|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
chętnie zobaczymy zbiór
|
|
|
#2012 | |
|
Rozeznanie
|
Niestety za późno odkryłam Wasz wątek i wszystkie grudniowe zużycia wyrzucałam systematycznie bez "rejestracji dokonań"
![]() Ale obiecuję się poprawić. ![]() Cytat:
Co prawda na wizażu zarejestrowałam się dawno, ale zaglądam tu de facto, dopiero od jakiś dwóch miesięcy i już mózg mi się zlasował. ![]() Wszędzie widzę jakieś polecane kosmetyki, które aż się proszą, żeby je mieć, do tego informacje o promocjach, masakra. :P
|
|
#2013 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja już nie kupuję dużo, ale ciągle mi jakoś przybywa A to nagroda, a to prezencik, gratisik czy egzemplarz do zrecenzowania na blogu ![]() Porobisz foty zbioru?
|
|
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za owocną naukę i poprawę sytuacji z TŻ, a za zużycia ![]() rachuciachu - witaj
|
|
|
|
|
#2015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, to super, też mam na niego chętkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że z TŻ-em wszystko się ułoży Mam też nadzieję, że za niedługo znów będziesz się regularnie udzielać.Brawo za zużycia, zwłaszcza za podkład ![]() Witamy Cytat:
![]() Poszedł mi żel pod prysznic Fa 400 ml Dziś idę z dwoma koleżankami na Kino na obcasach http://multikino.pl/pl/extra/kobiety...mes-gra-cieni/. I w ogóle, to teraz zobaczyłam, że przenieśli Środy z Orange do Multikina |
||||
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Otworzyłam wczoraj balsam z Joanny z bzem
Co za zapach Delikatny, prawdziwy bez
|
#2017 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też zawsze się stresuję co tata powie na moją jazdę, jeśli go gdzieś odwożę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja żałuję, że środy z Orange są przeniesione, do Multikina mam daleko i kompletnie nie opłaca mi się jeździć. ![]() Cytat:
![]() Iii chciałam się pochwalić, że TŻ kupił dziś bilety na wrześniowy koncert Coldplay.
|
|
#2018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Tydzień temu byliśmy na "Tupot małych stóp 2", jutro idziemy na "Kota w butach 3D", a za tydzień "Sherlock..." ![]() Cytat:
![]() Zaczęłam używać ostatni balsam i nie mam już żadnych zapasów, więc robię listę co bym mogła kupić. Wpisuję ten bzowy. ![]() Cytat:
![]() Wow, dopiero styczeń, a tu już bilety na wrzesień. A gdzie będą koncertować?
|
|
#2019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam Multikino bez mała na drugim końcu aglomeracji, więc na paliwo wydałabym więcej niż mam zniżkę z biletu. ![]() Koncert będzie w Warszawie.
|
|
#2020 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CC mam kilka w Krakwie, ale jakoś ogólnie nie przepadam za tym kinem Ale fajnie ![]() Cytat:
4,50 zł tu, 4,50 zł tam... I już można mieć nowy kosmetyk 1. część Sherlock-a obejrzałam w niedzielę i średnio mi się podobał, ma taki dziwny, specyficzny klimat. Ale ogólnie tragedii nie ma Ja z TŻ-em mam zamiar wybrać się na "Chciwość".
|
||
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszego Sherlocka widziałam w kinie i bardzo mi się spodobał, mam nadzieję, że druga część też będzie fajna.
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj po kąpieli i peelingu wysmarowałam się oliwką Hipp i mam taką gładziutką skórę Cytat:
czarna kosztowała 23,94 a czerwona 17,94- jest wyprzedaż na wszystko -40%.My też ostatnio przegapiliśmy zjazd, jak wracaliśmy z W-wy, a wszystko przez MC Donalds, bo wyjechaliśmy i jedliśmy i zaraz był zjazd ![]() zywieczdroj, trzymam kciuki za pomyślne zdanie egzaminów ja jak miałam jakieś egz. i dużo nauki, to chodziłam zła jak osa i bez kija do mnie nie podchodzić! Może po egz. z TŻtem się ułoży rachuciachu witaj! Mnie też wcześniej bardzo kusiły promocje i teraz zostałam z 40-toma smarowidłami do ciała, też mam z nimi największy problem, a wolno się zużywają. Teraz tłumaczę sobie, że zanim zużyję swoje balsamy, to takich samych promocji będzie przynajmniej kilka, bo trzeba przyznać, ze często są w promocjach w gazetkach te same produkty jak nie w Naturze to w Rossmanie i innych. Hosenko, nie kuś kolejnym balsamem, zwłaszcza, że uwielbiam bez ![]() carrola, polecam Muzeum PW- ostatnio byłam i rewelacja! Pójdź tam koniecznie na Miasto ruin w 3D (kup od razu bilet na film z normalnym biletem, bo są duże kolejki) Co do filmów, to ja chciałabym obejrzeć Musimy porozmawiać o Kevinie.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-01-10 o 15:33 |
|
|
|
|
#2024 |
|
Konto usunięte
|
Łaaa, zrobiłam ciasteczka z mojego dzieciństwa, ostatnio mi się przyśniły i nagle wszystko mi się przypomniało, jak je robiłam z mamą itd
Kto chce?
|
|
|
|
#2025 |
|
|
Oglądałam Dziennik zakrapiany rumem nawet śmieszny, ale przede wszystkim dla głównego bohatera warto obejrzeć.
Hosenko ale mnie kusi ten balsam bzowy Orlico, Hosenko podziwiam Was za zapał do pieczenia.... mnie to kompletnie nie ciągnie.. wołami mnie do pieczenia nie zaciągną
|
|
#2026 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Potrafię wodę przypalić
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Balsam bzowy jest naprawdę świetny i do tego się nie klei
Muszę zaciągnać TŻ do Wispolu po kąpiel solankowo-bromową z tej serii ![]() Co do pieczenia - to ja mam takie zajawki falowo A poza tym na razie nie mam pomysłu na nic nowego
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze mam listę od brata: filmy, które MUSZĘ obejrzeć ![]() Cytat:
![]() Ja bym bardzo chciała piec, ale mam strasznie stary piekarnik (kuchenka Ewa - może ktoś kojarzy) i ciężko ustawić temperaturę, bo sama lata jak chce ![]() Zostałam skutecznie skuszona przez Hosenkę Kupiłam też potrzebny żel do usuwania skórek. Chciałam z Sensique, ale byłam w dwóch Naturach i go nie było Ostatecznie wzięłam KillyS - miała go teraz i byłam średnio zadowolona, ale nie było żadnego innego ani w Naturze ani w SP
|
||
|
|
|
#2029 |
|
|
A ten czekoladowy peeling dobrze ściera? grube ma drobinki? Bo otworzyłam malinowy Joanny i jest słaby i strasznie rzadki...
Jak go wykończę to wracam do ukochanego cukrowego Bielendy.
|
|
#2030 | |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31527919]Tak jak kąpiel Joanny bzowa
Muszę zapolować na balsam jak pozbędę się części zapasów [/QUOTE]Też mi się marzy, tylko kiedy to będzie. Zerknęłam już na inermis, mają i balsam i kąpiel. Ale nie wolnooo mi na razie. Fajnie masz Orlico że masz inermis u siebie. A widziałyście może te produkty w SP??Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31531921]Łaaa, zrobiłam ciasteczka z mojego dzieciństwa, ostatnio mi się przyśniły i nagle wszystko mi się przypomniało, jak je robiłam z mamą itd Kto chce? [/QUOTE]![]() Przyłączam się do Noska i też Was podziwiam za pieczenie. ![]() Co do filmów: oglądam dużo, ale zawsze mam stos rzeczy do obejrzenia. Kocham kino. Zużyłam dziś wodę Incadessence z Avonu. I postanowiłam, że jutro zrobię fotki zbioru, rano będę mieć sprzyjające warunki.
|
|
#2031 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2032 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja oglądałam online ostatnio z TZ, podobał mi się, tu o nim pisałam: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1543
Cytat:
a potem Ci oblicza na podstawie Twojego gustu, czy kolejny film Ci się spodoba rachuciachu, witaj
|
|
#2033 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31533221]Nie, nigdzie stacjonarnie nie widziałam
[/QUOTE]Szkoda. ![]() Jeszcze mam pytanie perfumeryjne. (Agniesiu, Nosku? ) Muszę kupić prezent dla osoby, której nie znam i w życiu nie widziałam na oczy, a zrobiła ona coś dla mnie i chcę podziękować. Wiem, że lubi Pure DKNY, I love love i Chanel Chance... Myślicie, że Bright Crystal może się spodobać? Czy jakieś inne typy może?
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zdaję sobie sprawę z funkcjonalności tego portalu, może któregoś dnia zrobię tam porządek i zacznę oceniać filmy.
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Carrola:
popatrz w małych sklepach, albo w sieci Społem
|
#2036 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam zakupy w azjatyckim sklepie, ale z kosmetyków zamówiłam tylko żelowy eyeliner za grosze, tak na próbę, bo nawet jak będzie beznadziejny to i tak chcę poćwiczyć - nigdy nie miałam żelowego linera
|
|
|
|
#2037 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, poszukam jutro.
Jak nie znajdę w sklepach, to kupię chyba stąd http://www.sklepjoanna.pl/category/7...-do-ciala.aspxDobre ceny.
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanej zabawy. Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31531921]Łaaa, zrobiłam ciasteczka z mojego dzieciństwa, ostatnio mi się przyśniły i nagle wszystko mi się przypomniało, jak je robiłam z mamą itd Kto chce? [/QUOTE]Ja, ja
|
||
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Zywieczdroj
![]() Rachuciachu witaj. Dziennik zakrapiany rumem to chyba najnudniejszy film jaki kiedykolwiek oglądałam. Ja chyba przesadziłam z minimalizacją zbioru bo w niedzielę musiałam na gwałt kupować płyn do higieny intymnej. Carrola gdzie my mamy Multikino? A o balsamach oczywiście pamiętam. Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Carrola ja ten balsam widziałam chyba w Naturze.
|
|
#2040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za pomysł, poszukałam tam i duuuużo propozycji się pokazało.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

chętnie zobaczymy zbiór 

A to nagroda, a to prezencik, gratisik czy egzemplarz do zrecenzowania na blogu
za owocną naukę i poprawę sytuacji z TŻ, a za zużycia 

Mam też nadzieję, że za niedługo znów będziesz się regularnie udzielać.
Co za zapach
Delikatny, prawdziwy bez 

Pamiętasz ile kosztowały?