Starania o dzidziusia - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-09, 19:35   #3601
Tigresse86
Raczkowanie

Dot.: Starania o dzidziusia

Cytat:
Napisane przez vajolka Pokaż wiadomość
Tigresse, mój TŻ owijał w bawełnę jak mógł, żeby tylko jakoś tych badań uniknąć że to niby za szybko, bo przeciez dopiero 4 mies, że przecież z nim ok, bo on już "zrobił" dziecko (jest wdowcem) - ale mu wytknęłam że Małą zrobił 5 lat temu, więc jego plemniki się już mogły zestarzeć
Dopiero jak mu obiecałam, że wyślemy Małą do babci i mu pomogę w produkowaniu tego "produktu do badania" to się zgodził
ech, te chłopy

A Ty sie nie martw, @ nie przyjdzie, dołek minie,
Ja mojemu też proponowałam taką pomoc, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo mieszkamy za daleko od placówki w której nasionka mają być badane, a zalecają dowieźć w ciągu 30min, więc trzeba będzie na miejscu przygotować materiał, oczywiście mogę mu pomóc na miejscu, ale jeszcze zobaczymy co z tego wyjdzie, może jakimś cudem badanie nie będzie konieczne

Witaj Elmiria miło Cię widzieć i super że torbielki zniknęły i że macie zielone światło, teraz nic tylko się przytulać i przytulać i wypatrywać (oby jak najkrócej) II kreseczek

Miłego wieczoru Dziewczynki

Edytowane przez Tigresse86
Czas edycji: 2012-01-09 o 19:39
Tigresse86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 19:48   #3602
kamimidu
Zadomowienie

Jagódko kochanaOgromne GRATULACJE!!!! Super!!! Aczkolwiek zaczynam mieć juz tez dola ze zostanę tu sama...
Choć w sumie narazie jest nas jeszcze trochę...i Misia i Nue i Tygrysia z która mam taki sam cykl i opaski i Aniula... Nieeee no może nie będę tu sama...chociaż w sumie to wam trochę tego życzę abyście sie przeniosły na inny tez wątek - najlepiej juz ten który Jagodka założyła!!
Mnie boli juz brzuch okresowo :/ po prawej stronie,tam gdzie była owulacja i tam gdzie torbiel :/ ma być w sobotę...nie ludzie sie ze nie przyjdzie więc spokojnie sobie juz czekam na ta france...a pózniej niech mi da juz spokój na jakieś 9 miechow ;P
kamimidu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 20:04   #3603
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Chyba się muszę czymś zając, żeby przestać myśleć.
Po kilku dniach to już ześwirować można.
Od kiedy staramy się o malucha uwielbiam poranki, kiedy mierze temperaturę, obserwuje śluz i badam szyjkę, a potem cudownie jest jak już się kładę do łóżka, bo wiem że będzie następny ranek i zaś to samo i coraz bliżej do terminu miesiączki
Też tak macie?
Stary 2012-01-09, 20:04   #3604
coventry
Raczkowanie

kamimidu i tygrysiu, ja też testuję w sobotę i mam do WAS pytanko?? testujecie superczułym ACONEM czy zwykłymi typu pink, bobo itp.??
coventry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 20:12   #3605
Nue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Chyba się muszę czymś zając, żeby przestać myśleć.
Po kilku dniach to już ześwirować można.
Od kiedy staramy się o malucha uwielbiam poranki, kiedy mierze temperaturę, obserwuje śluz i badam szyjkę, a potem cudownie jest jak już się kładę do łóżka, bo wiem że będzie następny ranek i zaś to samo i coraz bliżej do terminu miesiączki
Też tak macie?
Ja się póki co nie mogę doczekać na 13 stycznia, bo wtedy zaczynam zabawę z testami owulacyjnymi A po drodze jeszcze mnie czeka wizyta u gina, mam nadzieję, że będzie optymistycznie.
Ale generalnie zaczyna mnie już mocno męczyć takie napinanie, że albo dziecko, albo nic. Tym bardziej, że pracuję w domu i mam sporo czasu, w tym także na myślenie.

Nue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 20:21   #3606
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez Nue Pokaż wiadomość
Ja się póki co nie mogę doczekać na 13 stycznia, bo wtedy zaczynam zabawę z testami owulacyjnymi A po drodze jeszcze mnie czeka wizyta u gina, mam nadzieję, że będzie optymistycznie.
Ale generalnie zaczyna mnie już mocno męczyć takie napinanie, że albo dziecko, albo nic. Tym bardziej, że pracuję w domu i mam sporo czasu, w tym także na myślenie.
Ojj to jeszcze gorzej masz, bo pracujesz w domu, czasu na myślenie od groma... miałabym ochotę ten czas przewinąć zobaczyć czy @ przyjdzie
A najlepsze jest to, że ja nigdy nie chciałam mieć dzieci, jakoś tak nie wyobrażałam sobie, że się starać będziemy, myślałam po prostu, że wpadnę i tyle Ale też nigdy nie było okazji, żeby wpaść, bo zawsze się pilnowaliśmy Tak na prawdę to mój pierwszy świadomy cykl
A teraz jakieś maniactwo mnie dopadło, postanowiliśmy, że chcemy dziecko i ja jak jakaś lunatyczna -> dziecko.
Musze myślenie wyłączyć, całkiem!!
Stary 2012-01-09, 20:22   #3607
Opaska
Raczkowanie

Cytat:
Ja sobie obiecałam, że zaczynam w tym miesiącu testować owulacyjnie od 15 stycznia i też już nie mogę się doczekać. Obliczyłam szacunkową datę porodu bobasa jakby się nam udało zafasolkować w tym miesiącu- patrząć po owulacjach, długościach cykli itd wychodzi między 11 a 15 pazdziernika co oznacza dwie rzeczy:
1. byłabym w wątku założonym przez Jagódkę,
2. urodziłoby nam się dziecko na rocznice ślubu- co to byłby za prezent!
Nue ja żałuje własnie ze nie pracuje w domu i że nie mam dostępu do kompa w pracy- mam przez to mało czasu na wizaz itd. a szkoda, działacie na mnie jak balsam na moją skołataną psychikę
Stary 2012-01-09, 20:52   #3608
Martarynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki! dawno mnie tu nie było, święta, praca mgr, remont - brak czasu jednym słowem;/ Jak tu zajrzałam, to najpierw pomyślałam, ze źle trafiłam, tyle tu nowych staraczek Witam wszystkie nowe staraczki serdecznie!

Dziś byłam u gina, i stwierdziłam, że dziś już muszę się odezwać, więc odłożyłam wszyskie sprawy na godzinkę Jestem dziś bardzo zadowolona, bo torbiele znikneły!!!!!! Lekarz powiedział, że teraz możemy śmiało starać się o fasolkę, bo owulka będzie na bank!!! Yesssss! a ja już się bałam, że jakaś operacja mi grozi! a tu tak super! czuję się tak, jakbyśmy starania od nowa zaczęli, bo starałam sie teraz, podcza kuracji w ogóle o tym nie mysleć.

Serdeczne gratulacje dla zafasolkowanych! Dużo zdrówka dziewczynki!

Martarynko, Jagódko, Wisienko, pamiętaj, jak jeszcze tylko dołączyłyście do wątku, tak się nakręcałyscie i przeżywałyscie A teraz macie już swoje upragnione sasolinki, oby zdrowo się rozwijały

Mistrzyni, jak ja ci zazdroszczę tych bliźniaczków Dużo zdróweczka wam życzę

Jednym słowem - 1012 to rok IIkreskowy! Oby tak dalej;D
Fajnie, że już jesteś i bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze. No to teraz do roboty i też szybciutko zobaczysz II kreseczki. Powodzenia
Cytat:
Napisane przez d123 Pokaż wiadomość
Byłam dziś u gina na wizytę kontrolną czyli badanko wewnętrze "jest slicznie " tak powiedział badanie zewnętrzne podbrzusza tez "jest slicznie"badanie piersi , węzłów chłonnych i opukiwanie nerek... też jest wszystko ok zbadał mi też tętno dziecka przez brzuszek i wyszło 140 czyli bardzo dobrze mocz , krew ok waga 1kg w górę ...czyli idealnie.... i wizyta za miesiąc... mogę powiedzieć , ze jestem szczęśliwa choć mdłości nadal męczą ostanio jak byłam na usg to lekarz mi powiedział , ze mdłości... zaden mężczyzna by tego psychicznie i fizycznie nie wytrzymał
aha jeszcze jeno termin porodu według niego 13 lipiec , a według usg 16 lipiec ....to ja juz wolę ten 16
Super, gratuluje Kochana, cudownie, że wszystko jest dobrze. W środe mam zamiar usłyszeć same takie pozytywne wiadomości. A dziś cieszę się Twoim szczęściem
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok. i żebyś już z przyzwoleniem lekarza mogla zacząć staranka i oby jak najszybciej owocne
Miłego wieczorku dziewczyny
cytrynowo_piaskowa odezwij się do nas, bo się martwimy...
Stary 2012-01-09, 21:15   #3609
emylkaZ
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamimidu Pokaż wiadomość
Jagódko kochanaOgromne GRATULACJE!!!! Super!!! Aczkolwiek zaczynam mieć juz tez dola ze zostanę tu sama...
Choć w sumie narazie jest nas jeszcze trochę...i Misia i Nue i Tygrysia z która mam taki sam cykl i opaski i Aniula... Nieeee no może nie będę tu sama...chociaż w sumie to wam trochę tego życzę abyście sie przeniosły na inny tez wątek - najlepiej juz ten który Jagodka założyła!!
Mnie boli juz brzuch okresowo :/ po prawej stronie,tam gdzie była owulacja i tam gdzie torbiel :/ ma być w sobotę...nie ludzie sie ze nie przyjdzie więc spokojnie sobie juz czekam na ta france...a pózniej niech mi da juz spokój na jakieś 9 miechow ;P
Jeszcze ja jestem.
Na dniach powinnam mieć owu. Niestety jutro muszę wyjechac i jeszcze nie wiem, czy na dzień, czy na dwa... Mam nadzieję, że to nie stanie na przeszkodzie dzidziusiowi.
emylkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 21:29   #3610
Elmiria
Raczkowanie

Dzieki dziwczynki za miłe słowa
Mówię wam, teraz się czuję, jakbym od nowa zaczynała staranka Tempka, testy...

Kamimidu, nie martw sie kochana, ja też zapewne jeszcze trochę tu pobędę, więc sama nie zostaniesz Chociaż teraz sporo z tych wcześniejszych staraczek zafasolkowało, wiec może i nasza kolej, damy młodym szansę się ponakręcać)) Chyba gdzieś wcześniej przeoczyłam, masz torbiel, jak wyglada sytuacja?

Marango, remont już skończony? Bo pamiętam, ze jak coś pisałaś na ten temat, to tak jakbyś moją sytuację opisywała
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 21:32   #3611
Tigresse86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coventry Pokaż wiadomość
kamimidu i tygrysiu, ja też testuję w sobotę i mam do WAS pytanko?? testujecie superczułym ACONEM czy zwykłymi typu pink, bobo itp.??
Ja mam w domu pink test, leży już drugi miesiąc nie użyty, mam nadzieje że może w tym miesiącu się przyda, ale najwcześniej to mogę zatestować 16.01 to będzie 28dc, bo zwykle mam cykle 26d, wcześniej testować nie będę bo ta jedna kreska mnie dobija i wolę jej unikać, chciałam kupić tego Acona ale w mojej aptece go nie mieli, a już nie chciało mi się szukać.
Trzymam kciuki Coventry za Twoje II kreseczki

Cytat:
Napisane przez kamimidu Pokaż wiadomość
Głowa do góry Kami sama nie zostaniesz ja czuję że jeszcze co najmniej jeden cykl przede mną bo jakoś nie czuje żeby miało się udać....zero objawów. Więc będziemy się dalej razem starać i tak do skutku, ale jak widać po naszych licznych zafasolkowanych Koleżankach nie jest to rzecz niewykonalna

Podałam dziś Tż pierwszą tabletkę Salfazinu, ładnie ją zjadł i nie marudził, ale na efekty przyjdzie trochę poczekać, ale w końcu stawką jest Dzidziuś
Stary 2012-01-09, 21:43   #3612
vajolka
Rozeznanie

dziś koleżanka w ciąży poradziła mi, żeby wstrzymać się z przytulankami aż do owu i "wystrzelić" dopiero wtedy
Co o tym myślicie? byłaby wieksza mozliwość gdybyśmy faktycznie nie przytuali się poza dniami płodnymi?

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Tigresse86 Pokaż wiadomość
Podałam dziś Tż pierwszą tabletkę Salfazinu, ładnie ją zjadł i nie marudził, ale na efekty przyjdzie trochę poczekać, ale w końcu stawką jest Dzidziuś

A Wy ten Salfazin macie przez lekarza zapisany czy tak na własną rękę?
vajolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 21:49   #3613
emillia006
Zadomowienie

[QUOTE=vajolka;31519315]dziś koleżanka w ciąży poradziła mi, żeby wstrzymać się z przytulankami aż do owu i "wystrzelić" dopiero wtedy
Co o tym myślicie? byłaby wieksza mozliwość gdybyśmy faktycznie nie przytuali się poza dniami płodnymi?

QUOTE]

Mysle, ze w druga stone tez nie nalezy przeginac. Sluszalam, ze jesli chce sie zajsc w ciaze to lepiej, zeby mezczyzna nie mialam abstynencji dluzszej niz 7 dni

Dziewczyny chyba sobie odpuszcze z tym "nie"wyczekiwaniem na @. Jesli przyjdzie @ to jade po butelke martini i odbije sobie sylwester
Postanowilam, ze nie bede sie nakrecac Jesli dzidzia bedzie chciala zamieszkac w brzuszku to i tak to zrobi i basta
Musze troche ochlonac i oderwac sie od tego dzidziuskowego myslenia, bo inaczej zeswiruje
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 21:58   #3614
Malinka0907
Raczkowanie

Serdeczne Gratulacje dla Wszystkich Zafasolkowanych!!! Dla Mamy Bliźniaków Podwójne Gratulacje

A za Ciebie Martarynko Trzymam Mocnooo Kciukasy ! Zeby Dzieciątko było zdrowe i ładnie sie rozwijalo Wiem co czujesz...

A o mnie to juz wszyscy zapomnieli... Teraz coraz wiecej Mam sie robi na watku ,a ja zostane sama ja cos czuje, że chyba nie dane mi zostac mamą zero wiary i nadzieji. Dobranoc Wam

09.07.2011r

Aniołek 29.04.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/uesh6c7eohjscu7x.png
Malinka0907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:01   #3615
vajolka
Rozeznanie

Emilia, masz rację. Od tego można ześwirować.
Ja na tydzień przed spodziewaną @ prawie nie odchodzę od kompa, sprawdzam wszystkie możliwe objawy ciąży i porównuje z moimi (często wymyślonymi...)
Fajnie jest tu być i wspierać się wzajemnie, ale za dużo to pewnie też nie za dobrze
Czasem trzeba pomyśleć o czymś innym niż fasolka a nuż nam zrobi niespodziankę?
Stary 2012-01-09, 22:14   #3616
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Ja na tydzień przed spodziewaną @ prawie nie odchodzę od kompa, sprawdzam wszystkie możliwe objawy ciąży i porównuje z moimi (często wymyślonymi...)
Fajnie jest tu być i wspierać się wzajemnie, ale za dużo to pewnie też nie za dobrze
vajolka wiesz nie koniecznie to muszą byś wymyślone objawy.Ja już jakieś 3 dni po owulce miałam takie pierwsze,pierwsze tzn. taki inny ból brzucha i też myślałam że świruje a tu niespodzianka...
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:22   #3617
vajolka
Rozeznanie

u mnie niestety póki co wymyslone :/
mam 5 cs i nic
ale rozumiem, że Ty już jesteś szczęśliwym domkiem dla fasolki? gratuluję
Stary 2012-01-09, 22:30   #3618
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

dziękuje
nie zamartwiaj się,będzie dzidzia jeszcze szybciej niż myślisz!!
a jesli chodzi o czekanie z przytulankami do owu to radze nie czekać tylko przytulać się kiedy jest ochota
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:33   #3619
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;31520484]vajolka wiesz nie koniecznie to muszą byś wymyślone objawy.Ja już jakieś 3 dni po owulce miałam takie pierwsze,pierwsze tzn. taki inny ból brzucha i też myślałam że świruje a tu niespodzianka...[/QUOTE]
Kurcze, jak widac, co kobieta to inne odczucia.
Nie tracę nadziei, czekam
Stary 2012-01-09, 22:35   #3620
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Mozna zeswirowac Wczoraj robilam test i nic. Na jutro wypada @ i tez nic- zadnego bolu na @, obrzmialych piersi-nic. Niech los zdecyduje albo w prawo albo w lewo. Albo jechac po butelke martini albo po male kapciuszki z niespodzianka dla meza
Stary 2012-01-09, 22:37   #3621
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Mozna zeswirowac Wczoraj robilam test i nic. Na jutro wypada @ i tez nic- zadnego bolu na @, obrzmialych piersi-nic. Niech los zdecyduje albo w prawo albo w lewo. Albo jechac po butelke martini albo po male kapciuszki z niespodzianka dla meza
Mam nadzieje, że to drugie
Kapciuszki są słodsze
Stary 2012-01-09, 22:37   #3622
vajolka
Rozeznanie

i tak nie mialabym szans na czekanie. TŻ nigdy w życiu by się na to nie zgodził
ech, chyba czas na łożko.
Kolorowych snów powoli życzę
Stary 2012-01-09, 22:50   #3623
emillia006
Zadomowienie

Dziewczyny prosze mi wytlumaczcie z ta temperatura jak to jest. Jak mierze dopochwowo to wychodzi mi 37,3 a jak po pacha to 36.5 Rano mialam dopochwowo 37,2 sprawdzilam przed chwila i 37,3 a pod pacha w normie Nic nie kumam
Stary 2012-01-09, 23:07   #3624
misia20l
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny prosze mi wytlumaczcie z ta temperatura jak to jest. Jak mierze dopochwowo to wychodzi mi 37,3 a jak po pacha to 36.5 Rano mialam dopochwowo 37,2 sprawdzilam przed chwila i 37,3 a pod pacha w normie Nic nie kumam

z tego co mi sie wydaje to tempke trzeba mierzyc w jednym miejscu i najlepiej dowcipnie bo inna to raczej sie nie liczy. mierz stale o jednej porze rano, bodajze najlepiej o 7:30 przed wstaniem z łóżka, oczywiscie jak ktos musi wcześniej wstawac to wczesniej mierzy ale najwazniejsze zeby dowcipnie, rano o jednakowej porze zawsze i przed wstaniem z łóżka. ale skoro masz tak wysoka teraz dowcipnie to.... no nie chce zapeszyc ale oby to było to co u jagódki....
ja tez bym z chęcia chciała zmierzyc ale nie mam cczym jak narazie, a apteki nie mam w miejscu zamieszkania, zlikwidowali... musze poprosic męża jak wróci na weekend zeby mi kupił termometr i folik bo dzisiaj skonczyłam 4 opakowanie foliku i juz nie mam nic pod reką a do tej pory codziennie sumiennie go zazywałam. ciekawe co z ta moją @... kurcze, mogła by już nie przyjść... nie mam zadnych objawów wskazujacych na jej brak i na jej przyjście... zobaczymy jutro jak sie obudze bo lubi w nocy zaskakiwac przeważnie... ale myśle ze przyjdzie za 2albo i 3 dni, ostatnio miałam 25dniowy cykl jak nigdy tak szybko przyszło takze myslem że teraz bedzie 30dniowy... najlepiej żeby był 266dniowy
dobranoc kobiettki
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 23:42   #3625
kamimidu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez coventry Pokaż wiadomość
O właśnie pamietalam ze jeszcze ktoś był

Ja narazie nie mam testu w domu- kupie jak mi sie spóźni okres i pewnie kupie pierwszy lepszy byle ciążowy )

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
Dzieki dziwczynki za miłe słowa
Mówię wam, teraz się czuję, jakbym od nowa zaczynała staranka Tempka, testy...

Kamimidu, nie martw sie kochana, ja też zapewne jeszcze trochę tu pobędę, więc sama nie zostaniesz Chociaż teraz sporo z tych wcześniejszych staraczek zafasolkowało, wiec może i nasza kolej, damy młodym szansę się ponakręcać)) Chyba gdzieś wcześniej przeoczyłam, masz torbiel, jak wyglada sytuacja?

Marango, remont już skończony? Bo pamiętam, ze jak coś pisałaś na ten temat, to tak jakbyś moją sytuację opisywała
Torbiel na prawym jajniku ale jak byłam ostatnio to tez miałam z niego jajecznicę więc lekarz stwierdził ze nie ma sensu trud mnie lekami skoro staram sie o dziecko bo najlepszym lekarstwem na tego typu torbiele jest ciąża... A skoro takową planuje a owulacja występuje to powodzenia i do zobaczenia za 3 miechy.jesli nic sie nie zmieni to tabletki...

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Minus tego taki ze w tym cyklu kiedy zaczęły sie dni plodne to tak bolało ze niebylam sie w stanie kochać z mężem bo nie sprawiało mi t przyjemności... A nie chce wspominać starania sie o dzidzie jako coś przez co musiałam przejść :/
Dlatego tez ten cykl spisuje na straty licząc ze w kolejnym nie będzie bolało....

Wiem kiedy "zrobiliśmy " Mikunia. pamietam doskonale ten wieczór i za każdym razem jak sobie go przypomnę to mam łzy w oczach bo było wtedy tak cudownie i to cudowne ze można takie wspomnienia łączyć z tym ze wtedy właśnie poczuła sie nasze dziecko....
A nie przez zaciągnięty zeby,zero przyjemności byle by było ...jakoś nie tak...bo jak sama nazwa wskazuje to powi one być owoc miłości zatem niech będzie )))
Jesli w tym cyklu zaciazylam to z pewnością będzie to CUD miłości :P ale w cuda jakoś nie werze tym bardziej ze tak jak wyżej pisałam brzuch mi sie juz zmienia jak na @ i zaczynam nabierać powietrza jak balon :/

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Tigresse86 Pokaż wiadomość

Głowa do góry Kami sama nie zostaniesz ja czuję że jeszcze co najmniej jeden cykl przede mną bo jakoś nie czuje żeby miało się udać....zero objawów. Więc będziemy się dalej razem starać i tak do skutku, ale jak widać po naszych licznych zafasolkowanych Koleżankach nie jest to rzecz niewykonalna

Oj tam oj tam!!!!! Jak widać to plodny rok więc liczę ze mnie jednak wyprzedzisz w tym cyklu o ten test i umiescisz tu jego zdjęcie!!!ale nie martwsie jesli tak sie stanie to mam zamiar dogonić cię w kolejnym ;P

:brawo: dla męża!!! Dzielny przyszły tatuś!!!!

...ja właśnie rozglądać sie za zajęciami ruchowymi u mnie w okolicy juz znalazłam karnet na 12 miejsc za 102 zł więc cena przystępna a zajęcia opisowo fajne, ale zanim kupie karnet kupie pare pojedynczych wejsc(chociaż sie nie opłacają 15zl) i zobaczę czy jest fajnie i czy umiem sie zmobilizować...bo pewnie marnie mi to będzie wychodziło jak zwykle!!!

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Słodkich snów
kamimidu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 01:01   #3626
Asist22
Rozeznanie

Gratulacje dla wszystkich Mamusiek.

Mam takie pytanko odnośnie bóli po @. @ spóźniła mi się równe dwa tygodnie, przed nią praktycznie nie miałam żadnych objawów oprócz bólu prawego jajnika. Po skończonej @ (a było to 6/7.01.) nadal boli mnie prawy jajnik. Nie jest to ból nie do wytrzymania, tylko taki trochę ciągnący, skurczowy (nie wiem jak to opisać). Dziwi mnie on, bo nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam. Z tego co zauważyłam śluz mam biały, z białymi grudkami, taki jak czasem przed @, ale gęstszy.
Już chyba łapie mnie jakaś paranoja, bo we wszystkich bólach, bólkach i kłuciach dopatruję się nie wiem czego. MASAKRA.

Dziś również odebrałam wyniki cytologii, oczywiście grupa II. Raczej normalna, choć na początku się trochę przeraziłam.
Jeszcze nie kupiłam żadnych witamin, choć już to sobie zaplanowałam i do apteki mam nie daleko. Leń ze mnie i tyle

Dobranoc!!!
Asist22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 06:42   #3627
jagoda9283
Raczkowanie

GG do jagoda9283

Dzień dobry dziewczynki
Melduję się jako pierwsza dziś...spałam tylko 3 godziny to chyba z wrażenia, że jestem w ciąży. Powiem Wam, że o 4 rano byłam w kuchni po jedzenienie wiedziałam, że na samym początku ciąży człowiek może być tak głodny...w sumie ja nigdy tyle nie jem ale tak mnie ssie na żołądku, że aż boli i nie mam wyjścia, żeby nie jeść.

Trzymam kciukasy za testujące w sobotę czyli kamimidu, Tigresse86 i coventryjak kogoś pominęłam to przepraszam.
Coś czuję, że przybędzie nam mamusiek jeszcze w tym tygodniu
12.05.2012. (kościelny)
mama od 23.09.2012.
jagoda9283 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 07:13   #3628
emillia006
Zadomowienie

Witam. U mnie 28 dc. @ brak. Tempka spadla do 36.8.
Pozdrawiam
Stary 2012-01-10, 07:27   #3629
natalia_b
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczyny

Też trzymam kciuki za testujące Coś mam dobre przeczucia

Nue- za ciebie trzymam kciuki żebyście dostali zielone światełko, żeby wszystko było dobrze

Jagódko- jedz tyle ile potrzebujesz, teraz jest Was dwoje, więc musisz dbać o siebie Aha i pamiętasz jak mówiłyśmy, że dzidziuś chce być poczęty w innym miejscu niż Wasze stare mieszkanie To gdzie się udało teraz- jeszcze w starym

Martarynka- trzymam kciuki za jutro, ale mam dobre przeczucia

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Witam. U mnie 28 dc. @ brak. Tempka spadla do 36.8.
Pozdrawiam
Następnym razem się uda
Stary 2012-01-10, 07:28   #3630
jagoda9283
Raczkowanie

GG do jagoda9283

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Też trzymam kciuki za testujące Coś mam dobre przeczucia

Nue- za ciebie trzymam kciuki żebyście dostali zielone światełko, żeby wszystko było dobrze

Jagódko- jedz tyle ile potrzebujesz, teraz jest Was dwoje, więc musisz dbać o siebie Aha i pamiętasz jak mówiłyśmy, że dzidziuś chce być poczęty w innym miejscu niż Wasze stare mieszkanie To gdzie się udało teraz- jeszcze w starym

Martarynka- trzymam kciuki za jutro, ale mam dobre przeczucia
wydaje mi się, że został poczęty jeszcze jak tam byliśmy ale pewności nie mam bo tak do końca nie wiem, który to tydzień ciąży. Podejrzewam, że początek 5 więc chyba tam spłodziliśmy hehehe.
12.05.2012. (kościelny)
mama od 23.09.2012.
jagoda9283 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości