![]() |
#1921 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
Dla niektórych ludzi byli dla siebie już tylko wrogami,
dla innych gówniarzami, którzy pogubili się w swoich uczuciach. Oni wiedzieli, że są sobie przeznaczeni, lecz żadne nie umiało głośno tego powiedzieć. Rozśmieszał mnie, po czym całował w czubek nosa. Kiedy zebrałam się, by spojrzeć w jego oczy dostrzegłam ciepło, które przeszyło moje ciało. Serce miał brudne i posklejana z wielu kawałków. Był doskonałym kłamcą. Razem byli jak niesprawne baterie, więc jaki sens był, by trzymać ich ku sobie? Wtulić się w jego ramię i zapomnieć o świecie. _________________________ ___________________ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Raczkowanie
|
nie ma strachu, po prostu trwaj
jego oddech na mojej szyi sprawiał, że zastygałam w błogiej świadomości iż to ciepło ogrzewać mnie będzie wiecznie patrzył jak oddycham, słuchał mojego serca, moje istnienie było Jego istnieniem, moja nicość, Jego nicością śnił o Niej każdej bezwietrznej nocy, a gdy ten niewidzialny duch nie dawał mu spać przysięgał Bogu po stokroć, że ją kocha chcesz, żebym to ja wiedziała, czy siebie chcesz przekonać, że jednak kochasz? nieznośny wiatr zamknę w wór, by nie wiał Ci w twarz, byś bezpieczny przy mnie trwał paranoją było to, że nadal robiło się smutno memu jakże nieposłusznemu sercu gdy zaszklone oczy natrafiały na Ciebie, pod rękę z Nią nie doszukuj się we mnie dobrej strony, nie znajdziesz Jej, pokochałeś su*kę
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
Prawdziwa przyjaciółka chce twojego szczęścia.
Fałszywa przyjaciółka tylko udaje, że tego chce. Zdecydowanie najgorszym uczuciem jest tęsknota, wraz ze świadomością, że osoba za którą tęsknisz nigdy nie będzie twoja. "W moim upadku do piekła, znalazłam kawałek raju" Są miłości, które zabijają. Zdecydowanie życie przekonało mnie do tego, że kochać nie warto. Chyba, że jest się masochistą. Nie wiem, jak mogłabym nazwać to co było wtedy między Nami. Dla mnie samej wyglądało to korzystnie, uśmiechałam się. Potrzebuję po prostu buziaka na dzień dobry i na dobranoc. Potrzebuję spontaniczności, nieprzewidywalności, lub chociażby oglądania tego samego filmu piąty raz przy kubku ciepłej herbaty w gorącym uścisku ramion. Potrzebuję Ciebie, potrzebuję mieć Ciebie by mieć dla kogo wstawać z uśmiechem na ustach. Potrzebuję byś był obok, bo chcę patrzeć na twoje oczy które promieniowały na mój widok, chcę mówić do Ciebie głupstwa z rana by móc usłyszeć twój śmiech, który jest najpiękniejszym dźwiękiem jaki może mnie budzić. Potrzebuję Cię by móc oglądać spadające gwiazdy nocą pijąc piwo, byśmy mogli razem z gwiazdami spełniać nasze życzenia nocą wędrując krętymi ścieżkami życia. Chcę palić z tobą papierosy na pół i popijać resztki twojej mocnej kawy, podjadać ciastka gdy oglądamy coś razem, chcę czuć twoją obecność, twój zapach perfum pomieszany z zapachem kofeiny i nikotyny, rano, gdy przechodzisz obok mnie, całujesz w policzek przelotnie i odjeżdżasz a ja uśmiecham się machając na pożegnanie. Nieświadoma tego, że nie masz zamiaru wracać. Przecież ostrzegali mnie ludzie jak bardzo ślepa jest miłość. A ja potrzebowałam jedynie tej szczęśliwej gwiazdy, by mogła spędzić życzenie wspólnego życia z Nim. Ludzie ostrzegali mnie też, żebym nie wierzyła w spadające gwiazdy...
![]() |
![]() |
#1924 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
happyend - osz Ty ♥ latin - boski opis ![]() ____________________ " good girls go bad cause bad boys don’t treat them right. grzeczne dziewczyny stają się złe, bo źli faceci nie traktują ich dobrze. I’m so sick of words.. if You love me, show me. jestem taka znudzona słowami.. jeśli mnie kochasz, pokaż mi to. I never let myself need anyone. Ever. nigdy nie pozwolę sobie potrzebować kogokolwiek. kiedykolwiek. second chances doesn’t always mean a happy ending. sometimes it’s just another shot to end things right. drugie szanse nie zawsze oznaczają szczęśliwe zakończenie. czasami jest to po prostu inne ujęcia aby zakończyć rzeczy właściwie. there is nothing I do better than revenge. nie ma niczego co robię lepiej niż zemsta. yes, I know I’ve made mistakes, but life didn’t come with instructions. tak, wiem, że popełniłam błędy, ale życie nie przyszło z instrukcjami. I’m done trying. If You want me in Your life, let me know. Bye. skończyłam próbować. jeśli chcesz mnie w swoim życiu, daj znać. pa. say what You think, not what You think You should say. mów to, co myślisz, a nie to co myślisz że powinieneś powiedzieć. oh, I’m sorry. I forgot I only exist to You when You need something. och, przepraszam. zapomniałam że istnieję tylko wtedy, kiedy czegoś potrzebujesz. "
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
"Tak, masz rację. W ogóle mi nie zależy.
A po nocach wyje do księżyca dla sportu. Przecież Ty lepiej wiesz... Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze. Zapominasz o mnie jak o herbacie siedząc przed komputerem..."
![]() |
![]() |
#1926 |
Rozeznanie
|
szeptem mówią zabiorą mi Ciebie .
Ty i ja serduszka dwa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Zakorzenienie
|
z innej bajki, latin, _niebanalna, Nensie, Paralogiczna, Niereformowana,
cornflower_, SparklyAngel, boundlessly - podkradłam od Was trochę skarby ♥ ____ ''Jak szybko zapomniałbyś jaki mam kolor oczu? Znowu mi się śniłeś. Dzisiaj znowu okropnie Ciebie nie było. Kochałam tak tylko raz. ...i chyba nie istniało nic wspanialszego, od tego jak na mnie patrzył. Gdy się kocha można czekać wiek. Nie mogę już nikomu niczego dać, mam puste ręce, bo Tobie dałam wszystko i nie mam nic więcej... Wiem o chwilach złości, smutnych pożegnaniach. Nieprzespanych nocach, byciu na zakręcie - wiem. Obłędnie, niezdarnie, bezwstydnie, boleśnie zakochaliśmy się w sobie. Oddychasz zalotnie. Życie to tylko chwila, dlatego przez chwile ze mną bądź! Kiedy słuchałam głosu nieba, usłyszałam Twój głos. Zostawiłam cząstkę siebie w każdym wypowiedzianym ku tobie słowie. Robię krok w tył, gdy dociera do mnie, że nie tak chciałam żyć. Jak mogła nie usłyszeć, kiedy miłość krzyczała jej do ucha?! Wiesz, upadłam nie raz, gdy po Ciebie szłam.'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Zadomowienie
|
z innej bajki, kontrastowa0 - nawet nie wiecie jak Was kocham
![]() Zabiję własne myśli i to w białych rękawiczkach.
Jak udowodnisz mi, że to zrobiłam? Bajki w których występuje książę powinny być zakazane. One nigdy nie staną się realne. Śnimy o nich nocami, zatracamy to co na prawdę ważne. Od małego karmimy się złudzeniami. I co nam z tego przechodzi? Rozczarowania - tylko rozczarowania. Płacz, masz do tego pełne prawo. Zamknij oczy i powspominaj. Ale tylko przez chwilę, potem musisz się ocknąć. Podnieść głowę i walczyć. Walczyć o siebie - dla siebie. - Mogę znaleźć tysiąc powodów, żeby odejść - Więc czego tu jeszcze stoisz? - Bo jest jeden powód dla którego muszę zostać - Ty.
![]() |
![]() |
#1929 | |
Zadomowienie
|
dziękuję za wyróżnienie
![]() Cytat:
_____
z jej wyrazu twarzy dało się wyczytać, że nie przywiązuje uwagi do tego JAK jest, czerpie radość z tego, że w ogóle JEST. generalnie był dobrym człowiekiem. .. czasem tylko zapominał mnie kochać. (generally, he was a good person. .. sometimes he just forgot to love me.) czy to dobre tłumaczenie?
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2012-01-10 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Raczkowanie
|
agattee - jak zawsze dobreńkie opisy !
na chwilkę wróciłam . _________________________ ___ Za dużo słów na marne. To chyba tylko sen . Lepiej mieć nadzieję, niż siedzieć i nic nie mieć. Chciałam więcej niż mogłam unieść. Budzimy się i odkrywamy, że mimo wszystko jest nadzieja. Nie mów mi , że nie mogę , bo mogę więcej. Jesteś coraz jaśniejszy, powoli zanikasz. Moja głowa? cyrk na szyi. Tak trudno sobie przypomnieć, co się wtedy czuło. Words don't come easy to me. Gratuluję , nienawidzę Cię . Bardziej to czuję niż wiem. Z natury hałaśliwa. Not game over , only next level . Życie jest za krótkie by siedzieć zalany smutkiem. Nadmiar emocji by wszystko uprościć.
Edytowane przez MyFranticIdeas Czas edycji: 2012-01-10 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
Jest takimi tsunami mojej przeszłości..
Miałam wrażenie, że zmienił wszystko. Gdy się pojawił wraz z nim pojawił się uśmiech na mojej twarzy. Przeżyłam z nim najszczęśliwsze chwile. a on i tak odszedł, choć chciałam wierzyć,że to się nie stanie.. Czasem jeszcze się okłamuje, choć wiem że on nie wróci. W głowie układam plan spotkania z nim, choć wiem że nie nadejdzie... i wciąż go kocham. Lubię Twoje duże dłonie, dwudniowy zarost i usta które całują tylko mnie. Gdybyś wiedział jak bardzo tęsknie nigdy byś mnie nie zostawił.. Miska popcornu, szklanka pepsi i świat stal się piękniejszy. nadal budze się z twoim imieniem na ustach. chciałam być dla Ciebie wszystkim. kiedyś byłeś całym moim światem, dziś nie jesteś nawet jego częścią. Nadal chcę wiedzieć co u ciebie, jak się czujesz, jak spędzasz każdy dzień, jak spisuje się na meczach twoja ulubiona drużyna piłkarska,. Nie pytam się czy tęsknisz, bo na to znam odpowiedz. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 |
Raczkowanie
|
SparklyAngel
![]() _________________
Więc kiedy moje życie zaczęło być tak złe ? A kiedy spojrzał na mnie - nie poczułam nic. Cholerna pustka wchłonęła wszystkie emocje. 'I'd rather feel pain than nothing at all.'
![]() |
![]() |
#1933 |
Raczkowanie
|
Dwie rzeczy robił perfekcyjnie -
całował i kłamał. Czasami zrobienie kroku w przód wymaga nieziemskiej siły, gdy wszystko dookoła przypomina Ci, że to, co było najpiękniejsze nigdy nie wróci w takiej samej postaci. Znasz to? Czułeś się kiedykolwiek tak samo jak ja teraz? Nosiłeś kiedyś w swoim sercu prawdziwe uczucie i byłeś gotowy rzucic wszystko za jeden cichy szept? Nie? Więc nie pie.prz mi tutaj, że jestem naiwną, małą dziewczynką. Może nie zasługuję na to i dane jest mi cierpiec, ale Panie Boże proszę Cię o jedną, maleńką rzecz - pozwól mi o nim zapomniec. Mam tylko cichą nadzieję, że reszta ludzi też nie potrafi wymazac pewnych rzeczy ze swojego życia, a ja nie jestem jedyną, która zna smak tego okrutnego, wewnętrznego cierpienia.
![]() |
![]() |
#1934 |
Raczkowanie
|
![]() nie przemiń nigdy, bądź tylko Mym spełnionym marzeniem aż po życia kres wzbraniasz się przed tym, starasz się odsunąć od siebie coś co może ogrzać nie tylko zmarznięte serce Twoje myślę, że to miłość, ale myślę również, że papierosy mi nie szkodzą, wniosek? nie jestem nieomylna tak idealnie mnie kochasz, że aż mnie to przeraża, Ty jesteś w stanie zrobić dla mnie wszystko a ja zaoferować mogę Ci jedynie siebie i tą poszarpaną i przyziemną miłość czy popełniłam błąd? niejeden zaczęło się na niewłaściwej parze butów, potem był On bądź kamyczkiem, który zapoczątkuję lawinę namiętności zgaś światło, usiądź obok i szepnij, że pragniesz
![]() |
#1935 |
Zadomowienie
|
1. u didn`t have to stoop so low, have your friends collect your records.
/nie musiałeś się zniżać do tego poziomu, aby twoi przyjaciele musieli odbierać za ciebie twoje płyty/ 2. u can addicted to a certain kind of sadness . /można się uzależnić od pewnego rodzaju smutku/ .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
No feelings, just sex.
Kiedy mówię o uczuciach, mówię, że ich nie ma. Odszedłeś, a ja spokojnie mogłam zatańczyć salsę z radości. 'nie ma zasad, tylko worki po dragach, i musiałem zamknąć drzwi za sobą, przy tym paląc mosty, teraz wiem, że nie ma żadnych szans już dla tej znajomości'
![]() |
![]() |
#1937 |
Zakorzenienie
|
caroline060
![]() było tyle naszych jutrzejszych dni.
a dzisiaj sama boję się powiedzieć, że jutro będzie moje. nie szukam miłości na siłę, ale to przykre, że nikt mnie nie kocha. mam duże, błękitne oczy i rzęsy do nieba, lubię się uśmiechać i pomagać ludziom, którzy potrzebują pomocy. nie palę papierosów i nie upijam się co sobotę. mam jedną wadę - nikt nie potrafi mnie pokochać. - Ty nie wiesz, że ja nie wiem, co mam ze sobą zrobić. mam chore myśli w głowie. - a Ty nie wiesz, że ja wiem, znam każde Twoje smutne spojrzenie. boli mnie każda Twoja chora myśl. czasami bardzo boli, gdy nie mam Ciebie blisko. jesteś tak daleko. a po chwili zdaję sobie sprawę, że nigdy nie będziesz już bliżej. boli jeszcze bardziej. gdy Cię poznałam było mi bardzo żal, że masz takie smutne oczy. postanowiłam je pokochać.
![]() |
![]() |
#1938 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() "Z zapomnianego drzewa nasza miłość jest owocem, słodką tajemnicą jak miód." "Jesteś jak wiesz banalny, nużący wers po wersie. Wiedz, że już w innym rymów rytmie tańczy moje serce."
Edytowane przez Cholerycznaa Czas edycji: 2012-01-11 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
podbijam
![]() "Najgorsze jest to, że nie panujesz nad tym, jak się od kogoś uzależniasz. W samotności robi się zimno. W bliskim kontakcie z Nim doznawałam dziwnej polaryzacji pragnień. Bo jakaś cząstka mnie chciała uciekać przed Nim z wrzaskiem “pali się”. A inną, bardziej lekkomyślną cząstkę nęciła potrzeba sprawdzenia jak bardzo mogę się do niego zbliżyć i... nie spłonąć. Spójrzmy sobie w oczy będziemy wiedzieć więcej."
![]() |
![]() |
#1940 |
Rozeznanie
|
I znowu kładę się spać tonąc w marzeniach o Tobie, a rano jak zawsze wstanę i będę udawać, że nic mnie to już nie obchodzi.
Doceniajcie życie, korzystajcie z każdej sekundy, nie użalajcie się nad sobą, wyznaczcie sobie cele, bo w życiu istnieją ważniejsze wartości niż lans, imprezy i alkohol. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1942 |
Zadomowienie
|
Kiedyś napiszę Ci, że kocham,
zapytam co u Ciebie, pozdrowię pocałunkiem. Nie podpiszę się - zgadniesz, że to ja. kiedyś stłukła się nasza miłość - jak filiżanka z ulubionej porcelany lubimy głęboko patrzeć sobie w oczy - ja i whisky z lodem pozywam się resztek twojego dotyku spod szczelin pamięci - wykałaczką Prawdziwa jestem po kilku głębszych, potrafię wmówić sama sobie, że coś znaczę. i dopiero rano przypomnę sobie że byłeś tylko snem a druga poduszka obok jest wciąż tak samo zimna...
![]() |
![]() |
#1943 |
Raczkowanie
|
nie pisz listów do siebie
kto to widział pisać listy do zmarłych. Pożądasz nie to, co widzisz, lecz to, co sobie wyobrażasz. Twoje ciało, twoje ręce, twoje mięśnie, twoje usta, twoje oczy, twój uśmiech, twoje ciepło, twoje zmierzwione blond włosy i twoje seksowne dołeczki w policzkach kiedy się uśmiechasz wcale mnie nie pociągają. Ani trochę . Proszę , bądź bo życie mnie przeraża . Bo boje się samotności . Bo gdy jesteś wszystko inne zostaje gdzieś daleko , bo czuję się spokojniejsza i bardziej pewna jutra ,bo Twój uśmiech sprawia , że moje myśli są spokojniejsze , bardziej rzeczywiste i poukładane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
Rozeznanie
|
niemoje-piosenkowe:
nie obiecuj mi, że zawsze ze mną pod prąd. nic nie obiecuj mi. kocham cię więc rozmawiajmy regu - regularnie. możesz mnie dotknąć. kocham cię. trzęsie się ziemia.
![]() |
#1945 |
Raczkowanie
|
`nie zrobię ci krzywdy, co najwyżej mogę Cię pogryźć z podniecenia` miłej nocy lejdis ![]()
![]() |
#1946 |
Zakorzenienie
|
patrysiowa_, Christerine -
![]() ____________ cienka linia dzieli marzenie i koszmar cień miłości przesmyknął się przez pokój i całe szczęście, że chociaż musnęło mnie Twoje uczucie mniej egoizmu każdy kąt pamięta, że tu byłeś musisz dać mi poczucie, że nic mnie tu nie sięgnie. nic co już było w Twoich oczach zamknięty cały mój świat
![]() |
#1947 |
Raczkowanie
|
SparklyAngel -
![]() Kiedy byłam mała wierzyłam że na początku istnieje jedna dusza, która spadając na ziemię dzieli się na dwie połówki. Jedna spada wolniej a druga szybciej - to właśnie od tępa i kierunku ich spadania miało zależeć gdzie i kiedy urodzi się dziecko. Kiedy już oba odłamki duszy w swoich ciałach powoli dorastały zaczęła się wędrówka, poszukiwanie drugiej połowy. jedni ją znajdowali inni nie, ale według mnie piękne miało być to że każdy (a przynajmniej tak mi się wtedy wydawało) żyje ze świadomością że gdzieś tam na świecie jest druga połowa jego duszy, która jako jedyna idealnie ją dopełni. jest dobrze, bez ciebie powietrze stało się lżejsze a problemy mniejsze. pisz, dzwoń i bądź przy mnie zawsze gdy będzie źle a może jeszcze kiedyś zobaczę w tobie kogoś więcej niż tylko przyjaciela. Nie mam już do ciebie sił, ale wciąż mam serce. uwiódł mnie tak po prostu bez uprzedzenia Nie ma to jak znajomi. "przypadkiem" chłopakowi na którego widok zapominasz o wszystkim zasugerują, że mu się podobasz. dopełniamy się. ty mnie nienawidzisz a ja cie kocham. głupotą jest myślenie przez 24 godziny o jakimś chłopaku. Zwyczajnie nie warto bo i tak nas zrani, zada niewyobrażalny ból i odejdzie a my zostaniemy z kieliszkiem wina, burdelem w głowie i zmarnowanym czasem. Uwielbiam nie mieć nic do stracenia. Dzięki temu mogę robić co chce nie obawiając się co będzie później. Jest wiele możliwości, ale tylko nieliczne są właściwe. rozmazany tusz, drżące ręce i zły humor jeszcze nie znaczą że za tobą tęsknię. nie pamiętam już nic co ma związek z tobą. to chyba dlatego że mózg chroni nas przed złymi wspomnieniami i pomaga nam zapomnieć na jakiś czas... dopóki nasza masochistyczna strona nie zacznie popychać nas w sidła przeszłości skąd już nie ma odwrotu. najbardziej w nim kochała jego zielone tęczówki, które bacznie obserwowały każdy jej ruch. bo najprościej jest kogoś skrzywdzić i mieć to w dupie. ;/ Szkoda moich nerwów na ten masochistyczny związek. ich obsceniczne zachowanie doprowadzało mnie do furii. nie wiedziałam że ktoś może być tak podły żeby ranić w taki sposób swoją byłą dziewczynę. absolutnie się w tobie nie zakocham. miłości nie ma w moim grafiku więc nie mam na to czasu. Nie wmówisz mi że to moje urojenia. Miłość jest chora, niezrównoważona, nieprzewidywalna, bezcelowa i dziecinnie naiwna, ale nie jest urojeniem. wystarczy że zawiedzie pogoda i jedna osoba a już siedzę przygnębiona. tak bardzo trudno jest normalnie żyć ze wspomnieniami naszych wspólnych chwil.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta kradnę od Was ile się da
![]() Nie uwierzysz jak można być ślepym karmiąc oczy oczekiwaniem Kobiety i koty robią co chcą, a więc mężczyźni i psy muszą się z tym pogodzić Jesli ktoś da się oswoić ryzykuje, ze skonczy się to łzami Opór to wyzwanie.. jest po to by go pokonać odeszłeś.. słońce zgasło Życie moje się zatrzasło nie ma sensu nie ma barw nie ma nic ... Świat już zgasł.
Byle do czerwca ![]() Edytowane przez dulcita Czas edycji: 2012-01-12 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Zakorzenienie
|
ojej. ojej
*** sama dla siebie jestem umieraniem. twoje oczy są wszystkim, wszystkim możliwym, najsmutniejszym gdy patrzą w moje oczy. coraz częściej drętwieją mi mokre rzęsy gdy słyszę jak czytasz wiersz najsmutniejszy najpiękniejszym głosem. Mam w ustach smak krwi i chyba popełniłam samobójstwo w głowie milion razy; zabijałam Ciebie pod powiekami tak, że Twoja krew najsłodsza pływać będzie teraz we mnie i wiem, że nie oddałbyś za mnie ani kropli, ja za Ciebie litry. Nie chcę romantycznej miłości z pocałunkami na ulicy, chwaleniem się uczuciem całemu światu. Chcę po prostu chodzić z Tobą po mieście za rękę, palić z Tobą fajki, śmiać się z głupot, pić razem wódkę, jarać blanty i robić Ci kanapki. Chcę zrozumienia, szczerości i trochę chorego dystansu, żeby to co nas łączy wzbudzało takie same emocje zawsze jak na samym początku. Pijmy z jednego kubka. Zbierajmy drobne na fajki. Nie przesadzajmy. i wiesz, kiedy twój tramwaj odjeżdża zawsze patrzę za Tobą i nawet jeśli przyjedzie w końcu mój to i tak patrzę, aż znikniesz mi z horyzontu. przesolone łzy chciałam łapać z twoich oczu, ale są przepełnione tylko pustką i smutkiem w sobotnie wieczory. Kochana ludożerko, przestań mówić ja mnie mój moje. Inni ludzie też mają blizny na nadgarstkach.
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
caroline060, Christerine, BrillanteAstro5
![]() ![]() ... "Teraz zostały mi zdjęcia przyjaciół z zamkniętymi oczami" Dotknąć dźwięku poczuć smak słowa spróbować powietrza przestać cierpieć Wracasz po latach ciszy do domu bez słowa siadasz przy stole i prosisz o kawę... nie wiem co Ci do niej podać: 15 lat wyrzutów czy 10.000 przekleństw...? może od razu Cię zabiję Nie będę pytała dlaczego odszedłeś, co robiłeś, jak żyłeś; powiedz mi tylko czemu wróciłeś? Jesteś dla mnie obcym człowiekiem znasz mnie z jednego zdjęcia ja o Tobie nic nie wiem i naprawdę nie chcę Cię poznać Przed laty Bóg powiedział: 'Dam Ci córkę, ale musisz ją kochać'. Twoja miłość trwała kilka lat. Dlaczego potem nie umarłam? Nawet nie wiesz jak się ucieszyłam gdy usłyszałam że się mnie boisz Ta nienawiść kiedyś mnie zabije Dziś prawie wpadłam pod samochód (Akurat o Tobie myślałam) Nigdy nie podejrzewałabym siebie samej o zdolność do odczuwania tak silnych emocji ale poznałam Ciebie i zrozumiałam czym jest nienawiść
Nothing would be what it is because everything would be what it isn't. Edytowane przez Inna_odCiebie Czas edycji: 2012-01-12 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.