|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012
Izabell - ja mam bardzo podobny Graco Quattro Tour Deluxe - wielofunkcyjny
- córeczka uwielbiała w nim jeździć, stoi od roku na stryszku zafoliowany i czeka na drugie oprócz tego mam głęboki na pompowanych kołach (mówię na niego czołg) bo to wózek do zadań specjalnych świetnie sprawdzający się w zimie. Mimo ciężaru, prowadzi się leciuteńko, aż miło.
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- dziewczyny co mam zrobic na szybko na obiad? dajcie jakis pomysl :P |
|
|
|
|
#3873 |
|
Wtajemniczenie
|
iizabell
uwilbiam barszczyk ! ;***** dzisiaj caly dzien mam na niego ochote a ja sie paskudnie czuje boli mnie glowa i mnie mdli;/ |
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- 15 minut roboty i danie pychotka
|
|
#3875 |
|
Wtajemniczenie
|
chce_byc_mama
najszybciej jak dla mnie to ryz z piersia z kurczaka i fiksem z Knora do potraw chinskich ![]() doslownie 10 min roboty a moj Tż uwielbia |
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak trzymać. Mnie też mdli, przechodzi jak zjem a po jakimś czasie wraca. Puszcza wieczorem jak idę spać.
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3878 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ivoncia16;31508297]iizabell
uwilbiam barszczyk ! ;***** dzisiaj caly dzien mam na niego ochote Zapraszam |
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Kusiszzz tym rosołkiem
, uważaj lepiej bo zaraz zacznę ci stukać w okno
|
#3881 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cykorzę, za godzinę wychodzę z pracy i jadę do dowcipnego
|
#3883 |
|
Wtajemniczenie
|
mi też ogólnie firma Winiary bardziej podpasowała niż Knorr, wydaje mi się że Winiary lepszy w smaku
![]() A ja mam jeszcze naleśniki ze szpinakiem ale chyba zjemy na mieście coś bo wyjeżdżamy na zakupy ![]() i nie róbcie już smaka biednej Prince! ![]()
|
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
za wizytę
|
#3886 |
|
Raczkowanie
|
zapraszam wszystkie chętne
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Dla mam dziewczynek znalazłam taki wózeczekWÓZEK 2w1 ROAN 4RUNNER RÓŻOWY JEDYNY TAKI GRATISY (2042692839) - Aukcje internetowe Allegro |
|
|
|
#3887 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ślubu - osobiście bym nie brała ślubu z powodu ciąży. Poczekała bym aż moje ciało wróci do formy i przede wszystkim oboje będziemy pewni i gotowi na to. Cytat:
Mnie nic nie boli Cytat:
Cytat:
powinni od razu się tym zając ![]() Byłam na poczcie i w banku i ledwo stałam tak mnie mdliło - zawsze uważałam, że niektórzy ludzie są na bakier z higieną ale teraz bez ogródek mogę stwierdzić, że większość ludzi po prostu okrutnie śmierdzi |
||||
|
|
|
#3888 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj TŻ zabrał mnie na dancing, tańczyłam do piosenek Modern Talking
|
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
Też mam tyłozgiecie.moja pierwsza wizyta u pani"doktor" :z pierwszą ciążą powiedziała mi że trudno jest zajść w ciążę a jak już się zajdzie to ciężko jest donosić i co będzie trzeci dzidziuś
|
|
|
|
#3891 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Mam 25 lat, to moja pierwsza ciąża. Mam termin na połowę sierpnia. Zostałam sama, ojciec dziecka z którym byłam ponad rok "rozmyślił się". Mieszkam teraz w Krakowie. Mogłybyśie polecic mi jakiegoś dobrego lekarza, ktory mogłby poprowadzić moją ciążę do konca, najlepiej takiego, który pracuje też w szpitalu... ? Nie mam tutaj znajomych, nie za bardzo mam też kogo się poradzić w tej sprawie, nie orientuję sie w tutejszych ginekologach. Dziękuję i pozdawiam.
|
|
|
|
#3892 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja nie mam zamiaru brac slubu pod czyjas presja a tymbardziej nie teraz bedac w ciazy
![]() jak juz cos to po porodzie jak juz sie wszystko ustabilizuje a no i oczywiscie zaczol sie temat chrzcin ze bez slobu nam ksiadz nie ochrzci dziecka itd mama mojego Tż to taka wielce wierzaca , denerwuje mnie ale mam ochote na niezdrowe jedzenie z Mc Donalds i KFC hehehe ![]() musze namowic Tż na weekendowy wyjazd do ZG ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- corna witamy ! ![]() i bardzo mi przykro ze trafilas na takiego nieodpowiedzialnego faceta normalnie nienawidze takich ,szczegolnie dlatego ze moja mama bedac ze mna w ciazy tez zostala sama ale bedziesz musiala dac sobie jakos rade |
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja znajoma chodziła do gina, który pracuje w Narutowiczu, mogę podpytać ją o namiary. Na Wadowickiej 8W w Promedisie natomiast przyjmuje dr Hubert Huras, który pracuje w Koperniku. A facet, cóż, przynajmniej alimenty od tego drania wyciągnij...
|
|
#3894 |
|
Wtajemniczenie
|
no i mam mega smaka na ten barszcz ukrainski
![]() uwielbiam Go !!!!!!!! jeszcze moja mama robi taki pyszny |
|
|
|
#3895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W końcu ślub ma być dla Was dwojga szczególnym dniem, a nie służyć osobom trzecim do uspokojenia sumienia (czy czego tam jeszcze). A co do chrzcin, też bzdura, jeden ksiądz będzie się krzywił, dla innego to nie problem, a każdy chętnie przyjmie kopertę, taka jest prawda niestety. Corna, witaj u nas. Facet, cóż, może i lepiej, że pokazał się z prawdziwej strony teraz niż jakbyś miała nerwy tracić na szarpanie się i liczenie na niego wtedy, kiedy będziesz go potrzebować. Głowa do góry, narzekamy tu tyle na najrozmaitsze rzeczy, że na pewno znajdzie się tu miejsce na wyżalenie się i wsparcie i dla Ciebie!
|
|
|
|
|
#3897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko alimenty od niego wyciągnij co by nie zapomniał, że ma obowiązki wobec dziecka które powołał na świat ![]() Cytat:
Po za tym oni chyba nie mają prawa odmówić chrztu dziecku
|
|||
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że dzisiaj na obiad króluje barszczyk. Pycha. Ja póki co ugotowałam żurek, więc będzie obiad na co najmniej dwa dni, ale potem obowiązkowo barszczyk. Wracając z pracy zaopatrzyłam się w truskawki mrożone Ostatnio naczytałam się o koktajlach i innych cudeńkach z truskawek i nabrałam na nie strasznej ochoty. Dzisiaj jej ulegnę
|
|
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez przez to przechodzilam, zostalam sama jak dziecko bylo male. Ojciec dziecka nie odezwal sie nawet na jego urodziny. Teraz znowu jestem w ciazy, z kims innym i jestem bardzo szczesliwa Wszystko z czasem sie uklada.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

- córeczka uwielbiała w nim jeździć, stoi od roku na stryszku zafoliowany i czeka na drugie 

, uważaj lepiej bo zaraz zacznę ci stukać w okno 

za wizytę