|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!
Też kupiłam
Zadziwiająco tania jak na Zarę (duża, fajnie zrobiona, tylko podszewka mi nie pasuje).
|
|
#422 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#423 |
|
Rozeznanie
|
Ponawiam swoją prośbę ![]() Spódnica XS bądź S http://www.zara.com/webapp/wcs/store...EVEN%2BHEMLINE |
|
|
|
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
Z okazji niezdania najważniejszego zaliczenia w semestrze poszłam na zakupy
Dołożyli kilka ciekawych rzeczy. Widziałam lakierowane platformy 39,40 i 41, sukienki w ciapki wszystkie rozmiary, ramoneski z trf dołożyli kilka sztuk, niestety nic Wam nie brałam dziewczyny, bo mam limit 1000zł dziennie w płaceniu kartą i go przekroczyłam (a nawet nie wiedziałam, że go mam), także nie miałam jak zapłacić.Kupiłam: złotego tulipana wężową sukienkę buty spódniczkę czarno-białą srebrne rurki |
|
|
|
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
saandy a widziałaś może to co szukam? (wyżej)
|
|
|
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Gonia wielka chwała dla Ciebie, że pokazałaś torebkę!
Jak tylko zobaczyłam ją tutaj, zadzwoniłam do SCC, Pan poinformował mnie, że jeszcze ich nie dostali, ale wydało mi się to dziwne. Na północy i w centrum Polski jest, a w Katowicach nie? Byłam okrutnie zmęczona (ciężki dzień w pracy), ale postanowiłam sprawdzić, czy Pan mówił prawdę. . Jest piękna, moja wymarzona, karmelowa torba. Jedyny minus, to wg mnie podszewka, mało ciekawa .Cena wydaje mi się niska w stosunku do jakości.
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czarna wg. mnie już średnio wygląda, jednak kolor dużo "robi"
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis 'macałam' tę torebkę i niestety szybko się rysuje;/ chociaż nie powiem, ładna jest
cherry killer u mnie nie bylo tych rzeczy sama szukałam dla siebie
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie uważam, że się nie rysuje, w porównaniu z shopperem za 459 to ta jest baaaaaaardzo wytrzymała
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
baaaaardzo prosze o pomoc przy zakupie
![]() rozmiar od S do L czy to możliwe aby u kogos się jeszcze uchował?? Z pewnościa się odwdzięcze
|
|
|
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a to dlatego, że jak tylko zobaczyłam tę torebkę w wątku to zadzwoniłam do zary, zarezerwowałam i wysłałam męża, żeby ją odebrał, jeszcze jest w drodze, także nie wiem jak torebka wygląda na żywo, mam nadzieję, że będę równie zadowolona jak Ty niestety nie byłam tak dobrą żoną i obiadu nie zrobiłam dzisiaj ale jutro mu to wynagrodzę i upichcę coś extra
|
|
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
pingwinku, chodzi Ci o kolor szary?
dzisiaj byłam w arkadii i był na 100% szary rozmiar M, specjalnie sprawdzałam metkę. z tego beżowego było tylko XL.
|
|
#435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dokładnie Czarna też jest bardzo ładna, ale osobiście mam za dużo czarnych torebek. Karmelowa zdecydowanie była mi POTRZEBNA Cytat:
Cytat:
Swoją drogą, te koszule wciąż czekają .
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ktoras ze szczesliwych posiadaczek tej nowej torby, bylaby tak uprzejma i wrzucila fotke z torba przy ludziu?
Jestem ciekawa jak ona wielkosciowo wypada w porownaniu do shoppera. To jest taki karmelowy kolor? I z czego jest zrobiona? Bo mi na stronie nie wyswietla skladu Jedna torba, a tyle pytan
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Torebka jest szersza od shoppera, ale niższa. Przez co wygląda zgrabnie i nie przytłacza. Możesz mi wierzyć, bo shoppera zdyskwalifikowałam ze względu na wielkość . Skład 100% poliuretan. Kolor wg mnie identyczny jak shopper. W rzeczywistości nie jest tak pomarańczowa, jak na zdjęciu katalogowym.
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-01-10 o 21:15 |
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak trochę odbiegając od Zary
( chyba, że z Z. jest :P ) , czy któraś z Was oglądała wczoraj Dzień Dobry TVN i wie skąd była ta "skórzana" bluzka Pieńkowskiej, bez ramiączek, z al'a baskinką? Strasznie mi się spodobała i ciekawi mnie z jakiego sklepu pochodzi ![]() ![]()
Uśmiechaj się zawsze - cuda są w drodze Edytowane przez Arinka_ Czas edycji: 2012-01-10 o 22:26 Powód: dodanie zdjęć |
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Mam do Was wielką prośbę! Poszukuję pierzastej spódnicy z Zary, obojętnie jaki kolor, rozmiar S lub M http://www.zara.com/webapp/wcs/store...EATHER%2BSKIRT |
|
|
|
|
#440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
posiadam tą spódnicę w czarnym kolorze, widziałam je jeszcze u siebie, także jak coś napisz
|
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Zadomowienie
|
Tak zachwalacie tą nową torbę, że chyba pójdę i ją kupię
Cytat:
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniejszy stopien "przytlaczalnosci" to duuuuzy plus. Jestem bardzo ciekawa, jak ona wyglada w lapku. A jako ciekawostke dodam, ze o ile czarne i brazowe shoppery przeszly do nowej kolekcji, to ten krokodylowy przecenili o ponad polowe! Chyba tylko dlatego, ze sie wyprzedal i byl raczej nie do zdobycia Ciekawe, czy znajdzie sie jakis szczesliwiec (najlepiej ja! ), ktory nabyje go w wyprzedazowej cenie http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LAITED+SHOPPER
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba będę musiała się jakoś wybrać do Zary i przyjrzeć tej torbie. Zamierzałam zainwestować w kolejnego Ochnika (mam słabość do tej marki ![]() Pierwszy raz od bardzo dawna przeczekałam wyprzedaże w Zarze. Kupiłam czarną sukienkę z golfem i jedną spódniczkę a kilka dni potem ją zwróciłam Chyba mam jakiś kryzys.
|
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
mam ją, jest piękna!
nieniejszym wyleczyłam się z rudego shoppera, i zaoszczędziłam 240 zł zdjęcia "przy ludziu" nie wstawię, ale zrobiłam takie jedno z lampą jedno bez. Potwierdzam za anies, że kolor praktycznie jak shopper. Jakbyście chciały to mogę jeszcze zrobić fotkę z czarnym shopperem dla porównania wielkości
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
Czy ta nowa/ostatnia cudowna torba z Zary jest na ich stronie? Bo nie mogę znaleźć
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A możesz wstawić jeszcze zdjęcie środka? |
|
|
|
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jeszcze raz się przymilę o tę torebkę - jeśli komuś wpadnie w łapki - to proszę o zakup
|
|
#449 |
|
Rozeznanie
|
fablous dziekuje za ramoneske dzis doszla
![]() |
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie kupię shoppera zary?? są gdzies dostępne w necie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

Dołożyli kilka ciekawych rzeczy. Widziałam lakierowane platformy 39,40 i 41, sukienki w ciapki wszystkie rozmiary, ramoneski z trf dołożyli kilka sztuk, niestety nic Wam nie brałam dziewczyny, bo mam limit 1000zł dziennie w płaceniu kartą i go przekroczyłam (a nawet nie wiedziałam, że go mam), także nie miałam jak zapłacić.
Byłam okrutnie zmęczona (ciężki dzień w pracy), ale postanowiłam sprawdzić, czy Pan mówił prawdę.
. Jest piękna, moja wymarzona, karmelowa torba. Jedyny minus, to wg mnie podszewka, mało ciekawa
.

,
Ciekawe, czy znajdzie sie jakis szczesliwiec (najlepiej ja!