![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 681
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VIII
Cytat:
Oby ![]() ![]() Dziewczyny, które parê razy zdawa³y : bra³y¶cie zawsze lekcje dodatkowe? Ja siê zastanawiam ile wzi±æ..jedn±, dwie.. Ile wogóle u Was kosztuj± godziny dodatkowe? Dla mnie to ¶mieszne, bo z racji automatu, p³acê 55z³...wszyscy inni na manualu 50z³... Tak samo za podstawienie auta zap³acê 100z³....Ehh.. Drogo mniee to wszystko wyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 639
|
Dziewczynki lista uaktualniona i pierwsza strona trochê zmieniona
![]() Co do hymnu nie trzeba by³o mnie namawiaæ bo nadrabia³am zaleg³o¶ci czytaj±c i nie dosz³am do odpowiedzi na hymn a ju¿ by³ na g³ównej. JEST GENIALNY ![]() Dopiero teraz pisze bo w sobotê mia³am studniówkê i przygotowania trwa³y wiêc czasu nie by³o ![]() Wszystkim które zda³y gratulacje a tym którym jednak siê nie uda³o albo nied³ugo maj± egzamin to ¿ycze powodzenia i szczê¶cia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
Cytat:
Najpierw p³aci³am 40 z³ za jedn± godzinê a teraz w innej szkole bêdê p³aciæ 45 z³ ![]() ![]() Cytat:
![]() Wcze¶nie mia³a¶ studniówkê .ja mam dopiero za miesi±c ![]()
prawo jazdy zdane 22.05.12 ![]() studentka ![]() Edytowane przez Agatos997 Czas edycji: 2012-01-09 o 20:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 37 060
|
Cytat:
![]() ![]() Jak po studniówce? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 752
|
Kiniu, jest szansa na dopisanie mnie do listy?
![]() Zda³am egzamin 25.10.2011 (Poznañ) Dziêkujê ![]()
#126 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Studniówka super by³a ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 752
|
Cytat:
![]() I zazdroszczê studniówki. Chcia³abym prze¿yæ swoj± jeszcze raz
![]() |
#128 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 696
|
A mnie wci±¿ nie ma na li¶cie
![]() Egz zdany 9.12.2011, prawko odebrane 30.12.2011, we Wroc³awiu. Zaszczytem dla mnie bêdzie do³±czyæ do grona 'pe³noprawnych kierowcow' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakie mia³a¶ trasy? ![]() Cudowny Hymn! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Drugi egz, go¶æ trochê nerwowy, w ¶rednim wieku, czepia³ siê, ¿e nie wrzucam czwórki jak mog³am. ('tylko tyle biegów ma ten samochód?!') poleg³am znów szybko, znów na wyprzedzaniu rowerzysty ![]() trzeci egzamin - jaki¶ bardzo m³ody kolo, taki grubszy, pulchna kulka. By³ do¶æ mi³y. Razem z nim siedzial na tylnym siedz. kolo który sie uczy³ na egzaminatora. Jechali¶my d³ugo, wszystko wporzo gosc sie nie czepial ale zrobilam dwa bledy ktore wcale nie dotyczyly tego samego, i wcale nie byly jakies istotne, ale on to podciagnal pod jedna kategorie, ze 'blad przy skrecie w lewo' i obla³. a wcale nie musial, ¶winia. wydaje mi sie, ze chcia³ sie popisaæ przed nowym. Ostatni, zdany egzamin mia³am spoko go¶cia, Piotr A., te¿ m³ody, wygl±da³ trochê jak ten aktor , tylko z lekk± wad± wymowy. By³ super - nic nie komentowa³, nie sapa³ i pozwoli³ robiæ swoje. Tylko jak wyje¿dza³am z podporz±dkowanej i ba³am siê wjechaæ na g³ówn±, bo ci±gle jecha³y samochody, a nie chcia³am ¿eby mi wdepn±³ hamulec i wymuszenie to sta³am i czeka³am, i czeka³am, i czeka³am na pust± drogê... ale jak zobaczy³am jak on siê skuli³, westchn±³ i pokrêci³ g³ow± z politowanem to pomy¶la³am "pi***dolê, jadê!" wdepnê³am gaz i heja. Nic nie powiedzia³ ![]() ![]() ![]() Z zadañ musia³am zrobiæ du¿o, skrzy¿owania wszelkiego typu, parkowanie równoleg³e, zawracanie ka¿de mo¿liwe - na skrzy¿owaniu równorzêdnym, na ¶wiat³ach ko³o Praktikera i z wykorzystaniem infrastruktury (na 3). Rozpêdziæ do maksymalnej prêdko¶ci dozwolonej i zatrzymaæ w wyznaczonym miejscu (znak robót drogowych) i inne, nie pamiêtam juz ![]() Je¶li chodzi o trasy, niestety nie pamietam ich dokladnie i nazwy ulic tez mi umykaj±, ale ogólnie tak: pierwsze trzy egzaminy zaczyna³am tak samo: z wordu w prawo i w prawo, na Armi Krajowej i na wiadukcie w prawo, bodaj¿e na Brzeg, w dó³, na krakowsk±, potem chyba w karwiñsk±, tam jest przejazd przez torowisko, trzeba uwa¿aæ. Potem w kierunku Brochowa, na to skrzy¿owanie na górce z trójk±tem trawy w ¶rodku, gdzie siê pierwszeñstwo zmienia. I w tamtych okolicach poleg³am dwa razy na rowerzystach po 10 min egzaminu. Na trzecim egz pojecha³am dalej i kompletnie nie pamiêtam gdzie. Poleg³am na skrzy¿owaniu kamiennej z borowsk± bo tam by³o pozmieniane co¶ zrobili nagle drogê jednokierunkow± ale teraz ju¿ jest normalnie, bo by³am tam te¿ na nast. egz. ![]() ![]() A na ostatnim egzaminie pojecha³am zupe³nie inaczej, z wordu od razu w lewo w strefe, w klimasa i potem chyba na krakowsk±, by³am te¿ w tej strefie miêdzy kamienn± a glinian±, okolice dworca autobusowego, chyba na ¶lê¿nej... ogólnie wszêdzie tam, gdzie na kursie ![]() A co do babek egzaminatorek - jest ich 4 w naszym wordzie. mam tak± kole¿ankê która zdawa³a 5 razy. I trafia³a na SAME babki. Jedn± przerobi³a si³± rzeczy dwa razy ![]() ![]() ![]() Ogólnie ma³e s± szanse trafienia akurat na ni±,bo tych egzaminatorów jest mnóstwo, ale je¶li ju¿ j± zobaczysz to na pewno siê nie za³amuj i nie poddawaj, "no to ju¿ mam pozamiatane" - nie! to takie podej¶cie mo¿e w³a¶nie 'pozamiatac'. trzeba wzi±æ byka za rogi i pokazaæ kto tu rz±dzi ![]() a co zmajstrowa³a¶ na paczkowskiej? ![]() Dziêkujê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 96
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ahh..zwariuje do tego 31go. S³uchajcie, mia³y¶cie tak± sytuacjê, ¿e np. zwolni³o siê jakie¶ miejsce i mo¿na by³o przenie¶æ termin swojego examu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 068
|
Cytat:
![]() |
#135 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 955
|
Cytat:
hmmm a jakiego instruktora mia³a? pamiêtasz mo¿e? ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- dziêkuje za dodanie mnie do listy ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 068
|
(2012-01-10 10:22:07) Prawo Jazdy do odbioru w Urzêdzie.
ale szybko jupi!!! ![]() ![]() ![]()
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 134
|
Dziewczyny, ja jutro teoria, trzymajcie kciuki!
![]() ![]()
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 116
|
Jest!
![]() (2012-01-10 14:21:54) Prawo Jazdy do odbioru w Urzêdzie. Jutro lecê po odbiór! ![]() Nusia trzymamy kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, we¼cie mi dorad¼cie...bo nie wiem czy nie pope³ni³am b³êdu zapisuj±c siê na 19.45
![]() Bojê siê, ¿e egzaminator bêdzie chcia³ ju¿ szybko do domu i obleje za cokolwiek...no albo bêdê mia³a szczê¶cie,bo...te¿ bêdzie ¶pieszy³ siê do domu dlatego poje¼dzi te 30 min, co¶ tam odpu¶ci, przymknie oko hehehe ![]() W±tpliwo¶ci mam...hmmm :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbuj! A mo¿e akurat oka¿e siê byæ szczê¶liwa ta godzina! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz na to 25 min i spokojnie parê razy je przeczytaj. Nawet pomimo tego, ¿e znasz odpowiedzi i jeste¶ pewna, ¿e dobrze zaznaczy³a¶...luknij, bo mog³a Ci siê jaka¶ odpowied¼ niech±co np. odznaczyæ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A o takiej godzinie chyba te¿ jest spoko, bo ju¿ nie ma du¿ego ruchu, no i na skrzy¿owaniach równorzêdnych nawet jak jest s³aba widoczno¶æ bo auta poparkowana zas³aniaj±, to i tak widaæ z daleka ¶wiat³a samochodu nadje¿dzaj±cego z prawej, wiêc nie wymusisz pierwszeñstwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jak wzielam sobie 1h przed egzaminem z innym I. to naprawde duuuzo mi to da³o ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja na paczkowskiej ¼le ominê³am pacho³ek. Bo by³a dziura w jezdni i jak j± ominê³am to za ma³a odleg³o¶æ by³a i przywali³am lusterkiem -.- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 023
|
witajcie, ja tez robie wlasnie prawko, jestem po pierwszym nieudanym podejsciu do praktycznego...
nastepne za nie cale 2 tygodnie, wlasnie doczytalam ze odroczono te chore testy do nastepnego roku?? ja robie w kaliszu, u nas kolejki 3 tygodniowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.