![]() |
#31 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Zapraszam do wspólnego odchudzania pt. "Będę szczupła" :-) cz. II
Cytat:
![]() z góry dziękuję;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się nie myśli o tym, że to dużo pracy to nawet szybko idzie ![]() ![]() ![]() Ja właśnie wróciłam z siłowni ![]() Na dziś: 20 bieżnia, 20 minut orbitrek, 20 minut rowerek, 25 minut hula-hop, 250 podciągnieć na wioślarzu i 250 brzuszków ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Ja również się dołączam!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
![]() Witam OBECNIE: 180cm, 75kg, BMI w normie:X![]() ![]() MISJA: 8 kg mniej! Niby wszystko w normie ale nie tak jak chce.. Brzuch za duzy, tylek za maly! ![]() ![]() Niestety dzis mam takie zakwasy po wczoraj ze chyba tylko na spacer pojde... Zeby spalic ten makaron z serem co maz przygotowal... Wiem, wiem... Masakra ![]() Czyktos ma przepis na lekkie dobre danie bez typowo polskich produktow??? Mieszkam we Francji i tutaj tylko steki, owoce moza itd. Ale nie jem chleba to pllus ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do ExtraSlim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety nie poradzę Ci w sprawie skakanki :-( Ja kręcę hula-hop ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() I trzymaj takie podejście Kochana ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() No i wielkie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pewnie - w grupie łatwiej osiągnąć cel ![]() Złotym środkiem na nocne podjadanie jest niestety wielka motywacja... Też kiedyś tak robiłam jak Ty, ale pewnego dnia się zawzięłam i udało się. Na początku jest bardzo trudno, ale potem jest to Twoją zasadą, której po prostu nie łamiesz - przynajmniej u mnie tak się stało. A jeśli już musisz coś podjadać, to warto pokroić sobie surową marchewkę, tak jak słone paluszki i ją podjadać ![]() ![]() ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
jestem pod ogromnym wrażeniem że jesteś taka zdeterminowana!!! Będę brała z ciebie przykład i mam nadzieje że się nie poddam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Sama nie wiem czy to kwestia braku zapału. Wiem pewnie powiesz i lenistwo . Może ktoraś z Was podpowie jakiś ciekawy jadłospis. Niezbyt pracochłonny (wiecie praca, dwoje dzieci itp.) Będę wdzięczna. Może maila nojusta@wp.pl ![]() ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez nojusta Czas edycji: 2012-01-09 o 19:52 Powód: poprawa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Witam OBECNIE: 21 lat, po ciazy, 75kg, 180 cm![]() ![]() Misja: 8kg mniej Wszystko nie tak jak ma byc!!!![]() ![]() brzuch wielgasny a pupa mala...Ahhhh.. I co tu zrobic??? ![]() A na dodatek zakwasy po wczoraj, ze dzisiaj len jak nic! A jezeli chodzi o Marwit to wiele osob podobno ma uczulenie... Nie wiem czy to prawda... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Do podjadania również polecam marchewki. Jak będziesz kupować to zwróć uwagę na to czy ładnie pachną
![]() ![]() ![]() Wiem, że to dziwne, ale kiedyś kupiłam marchewki, które niczym nie pachniały i w zasadzie również w smaku nie przypominały marchewki. Po prostu takie chrupiące coś. ble. ![]()
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2012-01-09 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dobra rzecz do regulowania poziomu cukru we krwi : Zjadamy na czczo -Płatki owsiane (3łyzki) zalane wodą (do ich powierzchni) i zagotowane - woda musi się wygotować (uwaga aby nie przypalić)- mozna dodać trochę soli. Dla niektórych to pewnie dobre na śniadanie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
ja nie za bardzo najadlabym sie 1 jogurtem naturalnym a co dopiero mowic w moim wypadku o uczuciu sytosci na dlugo z jego powodu, musialabym do niego dorzucic sporo orzechow/owocow albo chociaz salatke warzywna zeby uwazac jogurt za posilek ktorym umiem sie najesc, ale no moze taka juz moja natura
![]() bardzo sie ciesze ze jest tyle nowych dziewczyn ![]() ![]() a co do marchewek , nigdy nie zwracalam uwagi na zapach ![]() a jadlospis z dzisiaj: sniadanie: no musialam pominac bo zaspalam i nie bylo czasu wiec wypilam tylko sok z marchewki i jablka z wczoraj :P obiad: zapiekanka z kalafiora, razowego makaronu i mozarelli z jog nat podwieczorek: koktajl z owocow lesnych, kiwi i lyzeczki miodu wlalam do serka wiejskiego pyyychaaa !! tylko nastepnym razem dodam polowe kiwi a nie cale bo wyszlo za kwasne wiec musialam doslodzic sobie tym miodem ![]() kolacja: salatka grecka (oliwki czarne, pomidory, ogorki, papryka + lyzeczka oliwy z oliwek no i feta lece poczytac ksiazke przy zielonej herbacie ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Polecam owsianke na mleku (2%) do mikrofali na 2 minutki i troszke miodu i owoce! Samo zdrowie i energia na caly dzien!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny
![]() Ja tak na szybko - dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
[/B]Ratunku!!!! Normalnie spac nie moge!
Zjadlam marchewke i nadal chce mi sie jesc.... co 5 min. normalnie!!!! Ale tak to jest jak sie dwoch nalogow czlowiek pozbywa: palenie i slodycze. Czy ktoras z Was kobietki zna na to jakis sposob? ![]() Aaaaa i czy to prawda ze miesni brzucha nie powinno sie cwiczyc codziennie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do makaronu z serem - nawet na diecie możesz go jeść, byle malutką porcję i nie na noc ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Co do jadłospisu - ja nic ciekawego nie podpowiem, bo znalazłam swój własny sposób na odchudzanie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jest 74kg
![]()
![]() |
#48 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem typem uczuleniowca, ale nigdy po Marwicie nie miałam ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa ![]() BRAWO !!!!!!!!!! ![]() Super ![]() Ale musisz być szczęśliwa !!! ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() Ja uwielbiam owsiankę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() Co do głodu.... pij dużo wody - zapcha Ci brzuszek ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I życzę dalszych sukcesów ![]() Ja jestem ciekawa co mi waga w piątek pokaże. Wczoraj się mierzyłam to wszędzie mi ciutkę ubyło albo jest poprawnie, a nad kolanami mam więcej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mój jadłospis z dzisiaj to posiłki co 3 godziny w kolejności: jogurt naturalny + kiwi, jogurt naturalny (znowu ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=BuryKotZPiwnicy;315 34318]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I życzę dalszych sukcesów ![]() Ja jestem ciekawa co mi waga w piątek pokaże. Wczoraj się mierzyłam to wszędzie mi ciutkę ubyło albo jest poprawnie, a nad kolanami mam więcej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mój jadłospis z dzisiaj to posiłki co 3 godziny w kolejności: jogurt naturalny + kiwi, jogurt naturalny (znowu ![]() ![]() Skakanka na 100% pomoże w spalaniu naszych obiadków ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Już po kolacji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Witajcie kochane
![]() Ja też z przyjemnością do was chce dołączyć. Co prawda już od miesiąca się odchudzam ale jakos mi to tak narazie marnie idzie. Co prawda nie skupiam sie głownie na drastycznej diecie, bo jakoś to bym nie przeżyła jedząc coś " bo musze". Ale za to zmieniłam swoje nawyki żywieniowe i wprowadziłam ćwiczenia i takim sposobem jest 2,5 kilo mniej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]() Ja kolację mam za 20 minutek ![]() ![]() ![]() DASZ RADĘ ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardzo, ale to bardzo dobre podejście do dietkowania ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Ta owsianka (mini owsianka) to jest jako baza przed śniadaniem. Po owsiance może być serek wiejski lub bananek. A zapewniam, że daje uczucie sytości przez conajmniej 3h. A ma być na wodzie, aby nie dodawać sobie węglowodanów z mleka. Oczywiście nie ma to być śniadaniem samym w sobie.
![]() A co myślicie o chrupkim chlebie? ![]() ![]() Bo jak czytam zawartość kcal w chrupkim i np.: żytnim to lepiej spożywać 2 kromki żytniego, bo przynajmniej nie jest sie po nim głodnym a kcal mniej. ![]() Gratuluję wszystkim wytrwałym! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za rady dzisiaj w menu dwa jogurty naturalne na sniadania, gotowana marchewka i ziemniaczek na obiad (bez miesa niestety) a teraz fasolka sie gotuje...![]() ![]() A tunczyk w sosie wlasnym to dobry czy raczej nie? Gratulacje dla wszystkich sukcesywnych dzisiaj!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz zastąpiłam go chlebkiem orkiszowym, ze względu na skład. Pieczywko chrupkie niestety ma trochę "chemii" w sobie. Ale od czasu do czasu polecam ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Też lubię chrupki chleb i według moich obliczeń jedna kromeczka ma około 20 kcal. Tylko mam go i ciągle zapominam, że go kupiłam :/
ehh. muszę go w końcu wcisnąć do diety ![]() Do jadłospisu, który wcześniej podałam dorzucam jeszcze 4 mandarynki i 2 marchewki ![]() ![]() ![]() ![]() Co do planowania posiłków to u mnie to nie działa, bo później będę chodziła zła z tego względu, że musiałam zjeść to co było w planach, a nie to na co miałam ochotę. ![]() Z ćwiczeń udało mi się dziś zrobić 2 x 8 minut abs, 8 minut arms, legs i buns no i hula hop 25 minut ![]() Jutro w planach siłownia. A teraz idę się uczyć prawa :/
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Hej.
Ja odniosę się do tego nieszczęsnego BMI. Ten duży przedział to jest takie uśrednienie i pokazanie osobom, czy obecna waga może przyczynić się do problemów zdrowotnych związanych z nadwagą Inna sprawa ma się, jeśli chodzi o samopoczucie. Byleby nie przesadzić w żadną stronę ![]() Pozdrawiam Was wszystkie ![]()
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ja dzis ze zwzlegu na ogrom nauki ostatnimi czasy postanowilam to sob ie wynagrodzic grzesznym sniadaniem tj upieklam buleczki i mialam zamiar zjesc je z bita smietana i niskokalorycznym dzemem. Buleczki upieklam, ale wyuszly takie obrzydliwe ze na sniadanie ostatecznie zjadlam sama smietane i dzem :P calkowicie niedietetycznie ale ironia losu mnie za to pokarala obrzydliwa buleczka ![]() a co do chrupkiego pieczywa - osobiscie uwazam ze jest nic nie warte, ma tyle chemii ze wszelkie ewentualnie zdrowe elementy tracza znacznie na wartosci, jestem zdecydowanym przeciwnikiem tego pieczywa bo ani mi nie smakuje ani nie ma wartosci, wiec od bardzo bardzo dawna nie stosuje i jesli pieczywo to po prostu razowe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.