|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVII
niestety nie były za udane
kupiłam tylko olejek baby dreams,alterre,tusz do rzęs rimmela i portfel a i skarpety 5-pack ![]() Cytat:
fajne fajne ![]() Cytat:
![]() gratulacje ja tez jeszcze myślę i się wacham co robić z tym kolorem mam pełną szafkę farb i nie umiem wybrać nic ![]() może poprostu już mi ten szał blondowy minął? ![]() o widzę, że jednak decycja żelazna zapadła a jeszcze niedawno miał być rudy ![]() nie kupiłam nigdzie C12 ![]() za to znów mnie dopadło zwątpienie co do koloru i zaczynam znów wymyślać co innego tylko ten odcień 9.13 jasny beżowy blond http://www.aavon.pl/pl/pielegnacja-w...blond-100.html może spróbuje jeszcze teraz póki mam identyczny kolor a jak nie będzie to ten ,,kolor" to wróce do jasnych?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
Ale gdzie ty tu widzisz bezczelność???
Dziewczyny,nie zdajecie sobie chyba sprawy,że dla niektórych z nas jesteście prawie wyrocznią ze względu na doświadczenie w farbowaniu włosów.Chętnie poszłabym do fryzjera,ale po spaleniu rozjasniaczem włosów własnie przez ,,fachowca'' nie ufam im za bardzo.Dlatego tez czytam ,,WIZAŻ'' i staram się nabrac wiedzy w tym temacie,ale przede mna jeszcze długa droga. Pisząc tutaj i niemalże błagając o rade licze,że ktoś odpowie.Ignorując posty nie pomagacie.Przecież nie wymagam żeby ktos krok po kroku wytłumaczyl mi jak farbowac używając profecjonalnej farby,bo tego na forum jest mnóstwo. Właśnie siedze z farba na głowie,zobaczymy co z tego wyjdzie. snowhitee
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze pretensje, że nikt nie raczy odpowiedzieć to wydaje mi się bezczelne ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- jeśli nikt nie odpowiada to albo nie znamy odpowiedzi albo było to już maglowane setki razy ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
kupiłaś tego mojego ulubieńca rimmela czy innego? ![]() portfel pokaż ![]() z orzeszkami mniam zapadła rudy to dawne marzenia niedawno miała być pianka ![]() ale nie kombinuje do lata ![]() Ty za to kombinatorka jesteś
|
||
|
|
|
#1144 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1145 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej blondaski
ale jestem zasmarkana, TŻ mnie chyba zaraził, a tak uważałam, żeby te zarazki na mnie przeszły ![]() tak, ja i sis w mamcie się wdałyśmy Cytat:
![]() tak, z buzi jestem cała mama, po tacie mam tylko uszy ![]() ale tryskasz radością oby dalej tak było! ![]() Cytat:
ale nigdy nie mam siły aby się spiąć i przysiąść porządnie ![]() no nie wierzę, jesteś pierwszą osobą od której słyszę takie słowa Cytat:
dobrze, że już to pierwsze szczepienie macie za sobą a jak malutka? dalej psoci? nauczyła się już siusiać na te maty? pokaż nam ją kiedyś, pewnie już troszkę podrosła ![]() hehe dobry tata ![]() a jak zobaczyłam kiecusie z przybliżenia to kopara mi opadła ![]() Cytat:
![]() ta sukieniusia zielona boska jest! ![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na czym? ![]() my wczoraj byliśmy na 'w ciemności', bardzo poruszający film ![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
women20
od razu na pewno nie osiągniesz takiego koloru jak na zdjęciu. Masz ciemne odrosty a jasne pasemka dlatego farbując 1 raz całość na pewno nie wyjdzie Ci równo, z każdym farbowaniem będzie wszystko się wyrównywać. Myślę ,że mogłabyś spróbować wellaton 12/1, londe 12/9, joanna naturia szlachetna perła lub srebrny pył Edytowane przez Nikola17 Czas edycji: 2012-01-09 o 23:16 |
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
_eNchaNted_ zdrówka
![]() klony jakby sis blondi była to można byłoby Wam pomylić ![]() zalatuje Jacksonówka Viva karnawal rowek
|
|
|
|
#1148 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ładna ta 9.13 ![]() mów co tam masz w szafce pochowane, może coś pomożemy wybrać ![]() Cytat:
![]() Lady Jacksonówna ![]() no a na rowek nie da się nie patrzeć ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby nie ![]() ale pogoda w ogóle do kitu u mnie pada ![]() dokładnie albo Ty czarnulka ale nie waż się ![]() ![]() rowek |
|
|
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
robiłam 11.10 na wodzie 9% scandic line trzymałam godzinę na odrostach i 10 min normalnie to po zmyciu myślałam ,że mam niebieskie fioletowe włosy ale po 3 myciach było już ok niestety odrost był żołty beżowy...;/
|
|
#1151 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pogoda + zarazki TŻ zrobiły mi z nosa cieknący balon ![]() nienienie, zostaje blond, ewentualnie może kiedyś pokombinuję z czymś ciemniejszym ![]() w czarnym bym zginęła ![]() no jasne, że widać, że to cycochy tyłek inaczej się prezentuje ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() a na co w końcu się zdecydowałaś?
|
||
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() portfel wrzucę jutro ![]() kombinatorka powiadasz może to tak wygląda ,bo nie mogę się na nic zdecydować podobają mi się jasniutkie blondy ale miałam wrażenie zanim przyciemniłam ,że te włosy są zabardzo juz jasne i nie pasują do mnie, a potem jeszcze kilka komentów mnie w tym utwierdziło i teraz sama już nie wiem na szczęście mam jeszcze dużo czasu na decyzje jaka farba więc będę myśleć intensywnie ![]() zmykam dobranoc
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod kołderkę, coś ciepłego, jakieś leki i spać kochana ![]() najgorzej jak cieknie woda z nosa ![]() to farbowanie na dniach? ![]() u mnie jutro chyba ![]() czarne nigdy w życiu ![]() a tam gadasz
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najchętniej teraz bym się napiła ciepłej herbatki z miodem, wzięła jakieś witaminki i przykryła się kołderką pod samą szyję, ale niestety siedzę w pracy i położę się dopiero po 7 ![]() widziałam, że Ty dalej wierna wellatonkowi zostajesz ![]() ja się farbuję od razu jak pakunek przyjdzie, bo już mnie odbicie lustrzane przeraża
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam tak: -palette C12 -palette A10 -wellaton 12/1 -wellaton 9/1 -avon 12.01 -garnier nutrisse 111 -joanna srebrny pył -hollywood loreal preferance -londa 12/9 -safira kwiat wanilii -syoss średni blond -garnier ciemny blond -połowe alfa 11.10 no chyba tyle ![]() dobra spadam teraz pa ![]() jeszcze 3/4 średniego blondu z londy
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2012-01-09 o 23:47 |
|
|
|
|
#1156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak serio to hmmm ja bym z tego wybrała c12, alfę z wodą 12 albo avoniaka ![]() nie wiem kto Ci tych pierdół naopowiadał odnośnie jasnego blondu, ale powinien dostać w łeb przecież w tych jaśniutkich najładniej Ci było
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba zrobie tym Wellatonem jeszcze raz i jak znowu włosy tak zareagują to wtedy bede myslec. Boze znowu tak wstałam wczesnie |
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja tylko na chwilkę bo muszę lecieć do pracy a ze mam jeszcze chwilkę to wstawię fotki. Za fotkę tyłem sorry za jakość ale robiłam kamerka do rozmów
|
#1159 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
ale ten złoty jest też bardzo dobry, dzisiaj zdziałam samym złotym ![]() tylko ma wadę, że odbija mi się pod brwiami ![]() ja póki co jestem wierna lastingowi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj pójdę po lakiery, a później będę się bawić ![]() Cytat:
![]() Ench postaram się już nie zdradzić Londy ![]() a w kinie też byliśmy na "w ciemności" nie wiem czy przy takim filmie można napisać, że mi się podobał, więc powiem tylko tyle, że jest dobrze zrobiony ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Adzi zaszalałaś ![]() |
|||||
|
|
|
#1160 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
perełka moja ja już sama nie wiem w jakim Tobie lepiej ![]() najważniejsze to dobrze czuć się w swoim kolorze ![]() więc Asiu ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
zimy zresztą też nie mogę doczekać się wiosny, lata ![]() a to Ty w pracy byłaś, chora biedactwo ![]() wierna wellatonowi ![]() ja chyba dziś ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
od tyłu to wygląda mi na Kitkę w krótszej wersji
|
||||
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też wypróbuje samego ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Adzi wylukałam też piękne pazurki i rzęsy
|
|
|
|
|
#1162 |
|
BAN stały
|
Dlaczego tak mało mówi się o tym że farbowanie niszczy włosy. 15 latki farbują włosy a w wieku 30 lat nie mają już połowy włosów. Za 20 lat 80% kobiet po 60 roku życia będzie łysa! Farba do włosów jest dla osób u których z wiekiem włosy straciły kolor
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- wiele z nas ma ładniejsze włosy niż niejedna, która nie farbuje ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Kitka pomalować dolne rzęsy to wyzwanie
|
|
|
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale mam lenia wczoraj na zajeciach zasypialam chyba przez ta pogode slonce swieci raz na tydzieni jeszcze musze pisac prace na rozne dziwne tematy ![]() dziekuje za komentarze Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() skonczylam 30 a wlosy maluje od 17 roku zycia i mam wlosy zawsze dlugie i geste wiec nie widze zwiazku z tym co napisalas kto jakie bedzie mial wlosy zalezy od genow i od trybu zycia oraz od pielegnacji wlosow
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tak ![]() ale ja rzadko maluję dolne rzęsy, za długie mam i brzydko u mnie wyglądają pomalowane, czasami delikatnie przejadę jakąś cienką szczoteczką, a tak zostawiam łyse ![]() są dość ciemne, więc nie wygląda to źle ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- zwijam się, tak mi się nie chce jechać do szkoły ale zajadę do McDonalds'a na śniadanie, wczoraj mnie chcica dopadła, a nie byłam ze 2 czy 3 miesiące, więc mogę ![]() do później
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja maluje mogą być długie na dole też ale mam do tego rimmela ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- jednak od złotego wolę fioletowego
|
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też go wolę, ale wypróbować musiałam ![]() idę bo nie zdążę
|
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też musiałam wypróbować ale jak skończy się fioletowy to kupię ponownie i zostanę mu wierna póki znowu nie wymyślą jakiejś nowości
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem!!!
![]() Kitka Dziekuje kochana ale na wiosne poleci z 10 cm ![]() Narazie psichicznie sie do tego nastawiam i pozwalam im rosnac ![]() Lady Ach Ty sroczko ![]() Ale ja tez mam takie zboczenie ![]() A do naszej Kiteczki to mi jeszcze sporo brakuje ![]() Musze podciac i jeszcze z pol roku poczekac ![]() Ladyusiuuuu Bylam w rosku i wiesz ze nie ma z Rimela tej kolekcji Moss ![]() Niby jest na ich reklamie ale nie ma szminek z jej imieniem ![]() Ale we czwartek bede jeszcze w Duglasie,Müller i DM to zrobie wywiad ![]() Encha ![]() Asiabb jaki zapasja jak zaczelam akcje z wizazem tem mialam kolekcje farb ![]() Moze mniejsza ale tez ich sporo bylo
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
fioletowy astora?
ja musze przyznac ze nie uzywalam jeszcze tuszy astora zazwyczaj powracam do loreali ![]() ale moze czas sie przekonac ![]() dobra tez sie ogarniam
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

może kiedyś uda mi się dorwać w podobnych kolorach
)

w ogóle nie było podkładu la roche posay w tej aptece w której pytałam i babeczka mówiła, że po 15 bo mają złożone zamówienie