Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-10, 22:32   #121
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
kupilam dzisiaj inhalator microlife , ile dajecie soli ?mala zakatarzona znow troche,nie chce zeby leki znowu brala;/ mnie tez cos bierze,nie dobrze;/

poza tym tz mi zrobil niespodzianke,dostalam 2 bransoletki jedna z grawerem oliwia,druga amelia
bylam na zakupach dla maluchow,czyli pieluchy chusteczki,jakies tam rzeczy apteczne itd,nie liczac ceny inhalatora w samym rossmanie 3 stowki -kosmos,no ale coz....nic sie nie poradzi.
2 ml soli fizjologicznej

ale Ci tż fajną niespodziankę zrobił

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

moje dziecko chyba przechodzi bunt dwulatka, jest po prostu nie do wytrzymania i zaczęła bić, ale to wina teścia, który pokazywał jej jak ma być Amelkę( tż chrześnice), która też bije Zosie. Pewnie nie pomyślał, że będzie biła wszystkich po kolei. Walczę z nią i mam nadzieje że za kilka dni jej to minie.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 23:50   #122
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Wszyscy już śpią. A nie ... Widzę ze Mrowka pracuje. A ja spać nie mogę.
W tv nic nie ma ciekawgo w internecie tez nie. I co tu robic?.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 00:37   #123
minka26
Wtajemniczenie

ja tez nie śpię

pracę piszę, tzn próbuję, bo w ogóle mi nie idzie
Stary 2012-01-11, 07:43   #124
blistex
Rozeznanie

ja też nie spałam, bo walczyłam ze sroczem a dzisiaj jadę na mieszkanko sprzatać wstawię wam jutro zdjęcia po remoncie i jak znajdę te stare to przed
Stary 2012-01-11, 08:06   #125
aneczkkaa
Zakorzenienie

Witam

Wczoraj dostaliśmy propozycje zamiany mieszkania dzis na 17 idziemy je oglądać, dziewczyny trzymajcie kciuki

drcron czekamy na zdjęcia
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 08:17   #126
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
dziekuje za podpowiedz... ale znaim je wszystkie przeczytalam musialam juz zamowic i jednak wzielam pierwsza bardziej neutralna... z kolejna poszaleje
A mi sie bardziej pierwsza podobala tylko jak zobaczylam ze wiekszosc za druga to pomyslalam ze sie nie znam

Moj mlody wlasnie wstal. Spal pd 21.30 ale w dzien dalam mu pospac tylko 2h.

Ide dzisiaj farbe do wlosow kupic.z rozjasnieniem poczekam do majowki
Macie jakas fajna farbe co trafia z kolorami,pokrywa siwe,i szybko sie nie zmywa?no i oczywiscie nie niszczy wlosow

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 08:23   #127
P0P70
Zakorzenienie

Aneczka -

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 08:34   #128
blistex
Rozeznanie

Aneczka trzymam kciuki

Plmadzia ja teraz poszalałam z ta pianką z Palette dziewczyny ja zachwalały, więc spróbowałam i niestety nie jestem zadowolona bo nie dość, że kolor wyszedł ciemniejszy niż na zdjęciu, mimo, że farbowałam z jasnego blondu, to zawsze wychodził o ton jaśniejszy niz na opakowaniu,a tu wyszedł ciemniejszy, to nie minęły dwa tygodnie, a ja mam mysi kolor na głowie i dzisiaj zabieram się zaś za farbowanie kiedyś byłam zadowolona z Loreal farb ale może Ana coś Ci doradzi a na jaki kolor farbujesz ?
Stary 2012-01-11, 08:58   #129
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
ana, jaki masz do sprzedania?

Gabryśka próbuje dziś rano przy śniadaniu swoją herbatkę:
- mmm...niezła
Ja ten pierwszy wózek mam głęboko-spacerowy.Jeszcze większa gabaryna niż mój x-lander.Pewnie szukasz czegoś dużo mniejszego,bo ten mój to dla maluszków
Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Witam

Wczoraj dostaliśmy propozycje zamiany mieszkania dzis na 17 idziemy je oglądać, dziewczyny trzymajcie kciuki

Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
Aneczka trzymam kciuki

Plmadzia ja teraz poszalałam z ta pianką z Palette dziewczyny ja zachwalały, więc spróbowałam i niestety nie jestem zadowolona bo nie dość, że kolor wyszedł ciemniejszy niż na zdjęciu, mimo, że farbowałam z jasnego blondu, to zawsze wychodził o ton jaśniejszy niz na opakowaniu,a tu wyszedł ciemniejszy, to nie minęły dwa tygodnie, a ja mam mysi kolor na głowie i dzisiaj zabieram się zaś za farbowanie kiedyś byłam zadowolona z Loreal farb ale może Ana coś Ci doradzi a na jaki kolor farbujesz ?
Drcron może sama nie kombinuj i idz do fryca
Ja farbuję henną i to na ciemny brąz mieszany z czarną henną
Nie pomogę,bo na farbach się nie znam.Zawsze chodziłam do fryzjera

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 09:42   #130
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
tylkooliwka - mamy dwójki dzieci dłużej korzystają z wózków przy drugim dziecku - dla własnej wygodny
idź z dwójką za rączkę na spacer to zobaczysz .
jak szymek miał rok to już wózka nie używałam
masz rację

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Tylkooliwka a jak się macie zamiar przemieszczać na większe odległości?
Ja się nie pozbywam wózka jeszcze co najmniej z rok, na piechotę też chodzimy ale też i wózkiem jak Ania pisze dla wygody własnej.
Mi dodatkowo jak się ciepło zrobi do biegania będzie służył , bo polatamy już razem.

A co to się wszyscy tak pochorowali , jakiś wirus czy co? Niech dzieciaczki zdrowieją szybko.
Libra u nas jakoś tak wychodzi,że jak jedziemy gdzieś dalej to autem,a jak wysiada z auta to na nóżkach
ostatnio byłam pewna,że uśnie w aucie a jechaliśmy na zakupy(5min drogi)wzięłam wózek,usnął w aucie,przekładamy go do wózka i się obudził,myślę sobie-może uśnie w wózku ale gdzie tam,zszedł zaraz i musieliśmy pchac i wózek jego i marketowy

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
a mały się słucha?? idzie w tym kierunku w którym potrzeba??
ja jak ide z małą do mamy na nogach, a to jest max 500 metrów, to zajmuje mi to godzinę, bo tu poszła za pieskiem tu za ptaszkiem, tam za dziećmi. Na ogół 100 metrów od domu biorę ja na ręce i tak ją niosę ja się nigdzie bez wózka nie wypuszczam, a jak mam jeszcze coś załatwić to już w ogóle
no właśnie słucha się,idzie za nami a nawet biega,owszem zatrzyma się przy czymś na chwilę ale zaraz idzie,on już by nie wysiedział w wózku tzn nie jest przyzwyczajony może,jakby jeździł cały czas to by pewnie inaczej było.Przy ulicy tez od razu rączkę daje bo się boi auta(chyba cos go wystraszylo)

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
no to mini dialogi mojego synka:
-Ja Dada, winda jedzie(Erwin)
- Erwinku najpierw buty i majtki
-Mam buty(miał już w ręku)
-a majtki
młody poleciał do sypialni położył się na łóżku i czeka z podniesioną koszulką żeby mi ułatwić ubieranie
-no i co ja mam ubrać
- no tu(Erwin)
-ale co tu(ja)
-dupa i jaja(Erwin)-myślę że tutaj troche wpływy starszego brata widać

Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
To Julia wczoraj przyjechała do babci i mówi:
J: tata wkuziony < wkurzony>
babcia: jaki tata?
J: no wkuziony, mama zapomniała tankować auto
J: tata wkuziony taki wkuziony < wymachuje rączkami>

albo jesteśmy w sklepie Julia wchodzi i mówi:
J: dzień dobly
cisza
J: no dzień dobly słyszysz pani

wracam wieczorem do domu
J: byłam u ciebie pacy, spałam
ja: byłaś a ja nie widziałam cię
J: też spałaś

Evitka Lenka z tramwajami jest boska

Plmadzia ja za taką cenę bym się nie zastanawiała tylko wzieła dwa a zawsze jeden można opchnąć na allegro potem my mamy XT

Koglus mi się kojarzy,że tak miałam w ciąży.

Izazula masz rację,w takiej sytuacji to wielka wygoda,u mnie tak nie jest,bo zawsze razem wychodzimy sama to idę tylko z Danielkiem tak dla spaceru,więc wtedy też sobie luźno chodzi a na zakupy zawsze razem lub ja sama.

Darusia daj troszkę soli i dolewaj zależy ile Ci wysiedzi,ja zużywam 5ml ale szybko to idzie u nas

Aneczka trzymam kciuki

Minka przyjedź do mnie to na pewno Ci lepiej praca pójdzie

dzisiaj jest happy dzień mój wujo po amputacji wreszcie wychodzi ze szpitala,bardzo się cieszę,z ciocią która jest chora tez się poprawiło,mój synek i wszyscy inni zdrowi-rewelacja!

a ja się wzięłam dodatkowo za ubezpieczenia i tez mi się zaczyna kleić
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 10:00   #131
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
No to nowy rok chorobowo przywitał U nas narazie tylko ja chora, niby nic ale ciągle płuca wyplówam, wkurzam się bo to już 2 tydzień
Zdrowia dla dzieci

foto wózka, tak patrze że on ma jakis podnóżek.
Kurcze, madzia- jak mi by się taki wozek przydał własnie mysle o kupnie jakiejś małej parasolki na ten wyjazd bo z moim wózkiem się nie zmieścimy ale z kasą krucho... ja bym się pisała na ten drugi jesli ania odstąpi

szkoda, ze nie mieszkamy blizej siebie to bym pożyczyła chociaż

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

koglus- z tego co ja pamiętam to ja raczej zatwardzenie mialam. Ale jak dziewczyny piszą, że też tak miały to chyba ok

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2012-01-11 o 09:56
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 11:29   #132
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

asiulek ta kobieta co mi wózek sprzedaje ma tez drugi taki sam, tylko z uszkodzoną rączką, nie wiem na czym to uszkodzenie polega, może tylko ta pianka zniszczona czy coś takiego, napisałam do niej to mi da znać
a swoją drogą nie tak daleko bo ja mam niecałe 100km do Bydgoszczy, więc do Torunia to już niedaleko , ale za paliwo więcej niż za wózek :P. Co lepsza wózek kupuję od kobiety z Bydgoszczy

Mój syn mi dzisiaj wstydu przy znajomej narobił, no ale cóż, musi być jakaś równowaga, wcześniej jak byliśmy w urzedzie ponad godzinę to był bardzo grzeczny

Stary 2012-01-11, 11:59   #133
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
asiulek ta kobieta co mi wózek sprzedaje ma tez drugi taki sam, tylko z uszkodzoną rączką, nie wiem na czym to uszkodzenie polega, może tylko ta pianka zniszczona czy coś takiego, napisałam do niej to mi da znać
a swoją drogą nie tak daleko bo ja mam niecałe 100km do Bydgoszczy, więc do Torunia to już niedaleko , ale za paliwo więcej niż za wózek :P. Co lepsza wózek kupuję od kobiety z Bydgoszczy

Mój syn mi dzisiaj wstydu przy znajomej narobił, no ale cóż, musi być jakaś równowaga, wcześniej jak byliśmy w urzedzie ponad godzinę to był bardzo grzeczny
To daj znać co z tą rączką jest nie tak. Jak da się prowadzić to może być no i jaki kolor? taki jak ten co wklejałaś? No i oczywiście jak aniap mi odstąpi bo się w.pierniczyłam w kolejkę

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-01-11, 12:16   #134
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Ja generalnie w ciąży mam luźne. Bez cierpię na zaparcia a jak ciąża to luźne. Jakąś taką urodę mam. Ale to akurat mi najmniej przeszkadza w ciąży. Chyba bardziej cierpiałabym z powodu zaparcia.
Ja sie martwie bo ja mam ta chorobe tzw wrzodziejace jelita i jestem na punkcie jelit przewrazliwiona, nie mialam z nimi problemu od 3 lat no i teraz te luzne stolce mam nadzieje ze nie powrocila

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 12:27   #135
ASIULEK_23
Zakorzenienie

madzia-jak ja Ci ( inie tylko Tobie) zazdroszczę tego spiocha. Moja ma 1-2 noce przespane w całości a kolejnych 5 budzi się i chce do mnie do łóżka. Znow się zaczęlo. Wszystko choroba popsuła. Znowu nie da się odłożyć do łóżeczka w nocy, mimo, że zasypia w nim sama (choć ostatnio też gorzej bywało). No ale mam nadzieje, że winowajcą są też 5-tki bo właśnie dziś zauważyłam dwie dolne przebite... Moze znów wszystko wróci do normy, przez miesiąc było tak fajnie...
u nas tak- w dzień grzeczna- w nocy wojuje. W nocy śpi w dzień nadrabia
Jedyne co zmieniło się na lepsze to to, że śpi do 7- 7.45 a przypominam, ze przeważnie to było między 5 a 6 Pewnie latem wróci ranny ptaszek...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 13:22   #136
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Moj spi dlugo ale snem przerywanym. Wolalabym aby krocej a po prpstu spal bez jekow

Ten maclarrn xt niestety mi ofpada bo odbior tylko osobisty w suwalkach kobieta nie chce slyszec o przesylce.szkoda
No to bede czekac na odpowiedz w sprawie volo

Stary 2012-01-11, 13:29   #137
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

kciuki oby się udało

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
To daj znać co z tą rączką jest nie tak. Jak da się prowadzić to może być no i jaki kolor? taki jak ten co wklejałaś? No i oczywiście jak aniap mi odstąpi bo się w.pierniczyłam w kolejkę
Mnie tylko interesuje ten maclaren volo nic innego . Bo ja XT to mam . chciałabym coś do samolotu do zabrania mieć . i potem we wrześniu jeszcze na wyjazd . więc taki 4 kilowy to by mi pasił .

Ale mam katar nie cierpię mieć zapchanego nosa . wygladam jak rudolf
Moje dzieciaki śpią całą noc i chwała im za to

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Moj spi dlugo ale snem przerywanym. Wolalabym aby krocej a po prpstu spal bez jekow

Ten maclarrn xt niestety mi ofpada bo odbior tylko osobisty w suwalkach kobieta nie chce slyszec o przesylce.szkoda
No to bede czekac na odpowiedz w sprawie volo
wysyłka tego wózka nie wiem czy by kolejnych 50 złotych nie kosztowała .
Stary 2012-01-11, 14:02   #138
blistex
Rozeznanie

PlMadzia jak bedziesz potrzebowała kuriera daj znać wyślę od nas zlecenie, to za przesyłkę wózka zapłacisz max 24 złote
Stary 2012-01-11, 14:09   #139
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Nie ma to jak zbiorowy temat-no wozki przez was ogladam

ania fajne tw sa co pokazalas,jednak z wiadomych wzgledow-wygody,"paskudne"dla mnie parasolki wygrywaja...zastanawiam sie nad takim zwyklakiem chicco.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 14:21   #140
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

To trzymam kciuki aby było po waszej myśli

Koglus to może jednak powinnaś zrobić badania?
Asiulek ja wyjdą wszystkie zęby to powinno się unormować
Tylkooliwka to dobrze że wszyscy zdrowi i że się wszystko układa ,miło czytać takie wieści

Mój śpi do 7 ,tzn. może nie raz by spał dłużej ale o 7 idę go budzić bo później opóźni się drzemka a co za tym idzie wieczorne zasypianie.
Ja i tak o 6 wstaję bo młody do szkoły.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 14:27   #141
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

moja idzie spa w okoliah 21 ,jakas tam 2 minutowa pobudka na piciu sie nieraz zdarzy i juz 3 tydzien wstaje8:30-9:00
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 14:39   #142
sara 85
Zakorzenienie

Zosia chodzi spać ok 21 i wstaje 9-9.30, tak już jest od dłuższego czasu.

Musze się pochwalić, ze mała robi siku na nocnik rano założyłam jej pieluchę, pochodził z godzine i kazała sobie zdjąć. Nie pozwoliła już sobie założyć. Dwa razy zesikała się na podłogę a tak to sama siada na nocnik i robi siku. Później musi iść wylać do wc, spuścić wodę, umyć nocnik i go wytrzeć

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-01-11, 15:07   #143
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość

Moje dzieciaki śpią całą noc i chwała im za to

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
moja idzie spa w okoliah 21 ,jakas tam 2 minutowa pobudka na piciu sie nieraz zdarzy i juz 3 tydzien wstaje8:30-9:00
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Zosia chodzi spać ok 21 i wstaje 9-9.30, tak już jest od dłuższego czasu.
evitka- może chociaż Ty mnie zrozumiesz??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-01-11, 15:12   #144
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Drcron ja juz chcialam kobiecie kuriera od tz z firmy ze przyjedzie i sam zapakuje.ale ona ma ten wozek u babulenki i ta babcia nie chce
Wogle sie juz nie odezwala

A poradzcie mi jak mlodego majtek i rajtuz nauczyc.zalatwia sie na nocnik od pol roku ale pod warunkiem ze dupcia gola. Jak mu rajtuzy zaloze to sie w nie zleje jak go w pore nie wysadze.

Erwi dzisiaj wogle w dzien zrezygnoeal ze spania.polezal sobie z godzine i szaleje

Stary 2012-01-11, 15:17   #145
P0P70
Zakorzenienie

Asiulek - moja Oliwka sama nie zasypia. Np. wczoraj usypiałam ja w dzień ponad godzinę i na noc też około 1,5 godziny. Dodatkowo my śpimy z nią więc właściwie nie wiem czy ona się budzi czy nie bo nawet jak się budzi to sprawdza czy ktoś jest i śpi dalej a jak nikogo nie ma to zaczyna krzyczeć. Tak samo jest w dzień. Zasypia około 21 a wstaje o 7. Więc śpi mniej niż Wercia. W dzień około 2 godziny.
Ale to jej zajęcze spanie jakoś mi nie przeszkadza. I nie przeszkadza mi spanie z nią.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:

A poradzcie mi jak mlodego majtek i rajtuz nauczyc.zalatwia sie na nocnik od pol roku ale pod warunkiem ze dupcia gola. Jak mu rajtuzy zaloze to sie w nie zleje jak go w pore nie wysadze.
Mam ten sam problem. tylko damskie wydanie.

Stary 2012-01-11, 15:17   #146
sara 85
Zakorzenienie

Zosia w dzień śpi przeważnie od 13 do 16. Często jest tak że muszę ją obudzić o 16 bo by jeszcze spała. Albo wstanie o 16 i za 2 godziny woła spać, ale nie kłade jej nigdy, nie wiem czy by usnęła nawet.

Mi naprawdę jakoś ciężko pojąć że dziecko może każdą noc się budzić po kilka razy. U nas Zosia przesypia od 5 miesiąca całe noce i to może dlatego. Nigdy też nie spała z nami w łóżku

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-01-11, 15:20   #147
aneczkkaa
Zakorzenienie

Byliśmy zobaczyliśmy mieszkanie fajne ale nie wiem czy zgodzą sie na naszą dopłatę bo oni chcą o 10 tys wiecej (których my juz nie damy rady dołożyć) a mieszkanie jest do kapitalnego remontu także oprócz dopłaty dojdzie nam remont

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Nasz łobuziak zasypia o 20 i wstaje po 7
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 15:37   #148
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Zosia w dzień śpi przeważnie od 13 do 16. Często jest tak że muszę ją obudzić o 16 bo by jeszcze spała. Albo wstanie o 16 i za 2 godziny woła spać, ale nie kłade jej nigdy, nie wiem czy by usnęła nawet.

Mi naprawdę jakoś ciężko pojąć że dziecko może każdą noc się budzić po kilka razy. U nas Zosia przesypia od 5 miesiąca całe noce i to może dlatego. Nigdy też nie spała z nami w łóżku
Należysz do szczęściar

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-01-11, 15:41   #149
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też sobie tego wyobrazić nie potrafię
Nina od 4 miesiąca życia przesypia calutkie noce(od 5 śpi we własnym pokoju).Ostatnia noc w której musiałam do niej wstać to grudzień 2010-miała gorączke od skóry kabanosa co jej stała
Zasypia o 19.30 i wstaje 8-9 rano.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 15:51   #150
mloda1989
Zakorzenienie

ja dzisiaj mialam w nocy 3 podobudki;/ o 12, potem 4:30 i 6:40 ostatecznie wstal o 9:30 spac chodzi o 20.... ale pobudki w nocy - masakra
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości