|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
Cytat:
![]() dzisiaj moja rocznica ![]()
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() choć fakt faktem ze szkoleń typowo miękkich trenerów jest jak grzybów po deszczu, a zapotrzebowanie jest coraz mniejsze, ale jak się człowiek zaznajomi się z tematem, wejdzie w odpowiednie kręgi, zdobędzie doświadczenie i wyrobi sobie nazwisko to nie dość że jest to fajna praca to jeszcze super płatnaprowadzenie szkoleń miękkich jest o tyle "łatwe" że są to tematy do opanowania bez specjalnej potrzeby posiadania doświadczenia z drugiej strony. Poza tym nie jest ono w formie wykładu, ale przeplata się grami i ćwiczeniami co fajnie rozładowuje atmosferę i czyni je ciekawszym. na pewno dla trenera to też jest atut, bo właśnie wiele osób może bać się publicznych wystąpień
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3543 |
|
Zadomowienie
|
Malla (i ewentualne inne zainteresowane) - badanie użytecznosci strony www odbywają sie w najbliższych dniach (jutro, piatek lub ostatecznie poczatek tygodnia następnego), na ulicy Felicjanek, po godz. 17:00
![]() Jeżeli znacie kogoś kto byłby zainteresowany to pliz podeślijcie mi info. i Dzień Dobry!
|
|
|
|
#3544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Trzymamy kciuki Jaka? Urodziny?
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to przez tą rocznicę chyba taka zamotana jesteś, albo nie czytasz moich postów
i smsów też pytałam o millenium i powiedz mi jeszcze ad. oriflame- czy te 20% mniej jest też już od przecenionych produktów?![]() Hiper, Trust- jaki poleciłybyście mi puder prasowany matujący? ostatnio używałam z oriflame matte control, jest ok ale nie zachwyca i teraz się zastanawiam czy go zamówić czy zainwestować w coś innego. tylko podrzućcie pomysł ze średniej półki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-01-11 o 12:15 |
|
|
|
#3546 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
także jak coś to ja też jestem chętnaCytat:
kurde, ja też muszę się rozejrzeć za nową pracą już...
|
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Resztę moich książek ma chyba Blair![]() Trzymam kciuki za pracę! Daj znać jak tylko się czegoś dowiesz Mam taki problem...Mieszkanie koło mnie jest wynajmowane-wcześniej mieszkali tam studenci a teraz jakaś pijana parka w wieku około 40 lat. Na co dzień nie słychać jakiś szczególnych hałasów za ścianą ale raz lub dwa razy w tygodniu ktoś z ich 'znajomych' awanturuje się na klatce, dobija domofonem itd. Tak jak przed chwilą-facet stał 15 minut oparty o mój domofon 'Panienka wpuści, zapomniałem kluczy do drzwi' Czasem mnie to strasznie denerwuje bo nie wyobrażam sobie ot tak wyjść z mieszkania na klatkę, gdy tam stoi jakiś pijany facet i wyzywa im pod drzwiami...Jak myślicie, straszne to będzie jeżeli zdobędę numer do właściciela, zadzwonię i zapytam czy go w ogóle interesuje co się dzieje z mieszkaniem i komu je wynajął? To był zawsze cichy i spokojny blok....
|
|
|
|
|
#3549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ksiązki nie sa moje ![]() a co do Oriflame to -20% od cen które sa napisane w katalogu czyli również jak jest na coś promocja to -20% od ceny promocyjnej
|
||
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wg mnie to nic złego. co innego jest jak ktoś od czasu do czasu zaimprezuje a co innego jak non stop katuje Cię jakiś pijaczyna. ja bym się nie przejmowała tylko szukała kontaktu do właściciela a Ty już w Krk jesteś? jak mama?a co Cię wstrzymuje?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3552 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3553 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
jakby ktos sie tak zachowywal w mieszkaniu, ktore komus wynajmuje, to bylabym wdzieczna sasiadom, ze mnie informuja
|
|
#3554 |
|
Matka Smoka
|
ecrulo - paka przyjdzie do domu czy do pracy? Gdyby była przed 14, to może tż by podjechał.
Cholerko - ja chetna na szkolenia wszelkie, jesli nie ma granicy wiekowej
|
|
|
|
#3555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1 jeśli kosztuje 20zł to na promocję nawet nie trzeba czekać ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() http://www.pracuj.pl/praca/specjalis...oferta,2319966 Ineso- śniłaś mi się dzisiaj że przymierzałaś suknię ślubną w kolorze złota
|||
|
|
|
#3556 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Odpadasz
|
|
|
#3557 |
|
Pani Buka
|
gg22, myslałam o Tobie wczoraj, że dawno Cię tu nie widziałam
no i miałam zapytać przede wszystkim - jak mieszkanie? kiedy się wprowadzasz?a jak w ogóle stoisz z angielskim? ile się uczyłaś, na jakim poziomie? jakbyś mieszkała 2 piętra pode mną to mogę Ci coś wytłumaczyć i pomóc ogarnąć czasem, z tym że niezbyt mam podręczniki. najprędzej znalazłabym coś w przedziale B1-B2-C1 ![]() trzymam kciuki za rozmowę ![]() OMD, myślę że możesz spróbować skontaktować się z właścicielem wynajmowanego mieszkania i na razie spokojnie poinformować go o tym, co się dzieje. ( pamiętacie wyjącego psa? odkąd zadzwoniliśmy do spółdzielni i poprosiliśmy o skontaktowanie się z właścicielem, bo ponoć wynajmował, to z mieszkania zniknął chyba i pies, i właściciel )
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja dużo koresponduję ale nic nie kasuję
![]() tez by mi się przydała lepsza praca... lepiej płatna zwłaszcza;/ |
|
|
|
#3559 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Też o tym myślałam, więc ruszyłam wczoraj tyłeczek na Płaszów
![]() Cytat:
Słodziak wynajmuje mieszkanie, w umowie jest zapis o braku zwierząt nieklatkowych i co? Wpadł posprzątać po ostatnim lokatorze, a tu nowa kanapa i nogi krzeseł pogryzione, a obicie drzwi odrapane przez psa
|
|
|
#3560 |
|
Pani Buka
|
Malla - dokładnie o tym pomyślałam. Wlaściciel mógł sobie nie życzyć żadnych zwierząt, a tu taka afera
|
#3561 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go bardzo lubię
|
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sytuacja stoi na tym, że złożyłam wniosek do jeszcze jednego banku bo chcę mieć lepsze warunki, wczoraj zamówiłam drzwi więc jeszcze chwilkę2. z angielskim to co najwyżej leżę i kwiczę nie uczyłam się, miałam jedynie styczność z ang tak serio to mój poziom jest niski, niziuśki, skromniutki i aż wstyd się przyznać. myślę, że nie wyjdę poza poziom Twoich 6klasistów, a być może nawet oni będą lepsi ode mnie![]() 3. nie dziękuję jesteś więc jedną spośród jakiś pewnie ok. 6 mld ludzi na tym świcie którym też by się to przydało
|
|
|
|
#3565 |
|
Nie depcze krokusów
|
się nie śmiej, dobry pomysł
![]() Wtorek ok A koleżanka ma szkolenie, tylko nie znam harmonogramu, więc nie jestem w stanie nic teraz ustalić.
|
|
#3566 |
|
Zadomowienie
|
Malla wysłałam Ci info na priv.
Może ktoś jeszcze się skusi na badanie? Jest to okazja aby zobaczyć jakie techniki się stosuje przy testach na użyteczność, funkcjonalność, intuicyjność... nowej strony www. Miałam to na kursie o Nowych Mediach i jest to dość ciekawa sprawa
|
|
|
|
#3567 | |
|
Konto usunięte
|
Nie ma sprawy. Daj znać jak Ci się ta szczotka sprawuje.
Cytat:
- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1 - mam, używam i bardzo sobie chwalę, ciągle do niego wracam (miałam i tę starą wersję i tę nową - obie są dobre) - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ff.html&next=1 - uwielbiam go za kremową konsystencję, ale nie każdemu ona odpawiada, dobrze matuje, kryje i można osiagnać nim różne efektu krycia Oprócz tego nasluchałam się wiele dobrego o jeszcze dwóch produktach: - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...er.html&next=1 - nowość, mam z tej serii podkład żelowy i bardzo mi odpowiada - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 - na blogach i kanałach jest na niego szał od około 2 lat, ponoć świetny i tani jak barszcz |
|
|
|
|
#3568 | ||||||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
podawałam Cię ostatnio P. jako przykład - on marudzi na swoją pracę, bo mało płacą, ale nic nie robi w kierunku jej zmiany, bo kredyt, bo za duże ryzyko. ![]() Cytat:
Nie do końca też chyba rozumiem o co Ci chodzi z przekładaniem na praktykę. Jeżeli np. szkolenie jest ze stresu, to można na samym sobie szybko przetestować te sposoby i ocenić skuteczność. Ale jeżeli z np. inteligencji emocjonalnej, to zazwyczaj po prostu mówi się o tym, jakie sposoby okazały się skuteczne w badaniach, w jaki sposób robią to inni ludzie, jakie techniki są polecane i używane. A, o szkoleniach - to dam znać, że parę osób byłoby zainteresowanych, i co się da z tym zrobić. Pewnie szkolenia będą się odbywać dopiero na początku przyszłego semestru, więc jeszcze sporo czasu teraz sesja, nikt nie wie w co łapy włożyć, ale takie rzeczy muszę deklarować odpowiednio wcześnie.
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2012-01-11 o 14:58 |
||||||
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
ja też chcę być piękna i szczupła
|
#3570 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Ineso,
Do domu przyjdzie. Czy którejś z Was zdarzyło się tak żeby cera i włosy ciemniały na zimę? Słyszałam, że włosy ciemnieją, ale mnie nigdy wcześniej się to nie zdarzało. Natomiast teraz moje włosy wyglądają niemal jak czarne, a skóra lekko pociemniała. Zauważalnie, bo aż współlokatorzy mi zwrócili uwagę. Nie pijam żadnych Kubusiów, marchewki nie jem, na Solarium nie chodzę ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Czy Ty jesteś tą Soline, którą widziałam? Więc mi tu nie pieprz i nie sól !
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

takie szkolenia zazwyczaj trwają od 2-4h, są organizowane u mnie na instytucie, prowadzą je sympatyczne osoby. Jest fajnie i bez nadęcia. Pytanie brzmi - czy byłybyście zainteresowane? Jeżeli tak, to czym konkretnie? Jeśli podrzucicie mi parę tematów które by was interesowały, to rzucę nimi w sekcji i zorientuję się, czy są osoby skłonne wam to poprowadzić, ustali się jakiś termin i zrobi. Pewnie szkolenie będzie też otwarte dla innych osób, ale zazwyczaj grupy są dość małe. Niestety nagminne jest odwoływanie się ze szkoleń w ostatniej chwili, więc np. przychodzą trzy trenerki dla 4 osób, w związku z czym na konkretny termin musiałyby się już deklarować osoby zdecydowane 

Trzymamy kciuki 

To był zawsze cichy i spokojny blok....

)