|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Już widzę,że mi postów trochę zjadło ![]() Cytat:
Cytat:
za dalsze odpieluchowanie,nie doczytałam jeszcze,ale może nie odpuściliście ![]() Moja kumpela chrzciła teraz w Trzech Króli i dali synkowi na imię: Filip Kacper ![]() Zleci ani się obejrzysz ![]() ![]() Cytat:
mam nadzieję,że jakoś funkcjonujesz dzisiaj ![]() przyjedzie |
|||
|
|
|
#2792 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
leżał z nami w łóżku i chciał,żebym telewizor włączyła o 2.30 ![]() U mnie nie pierwszy,ale też spadło i też mało,taka ciapa jest - na sankach nie da się jeździć Cytat:
,ale może to też zależy,od tego kto jak przyrządzi ![]() Cytat:
za przedszkole.A to co na czarno,niech trwa jak najdłużej Cytat:
) tylko nie wiem,jak się spisują te rozsuwane mój brat miał raz podobną i coś tam się popsuło no ale wiadomo,z tym różnie jest ten Sony też widzę rozsuwany darowanemu koniowi,nie zagląda się w zęby ![]() Cytat:
Pszczółka,to lepszy pomysł Cytat:
mocy Cytat:
![]() Cytat:
żeby strój dotarł i zrób zdjęcie Tymcia-policjanta Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2794 |
|
Ola-Unhola
|
czeko, super torcik
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
CZeko, fajny tort, w zyciu takiego bym nie zrobila
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
pocwiczylam na orbitreku i nie mam kondycji........za dluga przerwe mialam ![]() Ola a jak Tobie idzie cwiczenie? P4w wspolczuje problemow zoladkowych Maju ja mialam i nokie i sony i dla mnie nokia ma latwiejsze menu- lubie jak nie jest skomplikowane bo tylko dzwonie i to mi wystarcza ![]() Mariolu odpocznij Aniu kupilam sweterek czarny na guziczki z przodu z koronki, tuniczke granatowa z przeswitujacymi rekawkami w kropeczki biale i bluzke na kr. rekaw z wiazana kokardka pod szyja szara w kwiaty- wszystko za 50% mysle czy nie dokupic sobie zakietu bo tez fajne byly za polowe ceny ![]() malz mi dzwonil ze na 19 jedziemy do znajomych
|
#2797 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ale i tak dziekuję
![]() aha wezmę nokię, tez mam zaufanie do tej marki większe, 1x miałam Ericsona i byłam niezadowolona, tylko aparat był na + teraz mam Nokię C5, od 2 tyg, bo poprzednia 6300 wykorzystała wszystkie zycia ale przeszła remont generalny i w razie W będzie ![]() Cytat:
u nas prywatnych w okolicy nie ma ![]() to nic Cytat:
no no no ![]() mój mąz się nie doczeka takiego ![]() ciężko było ale dałam radę musze coś z tym zrobic bo nie wyrabiam... Cytat:
![]() Kasia, nie zacytowało mi Ciebie, dzieki za odzew aha Karo, jestem za pszczółka ide na obiad, dziś spaghetti po zwykłemu
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Chciałabym bardzo
|
|
|
#2799 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiu gratuluję gubienia kg Co ja to miałam, ale piszecie ostatnio, nie nadążam. Komp mi muli ze szok. Muszę go przeinstalować tylko nie umiem sama, chyba muszę sie bratem posiłkować, zgram wszystko co potrzebne na dysk przenośny i zainstaluje od nowa windowsa. ma nadzieje ze mu się poprawi, bo jak nie, to go chyba młotkiem potraktuję, nie mam cierpliwości do niego. Oliwka ma fazę "nie rusz to moje" na wszystko teraz. Mam jest zła, wygania mnie zawsze z pokoju "ty idź stąd" Na chrzestną reaguje jeszcze gorzej "nie lubie jej, ona ma swój dom" " jestem niegrzeczna" tez powtarza, chociaż ja do niej tak nie mówię" takie oto powiedzonka w kółko powtarza moje dziecko. No i poza tym nerwus taki ze szok. Odpieluchowana już, tylko na noc zakładamy, bo jeszcze sika, a na nocnik nie zawsze w nocy chce zrobić. Lecę, wpadne pozniej. |
|||||
|
|
|
#2800 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
moje dziecko zaczelo ostatnio mowic zdaniami zlozonymi
![]() przyniosl mi dzis balona i kaze mi go "fukac", to mu mowie, ze nie mam sily a on na to: "to musis duzo jesc to duzy urosnies i wtedy bedzies miec sile zeby fukac balona" ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- i w ogole bardzo ladnie odmienia wyrazy - Eryk do niego mowi, ze jest Marcelek precelek a on do niego "sam jestes Malcelkiem plecelkiem"
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za wsparcie
karo, hulajnoga w sklepie to co innego -jest niemal idealnie równo (czego nie można powiedzieć o chodnikach naszych) czeko, tort superrr
|
|
#2802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pięknie i podobnie do innych ![]() , Wam chyba jakoś bez problemów poszło, prawda?Cytat:
, co do "fukania", to już wiesz, co trzeba robić
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie, że nie pocytuje ale nie mam siły ![]() czeko sort SUPERRR !!! ![]() ja po wypadzie do Krakowa no i stało się tak, że dla siebie kupiłam 4 bluzki + piżame i dla małego krasnalka spodenki i pajacyka a dla starszaka nic bo nie mogłam trafić ani na spodnie dresowe ani na piżamy w jego rozmiarze ja nie wiem... czy wszystkie dzieci teraz chodzą w rozmiarze 98?? ![]() idę sobie zrobić jakąś lekką kolację potem serial i poprasować coś trzeba ![]() Kolorowych snów aaa w związku z odpieluchowaniem... walczymy dalej nadal zero postępów
|
|
|
|
#2804 |
|
Ola-Unhola
|
czeko, w ogóle ostatnio nie ćwiczyłam, bo najpierw byłam chora, a potem Małż (zresztą znowu w domu, bo ma zap. oskrzeli - nie brał nic wczesniej, żadnych wit...) I zalega mi w pokoju z orbitrekiem....
Ale jak tylko wroci do pracy to zamierzam rano jak wstanę i potem jeszcze wieczorkiem. Przekonuję się do lakierów brokatowych ![]() Pomalowałam sobie granatem a na to brokacik kupiony w HM lekko taki niebieskawy, fajne nawet ![]() Mariolu Svi, dla MarciegoMaju, wybrałabym nokię Ide do sklepu po sprite, chorodupek ma zyczenie...
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Rany boskie czeko...czarodziejko
i Svi no nie dam im mojego ryżu bo to mój,dietetyczny zapas(podobnie jak brązowy cukier, makaron,ciemne pieczywo,cola zero,mrożonki,serki,jogur ty etc),a im wszystko jedno co zjedzą.Jak to mówią: kłak czy wełna byle d.upa pełna Zaplotłam dziś L warkoczyki dobierane.3, bo te włosy różnej dłogści, ale zebrałam do kup
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2806 |
|
Ola-Unhola
|
Kasia, ale akurat z tych rzeczy też bym dzieciom dała, bo zdrowsze
![]() Np. cukier brązowy. My teraz taki tylko kupujemy, choć droższy... ![]() Ryz też Twój lepszy, ciemne pieczywo... ![]() Dawaj foto synowej
|
#2807 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
nie lepiej zdrowiej?ja daje dzieciom glownie brazowy ryz, ciemne pieczywo, serki, jogurty, cukier tez jesli uzywam to tylko brazowy pokaz fotke ![]() zapomnialam.....czeko boski tort
|
|
|
#2808 |
|
Ola-Unhola
|
czeko daj link do lukru. Porównam z tortownia.
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Laski ale to o męża i dziadka chodziło...co wy szalone jesteście...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2810 |
|
Ola-Unhola
|
Haha, no to poleciałysmy z wyobraźnią
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
a fotki nie zrobiłam,bo mam rozładowane akumulatorki w aparacie
![]() mam tylko fotke w tel,samej głowy bez buzi,ale jeszcze nie raz jej zaplotę to wam pokaże ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- no delikatnie heh wynikałoby że Blankę juz pase ryżem i cola
|
|
|
#2812 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ja myslalam o L i mezu no ale mezus tez moglby sie zdrowo odzywiac
|
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
padam na twarz, wybaczcie ale tylko dziś pomacham. Ps. Kocham Was ![]()
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś też na krótko ![]() Zuzia w ogóle dziś nie płakała rano w przedszkolu Ps. Anula my Ciebie też
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonka, to cudowna wiadomość
I też Was kochamy
|
|
#2816 |
|
Ola-Unhola
|
Kosiam Was również
Iwcia, super ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- A co tu tak pusto? Zapraszam na nalewkę
|
#2817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bartek bardzo ładnie bawił się z B
tylko B się denerwowała jak Bartuś o wszystko pytał: co to? dlaczego? co tym robi? itp ![]() Chomika trzymał na rączce, tzn z moją pomocą i był zachwycony ![]() Cytat:
mój Ba też kiedyś chciał bajkę oglądać o 4 nad ranem ![]() Cytat:
a żakiety też muszę koniecznie pooglądać od 1 lutego chyba wracam do pracy na 1/2 etatu ![]() torcik Cytat:
tez muszę to zrobić z lapkiem ale małż jak zwykle czasu nie ma \nieźle Bartek mi mówi "idz na górę" jak mu czegoś nie pozwolę i jest zły ![]() u nas tak samo ... a ostatnio przez 4 noce pielucha była sucha ![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#2818 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam czasem takie wrażenie ![]() może w końcu zaskoczy ![]() Cytat:
![]() napewno wyglada Cytat:
![]() Cytat:
mogę ja? chciałam sie ostatnio wprosic na kawę ... chyba nie doczytałaś
|
||||
|
|
|
#2819 |
|
Ola-Unhola
|
Ania, zapraszam
![]() No doczytałam, ale nie skomentowałam Twojej decyzji zostania w domu... ![]()
|
#2820 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam, ze mi coś zniknęło
![]() Cytat:
nie narzekam ![]() hmm od jakiegoś miesiąca przeważnie jak ogląda bajki ... od paru dni daję mu do miseczki płatki, orzechy, słonecznik to zajmuje rączki czymś innym ![]() hehe niezły pomysł z tym bagażnikiem ![]() dzięki ![]() Cytat:
aaa bo małż mi powiedział, ze mu tam zjedzie ok godziny to stwierdziłam, ze się nie opłaci jeszcze Bartek był kaszlący, no i najgorsza ta droga - bo kawałek mamy do Wa-wy ![]() ..,. ale następnym razem ...
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

za dalsze odpieluchowanie,nie doczytałam jeszcze,ale może nie odpuściliście 

mam nadzieję,że jakoś funkcjonujesz dzisiaj 

ten Sony też widzę rozsuwany

(to nie kop co prawda, ale prawie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)