|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
, ale kończę i się kładę ![]() To w sumie lepsze, ale ponoć też niedobre (Ola-Unhola mnie nastraszyła )Mój też nie, na szczęście ![]() Widzisz, ja kupiłam pełna nadziei, bo Kuba to taki mały lekoman, a tu zonk . Dziś go spytałam, czy wypije i wypił, zobaczymy, co będzie jutro
|
|
|
#2822 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Trzymam za słowo ![]() Cytat:
![]() Zagadałam się z psiapsióła na fb, ale też już idę ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- http://www.filmweb.pl/film/Zagadka+zbrodni-2003-126171 Jeszcze polece ten film. Wczoraj na tv4 do 2 w nocy oglądałam. Nie przepadam za azjatyckimi. A ten kryminał genialny. Super dobry, jak amerykański bez ich ulepszeń i efektów. Naprawdę godny polecenia
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- No to pa
|
|
#2824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze mu posmakowało ![]() Cytat:
ja też nie przepadam, a wczoraj oglądałam "Chinkę" tez bym już poszła, ale znów robię VZM tym razem swoje
|
||
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilismy pol godz. temu
Werke spiaca wyciagnelam z fotelika i przebralam w pizamke ,bez kapieli dzisiaj znaczy ja sie umylam zeby nie bylo![]() jeszcze raz dziekuje za gratulacje odrysowalam jego gitare elektryczna tylko gryf jest krotszy bo lustro za krotkiea smak tortu czekoladowo(krem na masle z czekolada roztopiona)-mleczny(masa jak na milky way) do tego momentu latwizna, nalozenie lukru to juz trudne ale jakos poszlo ![]() Ola to ten lukierhttp://allegro.pl/lukier-plastyczny-...967554265.html Gorgulku a widzisz widocznie potrzebowala czasu, super ze juz nie placze Kasiu pokaz Laure w spietych wloskach ![]() Ada Werka nosi 98 ale ostatnio kupuje na 104 szczegolnie na wyprzedazy bedzie miala na potem
|
#2826 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj może poszukam ![]() Cytat:
twardy zawodnik![]() Cytat:
zapytaj może w aptece czy nie ma jakiegoś środka na obgryzanie który można dzieciom posmarować![]() przyjdzie czas Cytat:
a jak nie dojdzie? ![]() Cytat:
|
|
#2827 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chorodupek Cytat:
![]() Cytat:
zaczyna się przyzwyczajać ![]() mnie dziś czeka kolejny pracowity dzień
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ale dziś znów wypił Cytat:
|
|
|
#2829 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem wiem...ja to niecierpliwa jestem, choć przyznam że teraz już mniej a najbardziej bym chciała żeby nie wyjeżdżał![]() Cytat:
![]() oj oj...ale Wy się ze mnie śmiejecie Cytat:
![]() to rzeczywiście chyba trzeba się nad tym zastanowić, bo myślałam o hulajnodze na urodziny ![]() My też Cię KOCHAMY!!!!! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Dzień dobry Rozchorowałam się Wszyscy mówią że wyglądam okropnie mam katar, kaszel nieciekawy a nawet wolnego nie mogę wziąć Do tego wczoraj poszłam na wizytę do mojej Pani...i ze zmiany plomby zrobiło się kanałowe i tak mnie bolało wszystko jak wróciłyśmy do domu, że nafaszerowałam się przeciwbólowymi i o 21 już spałam
|
|
#2830 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() o widzisz ![]() męczarnia, ale przynajmniej kaska wpadnie ![]() Cytat:
Poczytam ![]() Karolcia, coś za często ostatnio chorujesz, łykaj jakies witaminki choć ![]() I ten ząb....ale juz po. Ja też idę za tydz około na plombę i mam nadzieję, ze tak mnie Pani nie zaskoczy ![]() Zdrówka *********** Witam się o niebezpiecznie wczesnej porze jak dla mnie ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2012-01-11 o 08:41 |
||
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie licząc zębów no ale w końcu i mnie dopadło![]() Zaskoczenie bardzo niemiłe, nie chce więcej takich
|
|
#2832 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
Koleżanka ma przyjść,idę troszkę ogarnąć ![]() Później nadrobię Karo i zdrówka |
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co czytam to regularnie odwiedzasz dentystę - tego samego, więc chyba takie niespodzianki (nie mam na mysli ostatniej kanałówki) nie powinny się zdarzać jak są takie "kwiatki" to od razu powinno się je wychwycić (traktując pacjenta jak swojego, lecząc go kompleksowo) żeby zaoszczędzić pacjentowi różnych przykrych sytuacji oczywiście to jest uwaga bardzo luźna, bo jest sporo przypadków, gdzie nie da się przewidzieć "niespodzianek", ale sporo ich da się przewidzieć jak się zna pacjenta nie znam Twojej sytuacji, bo na pewno piszesz nam tylko jej wycinek i nie wiem też jak wygląda Twoje podejście i kwestie finansowe (bo one też mogą mieć znaczenie choć mniejsze moim zdaniem, bo można pozabezpieczać wszystko w oczekiwaniu na lepsze czasy), ale na moje oko coś za często się to zdarza piszę to, bo wielu pacjentów opowiada mi, ze idąc do dentysty nie mówi się im o ogólnych problemach tylko robi się to z czym pacjent przyszedł i są zdziwieni, ze ja na pierwszej wizycie przedstawiam im plan postępowania (od leczenia po estetykę - oczywiście akceptacja i wspólne omówienie wszystkich kwestii to inna sprawa, ale plan i zasygnalizowanie problemów musi być) nie twierdzę, ze u Ciebie tak jest, ale chciałam tylko powyższe powiedzieć, bo jak ma się wiedzę o pewnych kwestiach to się inaczej patrzy i ocenia pewne rzeczy kończę i pozostawiam to pod Twoją rozwagę, bo jak mówiłam to tylko moja refleksja ![]() zmykam do fryzjera
|
|
|
#2834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2835 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No i jak ja jestem, to nikogo no,....
|
|
#2836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super ![]() Cytat:
Mało tego u rąk-ona potrafi zdjęć skarpety i obgryzać u nóg!!![]() I nie wiem, jak z tym walczyć. Kupiłam już specjalny lakier i w ogóle nie działa Najczęściej jak siada bez ruchu i wtedy jakby nie wiedziała, co z rękami zrobić. Ale ja niestety myślę, że to przeze mnie , bo ja bardzo często trzymam dłonie przy buzi, a czytałam, że dziecko może takie zachowania przejmować.Kiedy jesteśmy u kogoś/coś się dzieje to tego nie robi Cytat:
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-01-11 o 09:34 |
|||
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() Cytat:
![]() Werka tez obgryza paznokcie u rąk
|
|
#2838 | ||
|
Zadomowienie
|
To będzie problem Albo szybkie szukanie w czwartek wieczorem po supermarketach. Czeko - Tort niesamowity ~~~~~~~~~~ Siedzę w domu na zwolnieniu, bo nie dałam rady iść do pracy - tak czułam, ze coś mnie bierze, ale się nie spodziewałam aż czegoś takiego obudziłam się z gorączką i spuchniętą szyją , a za to bez głosu, z nosa oczywiście leje się strumieniami, eh ![]() .
|
|
#2839 |
|
Ola-Unhola
|
Edyta, zdrówka biedaku
Bartek kiedyś obgryzał, do momentu az mu się lekki zastrzał zrobił, ropa zebrała i mu się odechciało
|
#2840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie mogę sobie tego wyobrazić ![]() A może to jakiś etap rozwoju? Skoro tyle dzieciaków ![]() Cytat:
, dużo zdrówka
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze nie dosc ze dzieciaczki nam choruja to jeszcze mamusie ![]() mozliwe ![]() ja tez obgryzalam jak bylam mala
|
|
#2842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No co jest z tymi chorobami ![]() Cytat:
![]() Pilnuję zawsze, żeby miała krótkie, ale nieraz zdarzy mi się przeciągnąć ze dwa dni i wtedy rozrywka gotowa ![]() Nie wiem.... Ja też
|
|
#2843 |
|
Ola-Unhola
|
No choróbska się szerzą, bo pogoda akurat do rozmnażania zarazków. Jakby spadło poniżej zera to by je przymroziło, a tak się mnożą
![]() Ja to obgryzałam do niedawna, co jakiś czas. Teraz się trzymam
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Cytat:
![]() *** Wstawiłam zdjęcie Kuby z dzisiejszego spaceru , zapraszam
|
|
|
#2845 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() siły Cytat:
Cytat:
chyba .... oooo a my dzisiaj dla odmiany pospalismy do 9,34 a potem jeszcze pół godziny czytania bajek było ![]() Cytat:
... mój małż też obgryza jak się denerwuje i ostatnio się z niego śmiałam, ze u stóp nie da rady bo mu brzuch przystawia Ale ja też kiedyś obgryzałam ... może to dziedziczne ![]() a ja myslałam, ze tylko Bartek to robi ![]() Cytat:
małż zostawił samochód więc lecimy do sklepu na małe zakupy i do babci po ziemniaczki zrobię placki ziemniaczane na II
|
|||||
|
|
|
#2846 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczęście (odpukać) Zu zdrowa ostatnio tylko na początku angina, choć ostatnio coś ją katarek złapał ![]() Cytat:
![]() chciałabym to zobaczyć musisz jej widocznie stale zajmować czymś ręce nie wiedziałam że tyle dzieci obgryza ![]() Cytat:
żeby zdążył kostium...a jak nie to można pomyśleć i na szybko coś przygotowaćja też obgryzałam, ale nie wiem czy jak byłam aż tak mała...w podstawówce na pewno Cytat:
![]() Cytat:
mam tyle roboty że ja chce weekend
|
|
#2847 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny za życzenia zdrówka
Już nie pamiętam kiedy się aż tak źle czułam, masakra. Godzinę po wzięciu paracetamolu mam nadal ponad 38 gorączki I nawet nic słodkiego mi się nie chce zjeść, no to już objaw u mnie agonalny No to się poużalałam nad sobą ![]() Strój jednak dotarł, nie wiem czy spodnie nie będą za krótkie, ale cóż Okaże się po przymiarce.Ja też obgryzałam paznokcie i to nie tylko jak byłam mała Ale to z nerwów. W sumie do teraz mi się zdarza w momencie jakiegoś stresu ![]() Tymek jeszcze nie obgryza, ale widzę, że powinnam się spodziewać ![]() .
|
|
#2848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziło mi tylko o to byś przemyślała sposób prowadzenia Twojego leczenia - jeśli nadal nie budzi Twoich zastrzeżeń to super Cytat:
-------- dziewczyny, nie przerażajcie z tym obgryzaniem paznokci ledwo te ząbki się pojawiły w buzi, a już obgryzanie ![]() ja już byłabym z dzieckiem u psychologa
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
morska o matulu ale Cię wzięło zdrowiej nam dziewczyno walczymy z Przemciem dalej dzisiaj zasadził mi jeszcze kupe w majty wrzuciłam do albumu fote mojego brzuchola i perełki z wczorajszych zakupów (musiała na mnie czekać, dałam za nią całe 29 zł ), bo pozostałe bluzki to takie gładkie bawełniane, długieee
|
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... p4w no martwi mnie to coraz bardziej, bo widzę, że nic nie skutkuje... Jedynie jak coś dam do ręki, ale nie sposób mieć dziecko non stop na oku
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

przeważnie jak ogląda bajki ... od paru dni daję mu do miseczki płatki, orzechy, słonecznik to zajmuje rączki czymś innym 

moze mu posmakowało 
twardy zawodnik
zapytaj może w aptece czy nie ma jakiegoś środka na obgryzanie który można dzieciom posmarować
NIE LUBIĘ TROLLI

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ledwo te ząbki się pojawiły w buzi, a już obgryzanie