|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Basiu! Mogę Cię jeszcze wypytać? Jak polecasz, czy do tego kremu kupić od razu jakiś peeling z garniera czy zostać przy tym co mam? A mam: - wygładzający scrub do twarzy Swedish SPA z ori -peeling z clearskin taki zielony -peeling z Planet Spa Biała Herbata Na zmianę ich używam. Edytowane przez Luksa Czas edycji: 2012-01-10 o 09:34 |
|
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo dać do prywatnego przedszkola teraz
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak masz możliwość siostra/mama itp. to super
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Śródziemnomorskie serum do szyi i dekoltu świetnie goi zadrapania po kocich pazurach na rękach
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- A to nie tak wiele zmian, bo pewnie wszyscy już są zaznajomieni z Małą? A opieka byłaby u Ciebie czy u mamy i siostry? |
|
|
|
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
to nie fair, że w klubie czytają mi nie było by przykro tylko opr by zebrałay, czy ty sie logujesz na ich konta i im grzebiesz pewnie nie do picia i seksu to dorośli a doszacunku dla prywatności to juz nie![]() u mnie też biało Cytat:
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie cały czas prószy śnieg, ale jest za ciepło i jest plucha
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
witam
u mnie śnieg, ale tylko na trawie dachach i autach, jest na + to i tak zniknie podpuszcza mnie ta zima
|
|
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz nie widać, żeby coś prószyło
|
|
|
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie
![]() Cytat:
masakra, ale moja sąsiadka też tak robiłaja ostatnio spotkałam znajomą i jechała szybko do domu, bo synek kaszle - 9m-cy, a to ciepławo było jakiś m-c temu, i malec nie dość, że w skafandrze czapie i kapturze to szalikiem owinięty, całą buzią, nie mógł biedny oddychać to jak ją o to zapytałam, to powiedziała, że ma ciągle buźkę otwartą i łyka to powietrze no kurde jak ma nie łapać powietrza jak mu gorąca, jeszcze kocem i plandeką nakryty, saune miał i ten szal zakazujący mu łapać powietrze |
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, niekoniecznie. Wg mnie żłobki są bardzo stresujące dla dzieci, te kobity tam mają zapiernicz z tymi pieluchami i karmieniem, czasem nie dają rady i potem odparzenia itp.
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- hi,hi,hi - przemyciłam czekoladę potarłam sobie troszke do kawy
|
|
|
|
|
#2055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Kupa w pieluchę oduczona w okolicy 9-11 miesiąca, pielucha na noc na 18 mcy, 2 urodziny całkowicie bez pieluchy. W tym jednym przypadku chodziła za mną żelazna konsekwencja, potem mąż się tym samym wykazał ze smokiem, najgorzej idzie nam z butelką nad ranem
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już kiedyś to pisałam, więc się powtarzać nie będę
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest tak źle jak mysla mamy nieżłobkowe. |
|
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam o to samo zapytać
![]() Dziewczyny, które mają kartę klub LIfe Style, dostałyście już może nowe kupony Bo ja nic i widzę ze w gazetce nie ma już produktów po atrakcyjnej cenie z kartę i produktów co dają więcej punktów![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pogląd oparty na jedym dziecku posyłanym przez koleżankę do przedszkola rok temu. Ona też myślała, że szybko się odpieluchuje, nauczy samo jeść...
Może zbyt zgeneralizowałam, wszelakie placówki pomagające rodzicom są mile widziane, tylko jakoś tak mi poszły myśli w stronę koleżanki, co chciała dzięki żłobkowi mieć wychowane dziecko. |
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u mnie nic ciekawego Ale "ceny z kartą" i "punkty dodatkowe" nic tam nie ma Mam nadzieję ze to chwilowo, bo inaczej już nie będę korzystać z SP
|
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba o przedszkolu się wypowiedziałam, najwyżej się powtórzę. Przedszkole jest jak najbardziej OK, siedzę w domu mogłabym nie posyłać ale posyłam bo:
-może już wkrótce wrócę do pracy i co, taka odzwyczajona na 8 godzin będzie chodziła? Teraz jest około 5h od śniadania do podwieczorka, -nie znam tylu zabaw ani piosenek, -dziecko musi mieć kontakt z dziećmi. Kaszka 3 lata siedziała z dorosłymi, dzięki temu super mówi, zna różne słowa ale bawić się nie umiała i I rok przedszkola skupiał się na nauczeniu Kaszki zabawy z dziećmi, z tego co wynika z arkusza oceny ten rok ma polegać na pokazaniu że towarzystwo dzieci jest jej przyjemniejsze niż dorosłych. |
|
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
mój moczy
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się na dziecko nie decydowałam, ale Kaszka się na świat nie pchała to skoro raz nie pomyślałam za siebie to teraz będę myśleć za dwie przez jakiś czas.
Nie wiem, czy dobrze przekazuję to co mam na myśli :/ |
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja powiem tak, to samo co jest w pierwszej grupie przedszkola jest w żlobku, nie ma róźnicy, prócz wieku dziecka. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Myśle czy nie poczekac do wrzesnia Olcia by poszła do przedszkola, ale nie wiem czy wtedy praca bedzie...

, oberwalo mi sie za podawanie adresu
to nie fair, że w klubie czytają
do picia i seksu to dorośli a doszacunku dla prywatności to juz nie
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

podpuszcza mnie ta zima 

A już nie mówiąc, że to totalny dzikus, który porozumiewa się prawie wyłącznie krzykiem, który automatycznie przechodzi w pisk
masakra, ale moja sąsiadka też tak robiła
Bo ja nic i widzę ze w gazetce nie ma już produktów po atrakcyjnej cenie z kartę i produktów co dają więcej punktów