|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() kuchnia i łazienka całkowita - czyli co - kucie ścian i wymiana rur i instalacji też czy tylko zewnętrzne zmiany? ja bym lekko 20 tysięcy liczyła na samą łazienkę i kuchnię ![]() materiały musisz wyliczyć sama - np. wanna ta konkretna tyle, kafelki na podłogę - ten model kosztuje tyle za sztukę/metr kw., potrzeba mi (tu mierzysz łazienkę/kuchnię w mkw.) tyle, razem wyjdzie tyle, plus potrzebne zaprawy, kleje, fugi (to podpowiedzą w każdym sklepie), armatura ta i ta tyle, farba ta konkretna tyle - potrzeba jej ... i tak po kolei każde pomieszczenie. inaczej się nie da ![]() ![]() a potem czeka Cię wybranie DOBREJ i solidnej ekipy remontowej, ustalenie z nimi zakresu prac, za co płacisz, co jeśli w trakcie demolki wyjdzie extra robota bo np. okaże się, że nie planowałaś wymiany rur w łazience a trzeba ![]() nie ma kalkulatora, bo ceny zależą od wielu czynników, od wielkości pomieszczeń też, od widzimisię robotników też, od pory roku i ilości zleceń jakie mają, od ich pracy i solidności też. jedyne co masz prawie na bank pewne to ceny właśnie materiałów i rzeczy, które zamierzasz kupić. a jak bardzo nie chce Ci się liczyć samej, to wezwij jakiegoś fachmana od remontów, niech zerknie na mieszkanie/dom i powie Ci ile i co będzie kosztować (ofc u niego robione ![]() a co chcesz remontować ![]()
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
opis na pw ;]
![]() |
#4143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-09 o 14:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a wyjasni mi któraś o co chodzi ze zmianami w aptekach? Wszystkie leki kosztują tyle samo w każdej aptece? czy chodzi tylko o leki na receptę ? Bo sama sie już pogubiłam w tym wszystkim ...
#4145 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zjadłam zalewajkę, którą dzisiaj pierwszy raz ugotowałam na żeberkach wędzonych
![]() Poluję na kości wędzone, bo podobno tańsze są, ale nigdzie nie mogę dostać. Bardzo dobre są zupy z takimi żeberkami lub kośćmi, bo mają taki fajny posmak ![]() Za 12 zł kupiłam i podzieliłam na 5 części i mam na 5 zup ![]()
![]() |
#4146 |
Wtajemniczenie
|
wróciłam z apteki, mam wreszcie plastry rozgrzewające, najwyższa pora bo teraz bolą całe barki + biodra
![]() Sikorka z aptekami się kompletnie nie łapię. wiem tylko, że chodzi o refundację leków na receptę, ale jak to ma teraz wyglądać cenowo i w ogóle to nie wiem. oni sami chyba nie bardzo wiedzą ![]() ![]() ![]() kosmetyki dla mnie idealne: - tonik i mleczko do buzi Garnier seria z różą, różowe opakowanie. nie zamierzam zmieniać, bo jest przecudowne. oby nie skopali składu w ramach ulepszania ![]() - balsam Tisane do ust w słoiczku. mam też w sztyfcie i osobiście odczuwam różnicę sporą na niekorzyść sztyftu. a jest droższy ![]() - Ziaja mydło pod prysznic pomarańczowe (takie mleczne w nieprzezroczystej butelce). gdybym mogła to piłabym i jadła garściami za sam zapach. obłędnie pomarańczowy - farba do włosów loreal 10 min. - kolorówka i lakiery to chyba nie ma co wypisywać ![]() - etiaxil czerwony kiedyś, a teraz antidral (bo tańszy a taka sama rewelacyjna skuteczność) reszty szukam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ach...... zapomniałam.......... tonik aspirynowy ![]() ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-01-09 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Copyraptor
|
![]() Raport! Może pamiętacie - jakiś czas temu rozstałam się z długoletnim partnerem, to już rok minął. Pół roku byłam sama, imprezowałam, odżywałam, singlowałam. Przez miesiąc czy półtorej kręciłam z takim jednym, a później poznałam mojego obecnego TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A obecnie mieszkam ze współlokatorką, też wizażanką ![]() ![]() Po świątecznym obżarstwie i zapuszczeniu się - uważam na to, co jem, moim postanowieniem jest też ćwiczyć przynajmniej 3 razy w tygodniu, co na razie mi wychodzi (słaby sukces, biorąc pod uwagę, że to tylko tydzień ![]() O czymś zapomniałam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() reszta wyjdzie w praniu ![]() dobrze, że się wszystko poukładało ![]() ![]() strzelasz z łuku dooo..... ![]()
![]() |
#4149 |
Wtajemniczenie
|
hej temat moj ulubiony to tez szybko podam swoich ulubieńców:
tonik ziaja nuno antybakteryjny krem ziaja calma hlc lub sopot spa nawilżający jak u lili żel micelarny z biedro krem odżywczy do ciała z biedro taki biało błękitny odżywka do włosów elisse z biedro mleczko do demakijażu rózowe z biedro żele pod prysznic wszystkie z Avonu lub mydła pod prysznic wszystkie z ziaji krem do rąk Isana kamille podkład matujący z dax dosmetics puder prasowany z vipery i od niedawna perfum z biedry Mist 100ml za 15 zł bodajże mam go kilka dni a trzyma sie barrrdzo długo i ładnie pachnie. jak coś sobie przypomne to dopisze pap
#4150 |
Zakorzenienie
|
super ze jestes cholerka
![]() strzelanie z luku no no oj jak zagladam na twoj blog to ,, dla creme brule zrobie wszystko " ![]() ja sie dzis lenie moje ulubione moze napisze jutro bo dzis slabo sie czuje i nie mysle logicznie puki co ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-01-09 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 | ||
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
![]() P. też uwielbia Creme ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 |
Wtajemniczenie
|
takie strzelanie to fajne jest
![]() ![]() urządzanie kuchni... marzę o tym. może kiedyś. ![]() uciekam malować paznokcie, co ogranicza możliwości pisania, no i do excela w końcu, bo się zasiedziałam na wizażu a excel bykiem leży i muczy ![]() trzymajcie kciuki jutro od rana do wieczora ![]()
#4153 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zapiernicza i to jak! ![]() Cytat:
![]() ![]() Wow Golden! Ambitne plany i oby wszystkie udało się zrealizować ![]() Nas czeka remont wc ale to nie wiem kiedy... planuję na wiosnę ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie że się układa ![]() Ja od soboty regeneruję paznokcie. Póki co efektów nie widzę ale odżywka po dwóch warstwach ma bardzo ładny mleczny odcień ![]() Tak planuję miesiąc się bawić i zobaczymy czy paznokcie staną się bardziej wytrzymałe ![]() Taaaak czas zapitala bo właśnie spojrzałam na zegarek a to już po 20tej ![]() ![]() ![]() Czekam na kurierów - dwóch ![]() ![]() Pewnie polenię się trochę na kanapie, może zimne piwko, książka i spać. Dostałam umowę ![]()
![]() |
#4154 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
O mojej jaszczurce
![]() ![]() Fajnie, że wróciłaś ![]() ![]() Niedawno wróciłam, Mężczyzna zapracowany... pies się obżarł i gryzie zabawkę ![]() Ja się czaję na zakupy w BU, koszyk zapakowałam. Może sobie potraktuję jako prezent urodzinowy ![]() ![]() ![]() Przeskanowałam kompa 3 antywirami i miałam cztery trojany, avast ich nie wykrył ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Kawa zakupiona ale nie dobra, mojej nie było. W związku z tym zastanowię się czy będzie stać i wyglądać czy ją wypiję ![]() Gratuluję ![]() ![]()
![]() |
#4155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że Ci się układa i super, że do nas wróciłaś ![]() Ja właśnie czekam aż mała uśnie i chwilę posiedzę sama ze sobą ![]() ![]() Później trzeba się wygrzać, bo walczę z choróbskiem, ale jest już lepiej ![]() Co do skanowania kompa to też bym musiała się za to wziąć. W ogóle by wypadało system od nowa wgrać, ale jakoś się nigdy nie składa ![]() nadia gratuluję umowy ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-09 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Wtajemniczenie
|
moje chłopaki juz śpią i ja też spadam sie myc i spać. Obiecałam sobie, że dzisiaj pójdę spac wcześniej, a tu jak zwykle du*a blada.
Sytuacja u nas nieciekawa, Tż nadal nie ma pracy, tzn, nikt z szefostwa się nie odzywa kiedy koniec postoju. Tż tylko rozmawiał z kierownikiem i on pow, że chyba zacznie szukać nowej pracy. Tż też musi ale widze, że ciagle ma nadzieje, że do tamtej pracy wróci. Póki co ma dwie fuchy, ale za kasę z pierwszej naprawiamy auto, a reszta pojdzie na zycie. Trzymajcie kciuki zeby u Tż skonczyl sie postoj, bo zycia tylko za moja wyplate sobie niewyobrazam, a znaleść pracę nową to nie jest tak hop. Dobranoc
#4157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała usnęła, a ja sobie zrobiłam herbatę Rooibos karmelową i jeszcze chwilę posiedzę i też mykam spać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś trenowalam lucznictwo ![]() Nadia gratuluje umowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Ja już na nwykladzie z ekonomii potem komputery, psychologia, łyżwy i basen i totalne lenistwo bo jestem już tak zmęczona ze szkoda gadać codziennie chodzę spać około 2 i wstaje o 7 i jestem wykonczona ![]() Co do moich ulubionych kosmetyków: - plyn micelarny z dax perfecta - podklad do twarzy kryolan I jak tak myśle to są chyba jedyne kosmetyki których jestem tak na 100% pewna i je kupuje stałe bądź do nich wracam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Niedawno wstałam i jestem na etapie picia kawy. Później się ogarnę i muszę wyjść na dwór na chwilę ![]() ![]() Na obiad dziś pizzę zrobię, poza tym mam prócz tego zalewajkę z wczoraj ![]() Czeka mnie też sprzątanie ![]() W Tesco fajne przeceny są. Tż dostał wczoraj bluzę w prezencie, była w promocji na 20 zł ![]() Szkoda, że kasy nie mam, bo bym zaszalała ![]() W Biedronce w następnym tygodniu fajna suszarka do prania jest, taka węższa, a wyższa za 59 zł ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-10 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4160 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Ja ze swoich ulubionych to:
![]() Nurek, chyba zrobię zakupy w ZSK. W BU trzeba niesamowicie długo czekać ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam zadziwiająco czysto ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś postanowiłam to wszystko ogarnąć i aż takiego bałaganu nie robić, bo wiecznie jestem urobiona tym sprzątaniem ![]() Ja akurat nie mam tak, że nie sprzątam, wręcz przeciwnie, ja sprzątam non stop i non stop mam bałagan ![]() ![]() Jak będę miała kasę to postanowiłam jeszcze segregatory do dokumentów kupić, jakieś 2 takie grubsze i ładne i w jednym dokumenty Tż powtykać, a w drugim moje ![]() ![]() ![]() Organizery z Biedronki okazały się porażką, jestem bardzo niezadowolona, już lepsze te worki były ![]() Dorobiłam się też takich 3 pudełek z Aldiego za 24 zł ozdobnych, nie za dużych i tam mam włożone wszystkie bzdurki ![]() ![]() Planuję segregatory też w podobnym motywie za jakiś miesiąc jak się uporam z wydatkami kupić ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-10 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Niedawno weszłam do czyjegoś mieszkania, z pozoru wydawało mi się, że ta osoba ma porządek i jest poukładana. A tu taki syf, że aż mnie cofnęło ![]() ![]() ![]() Także od tamtej pory regularnie odkładam wszystko na miejsce i 90% syfu mniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wyobrażam sobie, że ktoś przychodzi, a ja mam syf, masakra jakaś ![]() Mnie w czasach liceum to przyjaciółka motywowała, bo co do niej poszłam to ona miała sterylnie- taki typ ![]() Teraz jakoś tak rzadko ktoś do mnie przychodzi z wiadomych względów i trochę motywacja zanikła ![]() Wiem, że okropna jestem, ale nawet ciuchy potrafię powyciągać prawie wszystkie z szafy, bo się ubrać trzeba ![]() Też muszę odkładać na miejsce, po prostu trzeba się zmuszać ![]() ![]() Niby ten mój problem głupi jest, ale to takie uciążliwe jest i strasznie życie utrudnia i muszę z tym walczyć ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-10 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
Cholerka jadobrze pamietam o figurkach samochodzikow i dzielnie na nie poczekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wiecie co, mam ostatnio wrażenie, że niektóre tabletki przeciwbólowe, zamiast łagodzić ból u mnie to wywołują jeszcze większy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a cymbał nie dzwonił i nie wiem na którą mam iść ![]() siedzę w ręczniku, posprzątałam już i zastanawiam się nad śniadaniem. co do sprzątania to od grudnia sprzątam jak wstaję (albo jak wracałam ![]() ![]() ![]() a najbardziej wkurzają mnie niezapowiedziane wizyty, kiedy to otwieram drzwi gościom w szlafroku/dresie porozciąganym, rozczochrana i nieumalowana ![]() a odwiedzam(y) osobę, która tak przyjmuje zapowiedzianych gości i mam wrażenie, że każdych, nie tylko rodzinę, w nieziemsko usmarowanych ciuchach ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-01-10 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam ze sklepu, zaraz biorę się za sprzątanie ![]() Mnie bałagan oczywiście bardzo drażni, tylko to nie zmienia faktu, że ciągle go robię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Golden,
![]() Cytat:
![]() ![]() Wracając do bałaganiarstwa - chciałam powiedzieć, że i moja mama, i siostra, i ojciec to pedanci ![]() ![]() Czuję się jak młoda B. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 | ||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ja ulubionych i stałych kosmetyków prawie nie mam. Ciągle kuszę się na coś nowego w nadziei, że dany kosmetyk będzie działał cuda ![]() Lubię bardzo: Tonik niwea- taki zielony Krem Garniera do rąk Balsamy do ciała Garniera Co do sprzątania to ja raczej nie mam z tym dużego problemu, bo raz w tygodniu sprzątam tak bardzo dokładnie. Najczęściej w sobotę, a w tygodniu raczej nie ma kiedy się zrobić bajzel, bo jak rano ogarnę to dopiero popołudniu jesteśmy w domu i nie ma za bardzo kiedy się nabałaganić. Pozostaje tylko kuchnia, ale tu już inna sprawa, bo naczynia do mycia są zawsze ![]() U mnie dziś sypie śnieg i za raz po zetknięciu z ziemią topnieje. Poza tym ciemno i zimno. Czekam na wiosnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Punciak fajnie, że sobie dzień piękności zrobiłaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() ogarnęłam chałupę ![]() Oczywiście jeszcze wiele pozostawia do życzenia, ale jest już można powiedzieć ładnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
potem was nadrobie bo pozno wstalismy ale czuje sie bardzo wypoczeta i wogole jest pieknie 12 C itd
staje na wage a tu 1kg mniej niz wczoraj o tej samej porze i bez jedzenia wiec chyba leki dzialaja i druga sprawa pecherz sie naprawia ![]() czuje ze w te 3 dni odpoczne ( juz 2 ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.