|
|
#4801 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
|
|
|
|
#4802 |
|
Raczkowanie
|
Nie wyszłaś na histeryczkę, ale niepotrzebnie zadałaś to pytanie. Mógł odebrać to jako próbę kontrolowania go. Gdyby mi eks zadał takie pytanie dotyczące nowego kolegi, to pewnie też pomyślałabym, że chce mnie sprawdzać.
|
|
|
|
#4803 |
|
Flawless
|
Nie ukrywam, że mnie by to trochę przeraziło, gdyby mój eks spytał się mnie, czy zamierzam złożyć koledze życzenia urodzinowe osobiście, bo nie zrobiłam tego na facebooku.
|
|
#4804 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4805 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4806 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ale mi się smutno zrobiło
Mam dwie bliskie przyjaciółki. Jedna niedawno znalazłam sobie świetnego chłopaka i są razem od Sylwestra. W czwartek byłyśmy w klubie na imprezie i ta druga też kogoś poznała. Od tamtej pory cały czas ze sobą piszą, spotkali się dwa razy i wszystko jest na dobrej drodze. Z jednej strony cieszę się ich szczęściem, zasługują na nie. Z drugiej czuję się przez to jeszcze bardziej samotna. Teraz na pewno będą miały dla mnie mniej czasu, bo wiecie jak to jest na początku związku. Ech, chyba przygarnę sobie kota...
|
|
|
|
#4807 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy dla Was to jest normalne jak ludzie są ze sobą w związku i np. cały dzień się do siebie nie odzywają? tak po prostu, nie dlatego, że sie pokłócili..
|
|
|
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie to dziwne. W czasie trwania mojego związku nie zdarzyło się, żebyśmy jakiegoś dnia wcale się do siebie nie odezwali. Czasem było to jeden sms, czasem 5- minutowa rozmowa przez telefon, ale codziennie jakiś kontakt był.
|
|
|
|
#4809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teraz mój eks zmienił podejście i uważa, że to normalne, że jak się jest z kimś w związku i cały dzień nie ma się z tą osobą kontaktu.. I że nienormalne jest jak się przez cały dzień nawala smsy, bo wtedy to jak w więzieniu... No szlag mnie trafia. Nie każe mu ze sobą pisać od rana do nocy. Ale dla mnie to przegięcie, że mielibyśmy cały dzień sie do siebie nie odzywać. Ja już chyba nie umiem z nim być.. Znaczy, jak byśmy mieli wrócić to siebie to Nie dam rady tak.. |
|
|
|
|
#4810 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jak można zapytać kogoś, czy złożył komuś tam życzenia osobiście, bo na fejsbuku ich nie było? ![]() Jego odpowiedzi nie były chamskie. Ja bym napisała "odwal się" albo "znajdź sobie hobby". Hmm... Odzywam się do faceta codziennie, od tego jest internet. Ale czasem to tylko "cześć, idę spać", bo nie mam mu nic do powiedzenia.
|
|
|
#4811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawe dlaczego Twój eks tak zmienił zdanie. Dużo wcześniej pisaliście? Może mu to nie odpowiadało i teraz próbuje się przed tym ustrzec w razie powrotu? |
|
|
|
|
#4812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałam, że jemu to odpowiada, skoro sam pisze.... jak do 11 się nie odzywałam to było pytanie "dlaczego się kotek nie odzywasz?" Przesadzone nasze pisanie było wtedy, gdy on gdzieś wychodził ze znajomymi a ja pisałam ciągle i jak nie odpisywał 10 minut to sie denerwowałam i pisałam więcej.. - do tego się przyznaje... Ale skoro jemu przeszkadza całodniowe pisanie, non stop, bez przerwy, to chyba można dojść do porozumienia i np ustalić, że rano się do siebie odezwiemy a potem dopiero wieczorem ? |
|
|
|
|
#4813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A teraz nie wytrzymałam i napisałam do niego, nic nie odpisał oczywiście, smutno m i ciągle patrze na telefon i ciągle przez to teraz myślę o nim. Nienawidzę tego, że odpisuje tylko wtedy gdy ma jakiś interes albo mu smutno i oczekuje szybkiej odpowiedzi ode mnie kiedy to on pierwszy napisze. Skończyło się to wykorzystywanie, od jutra nic zero z mojej strony |
|
|
|
|
#4814 |
|
Rozeznanie
|
no i dziewczyny jestem dobra... właśnie tak sobie siedziałam i wlazłam na profil nowej lubej mojego eksa. i tam patrze zdjęcia z jakiejś impry urodzinowej. przyjrzałam się jej bliżej... faktycznie wygląda tanio (nie dość, że impreza jakaś przebierana - ona coś a la sexy kot z koszmarnym makijażem), on tam był, jedyny nie przebrany. ze 2 zdjęcia wspólne w tym jedno gdzie ona go całuje czy się całują on komentarz: lajkuje (30-letni facet pisze "lajkuje" i jakieś serduszko)... nie powiem, ruszyło mnie, ale nie tak jak wcześniej... po tych zdjęciach stwierdzam: jestem 300 razy lepsza od niej (już o urodzie nie pisze - choc mam niską samoocenę to stwierdzam - jestem ładniejsza). serce wali, ale nie ma doła
.
|
|
|
|
#4815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie lubię pisać do niego pierwsza w tej sytuacji, w której jesteśmy, bo czuję, ze się narzucam.. Jak byliśmy razem to nie zwracałam w ogóle uwagi na to czy pisząc pierwsza będę się mu narzucać czy nie.. czy jeśli pierwsza zaproponuję spotkanie to będę nachalna.. Jak nie jesteśmy razem to strasznie wyczulona na to jestem... |
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak w związku było że były dni w których gadaliśmy cały dzień tzn, z przerwami pisaliśmy chwilkę tak co kilka godzin jak akurat miał chwilę przerwy, a czasami zgadaliśmy się dopiero wieczorem jak miał zawalony dzień. No ale codziennie jakiś kontakt był, jak nie zgadaliśmy się przez cały dzień to zawsze wieczór się odezwał.
|
#4819 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem, że teraz nie chcesz tego robić. W czasie związku ja też nie zwracałam uwagi na to kto pierwszy zadzwoni czy zaproponuje spotkanie. Teraz z mojej strony wcale nie ma kontaktu. Ale jutro już chyba odbiorę telefon, o ile jeszcze zadzwoni. Może będzie miał coś sensownego do powiedzenia... |
|
|
|
|
#4821 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, ale on sam mówi, ze jesteśmy coraz bliżej powrotu, więc czasami dyskutuje z nim o tym jak będzie i jak słyszę, że dla niego to normalne, że nie będziemy się cały dzień odzywać, to mnie szlag trafia
Wiecie co? W tej sytuacji, w której jesteśmy teraz, to wolę jak mamy umowę, że wcale ze sobą nie gadamy, bo nie siedzę i nie czekam jak ta idiotka aż on napisze... Nie wiem czy powinnam mu o tym powiedzieć, czy nie wyjdę na jakiegoś bluszcza znowu czy coś ;p |
|
|
|
#4822 |
|
Rozeznanie
|
uff...
tak wiem, powyższy mój komentarz był na poziomie podstawówki, ale czasem i tak trzeba sobie pomóc .ciekawa ta moja reakcja, brak doła... sory, wiem, że pisze sama do siebie, ale musze to z siebie wyrzucić... |
|
|
|
#4823 |
|
Flawless
|
Tylko szkoda, że znowu wchodzisz na jej profil...
|
|
#4824 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4825 | |
|
Rozeznanie
|
wiem wiem, ale teraz było zupełnie inaczej... poważnie, zero doła
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4826 |
|
Zadomowienie
|
inez3 nie piszesz do siebie
jesteśmy ![]() ja mialam doła bo okazała sie niestety ładna.oj ładna. Ale co z tego. Taka fajna jak ja nie jest na pewno! O !
|
#4827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na prawdę, to znaczy, że już coraz lepiej sobie radzisz jesteśmy dumne, że coś takiego Cię juz tak nie rusza!
|
|
|
|
|
#4828 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
A ja działam w odwrotną stronę bo śledzę ex exa
|
#4830 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

Mam dwie bliskie przyjaciółki. Jedna niedawno znalazłam sobie świetnego chłopaka i są razem od Sylwestra. W czwartek byłyśmy w klubie na imprezie i ta druga też kogoś poznała. Od tamtej pory cały czas ze sobą piszą, spotkali się dwa razy i wszystko jest na dobrej drodze. Z jednej strony cieszę się ich szczęściem, zasługują na nie. Z drugiej czuję się przez to jeszcze bardziej samotna. Teraz na pewno będą miały dla mnie mniej czasu, bo wiecie jak to jest na początku związku. Ech, chyba przygarnę sobie kota...

.
jesteśmy