie padam
wypije jeszcze za Magde co by wyzdrowiała i za Słońce żeby szczęście sie do niej uśmiechnęło i za Gosie żeby egzaminy pozdawała i częściej wpadała i za Talcie zeby jej sie z X ułożyło i za Mav żeby częsciej wpadała i za Ize i żeby Filipek grał i gole strzelał i za Tricomi żeby yyyy ooo żeby jej sie chciało jutro wczesnie wstac
chyba nikogo nie pominęłam

nom i guten szlafen
Stary 2006-11-25, 20:32   #23765
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
juz bym chyba nie mogla teraz sie nauczyc obchodzic imieniny...nawet nie pamietam kiedy wypadaja :P:
no wlasnie widze, ze po maxie (jesli juz mowa o maxach :P patrzylam te imieniny i było, ze miedzy innymi magdalena to jest takie zdrobnienie: maxi alez mi sie to z maxim rodriguezem kojarzy :P)

fju fju hihii... fajowe

ej babeczki... powiedzcie mi czy jest jakis sposob, zeby uchwycic klatki filmu lecacego dajmy na to z wmp...bo chetnie bym wam pokazala tego mojego filmika co go mecze po raz kolejny :P tylko nie wiem jak...bo jak biore print screen to nie idzie

edit: wlasnie natrafilam na moment jak podo i odi skaczą i cos tam spiewaja XD lehmann patrzyl na nich wzrokiem: ach te dzieci
jednak dobrze, ze to wszystko mam jak sie ogladało na zywca to sie zupelnie nie zwracalo uwagi...tyle emocji we mnie bylo...ze pewnie na nic nie zwracalam uwagi XD
Printem się niestety nie da.. też kiedyś kombinowałam A programu do takiego edytorowania filmów to nie mam

Gosiu.. ten link

Lunciu Ty też musisz w to uwierzyć, że jeszcze wszystko się ułoży i warto żyć Szkoda by mi było opuszczać Crisa i moich zbiorów

Mykam.. jutro do kościółka
Pap

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-25, 20:44   #23766
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
to mam mówić na Ciebie Maxi powiedz tylko tak
haha... nieeee pani szwajnsztajga podolska bardziej mi odpowiada
Cytat:
nom to dziewczynki ja się będe zbierać ... ostatnio szybko sie męcze, i wieczorem dosłownie padam
wypije jeszcze za Magde co by wyzdrowiała i za Słońce żeby szczęście sie do niej uśmiechnęło i za Gosie żeby egzaminy pozdawała i częściej wpadała i za Talcie zeby jej sie z X ułożyło i za Mav żeby częsciej wpadała i za Ize i żeby Filipek grał i gole strzelał i za Tricomi żeby yyyy ooo żeby jej sie chciało jutro wczesnie wstac
nom i guten szlafen
i za luncie zeby wszystko... jakby to powiedział pan kononowicz
Cytat:
Printem się niestety nie da.. też kiedyś kombinowałam A programu do takiego edytorowania filmów to nie mam
Pap
papapa

no ja to myslałam przez windows media player przepuscic... ale nie moge tego filmu do niego wrzucic... niby jakichs brakuje koderow-dekoderow (cokolwiek to jest) i sie powinny same zainstalowac... i sie nie instaluja

Stary 2006-11-25, 21:15   #23767
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Milan wygrywa 1:0

filippek zszedl w 72 min

Oby dowiezli zwyciestwo do konca

Edit: Wygrali moze to poczatek lepszego moze pierwszy krok do pokonania kryzysu oby

Lunka dzieki ze za mnie i filippak piłas.

Za Ciebie zeby juz bylo tylko dobrze

Dobranoc

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 07:27   #23768
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Gosiu.. ten link

Lunciu Ty też musisz w to uwierzyć, że jeszcze wszystko się ułoży i warto żyć Szkoda by mi było opuszczać Crisa i moich zbiorów

Pap
taaa wciskać takie kity to ja potrafie wszystkim dookoła tylko sama
nie potrafie w to uwierzyć
wiem że jak odejde to sie tu Magda Baszczem zajmie
haremik jeszcze porozdzielam i też będzie lux

Cytat:

papapa

no ja to myslałam przez windows media player przepuscic... ale nie moge tego filmu do niego wrzucic... niby jakichs brakuje koderow-dekoderow (cokolwiek to jest) i sie powinny same zainstalowac... i sie nie instaluja
tak myślałam ze wolisz nazwisko po mężach

dzieki ze za mnie piłaś

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość

filippek zszedl w 72 min

Edit: Wygrali moze to poczatek lepszego moze pierwszy krok do pokonania kryzysu oby

Dobranoc
ooo widzisz mówiłam że będzie grał i że wygrają
nmzc i też dzięki

Edytowane przez $Luna$
Czas edycji: 2006-11-26 o 07:57
$Luna$ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 07:30   #23769
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

no to pare newsów z obozu Wisły :

Od wyniku meczu Wisła - FC Basel zależeć będzie czy Mariusz Pawełek, Adam Kokoszka i Dariusz Dudka wyjadą do Zjednoczonych Emiratów Arabskich na sparing reprezentacji Polski z tym egzotycznym przeciwnikiem. Jeśli Wisła zwycięży lub zremisuje z Bazylea, przedłużając swoje szanse na awans do dalszej fazy Pucharu UEFA, wówczas "Biała Gwiazda" będzie chciała zatrzymać trójkę Wiślaków w Krakowie.

Zgrupowanie reprezentacji zaplanowane zostało na 1-7 grudnia. Co ciekawe, 7 grudnia Wisła ma rozgrywać mecz Pucharu Ekstraklasy z Górnikiem Zabrze. Mecz w Rotterdamie z Feyenoordem zaplanowany jest na 13 grudnia. Biorąc pod uwagę kontuzje zawodników wskazane jest, by Dragomir Okuka miał do dyspozycji całą kadrę.

Serbski trener na razie ostrożnie wypowiada się w temacie nie wysyłania kadrowiczów na mecz z ZEA. - Zgodziliśmy się, że zawsze będziemy szli na rękę reprezentacji, ale też kadra musi czasami zrobić coś dla Wisły. Trzeba pamiętać, że Wisła reprezentuje polską piłkę, nie tylko kadra. To promocja polskiej piłki. Myślę, że klub z kadrą się dogadają, by oni zostali. Dudka, Kokoszka i Pawełek to w tej chwili nasi mocni zawodnicy. Kadra nam się trochę posypała a czekają nas ważne mecze. Jest koniec sezonu, psychicznie i fizycznie zawodnicy są podmęczeni, z tym wiążą się kontuzje. Zobaczymy, czy pojadą. Może nam być potrzebny każdy zawodnik. Do meczu z Feyenoordem zostanie nam niespełna tydzień.

nie wiedziałam że Wiślacy też jadą na ten mecz jeśli wygrają
Stary 2006-11-26, 07:32   #23770
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Byłem już jedną nogą w Legii Warszawa, ale pan Basałaj zadzwonił do mojego trenera z Wigier Suwałki i prosił, żebym przyjechał jednak na testy do Wisły – wspomina Patryk Małecki.– Znał go dobrze, oni tam wszyscy się znają, ale gdy pojawiłem się w Krakowie, stwierdził, że od tej pory wszystko zależy ode mnie.

Podwójny pech

Mieć 169 centymetrów wzrostu i na nazwisko Małecki to podwójny pech. – Mnie to nie przeszkadza, a ksywka „Mały” jest raczej od nazwiska – śmieje się 18-letni napastnik Wisły. Niezbyt imponujące warunki fizyczne nie są barierą dla Patryka Małeckiego, bo dysponuje on wyśmienitym wyskokiem dosiężnym. W wracającym z Lubina autokarze wiślacy żartowali z niego, że wygrywał pojedynki powietrzne z wyższymi o dwie głowy obrońcami Zagłębia.

Nie chciał do Lazio

W juniorach młodszych zdarzało mu się strzelić nawet po osiem, dziewięć bramek w meczu. – Nawet trener Henryk Kasperczak zwrócił na niego uwagę – opowiada Andrzej Bahr, fizjolog Wisły, który prowadził Małeckiego w trzecioligowych rezerwach. Wiosną Małecki zdobywał dla drugiej drużyny gole w ważnych konfrontacjach, latem Dan Petrescu zabrał go na zgrupowania do Włoch i Niemiec. W sparingach wystawiał go jednak rzadko, mimo że Małecki trafił do siatki w spotkaniu z KSZO Ostrowiec.

Młodzieniec do cierpliwych nie należy. Parę lat temu obraził się nawet na trenera i wyszedł z szatni. W lipcu chciał rozwiązać umowę stypendialną z Wisłą (klub płacił mu 1000 zł miesięcznie). – Nie chciałem więcej pieniędzy, ale wychodzić na boisko – tłumaczy. – Trener Petrescu nie rozmawiał ze mną, doszło do mnie tylko, że jestem jeszcze młody i mam czas. Stwierdziłem, że tu nie mam szansy się przebić, a bardzo chciał mnie pozyskać Kolporter.

W reprezentacji juniorskiej Andrzeja Zamilskiego występuje regularnie obok zawodników Auxerre, Boltonu, Wigan. Jego do swojej szkółki chciały skaptować m.in. Lazio Rzym i Energie Cottbus. Zwierza się, że w sierpniu, niedługo po osiemnastych urodzinach, postanowił związać się z Wisłą i walczyć o miejsce w składzie. W listopadzie podpisał profesjonalny, pięcioletni kontrakt.

Otwórz oczy

Szansę od pierwszej minuty dostał wreszcie w Lubinie. Pokazał kilka dynamicznych akcji, brak kompleksów, upodobanie do twardej, fizycznej walki. – Nie boi się grać jeden na jeden, a to jest najważniejsze w dzisiejszej piłce – ocenia trener Wisły Dragomir Okuka.

Małecki mógł nawet zdobyć ładną bramkę, ale strzelił głową w... tył. – Zamknąłem oczy i myślałem, że piłka jest w sieci, a wyszła na aut – krzywi się. Obaj szkoleniowcy podkreślają, że z Małeckim trzeba dużo, ale i ostrożnie pracować. – To kwestia wyrzeczeń i cierpliwości – wyjaśnia Bahr. – Ma potencjał, lecz musi pamiętać, że miało go wielu chłopców, którzy zostali kibicami, a nie piłkarzami.

a tu artykuł o Małym

PS. jak dobrze że jest juz w moich szeregach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6ae187b11566f75b0d89ecd4987816a7.jpg (37,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f6e2156a273b8c36374cc298732f08a7.jpg (45,2 KB, 2 załadowań)
Stary 2006-11-26, 07:34   #23771
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Mateusz Broź nie przyjął oferty podpisania z Wisłą zawodowego kontraktu - informuje "Dziennik Polski".

Jak twierdzi Adam Nawałka, klub zaproponował młodemu piłkarzowi atrakcyjne warunki finansowe, ale Broź zrezygnował z tej propozycji. Od paru tygodni trenował z pierwszym zespołem "Białej Gwiazdy", jednak po odrzuceniu propozycji do czerwca przyszłego roku, kiedy wygasa jego umowa z Wisłą, nie będzie miał już takiej szansy. Młody zawodnik prawdopodobnie przeniesie się do Widzewa Łódź, w którym występuje jego starszy brat, Łukasz.

W tej sytuacji profesjonalny kontrakt zaoferowano 18-letniemu Maciejowi Trzmielewskiemu.

Phiii, nie to nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Broź 2].jpg (39,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Broź.jpg (37,0 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-11-26, 07:35   #23772
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Bartłomiej Grzelak nie trafi tej zimy do Wisły - informuje "Gazeta Krakowska". Wszystko wskazuje na to, że napastnik Widzewa zdecyduje się na przenosiny do Zagłębia Lubin, skuszony bardzo dobrymi warunkami indywidualnego kontraktu.

W Lubinie nie ukrywają, że mają apetyty na zbudowanie bardzo silnej drużyny. Stąd superoferta dla Grzelaka, za jaką trzeba uznać 140 tysięcy euro rocznego kontraktu dla zawodnika, który po pierwszoligowych boiskach biega regularnie od pół roku. Wisła nie miała zamiaru przebijać ceny.

- Złożyliśmy ofertę Grzelakowi i on zadeklarował, że chce się przenieść do Wisły. Wiem jednak, że oferta Zagłębia była wyższa. Nie mam informacji, że piłkarz zdecydował się na przenosiny do Lubina, ale jeśli tak jest, to nic na to nie poradzimy, bo nie mamy zamiary przebijać się z Zagłębiem. - mówi wiceprezes ds. sportowych Adam Nawałka.

Nie wiem, czy wyższa. Odnoszę wrażenie, że on sam woli grać u nas – mówi prezes Zagłębia Lubin, Robert Pietryszyn.

Nawałka ujawnił, że Wisła ma przygotowane warianty zastępcze. Na liście życzeń krakowskiego klubu są trzy nazwiska napastników, którzy mogliby trafić do Krakowa.

- O nazwiskach za wcześnie mówić. Powiem tylko tyle, że są to zawodnicy zarówno polscy, jak i zagraniczni.

o tym panu sie dużo teraz mówiło i o jego transferze ale skoro wybrał Zagłębie ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg grzelak.jpg (30,7 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-11-26, 07:38   #23773
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Po piątkowym treningu Adam Kokoszka rozmawiał z dziennikarzami, nie wiedząc jeszcze, że został powołany przez Leo Beenhakkera na mecz Reprezentacji Polski ze Zjednoczonymi Emiratami Arabskimi. Na niemal wszystkie tematy wypowiadał się dość ostrożnie.

O nagłej popularności w mediach:

- Czytam wszystko artykuły, które mnie dotyczą. Myślę, że miło jest, gdy zawodnik czyta pozytywy na swój temat.

O zainteresowaniu ze strony selekcjonera:

- Każdy zawodnik może być obserwowany. Nikt nie powiedział, że będę powołany, a w gazetach od razu pojawiła wersja, że mnie będą do reprezentacji brali. To jest lekka przesada. Wydaje mi się, że trener po prostu podał mój przykład, bo w Wiśle jest dużo obcokrajowców.

O możliwym transferze:

- Ja bym chciał mieć szansę na granie, ale nie wiem, jak to będzie. W klubie cały czas się coś zmienia. Chciałbym zostać wypożyczony na jakiś czas, pograć, a potem wrócić do Wisły.

O reakcji prezesa Wisły:

- Cieszę, się, że ktoś tu na mnie liczy. Chciałbym grać w Wiśle w przyszłości, bo to jest najlepszy klub w Polsce. W obecnej chwili jednak uważam, ze lepszym rozwiązaniem dla mnie, a dla klubu w przyszłości, będzie to, jeśli gdzieś pójdę i będę miał szansę grać.

O środowym występie w Pucharze Ekstraklasy:

- Szkoda, że nie wygraliśmy, bo myślę, że trzy punkty były w naszym zasięgu. Uważam, że cały zespół zagrał dobrze, nie można mówić o konkretnych zawodnikach. Trener Okuka był zadowolony z gry całego zespołu, nie było indywidualnych pochwał. Z gry w obronie też był zadowolony, chociaż na początku graliśmy po raz pierwszy w takim składzie i nie wszystko było, jak trzeba.

Na koniec, zapytany o marzenia, Adam Kokoszka odpowiedział szczerze:

- Chciałbym grać w pierwszej lidze, obojętne w jakim zespole. To jest teraz dla mnie najważniejsze.

to mi sie podoba Wisła potrzebuje takich zawodników

aaaa i zaklepuje Adasia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg adam.jpg (32,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg adam2.jpg (45,2 KB, 2 załadowań)
Stary 2006-11-26, 07:39   #23774
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:

filippek zszedl w 72 min

Dobranoc
jejeje... jaki to musial byc szczesliwy dzien
nikt nie przegrał z naszych

a dzis... oby rownie szczesliwy witam wszystkich z rana :P
mowilyscie, ze o 7 mecz siatkowki...obudzilam sie o 8 mysle... ooo moze jesczze leci... a tam pałer reńdżers xD sprawdzam na necie a tam.... 7 raz z rzedu wygrywamy 3:0 braaawooo

rozpracowalam troche ten wmm... moze wkrotce cos wam sklece...tylko boje sie zepsuc płyte...a to moja jedyna kopia pomeczowej relacji...

Stary 2006-11-26, 07:40   #23775
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Arkadiusz Głowacki wrócił do treningów po siedmiu długich tygodniach leczenia. Jego występ w meczu PUEFA z FC Basel (30 listopada) jest mało prawdopodobny, ale wiślak z najdłuższym stażem powinien być gotów na spotkanie z Feyenoordem Rotterdam (13 grudnia).

Od 2003 roku "Głowę" trapią kontuzje. Biorąc pod uwagę ligowe mecze Wisły przez ostatnie 3,5 sezonu, opuścił ponad połowę z nich: zagrał w 52, nie zagrał w 53.

- Po pewnym czasie uodporniłem się na przeciwności losu. Tak muszę do tego podchodzić i wierzyć, że w końcu uda mi się zapanować nad kontuzjami - mówi.

Ostatniego urazu Głowacki doznał 2 października, na zgrupowaniu reprezentacji Polski przed meczem z Kazachstanem. Głowacki uszkodził wtedy - nie po raz pierwszy - mięsień czworogłowy uda. Wczoraj podjął zajęcia z kolegami. Kilka wcześniejszych dni Głowacki strawił na zajęciach indywidualnych w towarzystwie trenera Andrzeja Bahra i innego rekonwalescenta Mauro Cantoro.

- Na Śląsku, u doktora Jerzego Wielkoszyńskiego, robiłem siłę, elementy szybkości i techniki biegu, ale nie ćwiczyłem z piłką. Tego mi właśnie brakuje, dlatego z trenerem Bahrem starałem się "złapać" czucie piłki, poruszanie się po boisku - ocenia.

Arek wręcz pali się do gry:

- Bardzo bym chciał, żeby drużyna wyglądała lepiej, a kryzys, który nas dopadł, został przełamany z moją pomocą. Łatwiej byłoby mi powiedzieć: "Dobra, daj sobie chłopie spokój, poczekasz do następnego okresu przygotowawczego". Jednak nie chciałem zrobić w ten sposób. Próbuję "łapać" każdy okres, w którym da się grać.

Powrót Głowackiego do dobrej formy, jaką prezentował w pierwszej fazie rundy jesiennej, z pewnością podniósłby skuteczność linii obronnej. Mówią o tym liczby: w 11 spotkaniach z jego udziałem "Biała Gwiazda" straciła zaledwie 6 goli.

Wiadomo już, że kontuzjowany w meczu o Puchar Ekstraklasy z Zagłębiem Lubin Norbert Varga będzie pauzował przez dwa tygodnie. Do końca rundy nie zagra Stanko Svitlica. Nikola Mijailović czeka na zabieg operacyjny przepukliny. Branko Radovanović ma kłopoty z mięśniem, a Marek Penksa z kolanem.

Wczoraj trenowali natomiast mający ostatnio problemy zdrowotne: Jakub Błaszczykowski, Paweł Brożek i Marcin Baszczyński.

szkoda Stanka ale Arek też fajniutki, zaklepuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg arek.jpg (76,8 KB, 0 załadowań)
Stary 2006-11-26, 07:43   #23776
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

mowilyscie, ze o 7 mecz siatkowki...obudzilam sie o 8 mysle... ooo moze jesczze leci... a tam pałer reńdżers xD sprawdzam na necie a tam.... 7 raz z rzedu wygrywamy 3:0 braaawooo

rozpracowalam troche ten wmm... moze wkrotce cos wam sklece...tylko boje sie zepsuc płyte...a to moja jedyna kopia pomeczowej relacji...
hej

nom, dzień jakich mało

eeee ja ta tam siatki nie lubie, chociaż ten Świderski jest mniaaaam
ale to nie moja działka ale fajnie że wygrali

to może zrób kopie tej płyty
Stary 2006-11-26, 07:48   #23777
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

i jeszcze troche fotek bo mam tygodniowy debet powiedzcie że Wam przez ten tydzień brakowało moich fotek

1 - Bosy
2 - łysiejący Radzio
3 - hie hie niczym ufo
4 - ot taki banerek
5 - tapetka
6 - i Maksiu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie_kolejki_4.jpg (83,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wisla2.jpg (39,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg orange_ekstraklasa_10_kolejka_(31).jpg (68,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg napoleon1qv.jpg (9,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Najlepsi.jpg (66,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maxirodriguez_afp.jpg (9,5 KB, 3 załadowań)
Stary 2006-11-26, 07:54   #23778
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
wiem żejka odejde to sie tu Magda Baszczem zajmie

dzieki ze za mnie piłaś
ja juz ci mowilam o baszczu...ne biore jak ty masz odejsc
no ba...musze byc solidarna z rodziną
i wypije jeszcze raz po bawarsku tym razem, zeby z rana nie polewac ostrzej
i chyba sobie zmierze temp. zobaczymy co tym razem wykaze :P
Cytat:
no to pare newsów z obozu Wisły :

Od wyniku meczu Wisła - FC Basel zależeć będzie czy Mariusz Pawełek, Adam Kokoszka i Dariusz Dudka wyjadą do Zjednoczonych Emiratów Arabskich na sparing reprezentacji Polski z tym egzotycznym przeciwnikiem. Jeśli Wisła zwycięży lub zremisuje z Bazylea, przedłużając swoje szanse na awans do dalszej fazy Pucharu UEFA, wówczas "Biała Gwiazda" będzie chciała zatrzymać trójkę Wiślaków w Krakowie.

Zgrupowanie reprezentacji zaplanowane zostało na 1-7 grudnia. Co ciekawe, 7 grudnia Wisła ma rozgrywać mecz Pucharu Ekstraklasy z Górnikiem Zabrze. Mecz w Rotterdamie z Feyenoordem zaplanowany jest na 13 grudnia. Biorąc pod uwagę kontuzje zawodników wskazane jest, by Dragomir Okuka miał do dyspozycji całą kadrę.
(...)
nie wiedziałam że Wiślacy też jadą na ten mecz jeśli wygrają
hmm... trudna sprawa...ale ja tam nie wiem nawet co to są te emiraty XD i nikt nie gra co znam to sie nawet wysilac nie bede, zeby ogladac chyba :P
i juz lepiej niech zagraja w wisle mysle, jakby miala przegrac

teraz sobie mysle...dojczki maja towarzyski... dopiero w lutym
Cytat:
PS. jak dobrze że jest juz w moich szeregach
Cytat:
to mi sie podoba Wisła potrzebuje takich zawodników

aaaa i zaklepuje Adasia
na ich karierach zawodowych to ja sie nie znam... ale powiem ci, ze faaajni są

hej ju

EDIT: lunka...maxi nieeeee !!!! ... ... jakis taki niepodobny do siebie...

chetnie bym zrobila kopie ... tylko nie mam plytek mam tylko plyty dvd a mi szkoda zuzyc cala na 700 mega filmu

Stary 2006-11-26, 07:55   #23779
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

1 - ile raz patrze na to zdjęcie to mam łzy w oczach
2 - a to zdjecie mnie rozśmiesza, jacy lekarze Maksiu przed operacją
3 - Max wywija koszulką, a tyle razy mu mówiłam : nie striptizu na boisku
4 - Maxi z piłeczką
5 - a tu podczas meczu ŁKS- Płock, jakie biedulki
6 - Bartek z Dawidem Janczykiem obaj fajne dupy
yhm jeśli Dawid wolny to go zaklepuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maxi_rodriguez_1310.jpg (16,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maxi';;.jpg (19,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maxi240606_ES.jpg (9,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maxi.jpg (25,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lks_plock_02.jpg (62,0 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg legia_lech_04.jpg (37,3 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-11-26, 08:03   #23780
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
ja juz ci mowilam o baszczu...ne biore jak ty masz odejsc
no ba...musze byc solidarna z rodziną
i wypije jeszcze raz po bawarsku tym razem, zeby z rana nie polewac ostrzej
i chyba sobie zmierze temp. zobaczymy co tym razem wykaze :P

hmm... trudna sprawa...ale ja tam nie wiem nawet co to są te emiraty XD i nikt nie gra co znam to sie nawet wysilac nie bede, zeby ogladac chyba :P
i juz lepiej niech zagraja w wisle mysle, jakby miala przegrac

teraz sobie mysle...dojczki maja towarzyski... dopiero w lutym

na ich karierach zawodowych to ja sie nie znam... ale powiem ci, ze faaajni są

hej ju

EDIT: lunka...maxi nieeeee !!!! ... ... jakis taki niepodobny do siebie...

chetnie bym zrobila kopie ... tylko nie mam plytek mam tylko plyty dvd a mi szkoda zuzyc cala na 700 mega filmu
matko co mi tu za żejka wyszła
Emiraty to jakiś Bliski Wschód, gdzie jest ciepło i można na wakacje pojechać
Wisła musi wygrać
yhm a wcześniej nie grają dojczki
no ba, wiem że sa fajni inaczej bym nie zaklepywała
a co Ty mi tu chcesz do Maxiego bo widzisz on ładny chłopak jest tylko zależy kto mu zdjecie robi
Stary 2006-11-26, 08:10   #23781
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

1,2 - Maxi
3 - banerek z Lampsem, ten to dopiero jest do siebie niepodobny
4 - Michael
5 - chłopcy z Reymonta, ah ah jaki Baszczu młodziutki
6 - i Basczczu, jak ślicznie mu w białym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kk.jpg (16,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg k.jpg (28,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg franklampardsigpb5kc5.jpg (99,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg forumls5.jpg (49,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ChzReymonta1.jpg (46,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg baszczynski.jpg (13,4 KB, 0 załadowań)
Stary 2006-11-26, 08:19   #23782
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

i jeszcze pare foci z wizyty w szkole

ale wiecie co Kuba tak naprawde to przystojniak i spoko gość chociaż może na boisku nie zawsze fajnie wygląda przez te dłuższe włosy ale odkąd jest ze mną, wyładniał

a na 5 fotce jaka dziewczynka rozanielona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 371.jpg (72,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 04.jpg (111,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 08.jpg (97,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 09.jpg (121,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (91,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 261.jpg (65,2 KB, 0 załadowań)
Stary 2006-11-26, 08:22   #23783
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

i jeszcze jadna fotka Emy to też tak naprawde przystojniak któy nie zawsze korzystnie wygląda na boisku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (91,5 KB, 3 załadowań)
Stary 2006-11-26, 08:26   #23784
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

a teraz padniecie

" Baszczu z nami kibicami " ta poza, ten znak, ten usmiech
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Baszczu z nami kibicami.jpg (53,3 KB, 7 załadowań)
Stary 2006-11-26, 08:39   #23785
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

i jeszcze pare fotek z wczorajszego meczu

1 - Kuba
2 - Baszczu, jeju że nie wiedziałam że to aż tak źle wygląda
3 - kumple z boiska
4 - a zgadnijcie kto to
5 - Patryk
6 - i właśnie to o czym mówiłam Kuba nie zawsze fajnie wychodzi na fotkach meczowych

PS. Magda, gdzie zwiałaś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (101,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23.jpg (99,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (92,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 29.jpg (99,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25a.jpg (61,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 05a.jpg (65,9 KB, 2 załadowań)
Stary 2006-11-26, 11:47   #23786
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
ja tez tesknilam
mialam i teraz nie moge znalezc nic fajnego kurcze...same, albo takie srednie...albo juz byly i nie moge na nie patrzec XD poki co bajernowy... bo mecz byl... hihih wygralismy !!!! nie moglam sluchac relacji do konca...ale poszlam na tv i ogladałam n24... tylko dlatego, ze na dole na swierzo pokazywali wyniki wszystkich meczykow '14. tag' ... 2:1 dla nas makaay i piza jejje...
widzialam tez, ze klose strzelił dwa z trzech goli dla werderu...i że ebi strzelił dla borussi
tja...mialam ogladac i co? i temperatura podskoczyla... przespalam kilka godzin...glowe mi rozsadzalo...moze jutro sobie lukne...kocham to ogladac...chociaz widzialam wszystko po kilka razy to nic
sprawdzałam...magdaleny imieninki to chyba z 5 razy sa w roku xD hahah... jakbym obchodzila to bym miala bibe za bibą obchodzac wszystkie offf korz

o lol 6 wyzszy wynik widzialam tylko w meczu niemcy - san marino (13:0) hohoho dobre to za wisłe
(fajny masz avek...od razu mi sie rzucil w gałki :P)

chcialabym byc juz zdrowa....jak ty eszz...
tez slyszalam o tym meczu...tez mysle, ze to ok pomysl
no dla mnie robi kolosalna roznice xD bo ten robol byl ... no nie taaaki ale pewnie i tak kazdy by powiedzial, ze obaj sa paskudni xD mam tego swiadomosc, ze basti sie nikomu (prawie) nie podoba coz... ale mi sie podoba i tyle w temacie hihih ;]

no ja tez... bez imienin to to samo

brawo... bvb fcb wisla (nie znam skrotu xD)

hihhiih ja to wykorzystuje brata... on gra a ja sie patrze na pilkarzy ...zawsze jedną druzyna musza byc niemcy XD hohoh...sama probowalam to mi nie szlo :P gubie sie w tym bieganiu, skakaniu, kopaniu jednoczesnym :P
patrze sobie z daleka na fotki... i mowie... no to jedno jakies takie... znajome(?) wchodze... a tam roque przed gmachem bayernu hihih... mam oko...

wlasnie patrze na dokladne dane co do meczu bayernu... i widze, ze oporcz demichelisa i kahna (tu jeszcze sluchalam relacji) zolte dostali sagnol i.... lahmito ... łoooł... nie wiedzialam, ze lahmik jest taki byczek
dobrze, że dodałaś prawie, bo mi się podoba
aha, dla wszystkich chorych i przeziębionych polecam lekarstwo o nazwie "grypostop". Jest to tańszy odpowiednik gripexu i innych tego typu "cudów", u mnie się sprawdził, szybko wyzdrowiałam . Poleciła go mojej mamie znajoma pani z apteki, nie trzeba przy nim brać innych leków i witamin jak rutinoscorbin, witamina c, najwyżej kropelki do nosa, bo po nich się lepiej oddycha
Cytat:
No właśnie, nie ma czego się czepiać..

Cała prawda o Lukasie

Nie wiem co to za Vicky, nie znam żadnej takiej księżniczki

Nie mam linka do tego filmika ale gdzieś tam na stronie jest

Fajne widoki A wiecie co mi się dzisiaj przytrafiło z robotnikami.. Pojechałam na korki i miałam jeszcze jakieś 15 min czasu przed rozpoczęciem[bo w soboty tak autobusy rzadko kursują] No i chodziłam sobie po osiedlu między domkami Z początku nie zauważyłam busa, w którym byli robotnicy .. tylko słyszałam jak ktoś gwizdał.. myślałam, ze to na psa Ale jak przechodziłam drugi raz, to robotnicy byli już na ulicy i do mnie jeden mówi, 'hej laska, dokąd idziesz, kwiatuszku polny?!'
Czy wszyscy starzy robotnicy lubią zaczepiać młode dziewczyny?

Widze, że myslisz tak jak ja Dla mnie też nic nie ma sensu, ale wierzę, że jak skończę te głupie LO, zacznę studia to wszystko się zmieni A na studniówkę idę sama. Bo tak chcę. Nie mam chłopaka, a na kolegę nie warto tracić tyle kasy

Ehh i wiesz co.. ja na prawdę mam życiowego pecha Nawet moje koleżanki to stwierdziły, bo niedość, że znowu zostałam wylosowana na matmie do odpowiedzi, to jeszcze musiałam zrobić te najtrudniejsze zadanie Nie zrobiłam do końca.. ale mam nadzieje, że tym razem nie dostanę 1 Ale co ja mogę na to poradzić, może kiedyś wszystko się odmieni..

Jak fajnie, że ja też byłam w Twoim śnie Bo wiesz, gdyby był sam Cris

Zaraz poszukam linka do tego forum

OMG nieźli dziadkowie. Ja jak kilka lat temu oglądałam 'so little time' z Oslenkami - Myślałam sobie, że fajnie byłoby chodzić do domu starców i przebywać z tymi ludźmi

No i się doczekałaś zwycięstwa A mój kolega pewnie załamany, że Górnik przegrał

Za Ebiego
Ja znam księżniczkę victorię, zdaje się że jest to szwedzka księżniczka
ja też tak myślałam, ale niestety mało rzeczy się zmieniło na lepsze
w moim śnie byłyśmy we dwie, Chris i jego kolega, którzy jechali BMV albo Mercedesem, dokładnie nie pamiętam

Cytat:
też

eee to pokićkałam imie o ale podobne

aaaa boskie przy tej bramce

ja Cie tam rozumiem
eee to czas to zmienić i wszystkie imieninki obchodzić
Wisła jak juz strzela to po maksie ostatnio Odrze Wodzisław 6 goli wpakowali
a dzięki, ukazuje moją love do Wisełki
eeee, Bastian czasem wygląda fajnie i mówie to ja, Luna, która deklarowała że nienawidzi Niemców
Wisła TS

aaa to masz to samo co ja żeby to jeszcze młodzi a to jakieś stare gumiaki
No popatrz, ile nas łączy niczym siostry
też mam pecha, nie martw sie :prztul: jak teraz jest źle to później będzie dobrze zawsze to sobie jak głupia powtarzam
a z matmy jesteś dobra to 1 nie dostaniesz
a mi sie ostatnio śniło że całowałam sie z Baszczem i Kubusiem
nom doczekałam sie a co to za Górnik, jakaś III liga

podziwiam Słońce za tą nadzieje

.... a Ciebie za te dobroczynne akcje
No nieźle, szkoda, że ja nie mam takich snów

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
wpadłam tylko powiedzieć, że siatkarze grają dopiero o 7
grali o 5, jak wstałam o 6:45 to właśnie relacja się skończyła i puścili jakiś serial. Na szczęście znowu wygrali 3:0. we wtorek też grają o 7 z rosją. przeciwnik trudny, ale mam nadzieję, że wygrają . Co do państwa rosyjskiego to może się nie będę wypowiadać, bo to byłyby same negatywne słowa i wątek nie ten
Cytat:

nom i guten szlafen
dzięki , choć egzaminy dopiero pod koniec stycznia, ale czas tak szybko leci...Ja wpadam, ale rano, a was wtedy niestety nie ma bo jesteście w szkole, ale nie jest tak źle, często udaje mi się na was trafić

Cytat:

Gosiu.. ten link

Pap
szczerze mówiąc to nie wiem czemu łączą Chrisa z księżniczką Victorią
Cytat:

papapa

nie ma to jak autorytet pierwszej klasy

Cytat:

filippek zszedl w 72 min

Dobranoc
za zwycięstwo

Cytat:
taaa wciskać takie kity to ja potrafie wszystkim dookoła tylko sama
nie potrafie w to uwierzyć
wiem że jak odejde to sie tu Magda Baszczem zajmie

dzieki ze za mnie piłaś

ooo widzisz mówiłam że będzie grał i że wygrają
nmzc i też dzięki
nawet o tym nie myśl

Cytat:
i jeszcze troche fotek bo mam tygodniowy debet powiedzcie że Wam przez ten tydzień brakowało moich fotek

1 - Bosy
2 - łysiejący Radzio
3 - hie hie niczym ufo
4 - ot taki banerek
5 - tapetka
6 - i Maksiu
pewnie, że brakowało
Cytat:
1,2 - Maxi
3 - banerek z Lampsem, ten to dopiero jest do siebie niepodobny
4 - Michael
5 - chłopcy z Reymonta, ah ah jaki Baszczu młodziutki
6 - i Basczczu, jak ślicznie mu w białym
zdjęcie przerobione komputerowo, ale ja go zawsze rozpoznam
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 11:53   #23787
Gosiak84
Zadomowienie

Dzisiaj o 17 odbędzie się 'walka o Anglię" - mecz Chelsea przeciwko ManU. Jestem całym sercem za chelsea, a słońce za ManU, więc jedna z nas będzie wieczorkiem w gorszym humorze . Aaa, Luncia też jest za Chelsea, bo Szewa tam gra , więc jesteśmy dwie . wklejam link http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?rf...44&wid=8618530. Jest tu fajny filmik z youtube zapowiadający ten mecz
Stary 2006-11-26, 11:56   #23788
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:

nom i guten szlafen
nie wiem jak, ale udało mi sie wstać o 6:50
i za Ciebie

Cytat:

co za draństwo! zostałam wprowadzona w błąd, bo kiedy się obudziłam okazało się, że mecz był jednak o 5:00 no ale przynajmniej znowu 3:0

Cytat:
hej

nom, dzień jakich mało

eeee ja ta tam siatki nie lubie, chociaż ten Świderski jest mniaaaam
ale to nie moja działka ale fajnie że wygrali

to może zrób kopie tej płyty
Świder rulezz ale zapowiada że jak zdobędą medal, to się zrobi na blond, a tego to już chyba nie zniese

Cytat:
i jeszcze pare foci z wizyty w szkole

ale wiecie co Kuba tak naprawde to przystojniak i spoko gość chociaż może na boisku nie zawsze fajnie wygląda przez te dłuższe włosy ale odkąd jest ze mną, wyładniał

a na 5 fotce jaka dziewczynka rozanielona
jejuuu sama słodycz

jeszcze powiedz, że wcześniej go nie uznawałas za fajnego kolesia Tyy za niesubordynacje wobec naszego Kubusia Ci się dostało

dzień dobry
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 11:56   #23789
Gosiak84
Zadomowienie

Idę teraz na obiadek, będę później . Byłam dzisiaj rano na wyborach, jeśli możecie to idźcie spełnić swój obywatelski obowiązek papa, widzę tri więc się szybciutko witam i niestety żegnam
Stary 2006-11-26, 11:58   #23790
tricomi
Zakorzenienie

czesc Gosiu
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości