Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-11, 00:17   #301
201605100
Konto usunięte

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość

Wyjątkowo mi się u Kasi podoba COKOLWIEK
A konkretnie ta bluzeczka i rajstopki
http://www.makelifeeasier.pl/moda/stroj-dnia-66/

wie ktoś skąd jest ta piękna torebka?
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 08:23   #302
beeets
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/user/SiostryK.../1/Kyqa3DAzhG8
http://www.youtube.com/user/SiostryK...12/JYQ8AGJ1w1g - a tu w białych kozaczkach

bezgustu, widzę że jesteś fanką make life harder

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL

Edytowane przez beeets
Czas edycji: 2012-01-11 o 08:37
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 08:43   #303
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Mnie wczoraj rozwaliła pani w emu, które były z jakiegoś białego futra .
Do samych butów typu emu... wierzę, że są wygodne. Nie wiem czy jednak ich nie kupię, bo po wczorajszym łażeniu w normalnych kozakach na kilku cm obcasie, myślałam, że umrę. Ale ja jestem w odmiennym stanie, więc może dlatego tak reaguję.

Co do Kamili... nawet jakby ubrała ciuchy za miliard zł, to jej gust jest tak hm... beznadziejny, że równie dobrze mogłaby to samo kupić na targu. Jak dla mnie niepotrzebnie wydaje tyle kasy na coś, co jest po prostu tandetne.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 09:09   #304
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/user/SiostryK...12/JYQ8AGJ1w1g - a tu w białych kozaczkach

Ale to jest na jaja (?)

I czy przypadkiem to nie jest Matylda Damięcka??!
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 09:25   #305
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Ale to jest na jaja (?)

no, na jaja i to damięcka
ale mnie to 'rozwaliło'

http://blogwbudowie.blogspot.com/201...tak-je_30.html

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
Stary 2012-01-11, 09:32   #306
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to jest na jaja (?)

Tak, to Damięcka
Stary 2012-01-11, 09:34   #307
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd masz w ogóle takie informacje? To, że jest specyficzna nie oznacza wcale, że musi być chora.
gdzieś na jakimś serwisie z serii zapytaj mnie (odnośnik powinnien być na blogu) odpowiedziała na co choruje. Można wyszperać

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 09:35   #308
masija
Zakorzenienie

Cytat:
no, na jaja i to damięcka
ale mnie to 'rozwaliło'

http://blogwbudowie.blogspot.com/201...tak-je_30.html
Nie rozumiem trochę na początku tego oburzenia, że 'ooo to mistyfikacja! och och! skandal'. Sory, ale po 1 filmiku wiedziałam, że to jest ściema.. Naprawdę nie trzeba się wysilać żeby na to wpaść..

Mnie się pomysł podoba. Lubię takie jajcarskie akcje, tym bardziej jak jaja robią aktorki gdzie widać, że jest dystans do siebie
Stary 2012-01-11, 09:40   #309
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem trochę na początku tego oburzenia, że 'ooo to mistyfikacja! och och! skandal'. Sory, ale po 1 filmiku wiedziałam, że to jest ściema.. Naprawdę nie trzeba się wysilać żeby na to wpaść..

Mnie się pomysł podoba. Lubię takie jajcarskie akcje, tym bardziej jak jaja robią aktorki gdzie widać, że jest dystans do siebie
Trzeba być idiotą, żeby nie zauważyć, że to dla jaj jest. Jak ktoś kojarzy Damięcką, to przecież trudno jej nie poznać, nawet pod kg tapety i sztucznej opalenizny . Tak samo podobał mi się Projekt Warszawiak, czy jakoś tak : klik
Stary 2012-01-11, 09:48   #310
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Trzeba być idiotą, żeby nie zauważyć, że to dla jaj jest. Jak ktoś kojarzy Damięcką, to przecież trudno jej nie poznać, nawet pod kg tapety i sztucznej opalenizny . Tak samo podobał mi się Projekt Warszawiak, czy jakoś tak : klik
Dokładnie

Projekt jest CUDOWNY!

Btw. nawet jakbym święcie wierzyła, że to jest na serio a dopiero po roku np. okazałoby się, że ktoś mnie robił w bambuko, ale to było świetne-to naprawdę cieszyłabym się, że ktoś miał taki pomysł i taką świetną realizację, że potrafił mnie wkręcić.
Naprawdę, więcej luzu ludzie..
Stary 2012-01-11, 10:17   #311
vouge13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
zarąbiste
Stary 2012-01-11, 10:30   #312
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Kissie też jest ze Szwecji
specjalnie o niej nie wspominałam, brrr

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
[/COLOR]

niestety stamtad sa tez najbardziej obciachowe i przykre blogi w style living doll kissied kenzas etc.
Nie wiem czemu uważasz blog Kenzas za przykry, tak fajnie się ogląda te zdjęcia... Btw u nich chyba maksymalnie popularne (i opłacalne) jest te blogowanie, stąd tyle "gwiazd blogowych"

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
W tym tygodniu mam "rozwałkę" skumulowaną. Nie wiedziałam, że część szafiarek wybiera się na zdjęcia z dwoma fotografami, pełnym sprzętem, statywami i tymi wielkimi sprzętami do odbijania światła a na wieczór z tymi wielkimi lampami W naszej pięknej stolicy w jednym tygodniu widziałam trzy takie, eh, a ja naiwna zawsze myślałam, że one mają takie zwykłe aparaty jak ja i to ja jestem upośledzona fotograficznie
Ja też nie sądziłam że to się tak profesjonalnie odbywa...
Mam znajomą, która założyła bloga, laska pokręcona na maksa. Nie ubiera sie jakoś specjalnie (często baardzo niedobrane ubrania do jej figury gruszki) ale wrzuca po 15 zdjęć do każdego postu, przy czym każde zdjęcie z inną, jeszcze głupszą miną. I teraz wielce wybiera się na "spotkanie śląskich blogerek". Ręce i cycki opadają

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
dorzucam Ci kolejny http://lisaplace.devote.se/
thx! Znowu ładna dziewczyna i znowu nie rozumiem ani słowa ale chętnie pooglądam

Jeszcze rozwalił mnie taki cytat z wywiadu z Kamilą:
"-Co skłoniło Cię do założenia bloga po raz pierwszy? Kiedy to było? Ciekawość. Było to zaraz po maturze. Nie wiem ile lat temu. Prowadziłam bloga ponad 2 lata."

Edytowane przez smerfetk_a
Czas edycji: 2012-01-11 o 10:32
smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 11:02   #313
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość

Nie wiem czemu uważasz blog Kenzas za przykry, tak fajnie się ogląda te zdjęcia... Btw u nich chyba maksymalnie popularne (i opłacalne) jest te blogowanie, stąd tyle "gwiazd blogowych"

Ja też nie sądziłam że to się tak profesjonalnie odbywa...
Mam znajomą, która założyła bloga, laska pokręcona na maksa. Nie ubiera sie jakoś specjalnie (często baardzo niedobrane ubrania do jej figury gruszki) ale wrzuca po 15 zdjęć do każdego postu, przy czym każde zdjęcie z inną, jeszcze głupszą miną. I teraz wielce wybiera się na "spotkanie śląskich blogerek". Ręce i cycki opadają

thx! Znowu ładna dziewczyna i znowu nie rozumiem ani słowa ale chętnie pooglądam

Jeszcze rozwalił mnie taki cytat z wywiadu z Kamilą:
"-Co skłoniło Cię do założenia bloga po raz pierwszy? Kiedy to było? Ciekawość. Było to zaraz po maturze. Nie wiem ile lat temu. Prowadziłam bloga ponad 2 lata."
zapodaj linka, pooglądamy

może Kamila zrobiła maturę jako 20-latka a nie 19-latka. Mogła np. powtarzać rok nauki czy inny wypadek losowy itp. to się zdarza

http://kenzas.se/page/2/
jakie cudne pingwinki WOW
kenzas ma dziennie nawet 500 000 wejść - ma post ze swoimi statystykami

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL

Edytowane przez beeets
Czas edycji: 2012-01-11 o 11:12
Stary 2012-01-11, 11:27   #314
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość

J
moze przesadzilam. nie jest tak beznadziejszy jak dwa tamte ale dla mnie jest o niczym. jakas tam ladna laska sie prezy do fotek i caluski rozdaje. zdjecia sa nijakie, tylko czasem w ladnych miejscach robione. ogolnie ogladanie foci z wakacji jakiejs panny uwazam za starte czasu ale jest bardzo ladna
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 11:37   #315
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

tylko podkreślać to rużnymi produktami po prostu, bo one zostały stworzone właśnie dla nas, dla naszej zabawy i przyjemności. Nie zrarzajcie się jeśli nie od razu wszystko załapiecie, spokojnie ćwiczcie i będzie dobrze Buziaki !!! Klaudia

http://www.youtube.com/user/SiostryK.../6/TnmuRyJzoEk
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 11:56   #316
bezgustu
Raczkowanie

Cytat:

W Internecie nic się nie ukryje
Wiadomix, make life harder to moi duchowi bracia, a siostry Knyś to moje duchowe siostry Owszem, to jest Matylda, ale moim zdaniem to bardzo fajnie, ze sie nie podpisała własnym nazwiskiem, poczytajcie w komentarzach ile osob sie nabrało
ps. Dziś piszę o litach...http://bezgustu.com/2012/01/11/nikt-...odzi-w-litach/ to Was może zainteresować
Stary 2012-01-11, 12:23   #317
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
gdzieś na jakimś serwisie z serii zapytaj mnie (odnośnik powinnien być na blogu) odpowiedziała na co choruje. Można wyszperać
Szczerze mówiąc to nie interesuje mnie to na tyle by szukać, nie mój biznes czy w ogóle jest i na co chora.
Plus akurat ta blogerka jest mega-kłamczuchą, całkiem niedawno była z nią afera w roli głównej (zresztą Kamila jest nie lepsza), także tego

Cytat:
Napisane przez bezgustu Pokaż wiadomość
Wiadomix, make life harder to moi duchowi bracia, a siostry Knyś to moje duchowe siostry Owszem, to jest Matylda, ale moim zdaniem to bardzo fajnie, ze sie nie podpisała własnym nazwiskiem, poczytajcie w komentarzach ile osob sie nabrało
ps. Dziś piszę o litach...http://bezgustu.com/2012/01/11/nikt-...odzi-w-litach/ to Was może zainteresować
Nareszcie się dowiedziałam co to lity
Stary 2012-01-11, 12:33   #318
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezgustu Pokaż wiadomość
przeczytam z przyjemnoscia
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 12:34   #319
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
moze przesadzilam. nie jest tak beznadziejszy jak dwa tamte ale dla mnie jest o niczym. jakas tam ladna laska sie prezy do fotek i caluski rozdaje. zdjecia sa nijakie, tylko czasem w ladnych miejscach robione. ogolnie ogladanie foci z wakacji jakiejs panny uwazam za starte czasu ale jest bardzo ladna
ja lubię blog Kenzy, bo pokazuje siebie (w sensie stroje i tak dalej) w różnych 'normalnych' sytuacjach, czyli np. wakacje czy spotkanie ze znajomymi, a nie tak jak blogerki z Polski zdjęcia robione specjalnie pod blog, wydumane zestawy by być jak najbardziej oryginalną, a przed wyjściem pewnie się i tak przebierają w coś normalniejszego poza tym Kenza jest ładna, jeśli typ urody jakiejś blogerki mi się nie podoba, to nawet jeśli miałaby świetne zestawy - nie chce mi się oglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koronka.jpg (118,8 KB, 243 załadowań)
Stary 2012-01-11, 12:41   #320
Marciamartyna
Raczkowanie

Ja akurat Kenze bardzo lubię,wydaję mi się taka naturalna,jest ładna no i właśnei fotki takie normalne,w sensie np.jak w domu jest,na wyjezdzie.Lepsze to niż takie specjalnie wydumane zdjecia tylko na potrzeby bloga,bo nie powiem ciezko uwierzyć w to ze ktoś tak się na codizeń ubiera.
Ale jakoś Kisse mnie zraża do siebie,nie wiem czemu,dla mnie to taka żywa lalka.
Btw.Miłego dnia dziewczynki
Zapuszczam włosy
Marciamartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 12:51   #321
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc to nie interesuje mnie to na tyle by szukać, nie mój biznes czy w ogóle jest i na co chora.
Plus akurat ta blogerka jest mega-kłamczuchą, całkiem niedawno była z nią afera w roli głównej (zresztą Kamila jest nie lepsza), także tego

Nareszcie się dowiedziałam co to lity
jaka afera? napiszesz choćby w skrócie?

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
Stary 2012-01-11, 13:13   #322
paktofonika99
Zadomowienie

Rozwałka z dziś: Kobieta ok. 35 lat, spodnie dresowe wciągnięte w błyszczące kozaki z ogromnym czubem + puchowa kurtka z futrzaną czapką.

edit: zauważyłyście, że kilka blogerek z Polski współpracuję z tą samą firmą od przedłużana włosów, co Kissie?

Edytowane przez paktofonika99
Czas edycji: 2012-01-11 o 13:15
paktofonika99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 13:26   #323
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie wiedziałam, że istnieją Siostry Knyś świetne.
Ja lubię taki humor

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ja lubię blog Kenzy, bo pokazuje siebie (w sensie stroje i tak dalej) w różnych 'normalnych' sytuacjach, czyli np. wakacje czy spotkanie ze znajomymi, a nie tak jak blogerki z Polski zdjęcia robione specjalnie pod blog, wydumane zestawy by być jak najbardziej oryginalną, a przed wyjściem pewnie się i tak przebierają w coś normalniejszego poza tym Kenza jest ładna, jeśli typ urody jakiejś blogerki mi się nie podoba, to nawet jeśli miałaby świetne zestawy - nie chce mi się oglądać
Cytat:
Napisane przez Marciamartyna Pokaż wiadomość
Ja akurat Kenze bardzo lubię,wydaję mi się taka naturalna,jest ładna no i właśnei fotki takie normalne,w sensie np.jak w domu jest,na wyjezdzie.Lepsze to niż takie specjalnie wydumane zdjecia tylko na potrzeby bloga,bo nie powiem ciezko uwierzyć w to ze ktoś tak się na codizeń ubiera.
Ale jakoś Kisse mnie zraża do siebie,nie wiem czemu,dla mnie to taka żywa lalka.
Btw.Miłego dnia dziewczynki
Oglądając stylizacje na blogach, często odnoszę wrażenie, że są to zestawy specjalnie tworzone na tę okazję. Ciekawe, ładne ale niepraktyczne w codziennym użytkowaniu
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 14:53   #324
LadyBeatta
Zadomowienie

fanka panterrrki i futerka http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1326281753
Stary 2012-01-11, 15:31   #325
Ofca w Wielkim Miescie
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie

Projekt jest CUDOWNY!

Btw. nawet jakbym święcie wierzyła, że to jest na serio a dopiero po roku np. okazałoby się, że ktoś mnie robił w bambuko, ale to było świetne-to naprawdę cieszyłabym się, że ktoś miał taki pomysł i taką świetną realizację, że potrafił mnie wkręcić.
Naprawdę, więcej luzu ludzie..
Komentarz pod jednym z filmików (konkretnie tym gdzie biega po Warszawie w białych kozaczkach):
"boże co ja oglądam...
Nie Twój image nie jest sexy tylko ze wsi.
te kozaczki za chus nie pasują do niczego.
Nie umiesz się ubrac, mówi Ci to stylista.
Co do urody to kazdy ma inny gust, ale komentujący w stylu "ruchałbym" chyba sa ślepi."

"jak nie widzieli wcześniej takich wieśniar to się oglądali..ludzie otwórzcie komory w Oświęcimiu i oczyśćmy kraj od takich tępaków....pracy pewnie szukałaś...nie ? bo ubrana jesteś jak prostytutka za 50 zl."

I później każdy się dziwi że Polska to taki smutny kraj... Przecież nawet gdyby to było na serio to po co takie rzeczy pisać?!

Edytowane przez Ofca w Wielkim Miescie
Czas edycji: 2012-01-11 o 15:33
Ofca w Wielkim Miescie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 15:47   #326
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
jaka afera? napiszesz choćby w skrócie?
No właśnie o co chodzi z tą drugą blogerka? Bo aferę z Kamilą kojarzę
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 16:47   #327
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie o co chodzi z tą drugą blogerka? Bo aferę z Kamilą kojarzę
przypomnisz? bo mi umknęło

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
Stary 2012-01-11, 16:57   #328
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
przypomnisz? bo mi umknęło
Podobno Kamila była straszną mitomanką
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 17:08   #329
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno Kamila była straszną mitomanką
I po jej wypowiedziach wyszło, że jest tez zapatrzona w siebie i bardzo niekulturalna.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 17:12   #330
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
: hahaha: itd. auć brzuch mnie boli ze śmiechu

ale nie mogę przestać, kto pozwolił tej Pani wyjść z domu w takim stroju ?

fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości