|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł IV cz. naszego wątku? | |||
| Mamy majowo-czerwcowe imiona dla dzieci mają prawie gotowe. |
|
3 | 4,29% |
| Majowo-czerwcowe mamy - imiona dla dzieci wybieramy. |
|
5 | 7,14% |
| Jak ten czas szybciutko leci, wybieramy imiona dla dzieci. |
|
3 | 4,29% |
| Minie zima, przyjdzie wiosna, każda mama będzie radosna. |
|
2 | 2,86% |
| Zima minie, wiosna nadejdzie, przy każdej mamie dziecko będzie. |
|
5 | 7,14% |
| Miną II, III, IV... W maju pierwsze dzieci ujrzymy na świecie. |
|
3 | 4,29% |
| Co to pajac, rogal, pomocy! Plotkujemy od rana do nocy. |
|
7 | 10,00% |
| Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! |
|
42 | 60,00% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;31504668]Muszę iść, a tak mi się nie chce, ale tak strasznie mi się nie chce.... Też muszę buty kupić... Nie mam pomysłu jakie, nic mi się nie podoba... ![]() Dziś by mnie nikt z domu nie wygonił...
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III
1- kocyki i reczniki /?
2- skarpetki i ala buciki 3- czapy 4-sliniaki 5-2xkpl z tesco 6-kupione wsyztko osobno 7- body z tesco 8- szlafrok, ogrodniczki, bluza 9- body? z ciuszkow 10- body czapeczki i naprawde piekne buciki mialam pare par rozowych, takich jak dla ksiezniczki, ale musialam wszystko co rozowe pochowac ;]
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2012-01-09 o 13:04 |
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka z 7 zdjecia tez mam te bodziaki z długim rekawem na wieszaku, w tesco zakupiłam
![]() Cudne ubranka. |
|
|
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę że dziewczynki szaleją z zakupami
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
wiekszosc rzeczy z ciuszkowNie bede juz duzo kupowala, chyba ze body bez rekawkow i bez nozek jak znajde jakies ladne./takie jak na zdj 3cim, one sa z nexta i maja fajne zakonczenia na nozkach bo sa luzne Mysle, ze rodzina i znajomi tez cos tam kupia no i w sumie po ciuszkach jak ebde lazila znajac mnie dokupie z pare<nascie> rzeczy, mojej mamie tez sprawia przyjemnosc kupowanie co jakis czas cos dla malego ;]turtaj wsyztko z ciuszkow oprocz tych body zapakowanych z przedostatniego zdj, ale to na przyszly rok ![]() ochraniacz kupilam taki kubusuiowy, dokupie tylko przescieradla zielone albo niebieskie , kocyk niebieski albo pieluszka, narazie nie kupuje kolderek i chyba poscieli.
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2012-01-09 o 13:00 |
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękne, ja jak bede miała troche wiecej tego to tez wstawie
Mam nadzieje ze za 2 tyg, po usg połówkowym
|
|
|
|
#307 |
|
La Moderatoiure
|
Nie dość, że nowy wątek, to jeszcze tyle stron! Nie znacie litości.
U mnie dzidzia kopie jak szalona, waga powolutku idzie w górę. Wizytę u gina mam w piątek, będzie kontrola łożyska, mam nadzieję, że się podniosło ![]() śliweńka, tacca, agatka- cudne wszystko ! Ja mam świra na punkcie ciuszkowych zakupów. Wrzucam trochę, bo nie chce mi się robić zdjęć wszystkich rzeczy. Ja wszystko kupuję nowe, od rodziny i tak bym nie wzięła...poza tym nie mam nawet od kogo...Muszę podjechać z mężulem do Tesco, bo już nie raz widziałam tam cudne rzeczy. 1 foto- pajac jakiejś polskiej firmy, 2x bluzka/kaftanik plus 2x półśpiochy - Smyk 2 foto - miętowy sweterek W zasadzie wszystko z przecen. Rozmiary jakie kupuję to od 50/56/62/68 (ale 68 mam tylko sweterek miętowy i śpiochy jedne). Ja sobie spisuję łączną kwotę jaką wydam na ciuchy dziecięce, jestem ciekawa jaka wyjdzie końcowa
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznościowe!!!
Jaka to przyjemność nawet pooglądać..
|
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
ale Wy dużo piszecie
Ciężko za Wami nadążyć ![]() Widzę, że zakupy obfite porobione dla dzidziusia Ja na razie nic nie kupuję, bo dużo rzeczy mam dostać i muszę najpierw zobaczyć czego będzie mi brakowało. Cytat:
Jestem bardzo szczęśliwa i w ogóle jakoś tak fajnie jest ale dużo rzeczy jak przez mgłę pamiętam, zwłaszcza życzenia po mszy i kilka fragmentów samej ceremonii Zaraz Wam wrzucę na pocztę kilka zdjęć, bo na razie dużo ich nie mam, ale tak, żebyście nas zobaczyły
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kwoty, to ja chyba wolę nie wiedzieć...
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia są w moim temacie pod tytułem brzuchol 20 TC
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzuszki rosną to i zakupy robi się z większym rozmachem...
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
andzya super zdjęcia
A brzuszka nie było widać chyba nic a nic, przynajmniej na zdjęciach
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
agatka ale masz już wyprawkę...o rany!
nie mogę z Wami - czekam do połówkowego - niech tylko Maluch spróbuje zakryć się nogami... będzie szał zakupowy na razie ja dla siebie musze spodnie znaleźć bo w zwykłe się nie dopinam
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie wyglądacie!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Wasze rzeczy sa przesliczne, mam wrazenie ze na chlopca ogolnie gorsze ciuszki, przynajmniej u mnie, a te wasze dziewczece to ehhh cudo
) u mnie ogolnie szkoda, ze nie ma h&m albo smyka, jest tylko pepco, ale nie pdoobaja mi sie ciuszki stamtad. Takze pozostaje ciucholand, tesco badz sklepy takie przydomowe, ale keidys weszlam ale bylo bardzo drogo!
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2012-01-09 o 12:43 |
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
oj taaaak
![]() a czy ja mogłabym prosić o namiary na pocztę? wrzuciłabym swoje zdjecia brzuszkowe
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#320 |
|
Wtajemniczenie
|
Andzya widać że jesteście szczęśliwi.Jeszcze raz gratuluję
|
|
|
|
#321 |
|
Konto usunięte
|
Lecę do grotołaza, później sobie chętnie pooglądam zdjęcia
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Andzya nie widac na slubnych brzusia
slicznie wygladalas
|
#323 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie mamy. Podczytuję Was już od wielu stron, ale jakoś ciężko było mi się wstrzelić w dyskusję. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona. Termin porodu to 8 maja, na 100% na niebiesko (widziałam sprzęt Małego już dwa razy
|
#324 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
Jutro jade do szpitala, nie wiem czy mnie zatrzymaja czy nie, mimo ze tyle lykam tabsow, skurcze mam od 5-30 min -roznie, na szczescie bezbolesne, no i caly czas twardy brzuch. Odechcialo mi sie myslec o wyprawce, bo jak urodzilabym niedlugo to maly i tak nie ma szans Musze byc dobrej mysli, jak sie obudzi to mowie do niego duzo, taki slodziak jak cos powiem to ladnie kopnie, az mi sie ryczec chce jak pomysle ze moge go nie donosic Obwiniam siebie ze to przeze mnie ze jestem taka drobna,ze nawet dziecka nie potrafie donosic:/ Juz nie marudze, milego dnia
|
|
|
|
#325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne te ubranka
Później może podjadę do spożywczego to obok jest z ubrankami to chociaż pooglądam ![]() Mam zamiar pozamawiać trochę przez neta, bo jak byłam ostatnio w smyku to ceny mnie wystarczająco przeraziły. Można kupić tam coś, co wpadnie ewidentnie w oko, ale na pewno szkoda byłoby mi kasy żeby większość ubranek tam kupić. Zresztą mamy teraz tyle wydatków, jeszcze teraz przyszła nam jakaś faktura z września do zapłacenia za wyrównywanie działki! Nie wiem skąd to, bo wydawało nam się, że wszystko było uregulowane. Już nie mogę się doczekać wiosny i sadzenia krzewów i tuj. Ja co prawda będę nadzorować, ale i tak się cieszę. Chciałabym jak najszybciej być na swoim. |
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę iść po coś na obiad... nie chce mi się
. Ja już wiem, że zero makijażu, bo się poryczę , a on pewnie będzie zgrywał chojraka , chociaż nigdy nic nie wiadomo.
|
|
|
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie mamusie
Postanowiłam się przyłączyć do wątku w lutym skończę 24 lata, termin porodu mam na 26 maja, w zeszłym tygodniu byliśmy na usg ale dzidzia nie chciała pokazać co tam ma między nóżkami mam nadzieję, że następnym razem (26.01) się uda, bo umieram z ciekawości ![]() a teraz zabieram się na czytanie tej części od początku ... |
|
|
|
#330 |
|
Rozeznanie
|
ciezko opisac, brzuch sie mocno napina i ciezko jest sie poruszyc, a przy bolacych -jakby ktos wbijal szpile w pochwe i tylek,tak ze nie mozna siedziec,chodzic ani nawet lezac przewrocic sie na bok, tak przynajmniej u mnie jest:/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

wiekszosc rzeczy z ciuszkow
no i w sumie po ciuszkach jak ebde lazila znajac mnie dokupie z pare<nascie> rzeczy, mojej mamie tez sprawia przyjemnosc kupowanie co jakis czas cos dla malego ;]

będzie szał zakupowy
Musze byc dobrej mysli, jak sie obudzi to mowie do niego duzo, taki slodziak jak cos powiem to ladnie kopnie, az mi sie ryczec chce jak pomysle ze moge go nie donosic
, a on pewnie będzie zgrywał chojraka
, chociaż nigdy nic nie wiadomo.