Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-10, 15:10   #3841
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny prosze o pomoc Nie wiem jak odmienić niektóre nazwiska, czy któras z was mi pomoże? Nie chce tu ich pisac na forum dlatego prosiłabym pisac na priv to wysle liste tych nad którymi sie zastanawiam bo według mnie brzmia smiesznie odmienione
Moge pomóc jesli potrzebujesz.

Jest troche tych zasad, ale ja własnie ostatnio siedzialam u mojej przyjacoiłki polonistki i tłumaczyła mi na mojej liście...

Co najważniejsze 99% nazwisk sie odmienia..nawet jak ludzie twierdza, że sie nie odmieniaja...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:11   #3842
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Tę pierwszą mierzyłam w Byszycach, wkleiłam nawet w posta, ale czeka do moderacji Aczkolowiek mam do niej kilka ale, ponoć moge ją zmodyfikować, ale do Madonny jadę w piątek więc ewentualnie zdecyduję co i jak... A jaką będziesz miała Ty Melod_y, bo widzę, że szukałaś podobnych modeli...
Zastanawiałam się czy ne wybrać się do taty do wiednia, ale przeraża mnie widmo płacenia za suknię tyle co w PL... z tym, że w euro...

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-01-10 o 15:12
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:15   #3843
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Tę pierwszą mierzyłam w Byszycach, wkleiłam nawet w posta, ale czeka do moderacji Aczkolowiek mam do niej kilka ale, ponoć moge ją zmodyfikować, ale do Madonny jadę w piątek więc ewentualnie zdecyduję co i jak... A jaką będziesz miała Ty Melod_y, bo widzę, że szukałaś podobnych modeli...
Mam ślub dopiero 1.09.
Sukienki jeszcze nie mam ale niestety nie zachwyciły mnie sukienki szyte na wzór wery aby je zakupić.
Kiedyś wzdychałam do sukienki z linku niżej, ale niestety w polsce była ttylko jedna w którą o dziwo nie weszłam a jestem strasznie chuda..
Teraz Chatka bardzo podobną mierzyła w Warszawie więc czekam na info nazwy
A znając siebie zakupię pewnie zwykłą luźną empire bo w takiej czuję się najwygodniej

też mam tate w Wiedniu
i też planowałam tam poszukiwania ale jakoś nie wiem.. boje sie hehhe
a w madonnie mają piekne sukienki. Polecam iść na Floriańska
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8962.jpg (46,8 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-01-10 o 15:16
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:16   #3844
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro już wpadłam to może i podzielę się z Wami moim planem:
jestem zakochana w sukienkach Very Wang i będę szukać czegoś inspirowanego tymi modelami:

z tym, że nie chcę żadnych wstążek, szarf itp

a buty już mam wybrane, zostało tylko zamówić

i złote dodatki
jak dla mnie też nie pasują te buty szczególnie do takich sukni....
Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Słuchajcie, ludzie mi odmawiają, śniegu nie ma, lada dzień mam pogrzeb w rodzinie i to mlodej osoby, kupa spraw na głowie...ja już chcę żeby było po... tylko miesiąc...
Nie wiem..., ale przygotowania do ślubu to nie jest coś co bym miała polubić
kochana ściskam mocno i ślę dużo pozytywnej energii trzymaj się kochana
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:20   #3845
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Słuchajcie, ludzie mi odmawiają, śniegu nie ma, lada dzień mam pogrzeb w rodzinie i to mlodej osoby, kupa spraw na głowie...ja już chcę żeby było po... tylko miesiąc...
Nie wiem..., ale przygotowania do ślubu to nie jest coś co bym miała polubić

ułoży sie wszystko... Tez martwie się że wielu z rodziny mi odmówi no ale co zrobię

Stary 2012-01-10, 15:23   #3846
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Mam ślub dopiero 1.09.
Sukienki jeszcze nie mam ale niestety nie zachwyciły mnie sukienki szyte na wzór wery aby je zakupić.
Kiedyś wzdychałam do sukienki z linku niżej, ale niestety w polsce była ttylko jedna w którą o dziwo nie weszłam a jestem strasznie chuda..
Teraz Chatka bardzo podobną mierzyła w Warszawie więc czekam na info nazwy
A znając siebie zakupię pewnie zwykłą luźną empire bo w takiej czuję się najwygodniej

też mam tate w Wiedniu
i też planowałam tam poszukiwania ale jakoś nie wiem.. boje sie hehhe
a w madonnie mają piekne sukienki. Polecam iść na Floriańska
piękna sukienka
widzisz, ja też jestem chuda, też wzdycham do sukni VW i też być może że skończy się na zwykłej Madonnie. Ale póki co plan jest ;P
A tata Twój długo już w Austrii?
Stary 2012-01-10, 15:29   #3847
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
piękna sukienka
widzisz, ja też jestem chuda, też wzdycham do sukni VW i też być może że skończy się na zwykłej Madonnie. Ale póki co plan jest ;P
A tata Twój długo już w Austrii?
długo, długo w sumie ja też często tam bywam, ale na zakup sukienki jednak stawiam na PL. No i pewnie w madonnie coś zakupię bo uważam że są tam niesamowicie lekkie i pięknie wykończone sukienki
a do wery wang, jima hjelma mogę sobie tylko wzdychać bo do USA się niestety nie wybieram i nikogo z rodziny tam nie mam

Stary 2012-01-10, 15:33   #3848
a u d r e y
Wtajemniczenie

ja mam w USA znajomych kilku, no ale co mi z tego, jak musiałabym mieć pewność że w Pl ktoś mi ją przerobi i nie skicha tego.. i masz rację, w Madonnie suknie sa warte swojej ceny, materiały są piękne, jakościowo świetne i nigdzie się nic nie pruje itp. Moja kuzynka miała sukienkę z Madonny to tydzień po weselu już była dziewczyna po nia ;P więc i też szybko się jej można "pozbyć". A koleżanka która szyła na wzór jakiejś tam z madonny sukienki od 6 miesięcy ją ma i nic...
Mój tato już ponad ćwierć wieku siedzi, ale wstyd się przyznac byłam u niego tylko kilka razy... Obiecuję TŻtowi że pojedziemy i tak się zbieramy już 6.5 roku ;O
Stary 2012-01-10, 15:34   #3849
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny nadeszła wiekopomna chwila
(2012-01-10 10:22:07) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
dzisiaj jadę odebrac prawo jazdy

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Ze spraw ślubnych. Wiecie, że doczytałam wczoraj w umowie, że sala nie gwarantuje nam owoców Musimy dokupić sami. No normalnie ręce mi opadły. Bo oprócz tego sami organizujemy sobie jeszcze napoje (co akurat jest nam właściwie na ręke) No ale owoce, to chyba każda sala zapewnia ...
my też nie mamy owoców w cenie sali. Musimy sami zakupić.

Chorym Dziewczynom życzę zdrówka. Niestety teraz dużo osób chodzi chorych. Ja sana jakaś taka "przydżumiona" chodzę.

Wróciłam od małej, trochę dzisiaj popłakała.
Malarz jak poszedł na obiad to wrócił po 2 godzinach.
Miałam coś jeszcze napisać ale nie pamiętam co. Głowa mnie boli coś a dziś idziemy chyba jeszcze z zaproszeniami.
Też miałam problem z odmianą nazwisk. Koleżanka mi powiedziała, że zasada jest taka, że te, które dają się odmienić to się odmienia, reszta nie. Ale niektóre tak jakoś dziwnie brzmiały odmienione, że zostawiłam nieodmienione.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:37   #3850
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam w USA znajomych kilku, no ale co mi z tego, jak musiałabym mieć pewność że w Pl ktoś mi ją przerobi i nie skicha tego.. i masz rację, w Madonnie suknie sa warte swojej ceny, materiały są piękne, jakościowo świetne i nigdzie się nic nie pruje itp. Moja kuzynka miała sukienkę z Madonny to tydzień po weselu już była dziewczyna po nia ;P więc i też szybko się jej można "pozbyć". A koleżanka która szyła na wzór jakiejś tam z madonny sukienki od 6 miesięcy ją ma i nic...
Mój tato już ponad ćwierć wieku siedzi, ale wstyd się przyznac byłam u niego tylko kilka razy... Obiecuję TŻtowi że pojedziemy i tak się zbieramy już 6.5 roku ;O
to my nawet bylismy ostatnio przed świetami i Wiedeń jest piękny. Lepiej go znam niż Kraków i często tam jesteśmy. Ja sama czasem łapie się za jakąś dorywczą pracę tam

A do madonny pewnie wybiorę się w lutym bo teraz nie mam czasu
A chciałabym mieć już temat sukienki za sobą

Stary 2012-01-10, 15:41   #3851
a u d r e y
Wtajemniczenie

a my się wiecznie nie możemy wybrać, żaluję bo mój tata uwielbia Wiedeń, ja nie miałam zbyt wiele okazji aby zobaczyć go od tej lepszej strony, ponoć są tam obłędne second handy kiedyś nawet zrobiłam sobie listę tych najlepszych ;P no ale jeszcze się nam nie udało... TŻt ma ciężko z wolnym w pracy, bo nie mają go kim zastąpić, więc nie mamy wyjścia ;O na razie planujemy.
Co do sukienki to też bym chciała już mieć wszystko załatwione, boje się że do czasu wesela jeszcze mi się odmieni i będe niezadowolona w 100% z sukienki po pary miesiącach, a do wesela jeszcze troche zostanie...
Stary 2012-01-10, 15:48   #3852
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
adoosienka piękne buty. Też chcę mieć z tej firmy ale będę zamawiać na białebuty.pl bo ja chcę fioletowe.
A wygodne są??
Dziękuję Wiesz co, jeszcze do mnie nie doszły (jutro lub pojutrze spodziewam się przesyłki) a są to buciki od tej samej dziewczyny co kupiłam suknię, a ona zapewniała mnie że są tak wygodne, że nawet już w pokoju po weselu nie chciała ich zdjąć ( nie mówiąc o zdjęciu sukni ). Ufam, że tak rzeczywiście będzie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
aa i mam newsa!!!

Robimy górę u TZ w domu w PL dla siebie!!! bylo mnostwo problemow, ale juz sie wszystko powoli klaruje nawet Tesciowie byli dzisiaj u moich Rodzicow na kawie z tego co mi braciszek wygadal:P hehehe:P Jak wszystko dobrze pojdzie to juz w kwietniu jak przyjedziemy do PL to bedą postawione scianki (bo to poddasze) , podloga, lazienka, zostanie nam sie umeblowac wiec przed slubem na pewno wszystko bedzie gotowe! a strasznie sie cieszymy, bo nie musimy wydawac 200 tysiecy na jakies male mieszkanie, przynajmniej zostanie odlozone na dom, a za tą gore dogadamy sie z Rodzicami TZ i wyjdzie nas to naprawde niewielkie pieniądze bo tak myslelismy sobie ostatnio jak to bedzie po slubie jak bedziemy przyjezdzac na swieta czy wakacje.. ja mam maly pokoj, gdzie molibysmy byc, ale jak bedzie dziecko to tam sie nie pomiescimy, a tak jak bedziemy mieli calą gore to bedzie super! ah
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny nadeszła wiekopomna chwila
(2012-01-10 10:22:07) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
dzisiaj jadę odebrac prawo jazdy
Graaatuluję!

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Ogłaszam że udało nam się ze ślubem u TŻ w parafii( także rezygnuję u siebie w parafii) mogliśmy sobie wybrać jaką tylko chcemy godz. bo nikt jeszcze nie był zapisany na 4.08 i wybraliśmy godz.17 bo to na to samo by wyszło co by było u mnie na 16 bo od niego na salę mamy 10 min, a ode mnie na salę byśmy musieli jechać 25km a najlepsze jest to że ksiądz nam kazał przyjść pod koniec miesiąca z moimi papierami czyli aktem chrztu i bierzmowania, z kursem przedmałżeńskim i z dowodami osobistymi i że spiszemy już protokół i da nam karteczki na poradnię a u mnie byśmy musieli dopiero na 3 miesiące wcześniej i kartki do poradni też dopiero wtedy byśmy dostali i u mnie jeszcze jest potrzebne świadectwo ze szkoły o naukach religii a u TŻ powiedział że nie chce Także dziękuje dziewczyny za trzymanie kciuków dzięki wam się udało
Suuuuper! No i widzisz, tamten ksiądz niech pójdzie w zapomnienie Super, że się udało!

~~~~~~
Dziś rano wychodzę do pracy, a tu wszędzie biaaało Nawet szczotki nie miałam żeby śnieg z auta zgarnąć i jechałam z czapą śnieżną na dachu do pracy No ale jak wyszłam już po sniegu prawie śladu nie ma bo cały dzień padał deszcz eech.

Ale dzień... szaro buro i ponuro

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:54   #3853
niut0
Zakorzenienie

Pamiętacie zaproszenia, które wybraliśmy? Wkleję jeszcze raz zdjęcie
(za szybko kliknęłam wyślij, zaraz uzupełnie o co chodzi)

Minimalna ilość zamówienia to 30 sztuk. My mamy małe wesele, max 50 osób, potrzebujemy jakieś 23 zaproszenia. Czyli albo dokupię te 7 bez personalizacji, albo płacę dodatkowo 30 zł za projekt. No to już spoko, rozumiem, że nie opłaca im się robić mniejszej ilości zaproszeń. ALE chciałabym dwa zaproszenia dla rodziców z innym tekstem i musiałabym płacić po raz drugi za projekt Zdzierają na tych ślubach niesamowicie, to chyba nie jest aż taki problem, żeby inny tekst do zaproszenia dać... Co zrobiłybyście na moim miejscu? Kupić czy ich olać? Bo już się bardzo na nie nastawiłam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg GoldenShadow15.jpg (27,3 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez niut0
Czas edycji: 2012-01-10 o 15:58
niut0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 16:00   #3854
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

Minimalna ilość zamówienia to 30 sztuk. My mamy małe wesele, max 50 osób, potrzebujemy jakieś 23 zaproszenia. Czyli albo dokupię te 7 bez personalizacji, albo płacę dodatkowo 30 zł za projekt. No to już spoko, rozumiem, że nie opłaca im się robić mniejszej ilości zaproszeń. ALE chciałabym dwa zaproszenia dla rodziców z innym tekstem i musiałabym płacić po raz drugi za projekt Zdzierają na tych ślubach niesamowicie, to chyba nie jest aż taki problem, żeby inny tekst do zaproszenia dać... Co zrobiłybyście na moim miejscu? Kupić czy ich olać? Bo już się bardzo na nie nastawiłam.
chyba wolałabym domówić te kilka sztuk bez personalizacji. Może np. ktoś odmówi i w ich miejsce zaprosicie kogoś innego?

Kubuś już z nami
Stary 2012-01-10, 16:00   #3855
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja bardzo polecam te staniki http://www.ewa-michalak.pl/pol_m_Biu...aczek-127.html nie splaszczaja biustu , unosza i wygarniaja spod pachy mam ten w kropeczki
Jakoś mi się nie chce wierzyć że ten biustonosz utrzyma ciężki i opadający biust w rozmiarze 75 DD-E / 70F.

__Paulinka__
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Ja od początku myślałam, że ją zdejmę, ale ona powiedziała żebym się zastanowiła, czy nie straci uroku ta sukienka przez to. I teraz pytanie. Uszyć fioletową, czy zostawić tą różowa? Boję się, że fioletowa będzie za ciemna, a różowa wstążka i fioletowe buty to chyba za dużo kolorów.
Zostaw wstążkę, bo nadaje uroku Bez niej nie będzie to samo.
Ja bym uszyła ją z tego koloru z jakiego chcesz mieć buty, tylko wtedy zrobić ją trochę delikatniejszą, nie musi być aż tak duża.

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
chyba wolałabym domówić te kilka sztuk bez personalizacji. Może np. ktoś odmówi i w ich miejsce zaprosicie kogoś innego?
A np. dla rodziców zrobić własnoręcznie zaproszenia, na pewno się ucieszą

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2012-01-10 o 16:02
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 16:07   #3856
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
to nie jest problem, możemy dokupić te parę zaproszeń, ale oni oprócz tego chcą jeszcze 30 zł za zaproszenia dla rodziców.

Własnoręcznie robione odpadają, mam dwie lewe ręcę
Stary 2012-01-10, 16:09   #3857
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

No 30 zł za dodatkowy projekt to dosyć drogo i to jeszcze za 2 zaproszenia
A może rodzicom nie dawać w ogóle
Stary 2012-01-10, 16:10   #3858
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
to nie jest problem, możemy dokupić te parę zaproszeń, ale oni oprócz tego chcą jeszcze 30 zł za zaproszenia dla rodziców.

Własnoręcznie robione odpadają, mam dwie lewe ręcę
No to już przegięcie :/ Nie możecie wybrać wzoru u kogoś innego? Jacyś dziwni ludzie [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

My rodzicom nie dajemy zaproszeń Bo na innych zaproszeniach jest "... wraz z rodzicami" - finansują spora część jednak Skupimy się na podziękowaniu

Kubuś już z nami
Stary 2012-01-10, 16:12   #3859
(kicia)
Zakorzenienie

nitku ja bym kupiła te dodatkowe 7 a rodzicom cóż sama nie wiem

Ale ciekawe osobistości są w rozmowach w toku masakra.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 16:18   #3860
niut0
Zakorzenienie

Nasi rodzice też płacą za wesele, ale pomyślałam, że będzie im miło jak też dostaną. Już sama nie wiem, muszę z TŻtem pogadać jeszcze raz, chociaż dzisiaj stwierdził, że jak tak ciągną kasę to lepiej wybrać zaproszenia u kogoś innego.
Stary 2012-01-10, 16:40   #3861
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Pewnie ze granat bedzie pasował A znalazłaś już wizażystkę bo wiem ze w Twoich stronach jest ciężko?
ojj ciężko, był nawet pomysł żeby malować się w douglasie, bo przynajmniej wiem, że będą to kosmetyki z wysokiej pólki, a nie jakieś astory, ale okazało się, że nie można się umawiać na konkretne terminy. ostatecznie wybrałam salon kosmetyczny mamy mojej koleżanki z liceum. Nie jest jakiś reprezentacyjny, bardzo malutki - osiedlowy. Ale w jego ramach jest fryzjer, kosmetyczka i makijażystka, więc za full opcje zapłacę taniutko, zwłaszcza że mama i świadkowa też będą się tam czesać i malować. Niestety nie miałam wielkiego wyboru.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 16:58   #3862
ona8686
Zakorzenienie

Cześć Ale potraficie naprodukować postów

Cytat:
miałam pojawić się tu dopiero w sobotę ale wróciłam od TŻ dzisiaj bo jakoś nie chciało mi się tam siedzieć a u siebie mam tyle spraw do pozałatwiania

Ogłaszam że udało nam się ze ślubem u TŻ w parafii( także rezygnuję u siebie w parafii) mogliśmy sobie wybrać jaką tylko chcemy godz. bo nikt jeszcze nie był zapisany na 4.08 i wybraliśmy godz.17 bo to na to samo by wyszło co by było u mnie na 16 bo od niego na salę mamy 10 min, a ode mnie na salę byśmy musieli jechać 25km a najlepsze jest to że ksiądz nam kazał przyjść pod koniec miesiąca z moimi papierami czyli aktem chrztu i bierzmowania, z kursem przedmałżeńskim i z dowodami osobistymi i że spiszemy już protokół i da nam karteczki na poradnię a u mnie byśmy musieli dopiero na 3 miesiące wcześniej i kartki do poradni też dopiero wtedy byśmy dostali i u mnie jeszcze jest potrzebne świadectwo ze szkoły o naukach religii a u TŻ powiedział że nie chce Także dziękuje dziewczyny za trzymanie kciuków dzięki wam się udało
Świetnie, że się udało

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ze spraw ślubnych. Wiecie, że doczytałam wczoraj w umowie, że sala nie gwarantuje nam owoców Musimy dokupić sami. No normalnie ręce mi opadły. Bo oprócz tego sami organizujemy sobie jeszcze napoje (co akurat jest nam właściwie na ręke) No ale owoce, to chyba każda sala zapewnia ...
U nas owoce są w cenie, ale napoje już nie. A co do świeżości owoców. To tak samo można kombinować z jedzeniem na stoły, bądź obiady

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem

dziewczyny z miesiecy letnich, czy kupujecie juz napoje ??
My jeszcze nie kupujemy... trzymać byłoby gdzie, ale chodzi bardziej o datę ważności

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 17:02   #3863
ladystar
Zakorzenienie

DZIEWCZYNY!!! ale z Was LOBUZY!! kiedy ja to wszystko nadrobie?? chyba dopiero w weekend teraz tylko posty z obrazkami poogladalam

bylam znow przymierzac sukienki i... znowu sie zakochalam dobrze ze nie mam tak samo z facetami bo chyba nie wyszlabym nigdy za maz

Byla cudowna... zwiewna, lekka... ale czy to juz ta? hmmm... musze sie z tym przespac

na razie przesylam buziaki i biegne do klienta

Cytat:
Skoro już wpadłam to może i podzielę się z Wami moim planem:
jestem zakochana w sukienkach Very Wang i będę szukać czegoś inspirowanego tymi modelami:

z tym, że nie chcę żadnych wstążek, szarf itp

a buty już mam wybrane, zostało tylko zamówić

i złote dodatki
moje buciki i od niedawna moj kolor przewodni
a co do Very to rowniez jestem w niej zakochana bez pamieci, i przymierzalam juz kilka sukienek w tym stylu, ale opowiem moze o moich odczuciach jak znajde wiecej czasu ale jest kilka salonow w Krk ktore maja sukienki stylizowane na Vere i dzis nawet jedna przymierzalam, byla cudowna wizualnie, ale dla mnie troche niewygodna, ale o tym pozniej

uciekam

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 17:02   #3864
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cześć Dziewoje!!!

Nadrobiłam wszystko, odpisałam na większość postów i mi szlag zasilanie w laptopie trafił

Gratuluję Wam dni do ślubu, sama dzisiaj mam 3 miesiące Ale chyba dopadł mnie jakiś kryzys w temacie i musze sobie jeszcze raz wszystko przemyśleć, bo mi się wizja sypie... Tak po prostu z dnia na dzień

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 17:09   #3865
zubi89
Zakorzenienie

Hej laski

Dzięki Wam prowadzę dalej w konkursie Targi ślubne 2012 jednakże zauważyłam rosnące zainteresowanie tym konkursem i tu prosba do tych ktore jeszcze nie glosowaly czy mogłbyście oddać na mnie głos ??

wystarczy kliknac "weź udzial" zaloguj i zezwól a na moje konto idzie punkt z gory dziekuje

apps. facebook.com/targi-opole?ref=34

Gratuluje załatwionych spraw oraz DDŚ mi wczoraj stukneło 250 dni

A i wreszcie zapisaliśmy się na nauki które odbędą się w maju w ciągu 3 dni są to tzw. "Wieczory dla zakochanych" byłyście na takich ?? jak wrażenia ??

Kessi ale mi chodzi o to, że ten wzorek moge ci wyslac nawet teraz lecz jak go wkleisz do worda z paint to po wydrukowaniu wyjdzie z pikselami a ja to zrobilam w innym programie i wyszedł spoko

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2012-01-10 o 17:12
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 17:16   #3866
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Hej laski

Dzięki Wam prowadzę dalej w konkursie Targi ślubne 2012 jednakże zauważyłam rosnące zainteresowanie tym konkursem i tu prosba do tych ktore jeszcze nie glosowaly czy mogłbyście oddać na mnie głos ??

wystarczy kliknac "weź udzial" zaloguj i zezwól a na moje konto idzie punkt z gory dziekuje

apps. facebook.com/targi-opole?ref=34

Gratuluje załatwionych spraw oraz DDŚ mi wczoraj stukneło 250 dni

A i wreszcie zapisaliśmy się na nauki które odbędą się w maju w ciągu 3 dni są to tzw. "Wieczory dla zakochanych" byłyście na takich ?? jak wrażenia ??

Kessi ale mi chodzi o to, że ten wzorek moge ci wyslac nawet teraz lecz jak go wkleisz do worda z paint to po wydrukowaniu wyjdzie z pikselami a ja to zrobilam w innym programie i wyszedł spoko
A mogła bym, wiedzieć w jakim programie
Stary 2012-01-10, 17:22   #3867
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
A mogła bym, wiedzieć w jakim programie
Bardzo proszę

http://pixlr.com/editor/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zd.jpg (7,2 KB, 7 załadowań)

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 17:29   #3868
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

moje buciki i od niedawna moj kolor przewodni
a co do Very to rowniez jestem w niej zakochana bez pamieci, i przymierzalam juz kilka sukienek w tym stylu, ale opowiem moze o moich odczuciach jak znajde wiecej czasu ale jest kilka salonow w Krk ktore maja sukienki stylizowane na Vere i dzis nawet jedna przymierzalam, byla cudowna wizualnie, ale dla mnie troche niewygodna, ale o tym pozniej

uciekam
W takim razie poproszę ładnie o adresy salonów
W piątek mnie czeka salonowy rajd więc muszę zrobić plan przejazdu

PS. Kupujesz Vivienki na ślub? A o kolor chodzi o złoto?
Stary 2012-01-10, 17:35   #3869
Madziuniusia
Zakorzenienie

hej działo się coś ciekawego przez dzisiejszy dzień? Bo nie chce mi się nadrabiać;P
Stary 2012-01-10, 17:58   #3870
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

A ja dzisiaj zaklepałam nasza oprawę muzyczną w Kościele

będzie śpiewał taki chłopak i grał na kościelnych organach

oczywiscie marsz mendelsona tez bedzie na koniec

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości