Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-10, 13:26   #3781
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nie no ja i tak bardzo rzadko używam jej bo zwyczajnie z reguły nie mam czasu ich prostować albo ochoty więc z tym to nie ma problemu... więcej w lecie używam bo więcej jestem poza domem

masz jakąś godną polecenia bo ja maseczek to tak jakoś nie używam

wiesz co moje włosy bardzo lubią wszytskie produkty dove - bo rzeczywiście są lepsze w dotyku i ładniej sie ukłądają i są takie extra miękkie - ale do takiego wniosku doszłam po wypróbowaniu x szmponów, masek itd... ja zawsze wybieram regeneracja - dla moich włosów wystarcza właśnie odżywki dove tylko intensywnie regenerujace - może coś takiego spróbuj? ja np codziennie uzywam prostownicy wiec moje włosy wymagaja naprawde extra nawilżenia i regeneracji.
Stary 2012-01-10, 13:27   #3782
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

ja tam się cieszę że owoce, napoje i wody mam w cenie bo bym chyba ocipiała jakbym musiała jeszcze za tym latać

o parę rzeczy mniej na głowie a słyszałam dobre komentarze o swojej sali więc mnie to uspokoiło
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 13:28   #3783
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość

A ty będziesz sobie brała czarny obcas czy zrobią ci w fiolecie
Powiem Ci, że mi czarny obcas się podoba w nich wiec spoko, ale z tego co patrzyłam na buty tej firmy na innych obrazkach to wyglądał na fioletowy jak sie przyjrzałam. Np na tych http://www.bialebuty.com.pl/Gotowe_d...i_12-2452.html jak sie przyjrzysz to to nie jest czarny kolor.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 13:29   #3784
baskaeta
Zadomowienie

dziewczyny uważam że do mojej sukni bedzie pasowała taka fryzura - coś w tym stylu - jak myślicie? dodam że nie lubię wsuwek/spinek - głowa mnie boli jak ich uzywam...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imagesCA5FZFOB.jpg (7,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAK6SSXV.jpg (9,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAA622Q1.jpg (4,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg imagesCAUOXO7X.jpg (11,7 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-01-10, 13:29   #3785
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
miałam pojawić się tu dopiero w sobotę ale wróciłam od TŻ dzisiaj bo jakoś nie chciało mi się tam siedzieć a u siebie mam tyle spraw do pozałatwiania

Ogłaszam że udało nam się ze ślubem u TŻ w parafii( także rezygnuję u siebie w parafii) mogliśmy sobie wybrać jaką tylko chcemy godz. bo nikt jeszcze nie był zapisany na 4.08 i wybraliśmy godz.17 bo to na to samo by wyszło co by było u mnie na 16 bo od niego na salę mamy 10 min, a ode mnie na salę byśmy musieli jechać 25km a najlepsze jest to że ksiądz nam kazał przyjść pod koniec miesiąca z moimi papierami czyli aktem chrztu i bierzmowania, z kursem przedmałżeńskim i z dowodami osobistymi i że spiszemy już protokół i da nam karteczki na poradnię a u mnie byśmy musieli dopiero na 3 miesiące wcześniej i kartki do poradni też dopiero wtedy byśmy dostali i u mnie jeszcze jest potrzebne świadectwo ze szkoły o naukach religii a u TŻ powiedział że nie chce Także dziękuje dziewczyny za trzymanie kciuków dzięki wam się udało

My jeszcze nie kupujemy pewnie gdzieś w marcu zaczniemy polować na promocje

Widzę że na takie same promocje polujemy

Mi się podoba ta biżuteria tylko jakoś mi się nie widzi ona do twojej sukni

Mi miałaś wysłać ten ozdobnik z zawieszek a nie pokazać już gotowe

Ja bym wybrała już taką samą szarfę co kolor butów bo ten róż z fioletem to nie za bardzo A czy te buty maja czarny obcas

O to już bardziej Kindzia pasuje do twojej sukni

My na 170 osób dorosłych na wesele dwu dniowe mamy 230 butelek Żubrówki Białej
Tortu nie musimy zamawiać bo będzie nam robić nasza kucharka

My zamawiamy bez personalizacji gości
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 13:30   #3786
tenebrosa
Wtajemniczenie

magdziaS, ja też właśnie chcę mieć trochę uniesiony biust, więc dobry stanik musi być. Co do owoców, to powiem Ci, że to nawet lepiej. My mieliśmy do wyboru, żeby sala zapewniała albo nie i Mama doradziła mi, żeby kupić samemu. Zawsze to taniej i wybierzesz sobie jakie chcesz, z pewnego źródła. No i zdrowiej, Kochana!

madzia
, gratuluję odebrania prawka! Ja to je po odbiorze ucałowałam!

kessi, widzisz jak się fajnie ułożyło. Gratulacje, że wszystko jest po Waszej myśli
Stary 2012-01-10, 13:33   #3787
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że mi czarny obcas się podoba w nich wiec spoko, ale z tego co patrzyłam na buty tej firmy na innych obrazkach to wyglądał na fioletowy jak sie przyjrzałam. Np na tych http://www.bialebuty.com.pl/Gotowe_d...i_12-2452.html jak sie przyjrzysz to to nie jest czarny kolor.
No ten to jest fiolet i ja bym raczej brała pod kolor bo ładniej to wygląda przynajmniej dla mnie

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
magdziaS, ja też właśnie chcę mieć trochę uniesiony biust, więc dobry stanik musi być. Co do owoców, to powiem Ci, że to nawet lepiej. My mieliśmy do wyboru, żeby sala zapewniała albo nie i Mama doradziła mi, żeby kupić samemu. Zawsze to taniej i wybierzesz sobie jakie chcesz, z pewnego źródła. No i zdrowiej, Kochana!

madzia
, gratuluję odebrania prawka! Ja to je po odbiorze ucałowałam!

kessi, widzisz jak się fajnie ułożyło. Gratulacje, że wszystko jest po Waszej myśli
Dziękuję

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
dziewczyny uważam że do mojej sukni bedzie pasowała taka fryzura - coś w tym stylu - jak myślicie? dodam że nie lubię wsuwek/spinek - głowa mnie boli jak ich uzywam...
A czy taka fryzura Ci się utrzyma całą noc
Stary 2012-01-10, 13:34   #3788
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

jeślli masz włosy podatne na kręcenie to czemu nie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 13:34   #3789
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
nie każda... a ja np się cieszę bo kupie sobie to wiem że świeże a na wielu salach kombinują na owocach
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
życzę szybkiego powrotu do zdrowia
a co do owoców ro powiem ci że raczej wszędzie są napoje w cenie a nie owoce. Ogólnie przy oglądaniu sal a troszkę tego było to w żadnej nie było owoców w cenie więc dla mnie to normalne i wręcz oczywiste.
No widzicie, a ja sie spotkałam raczej z tym, że i napoje i owoce są w cenie sali ... Jak widać różnie to bywa. Chociaż zgadzam sie z Wami, że jednak co sobie kupimy samemu to przynajmniej będziemy pewni, że jest świeże

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

magdziaS łączę się z Tobą w bólu
Odwzajemniam Byle nie przenosić więcej zarazków

Cytat:
U mnie to jest różnie na jednej sali jest w cenie wszystko a na drugiej np. tylko napoje owoców już nie ma a z kolej na innej jest tak że możesz i owoce i napoje sama sobie kupić także zależy to od właścicieli dużo
Dużo zależy od właścicieli i w sumie też od tego czy można sie z nimi dogadać. Bo niektóre sale są w stanie np. po tańszej cenie załatwić chociażby napoje, jeśli nie ma ich w standardzie. Choć tutaj też bym się na to nie zdecydowała, bo tak wiem przynajmniej z jakiego źródła te napoje mam i mam takie jakie chcę

Cytat:
Napisane przez tenebrosa

No właśnie macie rację z tymi owocami, jednak wiadomo co sami kupimy. Wkurzyło mnie tylko to, że to kolejna rzecz, którą musimy sami załatwiać, a już i tak dużo rzeczy sami dokupujemy do sali, a jednak niemałe pieniądze się za to płaci.

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2012-01-10 o 13:37
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 13:37   #3790
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Witam się chorobowo Moje choróbsko osiągnęło apogeum, połamało mnie, dostałam gorączki, nie spałam w nocy, coś okropnego. Siedzę wiec w domu i niestety robię sprawozdania, więc praca mnie nie ominęła

Chatko, ja się z Tobą zgadzam Nie wyobrażam sobie w 6 m-cu założyć gorsetu, byłam w szoku jak nam powiedziała, że suknia będzie tradycyjna. Uważam, że to ze szkodą dla dziecka tak je ściągać gorsetem. Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego zależało jej tak na zakryciu brzuszka skoro wszyscy i tak wiedzieli dlaczego ślub jest tak szybko

Super Fajnie, że Wam się tak ułożyło

Mnie się średnio podobają Trochę nie w moim guście i wydają się mało ślubne. Ale jeśli pasowałyby Ci do koncepcji to czemu nie. Wydają się takie delikatne, drobne

Nie tylko Nie wyobrażam sobie nie założyć stanika, tym bardziej, że mam biust raczej średniej wielkości i wolałabym, żeby stanik go trochę uniósł.

Hehe, ja też tak mam

Ze spraw ślubnych. Wiecie, że doczytałam wczoraj w umowie, że sala nie gwarantuje nam owoców Musimy dokupić sami. No normalnie ręce mi opadły. Bo oprócz tego sami organizujemy sobie jeszcze napoje (co akurat jest nam właściwie na ręke) No ale owoce, to chyba każda sala zapewnia ...
nie macie owoców? dziwne jeszcze owoce dokupowac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 13:38   #3791
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
No ten to jest fiolet i ja bym raczej brała pod kolor bo ładniej to wygląda przynajmniej dla mnie

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Dziękuję

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

A czy taka fryzura Ci się utrzyma całą noc
moje włosy mają tendencję do kręcenia się i wydaje mi sie ze jak jest naprawde dobry fryzjer który wie co robić to powinno (?) -> chyba
natomiast prawda jest taka że nie zdzierżę żadnej spinki wsuwki w moich włosach bo chyba padnę z bólu głowy - dlatego chcę rozpuszczone włosy - wiecie żeby do 01.00 później kamery już nie bedzie a tak na serio.. chciałabym zeby wytrzymało.... dłuzej niz 01.00

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
jeślli masz włosy podatne na kręcenie to czemu nie

tak mam ale codziennie rano sa prostowane
Stary 2012-01-10, 13:44   #3792
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
super

pamiętam jak to było jak się sprawdzało ten komunikat kiedy to sie pojawi

a ja mam włosowy problem. Od dwóch tygodni. Dokładnie od sylwestra. Robiłam sobie fale prostownicą. Po umyciu i wysuszeniu spryskałam włosy takim ochronnym specifikiem od Schwarzkopfa no i robiłam te fale.... włosy nie były długo pod wpływem prostownicy bo je sie nie nakręca tylko robi coś takiego jak na filmiku http://www.youtube.com/watch?v=UHyqNuzbeDU tylko ja mam krótsze włosy i szybszym ruchem je robie nie skręcając aż tak bardzo prostownicą i mi wychodzą. No i tak sobie zrobiłam włosy umyłam w poniedziałek i teraz zaczyna się problem od tamtej pory po umyciu moje włosy wydzielają zapach spalonych włosów... Nie wypadają mi nie zmieniły koloru dalej są takie jak były tylko śmierdzą i nie wiem co mam robic... na pewno to nie wina szamponu bo cały czas uzywam tego samego od dawna niby z umycia na umycie ten zapach jest mniejszy ale kurcze co jest nie tak fryzjerka mi bardziej jezdziła gorącą prostownicą po wlosach i ja sobie tyle razy już robiłam fale ale coś takiego to pierwszy raz mi się zdarzyło
Mi sie wydaje ze ten zapach może byc o tego ze najpierw sie pryska lakierem a potem robi sie fale i zapach lakieru + goraca prostownica wnika we włosy bo je dosłownie prasujesz gorącą powłoką. I kochana maseczka na włosy to podstawa, ja bym bez maseczki nie rozczesała moich kudłów. Używaj jakiejś regeneracyjnej, do zniszczonych włosów, sama zobaczysz ze i łatwiej je rozczesac po maseczce i kondycja włosa sie poprawi. Ja używam tylko fryzjerskich maseczek, ostatnio dostałam kurcaje na noc od siostry ale nie wiem czy podawac Ci nazwe bo one nie sa takie tanie. Ze sklepowych nie mam pojecia co Ci poradzić.
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Ze spraw ślubnych. Wiecie, że doczytałam wczoraj w umowie, że sala nie gwarantuje nam owoców Musimy dokupić sami. No normalnie ręce mi opadły. Bo oprócz tego sami organizujemy sobie jeszcze napoje (co akurat jest nam właściwie na ręke) No ale owoce, to chyba każda sala zapewnia ...
Nie kazda, bo moja nie ale sie ciesze bo w hurtowni kupie takie jakie chce, wiem co biore a w sali to nie wiadomo z jakiego źródła i podejrzewam ze cena za same owoce w sali byłaby wieksza niz jak kupiłabym je sama. W koncu sala tez chce zarobić to i za owoce tez by skubneła wiecej kasy.
Stary 2012-01-10, 13:49   #3793
verumka
Wtajemniczenie

Witam dziewczyny
Dłuuuugo mnie u Was nie było :P Chyba gdzieś od września, października?
Miałam trochę nauki, potem choroba babci, a potem babcia zmarła, więc nawet nie miałam za bardzo głowy do pisania... Ale zamierzam się poprawić, bo ślub zbliża się wielkimi krokami
Na razie będę śledzić Wasze wypowiedzi i powoli się dołączać

verumka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 13:50   #3794
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

tak mam ale codziennie rano sa prostowane

to się zamień ja mam proste swoje

malwus właśnie ja jestem zdziwiona bo lakier nałożyłam dopiero po skończeniu całej fryzury bo nienawidzę tego odgłosu palonych włosów jak się spryska lakierem i weźmie prostownicą. Ja tam mam cienkie włosy i zero problemu z rozczesywaniem (choć im dłuższe tym częściej mam problem z rozczesaniem tych przy samym karku) więc daję radę z samym szamponem i odżywką.... jutro idę po maseczkę bo coś z tym zrobić trzeba jedyne szczęście że po wysuszeniu tego nie czuć bo bym chyba na ulice nie wyszła

Stary 2012-01-10, 13:50   #3795
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Co do pudełek to będziesz mieć papierowe czy plastikowe? Mi się podobają papierowe i takie też chcieliśmy zamówić ale koleżanka wczoraj mnie uświadomiła, ze z nimi więcej roboty jest bo trzeba je poskładać, więcej miejsca zajmują, a goście i tak pewnie nie zwrócą na to uwagi jakie jest pudełko.

Też tak chciałam zrobić bo za dużo znajomych zna mój nik i tez obawiam się, że ktoś może przeczytać coś czego nie powinien, ale wydawało mi się, że nie można się logować na dwa różne kąta z jednego komputera.

Pudełka zamawiam te:
http://allegro.pl/slub-pudelka-pudel...004284051.html
W sumie nie martwię się tym, że będę miała z tym dużo roboty, jak robiło się wesele na strażnicy to było o wiele więcej obowiązków, a teraz z salą przychodzi się na gotowe, więc złożyć 70 pudełeczek chyba nie będzie ciężko, najwyżej zmobilizuje przyjaciół i będą tyrac ;P
Miejsce dla nich i tak będzie na kuchni w chłodni, więc mnie miejsca nie zabiorą

Co do konta, to myślę że jesli chodzi o ochronę prywatności, nie robię awantur i nie trolluję to chyba nic nie stoi na przeszkodzie...

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Powiem Ci ze suknia to co w katalogu nie zawsze ladnie wygląda na PMce dlatego najlepiej iśc i ustalić sobie chociaz jaki fason Ci pasuje
Księge gości mam prawie idetyczna tylko nie w kwadrat a w prostokąt ( tu link ---> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1325153400) Zamawiałam nie na allegro ale na ich stronie internetowej.
Jesli macie juz ustalona godzine ślubu to spokojnie mozecie zamawiać zaproszenia z perosnalizacja jesli nie macie ładnego pisma.
Widze to Twój Tz Cie pogania z organizacją a nie Ty jego
Taaaa, mój Narzeczeniec ciągle mi mówi: a suknie już masz? a kwiatki wiesz? a włosy? bardzo się interesuje, co mnie ogromnie cieszy, że nie podchodzi do tego: Ty rób wesele, a ja na nie przyjdę

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a ja nawet w domu chodzę w biustonoszu tylko śpię bez bez biustonosza czuję się jakaś taka goła
a ja goła i płaska teraz kupiłam 2 staniki, które z mojego małego B robią mi niezły cyc uwielbiam staniki Esotiq i mogę je polecić małobiuściastym z czystym sercem ;

Cytat:
dziewczyny nadeszła wiekopomna chwila
(2012-01-10 10:22:07) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
dzisiaj jadę odebrac prawo jazdy
GRATULACJE, eeehhh pamiętam jak się cieszyłam z tego prawka... Z resztą do teraz jeżdżenie autem sprawia mi nie lada frajdę, a to już 4 lata odkąd je mam

Cytat:
nie no ja i tak bardzo rzadko używam jej bo zwyczajnie z reguły nie mam czasu ich prostować albo ochoty więc z tym to nie ma problemu... więcej w lecie używam bo więcej jestem poza domem

masz jakąś godną polecenia bo ja maseczek to tak jakoś nie używam
ja polecam kallosa z proteinami mlecznymi i placentę, a na moje włosy dobrze też działają produkty gliss kur.
A co do włosów, 2 dni przed wigilią poszłam dołożyć do pieca (mieszkam w domu) i piec wybuchnął mi w twarz, spaliło mi rzęsy, brwi i co najgorsze, włosy miałam takiej długości że jak dałam do przodu to zakrywały piersi. a teraz nie sięgają mi nawet łopatek przepłakałam 2 dni, ale TŻt mnie ugadał że można przedłużyć... ehhh

Cytat:
moje włosy mają tendencję do kręcenia się i wydaje mi sie ze jak jest naprawde dobry fryzjer który wie co robić to powinno (?) -> chyba
natomiast prawda jest taka że nie zdzierżę żadnej spinki wsuwki w moich włosach bo chyba padnę z bólu głowy - dlatego chcę rozpuszczone włosy - wiecie żeby do 01.00 później kamery już nie bedzie a tak na serio.. chciałabym zeby wytrzymało.... dłuzej niz 01.00

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

możesz miec awaryjnie prostownicę i lakier i w razie draki w łazience w 5 minut się naprawić
Stary 2012-01-10, 13:53   #3796
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

malwus właśnie ja jestem zdziwiona bo lakier nałożyłam dopiero po skończeniu całej fryzury bo nienawidzę tego odgłosu palonych włosów jak się spryska lakierem i weźmie prostownicą. Ja tam mam cienkie włosy i zero problemu z rozczesywaniem (choć im dłuższe tym częściej mam problem z rozczesaniem tych przy samym karku) więc daję radę z samym szamponem i odżywką.... jutro idę po maseczkę bo coś z tym zrobić trzeba jedyne szczęście że po wysuszeniu tego nie czuć bo bym chyba na ulice nie wyszła

wiesz ja to zawsze jak wychodziłam z solarium to czułam plaona skóre i jak przychodziłam do domu to zawzse brałam kapiel - zapach dla mnie nie do wytrzymania był ale po filmie na którym dziewczyny sie zjarały w sensie spaliły się żywcem na solarium przestałam chodzić wiem głupie...

ale racja tez nie lubie palonego zapachu... dobrze ze po wysuszeniu nie czujesz go tak jak pisałam wczesniej polecam dove

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-01-10 o 13:55
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 13:56   #3797
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiec może to wina lakieru, sprawdz czy nie jest przeterminowany badź spryskaj nim kartke i zwyczajnie powąchaj bo może to lakier tak smierdzi. Wiem ze niektóre maja straszny zapach :/
Stary 2012-01-10, 13:57   #3798
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie wydaje ze ten zapach może byc o tego ze najpierw sie pryska lakierem a potem robi sie fale i zapach lakieru + goraca prostownica wnika we włosy bo je dosłownie prasujesz gorącą powłoką. I kochana maseczka na włosy to podstawa, ja bym bez maseczki nie rozczesała moich kudłów. Używaj jakiejś regeneracyjnej, do zniszczonych włosów, sama zobaczysz ze i łatwiej je rozczesac po maseczce i kondycja włosa sie poprawi. Ja używam tylko fryzjerskich maseczek, ostatnio dostałam kurcaje na noc od siostry ale nie wiem czy podawac Ci nazwe bo one nie sa takie tanie. Ze sklepowych nie mam pojecia co Ci poradzić.

Nie kazda, bo moja nie ale sie ciesze bo w hurtowni kupie takie jakie chce, wiem co biore a w sali to nie wiadomo z jakiego źródła i podejrzewam ze cena za same owoce w sali byłaby wieksza niz jak kupiłabym je sama. W koncu sala tez chce zarobić to i za owoce tez by skubneła wiecej kasy.
ale wiesz to jest wszystko w porządku i nie miałabym nic przeciwko gdyby cena za osobę była niższa a z tego co wiem to na Madzi sali cena za osobę jest dośc wysoka i w tym nawet owoców nie ma to bym się lekko zdenerwowała bo za taką cenę już czegoś można oczekiwac...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-10, 14:03   #3799
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Wiec może to wina lakieru, sprawdz czy nie jest przeterminowany badź spryskaj nim kartke i zwyczajnie powąchaj bo może to lakier tak smierdzi. Wiem ze niektóre maja straszny zapach :/

lakier jest ważny do 2013 używam wellaflex i ogólnie zapach nie jest jakiś tragiczny. Nie wiem już sama poszukam jakiejś maseczki dobrze że mi nie powypadały bo bym się załamała ale jednak zapach przeszkadza mi. A mogła byś podać nazwę tej maseczki od Twojej siostry t o zapytam fryzjerki mojej może by miała i taniej niż gdzieś w necie szukać

Stary 2012-01-10, 14:04   #3800
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
ale wiesz to jest wszystko w porządku i nie miałabym nic przeciwko gdyby cena za osobę była niższa a z tego co wiem to na Madzi sali cena za osobę jest dośc wysoka i w tym nawet owoców nie ma to bym się lekko zdenerwowała bo za taką cenę już czegoś można oczekiwac...
jeżeli cena jest wysoka to ja też bym się zdenerwowała... co innego jak cena jest niższa.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 14:04   #3801
a u d r e y
Wtajemniczenie

Odpisuje na bieżąco, ale z racji nowego konta muszę czekać na akceptację posów, więc poprzedni pojawi się pewnie gdzieś między postami

Magdziu wcale się nie dziwię, że Cię to zdenerwowało. Myśmy miesiąc temu zmieniali sale i teraz jesteśmy w 100% zadowoleni, bo interesuje nas wyłącznie alkohol, ciasta dla gości i tort. Nawet florystka jest już w cenie sali, także dla nas rewelacja. Bez sensu tak robić, właścicielka Naszej sali widać, że stworzyła to wszystko z niesamowitej pasji, jest bardzo zorientowana we wszystkim i działa tak, żeby pomóc młodym.
Stary 2012-01-10, 14:04   #3802
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
To już inna bajka, bo jak cena jest naprawde duża to w sumie cała opcja z owocami, napojami powinna już być. Co sala to inaczej, u mnie nie ma w cenie owoców a są napoje. Wkurza mnie to jak własciciel podstawi tylko umowe pod nos a nie powie co jest w cenie i człowiek musi czytac a czasem jest tam tyle na tej kartce napisane ze nie sposob czegos niezauważyć.
Stary 2012-01-10, 14:07   #3803
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
To już inna bajka, bo jak cena jest naprawde duża to w sumie cała opcja z owocami, napojami powinna już być. Co sala to inaczej, u mnie nie ma w cenie owoców a są napoje. Wkurza mnie to jak własciciel podstawi tylko umowe pod nos a nie powie co jest w cenie i człowiek musi czytac a czasem jest tam tyle na tej kartce napisane ze nie sposob czegos niezauważyć.
my wszystko czytaliśmy dokładnie a wcześniej wszystko nam objaśnił i nie mamy tylko zapewnionego szampana, ale to akurat najmniejszy problem...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-10, 14:09   #3804
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
lakier jest ważny do 2013 używam wellaflex i ogólnie zapach nie jest jakiś tragiczny. Nie wiem już sama poszukam jakiejś maseczki dobrze że mi nie powypadały bo bym się załamała ale jednak zapach przeszkadza mi. A mogła byś podać nazwę tej maseczki od Twojej siostry t o zapytam fryzjerki mojej może by miała i taniej niż gdzieś w necie szukać
Kicia a może to wina tego specyfiku ze Schwarzkopfa
Stary 2012-01-10, 14:09   #3805
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
też o tym pomyślałam

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-01-10, 14:12   #3806
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
też o tym pomyślałam
Cytat:

też myślałam o tym mial ochronic przed gorącą temperaturą a tu... no ale coż już nic nie poradzę tylko muszę jakoś to zwalczyć

Stary 2012-01-10, 14:13   #3807
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Jedna mam taka (pojemnośc 1000 g) PROSALON PROFESSIONAL maseczka nawilażajaca waniliowa ( podejrzewam ze w salonie kosztowałaby ok 60 zł ) ale wystarcza jej na bardzo długo. Druga to firma Schwarzkopf ale dostaniesz ją tylko w salonie Spray Night Q10 PLUS ( to spray który rozprowadzasz sobie na włosy na noc i rano je myjesz) Koszt ok 50 zł za 100ml
Trudno mi powiedziec czego najbardziej potrzebuja Twoje włosy bo ich nie dotykałam ale żadna z tych maseczek na pewno Ci nie zaszkodzi
Stary 2012-01-10, 14:17   #3808
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Jedna mam taka (pojemnośc 1000 g) PROSALON PROFESSIONAL maseczka nawilażajaca waniliowa ( podejrzewam ze w salonie kosztowałaby ok 60 zł ) ale wystarcza jej na bardzo długo. Druga to firma Schwarzkopf ale dostaniesz ją tylko w salonie Spray Night Q10 PLUS ( to spray który rozprowadzasz sobie na włosy na noc i rano je myjesz) Koszt ok 50 zł za 100ml
Trudno mi powiedziec czego najbardziej potrzebuja Twoje włosy bo ich nie dotykałam ale żadna z tych maseczek na pewno Ci nie zaszkodzi
waniliaaa tak to by mogły pachnieć moje włosy dzięki przejdę się w piątek do fryzjerki zapytam 60 zł to nie majątek

Stary 2012-01-10, 14:19   #3809
a u d r e y
Wtajemniczenie

Kiciu ja miałam preparat ochronny nivea.. ludzie jak śmierdziało po prostowaniu, do tego stopnia że musiałam od nowa myć głowę,, taką spalenizną, i włosy miałam okropnie tłuste, a po wyprostowaniu siano...

Co do umów, to mój TŻt w związku z pracą już tak ma że jest bardzo papierkowy w pracy musi uważać na różne papióry, umowy itp, więc wszelkie umowy które spisaliśmy: sala, DJ, foto przewertował wzdłuż i wszerz. Śmiałam się z niego, ale jak widać warto czytać, żeby później nie było rozczarowania. A Magdziu ile płacicie od osoby?
Stary 2012-01-10, 14:20   #3810
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
też myślałam o tym mial ochronic przed gorącą temperaturą a tu... no ale coż już nic nie poradzę tylko muszę jakoś to zwalczyć
To jak nic wina tego specyfiku od temperatury. Tak pryskajc normalnie pewnie nie smierdzi ale razem z ciepłem prostownicy wydziela ten zapach przez co on wnika we włosy i włosy smmierdza Ci pare dni.
Możesz tez jeszcze umyc prostowince bo ja sie powinno czyścic. Jak jest zimna to przetrzy płytki delikatnie wilgotna szmatką bo na niej tez pewnie ten specyfik sie osiadł tylko nie widac tak tego gołym okiem.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości